Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
ez még csak dx9 majd nem így fog kinézni,videókban se ezt láttuk jó lesz ez...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ez csak 1 multi demo sot azon belul is csak DM van!

PSN ID:misi2mezei

berczely
AVP2-ben sem lehetett vállhoz venni a fegyvert!

Én most is tolom a második részt nemsoká leér a demó majd meglátjuk most van friss összehasonlítási alapom 😊

szabii98
Nekem is betöltött.Imádom😄
Eddig csak Aliennel voltam de király😄
5 pontot gyüjtöttem úgyhogy menõ waok(2. helyre elég wolt)

Meek vissza hajrá Fiúk/Lányok!

I met God. She's black

Fenrir
Ez a játék egy rakás xar, semmilyen hangulata nincs és az irányítás is szánalom. Se guggolás, se kihajolás, se fegyver vállba vétele, mégis mit képzeltek? Csoda, hogy az egérrel lehet célozni, különben olyan lenne mint a Doom2.

A videókat elnézve anno volt rá egy hajszálnyi esély, hogy megvegyem, de 10 perc játék után még letölteni sem fogom...

A halál csupán a kezdet...

Esetleg engem is felvehetne valaki 😄
Steam accountom: kisdudi

X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG

nyugi én bizok a rebellionban ha AvP-rol van szo😊
és kulomben is megigérték,hogy minoségi játékot fognak csinálni belole és nem hoznak szégyent a játékra!
én bizok bennuk!

Nagylaci
Valójában mindegy miért szúrták el a lényeg, hogy elszúrták! Nyilván a cég iránti bizalom ha ilyen minõségû játékokat tesz le az asztalra megcsappan. Komoly cég olyan munkát nem vállal el amin látszik, hogy egy bizonyos legalább közepesnek mondható színvonalat rajta kívül álló okokból nem fog tudni tartani.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

nekem semmi bajom nincs a Sega-val sot kifejezetten szeretem oket😄
nekik koszonhetjuk a Total War sorozatot ami nagy kedvencem!

Adam II
Én csak annyit tudtam a Rebellionról, hogy õk csinálták az elsõ AvP-t, más játékukkal nem is játszottam. Remélem megemberelték magukat már 9 éve nem volt Alienes játék most végre megint lesz, ne rontsák már el.
Nekem már az nem tetszett, hogy a SEGA vásárolta fel a jogokat valahogy nem tudom õket komolyan venni, nekem mindig a 'Szónikus sövénymalac' jut róluk eszembe akirõl már lenyúzták az összes kék sündisznóbõrt de még mindig erõltetik.

Nagylaci
Sose fogod kitalálni... A "Q" billentyûvel lehet alapértelmezetten!

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

a magyarázatuk valami olyasmi volt,hogy szinte ingyen csinálták a játékot a kiado kérésére komoly határidore és ezért lettek szarok....

tényleg hogy lehet sprintelni?😄mert aliennel csak arra jottem rá,hogy hogyan tudok 4 lábon menni de sztem tud az gyorsabban is menni....meg predatorral sem tudom hogy kell meg marineval semXD

Nagylaci
JA. Magyarázatom az nekem is van mindenre... 😄 1999 meg tizenegy éve volt. Szóval bennem bizalom az nem sok, de mondom azért reménykedem.

halljatok ilyet meg az eletbe nemtapasztaltam
jaccok az avpvel eccsercsak fogja kikapcsolja magat az eger
aztan be ( deilyen 10 masodpercenkent eljatsza)
nezem masik eger azis szar
virus nincs
masik opredszer szar
a 6 éves steel 4D egerpadom simabbik felulete annyira fenyesre kopott hogymar visszaverte az infrat bazzeg es ettol hulyult be amint megforditottam rogton jo lett 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

amugy vegre sikerult egy normalis konfigot beloni: shift a sprinteles, space a falmaszas Mouse 3 meg ugras
Rayden02
Kössz-kössz!<#alien>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

jah de 1999-ben meg ok csinálták az AvP 1. részét ami viszont nagyon jo volt!
és a 2 felhozott játékra is megvan a magyarázatuk a fejlesztoknek!csak keress rá😊

PredatorHUN
Felvettelek <#awink>

Rayden02
Jah ez lemaradt:
STEAM:Rayden02<#hehe>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02
Na én is leszedtem,viszont nemtok játszani!Esetleg ha valaki felvenne barátnak,hálás lennék érte!<#wave><#vigyor2><#vigyor5>

Nagylaci
Egyébként azért azt se felejtsük el, hogy a játék készítõje a Rebellion akinek a két legutóbbi nagyobb játéka a "Shellshock 2: Blood Trails" és a "Rogue Warrior" volt amik akkora bukták voltak, hogy az fantasztikus..! Aki játszott ezekkel a "csodákkal" az gondolom sejti, hogy mire is gondolok ezzel kapcsolatban. Szóval elõrendelésrõl vagy megjelenéskori vételrõl nálam szó sem lehet. Ezek után inkább megvárom a kész játékról szóló véleményeket aztán majd meglátjuk. Egyszóval elég rosszak az "elõjelek", de én is reménykedem, hogy ezzel a játékkal megmutatják, hogy tudnak õk jót is csinálni.

Adam II
OK köszi az infot!

