Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I met God. She's black
AVP!!!
KONTRA:
-irreálisan nagy gépigény... maximum beállítások mellett 0 FPS, emellett még "ronda" is...
-fos irányítás... nem a billentyûkiosztásra gondolok, hanem arra, hogy az egér marha lassan reagál... mind mozdításra, mind gombnyomásra.
-NINCS GUGGOLÁS???
csak Marinenal tudtam kipróbálni 2 óra alatt egy helyre engedett be... fasza, és még azt hittem az IWnet szar 😊
Az egész olyan... konzolos! oh, mily' meglepõ... hatalmas csalódás...
Marine single miatt azért lewarezolom majd... 5000-t sem ér ebben a formában. L4D-t megvettem túlárazva, MW2-t megvettem túlárazva, ezt... ez majd kiderül warez által hogy megéri-e... (és igen, létezik ilyen, MW2-t 2szer végigjátszottam megvétel elõtt)
@
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
1. Alien nagyon gyors gyilkológép
2. Predator ezzel is jól lehet gyilkolni rendesen
3. Marine ez valami harmat gyenge lett se guggolás
ugy megy mint egy csiga amikor futnia kéne akkor is alig megy
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Csak aliennel tudok menni. Nem rossz, ált 20 killem szokott lenni, de szeretném kipróbálni a többit is. 😄
http://avp2010.b13.hu/
Tesztelgettem a fegyvereket, a combisticknek én nem látom hasznát, a disc ugyanúgy instant öl, csak sokkal könnyebb vele célozni és nem lassít le. Szerintem tetû OP. Ugyanezért a plazmát sem nagyon értem.
Mondjuk a disc avsp2 multiban is tiltva volt a sniperrel együtt sok szerveren.
<#nemtudom>#nemtudom><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
A fõ bejom az, hogy a közös beszélgetést kikéne lõni valahogy, mert kissé gáz, hogy egszerre 10 ember 5 féle nyelven beszél egyszerre!
És persze a várakozás...de ez is más lesz(remélem)!
A hangulata ottvan szerintem, graf is...
Nem olyan mint bármely más fps, itt baromi nagy szerepet játszik a közelharc...
De egy killmove mindent megér 😄
Aki gondolja, beléphet a magyr avp közösségi groupba steamen, mindíg összegyûlünk páran.
Hungarian Aliens vs Predator Community
Nem lesz. Ehhez a játékhoz már nem nyúlnak, már rég a "dobozólóban" van.
Egyébként egyetértek, a grafika engem is hidegen hagy.
[merlinw.org]
Wagy inkább vegyetek fel ti
Steam:
Wolc4no és gameben szabolcs2424
Pls valaki vegyen fel és menjünk egy szeróra
I met God. She's black
A grafika nekem tetszik.Ezzel a demoval csak az volta célom hogy megnézem hogy mennyire bírja a gépem mivel a multi nem az én világom.
aki azt mondja ennyi kis játék után hogy ez a játék egy rakás szar, annak nem való a deathmatch.. mert ennyiböl semmit nem lehet leszûrni, csak gondolkozni luxus már, és a divatszarozás sokat nyom a latba
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."