7670
avp10logo.png
  • XenHai
    Szerintem az a legrosszabb eset akart lenni...
  • gabeone
    Megrendeltem délelőtt a zavviról a játékot. A bankkártyámról mindössze 3 ft-ot emeltek le és ma még nem kaptam visszaigazolást e-mailben, ez a rendelési folyamat normális? Én a teljes összeg leemelésére számítottam, illetve egy gyors visszaigazoló levélre. Akik már megrendelték, mennyi idő alatt kaptak visszaigazolást a rendelésről, illetve biztos, hogy a személyes átvételkor kell majd fizetni? Apropó, forintban lehet majd fizetni? Köszi a figyelmet!
  • Nagylaci
    Mondjuk konkrétan azt a típust nem ismerem, de nem létezik, hogy az MX1000 -nek nincs harmadik gombja..!
  • wesker24
    Ha ez igaz hogy tényleg 5 nap alatt megjön a cucc akkor én is máris adom le a rendelést ! Eddig azért nem adtam le mert ez a 2 hét amit irtak elég elriasztott töle !
  • Kandurex
    Nem, game.co.uk -ról, de MINDKETTŐ a Royal Mail -el dolgozik, szóval, ugyanaz a posta.
  • Fehercsoki
    Zavviról?
  • arty
    detto
  • Kandurex
    Milyen 15 nap szállítási idő? Nekem többnyire minden rendelt cuccom 5 munkanap alatt megérkezett.
  • pxxl
    és ha nincs középső egérgomb? :D szar logitech nem tervezett középső egérgombor az mx1000-re :P jobbra balra lehet tolni a görgőt, de lenyomni nem lehet. szval? :D
  • Fehercsoki
    Hát ha feltörik akkor játszol másképp!(Úgy is fel fogják)Zavvi tényleg nagyon olcsó,én leginkább a regisztrált küldeményt tartom fontosnak,nagyon nem jó ha elveszik a csomag,és amúgysem szoktam/szeretek külföldről rendelni.
  • ajem kisa
    Nekem meg mondjuk úgy, hogy értelmesebb várnom még 15 napot is a megjelenéstől számitva akár(nemzavar), mert én nemtudom megvenni 49.99€ alatt sehol (igen külföldön élek), és ennyit várni rá nekem megéri, főleg ha rendeltem mást is így féláron!
    Arrol nemis beszélve, hogy az ittenieknél csak az uj pc-s gémek mennek, ha valami nemis olyan nagyon régi gémet keresek, akkor neten használtan, vagy websop-tól borsos árban mindíg (pl. kod4 39€ lol)...
    Majd kiderül, hogy mikor ér ide, addig legfeljebb játszok másképp vele!
  • Fehercsoki
    Igen,várni még TALÁN tudnék 10+ napot de shopto azért is jó mivel regisztrált küldeményként küldi így nem keveredik el!És ez azért fontos mert a pénzt egyből leemelik ahogy elküldik,viszont ha nem kapod meg akkor szívás.Persze meg lehet oldani de az + idő!Ezért shopto nagyon jó és smst is küldenek ha megjött!
  • Föcsök
    Szerintem mindegyik bolt úgy csinálja, hogy megpróbálja már úgy elküldeni, hogy a megjelenés napjára megkapd. Valamikor túl hamar szokták küldeni, és megesik, hogy már megjelenés előtti nap rakhatod fel youtube-ra, hogy csomagolod ki a játékot... Nyilván a Zawi-nál nem fogják neked 15 nappal előbb elküldeni, mert megkérdeztem az egyik oldalt, és kb egy héttel előtte kapják meg a dolgokat. Tehát ha szerencséd van így is megjelenés után egy héttel kapod meg a zawi-tól. Ez csak rajtuk múlik.
  • Ati810
    Ja
  • Fehercsoki
    Ez mindenhol így van,hogy előrendelésnél aznapi kiszállítás csak UK-ra vonatkozik!Szerencse hogy shopto nagyon gyors!Lehet hogy kicsivel hamarabb megkapjuk,február 19 az egy pénteki nap,szerintem hétfő/kedd körül már játszunk!
