7670
-
#2775 Toljad, toljad, van hely a winyón a könyveknek :) -
#2774 az én részemről van rá igény!:) -
#2773 Azt tudom hogy rakhatok,de van rá igény?(pont 24 könyv,2 angol,a war és az alien harvest a 2 angol) -
#2772 Rakhatsz. Bár én mostanság J. Goldenlane könyveket akartam venni, de akkor addig olvasok notin AVP-seket :D -
#2771 Megszámoltam 24. -
#2770 Rakjak még fel könyveket?Olyan 24 darab van összesen.(de lehet h kevesebb) -
#2769 Ja. Egyébként kis offként már majdnem kiolvastam az első avp (így együtt) könyvet és hát valami fantasztikus. Egyébként lenne egy kérdésem. ha az első 2 rész stephani perry-től van a 3. meg david bischoff-tól akkor lesz benne eltérés? Vagy anyira nem kapcsolódnak össze? kössz -
#2768 Igen tudom! -
#2767 durva lenne ha a 3 faj együtt 4-6 óra lenne csak :D -
#2766 Oh. hát rég frissítettem. akkor nagyon jó és sry a hülyeségemért :D -
#2765 Hát igen sajnos csak 4-6 órás. De jó lenne ha fajonként lenne 4-6 órás :D -
Deathstorm676 #2764 4-6 óra fajonként:D -
#2763 Remélem!Majd spoiler nélkül infok jöhetnek hogy milyen! -
#2762 Én kipróbálom még ma. Legalább ha szar lesz akkor még törölhetem a rendelést, bár remélem erre nem lesz szükség. -
#2761 Ha feltörik pc-re még mielőtt kihoznák leszedném tuti! 4-6 órás a single szóval még végig is vinném addig bőven! -
#2760 PC-re 55-ször több yuser tölti az adatokat mint Xbox360-ra. -
#2759 Igen azt tudom hogy flashelni(de lehet már mást) kell xboxot,de nincs konzolom és a játékok feltöréséhez meg egyáltalán nem értek úgyhogy nem tudom mit kell csinálni a még a játékkal...
Ti (akik előrendeltétek) leszednétek és kipróbálnátok ha kijönne vagy ennyi várakozás után az az 1 hét már nem számít? -
#2758 még jó hogy a PC-t szapulják a warez miatt. most mi lesz? 360-ra sem adnak ki több játékot mert nem lesz bevétel belőle? -
#2757 Ott nem a játékok vannak törve, hanem maga a gép, :s -
#2756 Na asszem mindjárt lesz itt élet ha kipróbálták a konzolosok. :) Mellesleg én is ezt fogom tenni pedig előrendeltem na mind1... Túl nagy a kísértés. :D -
#2755 Gyártósorról kilopják azt teszik is fel netre védelem hiánya miatt!
Szóltam moderátor topikba tegyék banner alá a warez topik linkjét! -
#2754 Sztem az utóbbi. -
#2753 Egyébként konzolra miért van fennt minden 1 héttel hamarabb?:S Azokat hamarabb kiszállítják boltokba(és ellopják) vagy ugyanakkor csak azokat nem kell nagyon feltörni? -
#2752 Rakjuk ki légyszi bannerba off/warez topicot,és aki warezról szedte NE ITT KÉRDEZZEN HA ELAKADT hanem offtopicba vagy konzolosba. -
#2751 jah csak sokszor eljátszák, hogy valami idiótaság van benne, hogy arányt növeljenek. -
#2750 Dejó hogy feltörik!Mi meg várhatunk PCsek,nemcsak arra hogy egyáltalán kijöjjön,hanem hogy meg is érkezzen(már aki külföldről rendelte)... -
#2749 mert nem kamu -
#2748 hmm ncore-on is kinnt van, és nem írják h kamu... -
#2747 Akkor másszál át ide! -
#2746 minek javítod más arányát fals dolgokkal :D de te tudod xD -
simon7108 #2745 már toltom is -
#2744 jah csak nehogy valami gta4 legyen :D vagy valami -
simon7108 #2743 nem mondtam semmit -
simon7108 #2742 még nincs kint!
legalábbis én nem találom.
pedig ahonnan szoktam xboxra gamekat letolteni mindig ott van fent a leggyorsabban! -
#2741 én most szedem az alien HD pack-et... -
Csokis #2740 De, torrent-en már (sajnos/nem sajnos) kint van. -
#2739 Nincs kinnt. -
Csokis #2738 Xbox360-ra kint van. Hmm... Jó gyorsan. -
#2737 Nekem az elsővel az a bajom hogy kevés az akció,de egyébként bejön.(leszámítva az eltéréseket a könyvekhez képest) -
harvypoker #2736 enis lekaptam a ket filmet, direkt a masodikkal kezdtem mert az sokkal szarabb :D
ma inkabb megnezem a bolygo neve halalt ugyis az a legjobb rész(mar alien oldalrol)