Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
nekem k*rva gyorsan reagál az egér😄

I met God. She's black

szabii98
És az csak velem van hogy kiválasztom a fajt(2. menet) és ha nyomok bármit is, ha nem akkor is kidob.Mit kéne tennem hogy ne rakjon ki a menübe?

I met God. She's black

armageddon666
PRO:
AVP!!!

KONTRA:
-irreálisan nagy gépigény... maximum beállítások mellett 0 FPS, emellett még "ronda" is...
-fos irányítás... nem a billentyûkiosztásra gondolok, hanem arra, hogy az egér marha lassan reagál... mind mozdításra, mind gombnyomásra.
-NINCS GUGGOLÁS???

csak Marinenal tudtam kipróbálni 2 óra alatt egy helyre engedett be... fasza, és még azt hittem az IWnet szar 😊

Az egész olyan... konzolos! oh, mily' meglepõ... hatalmas csalódás...

Marine single miatt azért lewarezolom majd... 5000-t sem ér ebben a formában. L4D-t megvettem túlárazva, MW2-t megvettem túlárazva, ezt... ez majd kiderül warez által hogy megéri-e... (és igen, létezik ilyen, MW2-t 2szer végigjátszottam megvétel elõtt)

@

wesker24
Nekem szinte abszolut semmi gondom nincs a játék muitjával 1-2 perc elteltével mindig bedob egy serverre !
KennyGTP
nincs

http://avp2010.b13.hu/

KaszaN
Milehet?:S

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

szabii98
Nem:S

I met God. She's black

KaszaN
Mástsem enged be a serverre a játék????

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

wesker24
Amugy nálam a következõ a sorrend !

1. Alien nagyon gyors gyilkológép
2. Predator ezzel is jól lehet gyilkolni rendesen
3. Marine ez valami harmat gyenge lett se guggolás
ugy megy mint egy csiga amikor futnia kéne akkor is alig megy
Jaffa 2843
ujregek korlátozva vannak. gondolom egy játékod sincs steamen

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

blackfire001
Hogytudok karaktertváltani?
Csak aliennel tudok menni. Nem rossz, ált 20 killem szokott lenni, de szeretném kipróbálni a többit is. 😄
KennyGTP
Az eszem, f@szom megáll!! Se felvenni, se fogadni nem tudok ezzel a Steamel barátokat. Áhhh csinálok egy másik felhasználonevet vagy mit :S.

berczely
Na én egy darabig hanyagolom ezt a multi demót hátha csillapodnak az emberek és lesz hely az elkövetkezõ napokban!

Magh
Háát, azért a predatort nem nagyon lehet megölni, ha tud játszani. Beáll valahova, lezár 4-5 proxy mine-al, amin a marine át sem jut, alien is csak ha épp sprintel. Alien közelharcban alulmarad, azonnail trophy killre kell mennie, ami sok helyen kivitelezhetetlen. Marine nagyon hamar le tud kaszálni, de csak ha hibázol. Cloakban ha nem mozogsz rengeteg helyen észre sem vesz.

Tesztelgettem a fegyvereket, a combisticknek én nem látom hasznát, a disc ugyanúgy instant öl, csak sokkal könnyebb vele célozni és nem lassít le. Szerintem tetû OP. Ugyanezért a plazmát sem nagyon értem.

Mondjuk a disc avsp2 multiban is tiltva volt a sniperrel együtt sok szerveren.

Mert új vagyok steamban
Na nekem elmagyarázná valaki hogy hogy kell elfogadni a meghívót (részletesen) köszi
drop
engem is vegyen fel valaki sipi néven vagyok +felmentemts re is

adam46
újra
adam46
na faxa sikeresen töröltelek xD tiszta steam májer vagyok na felveszlek azután meg játékba felveszlek csak add meg a nicked
szabii98
pls vegyél fel én nem értek hozzá xD

I met God. She's black

PredatorHUN
igen megvagy.

ajem kisa

berczely
Most nekünk se megy!

Hát én már vagy 2 órája próbálok csatlakozni, de nem sikerül, pedig a tüzfal és egyéb be van állítva és többször is ujraindítottam....

<#nemtudom><#rinya><#rinya>

SubZero911
Menet közben lehet karaktert váltani?

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

szabii98
Lehet valami elrontottam nekem angol.Sikerült?