Adam II
És tényleg ingyenesen viszik ki idõben a cuccot?

drop
valaki felvene esetleg játszhatnánk sg-sek
sipi a nevem steambe

Lunki88
Megbízható, viszont kalkuláld bele azt is hogy (lehet) 15 napot kell majd várnod mire kihozzák.
jah megbízhato egyik legnagyobb áruházlánc angliában ha jol tudom!

Adam II
Akkor az az oldal a banner alatt megbízható? Inkább onnan rendelném.

PredatorHUN
kipróbáltam mind a 3 fajt, nekem bejön. Szerintem meg is rendelem.

na tök jó, legalább ha lenne lan vagy valami kitudnám próbálni a fajokat egyedül üres pályán, de be se tudok jutni sehova!!! controls menüben tudok max álmodozni hogy miket lehet csinálni...
XenHai
És ha inveled õket groupba úgy nem megy??
Hát ennek a demónak tényleg nincs sok értelme. Plusz csak így hirtelen bedobva a multiba én azt se tudom mikor hova nézzek. De a predator hunt meg ifestation érdekes lesz és több értelme lesz. Bár az alien kezelése nekem furcsa volt predatort meg nem próbáltam.
demoban minek kell klánnal tolni?😄majd a teljest tolhatod klánnal!ez csak arra van,hogy megnézzed milyen a DM játékmod....

Fehercsoki
Ez már biztos?A saját szerver és LAN?Ha igen leadom a rendelésem!

Adam II
Ne rombold le a reményt ;_;

mert más is lesz😄

Fehercsoki
Pont az a bajom nekem is!Meg hogy se lan se saját szerver lehetõség!Hogy toljam így a klánnal?:S

Adam II
Ezek jó érvek de mint írtad rossz választás volt. Inkább adtak volna egy single player demot amiben kipróbálható az összes faj egy-egy rövidke küldetés során.

XenHai
amennyit tudtam vele gamelni nekem bejött !Csak ne kéne ennyit várni a szerverre...
Fehercsoki
Nem régebbi kód alapján készült,azt meg azért írták ki hogy azt higgyük más lesz a teljes mint ez!

Adam II
Egyetértek.
Már napok óta rakoskadnak fel minden hova videókat az Infestation, Predator Hunt és kooperatív Survival módokról erre kiadnak egy egyszerû deathmatch demót ami arról szól, hogy mindenki szaladgál mint a mérgezett egér és megöl mindent ami az útjába akad 10 percen keresztül. Gratulálok!

A hangulat nagyon jó tényleg, grafika is szép, Alienek mozgása és kinézete hiteles meg minden és a single player biztos jó lesz szóval még nem mondok le a játékról csak egyszerûen úgy érzem, hogy fel kell pofoznam azt aki úgy gondolta, hogy ez a demo így, ilyen formában jó ötlet. Én ezt béta verziónak nevezném nem demonak. Tudom ki van írva a játék elején, hogy ez valami régebbi kód alapján készült és nem ilyen lesz a végsõ termék de ettõl függetlenül bûzlik valami.

Fehercsoki
Remélem ezt a demot nem komolyan gondolták!Ha SP demot adtak volna ki szerintem mindenkinek tetszene most!

SLICK
Mégis mit vártatok? Egyértelmû volt, hogy a demoban kiforratlan lesz a multi. Deathmatch meg azért került bele, mert itt lehet kipróbálni mind a 3 fajt egyszerre. A módokban csak 2 lehet. Azért gondolkozzatok már.
A steammel sincs semmi baj, a fullnál normálisan fognak menni a szerverek is. De saját szervereket is lehet csinálni, és lan is lesz. Egy játék halott ezek nélkül, segaék is tudják. Minden esetre a multi demot én se tartom jó ötletnek épp a kiforratlanság miatt, és így sokan joggal szidják. Marketingbõl ez nem elõnyös.

a meccs elején lehet fajt váltani!
jobb oldalt van 1 ilyen képernyo és ott fent a jobb sarkában van 3 ilyen kis ikon azokkal lehet váltani.

Tatyla
kicsit sikerült belépnem mint alien aztán kidobott steam lost dologgal,hogy váltok fajt?
de amúgy jó kis játék lesz ez kérem szépen,szerintem rendelés lesz a vége...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

triplet
Szerintem a teljesben már lesz normális szerver lista! Ez szimplán csak quick match. Ilyen asszem codba is van. Meg nem tehetik azt meg hogy csak ilyen quick match "beleaközepébe" keresést csinálnak nekije😄

gabe paul logan
ÚGy látom csak téged...

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

XenHai
Melegen ajánlom nekik , hogy ezt a szerver keresést elfelejtik mire ki jön a game...a f@sz ki van vele....Nem találok játékot...
Nagylaci
Mondjuk lehet, hogy nem ezt a tökéletesen agyatlan Deathmatch játékmódot kellett volna demóként megjelentetni. Könnyen elképzelhetõ, hogy egy ötletes játékmód fényéveket dob a játékélményen. Tényleg komolyan gondolták, hogy ez alapján majd a nagy többség kedvet kap a játékhoz?!

értem én de a "lézer" ágyut is fel kell venni?az a vállra van szerelve nem?

Adam II
Mindenki azt mondogatja, hogy konzol port és egyet is értek de valaki azt írta, hogy a PC változatot külön fejlesztették, igaz ez?
Nem tudom ki a PR felelõs (szvsz biztos SEGA) de ennyi hype után így elbaszni mindent egy silány demoval mesteri munka.