  • Ati810
    Ezt én is tudtam csak azt hittem hogy ha előrendelem akkor hamarabb kihozza a Zavvi de maradok a Shopto-nál.
  • Fehercsoki
    Shoptonál 3 nap körül!Zavvinál meg ugyanúgy 15 nap mivel a még aznapi kiszállítás előrendelés esetén csak angliára vonatkozik!
  • Ati810
    Az az időben megkapod az mennyi idő ?
  • Ati810
    Én is Shopto-ról rendelem

• simon7108
    elorendelésnél elvileg idoben megkapod!
    (én meg sajnos várhatok mert nemtudom megrendelni:()
  • Fehercsoki
    Én shoptoról fogom,nem akarok 15 napot várni hiába olcsóbb!
  • ajem kisa
    Én most rendeltem meg!
    Az éliennel jókat lehet menni, szeretem énis, a parasztot nemnagyon választom, csakha muszály!
    Szerintem ha sikerül a játékban több pályát jól megcsinálni, akkor meglesz egy darabig az elfoglaltságom!
  • Tatyla
    jó lesz ez aliennel olyat aprítottam most is hogy már szégyelltem :D,szerintem én megrendelem a zavvitol...
  • karajjj
    mamageci
  • triplet
    megjavult a dolog!
  • Tatyla
    na mi a helyzet tegnap este óta,most értem haza ,találni már szervereket vagy változatlan?
  • Fehercsoki
    Lesz benne LAN?Ha igen akkor én már rendelem is.
  • adam46
    értem köszi
  • elitehun
    Am a középső egérgombbal
  • simon7108
    az egér gorgot kell nyomva tartani majd ha becéloztad az ellent elengeded!
  • gabe paul logan
    minek a löveg? Ott a 2 duplapenge, és így nagyobb a dicsőség...
  • adam46
    áá hogy lehet használni a löveget felveszem után h kell pontosan?
  • DeerHunter01
    ahaigen mama2 enynit ért a szavad.
    kockulsz most is...
  • simon7108
    jah de a BC2 limited edition hivatalosan ugyan annyiért kellene lennie csak van néhány bolt akik drágábban adják....
  • ajem kisa
    Rendben, köszi az infót, az idő az nemgáz nekem, most úgyis csak az van!
  • Ati810
    Hello.
    Tudna valaki segíteni abban hogy mért dob ki 10-ből 9 alkalommal conection lost to the game felirattal mikor csatlakozok egy szerverhez (már elkezdi tölteni a pályát amikor kidob) ?
    Emiatt eddig csak 1x sikerült kipróbálnom emberrel.
  • Föcsök
    Tök jó! Nézegettem, a karakter beállításnál, hogy milyen Skin-ek lesznek majd, és megnyugodtam, hogy minél fejlettebbek vagyunk annál több skin-t kapunk. Mert mielőtt még a Hunter Edition-t megrendeltem volna, vacilláltam, hogy ezt vegyem-e meg vagy a sima verziót, de egy olyan helyre ahol adnak hozzá három különleges skin-t. Azt hittem ezeket, csak akkor lehet megkapni, ha onnan veszed, de láttam, hogy mind a három fajnál az az utolsó amit ki lehet nyitni. Tehát ez olyan mint a Bad Company 2 Limited Edition. Ott is megkapod a fegyvereket meg képességeket, ha csak a simát veszed, csak később. Többet kell érte harcolni. Ez csak ilyen early access tehát korai hozzáférés.
  • simon7108
    jaja megbizhato de 1,5 vagy 2 hét mire kihozzák a cuccot általában:Sde ezért a postakoltség is csak 1 font!
  • elitehun
    Megbízható cég. vagy 4x akkora mint nálunk a Cd galaxis vagy 576
  • ajem kisa
    Szerintem2x...ügyes!
    Nos valaki ismeri a Zavvi-t?