I met God. She's black

adam46
na nagy küzdés árán megtaláltam de azt írja h hülye vagyok nincs semmi szóval lehet rosszat adtam emg sanada18 al próbáld meg pls
KennyGTP
Engem is lehet felvenni 😊 nick: KennyGTP

Fehercsoki
A teljesben lesz LAN?

PredatorHUN
A várakozásnál a képre kattintva váltja. De az nem lehetsz, amivel már más van.

hogy lehet kivalasztani mivel leygek?
ajem kisa
MOst próbáltam ki egy baráttal a gémet, szerintem nagyon rendben van idáig (mondjuk ezt nemtolnám így napokon át, mert megunnám hamar, de jo, hogy nemcsak dm lesz), graf az állat, a predátornak a láthatatlansága, meg a látásmódok ottvannak, a marine csipogója nagyon zsír, az éliennel az a bajom csak, hogy nemtudom, hogy hova kerülök, meg épp hol vagyok néha, de ez csak megszokás kérdése szerintem!
A fõ bejom az, hogy a közös beszélgetést kikéne lõni valahogy, mert kissé gáz, hogy egszerre 10 ember 5 féle nyelven beszél egyszerre!
És persze a várakozás...de ez is más lesz(remélem)!
A hangulata ottvan szerintem, graf is...

PredatorHUN
Bemész a közösségbe, "invites" vagy meghívók, majd elfogadás.

HF
A játék nagyon komoly, bár tény hogy hozzá kell szokni.
Nem olyan mint bármely más fps, itt baromi nagy szerepet játszik a közelharc...
De egy killmove mindent megér 😄
Aki gondolja, beléphet a magyr avp közösségi groupba steamen, mindíg összegyûlünk páran.
Hungarian Aliens vs Predator Community

MerlinW
"A graf õszintén szólva nem érdekel de ennél úgyis jobb lesz."
Nem lesz. Ehhez a játékhoz már nem nyúlnak, már rég a "dobozólóban" van.
Egyébként egyetértek, a grafika engem is hidegen hagy.

[merlinw.org]

szabii98
hogy kell vlakit felvenni steamre?
Wagy inkább vegyetek fel ti
Steam:
Wolc4no és gameben szabolcs2424

Pls valaki vegyen fel és menjünk egy szeróra

I met God. She's black

adam46
köszi elmondanád hogy most mit hogy?
PredatorHUN
felvettelek

adam46
akkor valaki megtenné hogy felvesz barátok közé mert nem nagyon vagy steam-ben jártas nick-em: san ?
szabii98
bazz bekerültem egy lagg szerverre

I met God. She's black

Fehercsoki
Rebellion már dolgozik egy patchen!Hivatalos honlapjukon találtam!Egyébként a teljessel nem lesznek ilyen gondok,ezt is ott találtam: "In addition to the matchmaking functionality the full game features dedicated servers, server browsers, and the ability to host games directly."

Sikerült bejutnom.Egy meccset toltam aliennel 2 marinenel.
A grafika nekem tetszik.Ezzel a demoval csak az volta célom hogy megnézem hogy mennyire bírja a gépem mivel a multi nem az én világom.
berczely
Grafika szép (még csak dx9)
STEAM jó!
Szerverre bejutottam 2 perc alatt (hívj meg haverokat)

PredatorHUN
Ez csak a játékból egy kis részlet.. A teljes verzió ennél sokkal több, és (valószínûleg) jobb lesz

Jaffa 2843
énis abszolut egyet értek veled.. se a graffal se a játékkal eddig nincs semmi gond.. ami gond az a demo matchmaking-je. de a teljesben más lesz.

aki azt mondja ennyi kis játék után hogy ez a játék egy rakás szar, annak nem való a deathmatch.. mert ennyiböl semmit nem lehet leszûrni, csak gondolkozni luxus már, és a divatszarozás sokat nyom a latba

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

adam46
szánalom h több órát kell rá várni jobban tették volna ki se adják a demót mert így sok ember el fog pártolni meg ha még belõttek volna pár szervert áh
Annyira utálom a Steam-et ......

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

PredatorHUN
Egyetértek, nagyon szép a grafika.

Jó szar már neked. Nekem a 4850-esem érdekes módon kurva szép.😄 Pedig ez még csak directx 9.
XenHai
Nem tudom mirõl beszéltek biztos ezzel gameltek?A szerver keresési gondoktól el tekintve jó a game grafikailag is!