7670
avp10logo.png
  • pxxl
    azt viszont nem értem h a 2. részt miért kellett így elszarni :/ idióta történet, még idiótább szereplők, a film 90%-a szinte korom fekete. borzasztó. még fullhd-ban sem lehet élvezni :/
  • Fehercsoki
    Nekem is tetszett,próbáltam nem nézni a könyvekkel szembeni ellentmondásokat,és így jó volt szerintem.
  • Tatyla
    ez bizony így van jó ping = győzelem

a tegnapi filmről meg annyit hogy most másodszor láttam és röhej ahogy a predátorok kinéztek meg mozogtak...
  • Magiszter
    Hol lakik hogy nincs postaládája? XD
    Akasszon ki egy bevágott cipős dobozt amire ráírja hogy: ide dobd a játékot. :)
  • pxxl
    örülnének az angolok neki biztos xD
  • KennyGTP
    hoppá. Eruóban számoltam. SRY
  • grebber
    Én tudom azért rendeltem Zavviról.
    Ha ott is lett volna 8-9 ezer akkor megvettem volna Pesten!
    Így csak bízom benne hogy nem fog elveszni ui haveroméknál (ő rendelte meg nekem) nincs postaláda!
  • Magiszter
    Game.co.uk--> 8773FT (314ft-os font)
    Zavvi.com --> 5626FT -II-
    Amazon.com--> 9990FT (200ft-os dollár)
    Galaxisnet.hu-> 9890FT + 990 kiszállítás

Első kettő még jó. Második kettőhöz
    -CDgalaxis, előrendelve 9900.
    -576-nál 9990 forint

9000 magasságában már külföldről nem érdemes vásárolni, hisz itthon megkapod, elmész boltba, átveszed, és még a postás miatt sem kell aggódnod.
  • pxxl
    "Angol Font (GBP) hivatalos MNB deviza középárfolyama: 313.2400"

link
  • grebber
    mnb.hu-n néztem ott 313,24 csak kerekítettem felfelé!
  • pxxl
    és nagyon olcsón számoltad a fontot, mert inkább 320 most.
  • Magiszter
    Aha. Akkor iszonyatos mákja volt a gyereknek.

30 pont max? Tegnap este voltam pont olyan játékban ahol a 32 pontot ért el a legjobb. Legközelebb printszkrínelek.
  • grebber
    314FT/1FONT
  • grebber
    Nem tudom te mivel számolsz.

16,95 FONT + 1 FONT a kiszállítás = 17,95FONT * 341FT/1FONT = 5636FT!!!!
  • KennyGTP
    A zavvi-nál már csak £16.95 (ami most jellenlegi pénzügyi álás szerint 4,586FT)
  • simon7108
    1x már nekem is sikerult predivel elérnem a 30 pontot:D
  • Rundstedt17
    Nem cheater,saját tapasztalat multiplayeres fpseknél ha összefutsz vmi lagolos játékosokkal akkor simán kinyirsz fél tucatot belőlük.DE ha te lagolsz az abból tűnik fel hogy a jobb netű játékost támadva sérthetetlenek tűnik.
    pro,skilles,cheaternek kikiáltott játékosok 90%-éka=lagmentes játékos
  • simon7108
    rovid?3x 6 ora miota rovid 1 FPS-nél?az már 18 ora!FPS-eknél ez nem tul gyakori...
    vegyuk példának a COD:MW2-ot!abban csak 1 kampány van és 4 ora alatt ki lehet végezni!
  • Lunki88
    Mondjuk ezt a linket szerintem nyugodtan ki lehetne tenni a banner alá.
  • Lunki88
    Igen, arról.
  • grebber
    Game.co.uk--> 8773FT (314ft-os font)
    Zavvi.com --> 5626FT -II-
    Amazon.com--> 9990FT (200ft-os dollár)
    Galaxisnet.hu-> 9890FT + 990 kiszállítás
  • Kandurex
    Többnyire nem szoktam otthonra rendelni, pont ilyen oknál foga, a munkahely a legideálisabb postázási hely, szinte mindig ott van az ember :)
  • pxxl
    valaki összegyűjthetné a külföldiás olcsóságos rendelést a banner alá :)
  • grebber
    game.co.uk-ról van szó??
    Én onnan rendeltem a BF:BC2-öt!
  • Lunki88
    A game tényleg nagyon gyors, legalábbis az oblivion goty-t amit kedden rendeltem ma már ki is hozta a postás. Egy papírtokba volt a játék becsomagolva, még aláírni se kellett. Mondjuk ez nem túl jó mert a postaládából bárki kivehette volna...
  • XeeN
    Ez jó. :) Akkor a 3x az 30 és ezért volt vége a meccsnek. (Eddig még nem játszottam olyan kört ahol elértük volna a 30-at.)
  • pxxl
    am de :D 30 pont vagy 10 perc mondja is 20 pontnál h 10 pont riméning
  • pxxl
    lehet hogy Nothing117 vadult meg itt és bizonyítani akarja h tud valamit? :D
  • HF
    A demóban a meccs nem ér véget a 30. pont megszerzésével?
  • XeeN
    A 3x nem háromszoros pontot takar, hanem harminc "valamennyit". Direkt kihangsúlyoztam, hogy nem tudom csalt-e a srác, mert nem tudom bizonyítani... Minden esetre látványosan "jobb" volt mindenki másnál.
  • pxxl
    okos hg lehet
  • bgabor
    Nekem anno a Sims3 topicban maga a házigazda törölte ki a kommentjeimet, amikor felhívtam a figyelmet a játék komolyabb hiányosságaira...
  • RoyalPredator
    Nem mondjuk, de Cod6ban cheat hamarabb volt mint multi crack...
  • jan5650
    Jaj, ugyan már gyerekek !

A játék még meg sem jelent, és szerintetek már tele van az internet AvP 3 Cheat-el, vagy mi ? Butaság.
    Kár a 3-szoros pontot a Cheat-re fogni. Inkább arról van szó szerintem, hogy ő speciel kevésbé laggol, esetleg jobb játékos mint ti. Ennyi.

• Magiszter
    Először én is arra tippeltem hogy a demó megjelenése óta 24/24-ben nyomja azért tud, de amikor 6-an egyszerre támadtunk rá egy folyosón és kb fél perc alatt mind megdöglöttünk, pedig neki csak a pengéi voltak... na akkor elgondolkodtam a lehetőségén hogy nem tisztes eszközökkel él. Elvégre a fejlesztők is bőszen hangoztatják hogy a karakterek a multiban "Ballanced" státuszban leledznek. Azaz egy alien ugyan olyan eséllyel képes kinyírni egy bármi mást, mint az őt. Persze a saját közegében. A többi alien utána csak rohangászott össze vissza az egyetlen embert keresgélve. (Bár nem tudom miért nem tudták kinyírni, hisz én 8 ponttal lettem a második és a játékban inkább csak arra a mocskos predire vadásztam.)
    Szóval nem tartom kizártnak hogy már találtak módot egyesek az esélyek eltorzítására a játékban.
  • XeeN
    Ma reggel 7 óra körül játszottam én is egy hasonló kaliberű emberke ellen. A map elején 8-an voltunk, 5 perc mulva már csak 3-man. Senki nem tudta még megközelíteni sem. Predatorral játszott, 3x pontja volt, a másodiknak 7, nekem 6. Mindegy volt neki honnét támadok, fentről, lentről, lassan, v gyorsan. Egylövéses killeket csinált. Gondolom sokat játszott a játékkal és ennyire jó benne... Csalózni nem fogok, mert nem tudom bizonyítani, mindenesetre azért durva volt. Ilyennel eddig még nem találkoztam.
  • Magiszter
    Nekem a Connection Lost, meg TimeOut addig volt míg át nem állítottam a gép hangkimenetét 44100hz-re (Win7). Utána már egyből minden ment mint a karika csapás.
    A mikrofonba élvező barmokat én is utálom. Mindig rá kell csapnom a hangerőszabályzóra a lobby-ban, hogy bekussoljanak. A szerver kereső hiánya se tetszik, nekem elég magas szokott lenni a pingem (2-500), de azért tudok játszani, csak néha laggol, de akkor nagyon. Nos. A single-ben azt hiszem ezekkel alig ha lesznek problémák. Aki pedig multizni akar, annak lesz szerver keresője, vagy csinál szervert olyat amilyet akar. És aki belerecskázik a mikrofonba azt azonnal Earth-Ban-al jutalmazza
  • XeeN
    "Mi a tökömnek írtál?" Tehát, ha valakinek negatív véleménye van, az fogja be a száját? Úgy látom nagyobb itt a gond, mint azt elsőre gondoltam. Akkor ezennel beállok a hype-olók dicsőséges sorába: Isten lesz a game, alig várom már, hogy játszhassak vele! Remélem most már puszipajtik lettünk... Imádom a fórumokat ahol mindenki kifejtheti egy adott dologról a véleményét... Sajnálom, de akkor sem tetszik (eddig) a játék, unom a "connection lost" és társai üzeneteket, a lobby-ban hangosan maszturbáló(!), nyögdécselő, fingó embereket, a laggos szervereket... Legalább a ping-emet láthatnám, hogy adott esetben kereshessek magamnak más szervert. Tudom, hogy ezek a dolgok csak engem zavarnak, hagyjam az egészet a francba és menjek Mariózni, de nem fogok, mivel szeretem ezt az univerzumot és attól tartok, hogy ua. lesz a sorsa a játéknak, mint a filmeknek... Nagy hype aztán nesze semmi...
  • Magiszter
    Most is játszottam egy kicsit és úgy érzem le kell írnom amit tapasztaltam.
    Alien-el kezdtem, volt 1 marine és 2 predator, mindenki más szintén alien. Meg volt beszélve hogy alien-ek szeretik egymást, csak a másik két fajt nem. Hát nekem se kellett több, nyomultam a predatorokra ezerrel. Az egyiket szemtől szemben szétkaptam, utána rögtön az embert is le IK-ztam. Sajnos hátba plazma ágyúzott a másik predi szóval szívtam. Aztán az imént kinyírt predátor távozott a játékból. De a megmaradt szerintem csalt. Vagy valami ilyesmi, mert egy az hogy 6 alient kifektetett puszta kézzel, aztán mikor visszaementem megint kinyírt úgy hogy 3 méterrel mellém ütött (lehetett lagg mondjuk.). Lényeg hogy kinéztem magamnak, de ő végül 35 killel zárt, míg én csak 8-al (második helyen.). Az a 8 is csak az ember volt, mert azt a predit nem lehetett megölni, de ő mindenkit megölt.
    Következő kör, ugyanaz a team. Én predivel, ő emberrel. Az ember. Szemtöl szemben, nem tudtam kinyirni, heavy attack-al, ha ráugrottam, ha csapkodtam. Ő meg 2 azaz két lövéssel leszed. De nem csak engem, bárkit. Beállt az egyik sarokba és szarrá lőtt mindenkit. Ő megint csak valahogy nem sebeződött, vagy nem tudom. De gyanúsan bírta az ütéseket és gyanúsan gyorsan ölt bárkit, bármilyen fajjal. Már is megjelentek volna az első csalók?
  • SLICK
    Hát az bizony rövid... Még akkor is ha 3x 6 óra. Na mindegy több mint a semmi.