7670
-
#2695 Nem anyázunk,neked nem tetszik,ennyi bár akkor mi a tökömnek írtál. De eléggé lesz közünk a game-hez ha már a kezünkben van a doboza. És nekem az az érzésem hogy jó cucc lesz. A demo is jó,csak hát...khm..deatmatch...akármihez jobban passzolna csak avp-hez nem a dm. -
#2694 Azért az tetszik, hogy még meg sem jelent a játék de már egymás torkának esik az "ez szar" és az "anyád a szar" csoport. Nem lehetne várni vele még 2 hetet? Addigra már többeknek meg lesz, talán pont nektek is és akkor teljesen jogosan lehet írni hogy "még mindig szar" és hogy "Hülye vagy, ez király.".
Ennyi. -
#2693 Akkor neked is ideje felnőni, mert gondolom nempróbáltad a teljes gémet tesem, úgyhogy szerintem ezt felesleges leirni, hogy mi az ábra!
-.- -
#2692 nemrég néztem meg én is az 1080p változatot :D 2. rész is megvan de az annyira szar h nehezen veszem rá magam xD -
#2691 Hajrá gyerekek! Úgy látom még mindig nem tanultátok meg, mint jelent a "fórum" szó. Ennyire védeni valamit, amihez végül is semmi közötök. Vicc. Sajnos a "pre-alfa" demó után nem sok jóra számítok. Tessék csak nyugodtan noobozni, anyázni, különösebben nem hat meg... -
simon7108 #2690 jah mert te igen tudod milyen lesz....játszottál vele vagy mi?
eddig 2 értékelés van rola!
az egyik a UK Xbox Official magazintol 8/10 a másik meg az IGN UK tol 8.5/10 és mind a 2 megbizhato oldal! -
#2689 Te biztos tudod, hogy xar lesz!
Köszönjük, kérjük a következőt! -
#2688 Szegény srác... Ő lesz az első, aki csalódottságában az AvP DVD törött szilánkjaival fogja felvágni az ereit... -
simon7108 #2687 hát ez a csávo elmebeteg:D -
simon7108 #2686 ahh megnyugodtam:D
amikor megláttam,hogy a kampányok egyenként 4-6 ora korul vannak akkor nagyon orultem:D -
simon7108 #2685 az 1. rész nekem tetszett de a 2. az borzalmas!1x meg lehet nézni de tobszor nem!
mig az 1. részt már tobszor is megnéztem. -
#2684 az avp film? hat, sztem ott azert nem volt magasan a merce.. :)
allitolag a 2 megszarabb, azt meg meg se mertem nezni.. -
Dzsimbao #2683 Top 5 reasons AvP is awesome!
Lökött a csávó, nem kérdés :). -
#2682 Agreed ! -
#2681 fasza film volt, :) -
obe #2680 nem, de az első részével igen...a cod izét szidni manapság epic fail, gyorsan hozzáteszem nem játszom cod-al, mertogy tarol mindent, ha láttad futás közben jó gépen, egyértelműen látszik a totál profizmus, már már filmszerű, el kell ismerni, hogy a cod (szigorúan a single része) profiligás fps lett, tapasztalt öregróka játékos elismerően bólint a sorozat legujjbabb tagjára..ennek ellenére az avp3-t meg fogom venni, a cod-ot nem szándékozom
ha figyelmesen elolvassátok grebber-nek írt hozzászólásomat, megértitek hogy arra céloztam neki, hogy lévén ez egy fps játék lesz, közel nincs annyi fordítani való szöveg mint egy rpg-ben (dragon age), így különösebb angoltudás hiányában is végig fogja tudni tolni a játékot..irónia emberek, irónia:)
elitehun: kb 1991 ben olvastam első avp könyvemet, a predatort a megjelenés évében vhs-en, alámondással -
#2679 az AvP filmekre visszatérve, egyi ksem tetszik igazán nekem sem.
Az 1. rész az elcseszett predator kinézet és fegyverek miatt + a hangok (alienek hangjai is) miatt nem jön be, na meg ebből a storyból sokkal többet ki lehetett volna hozni, ezt a 2. rész topikjában le is írtam.
A 2. filmnél tetszettek a hangok is, (bár itt a Predatornak az üvöltése nem volt eredeti, viszont a látásmódok hangja feledtete ezt), a Predator kinézete viszont újra normális volt, a maszkja is az eddigi legjobb. Viszont a story borzalmasan szar volt, olyannyira hogy ebből jobbat nem lehetett kihozni. Akkor a sötétség miatt lófaszt nem lehetett látni, embereket hamar szétkapták mint a cukrot... Semmi látványos akció...
Szvsz egyik film sem jobb a másiknál. Talán az 1. annyival jobb, hogy tapasztaltabb rendező készítette. -
#2678 Az Alien 5 is be van jelentve és Ridley Scott rendezi (aki nem tudná, az első Alien filmet is ő rendezte)... ;)
#2647: Egyértelműen Predatort kezdem el. Egyrészt nálam ő az örök favorit, másrészt imádok gyilkolni vele. Másodikként Marine, mivel kell utána egy jó adag para, ne meg hát lövöldözni is szeretek.
Alien meg amolyan levezetés szinten megy, túl egyhangú, bár legalább a trophy killek miatt többféle módon ölhetek, szóval az egyhangúság is megszűnik némiképp. -
#2677 Most nem azért de játszottál az avp2vel? A story simán megállná a helyét még most is az ilyen cod szintű "izék" mellett. A három egymásba csavarodó történet félelmetesen jól meg volt csinálva. -
#2676 Biztos tolhatod olyan sorrendben ahogy akarod,de az egyik videóban amiben az alienről van szó mondja a fejlesztő hogy az alien kampányban lévő történések vannak először,utána kapcsolódik az ember,pred,azt nemtom milyen sorrendben. Azt mondja az innterjúban hogy mindegyik oldalnak jól kidolgozott sztorija lesz: [spoiler]Az aliennél pl. miután az idióta emberek kiszabadítottak(benéztek a templomunkba,mint az avp1 filmnél:D)a többiekkel együtt ki kell szabadulni és megkeresni a királynőnket.A predator-nál egy fiatal vadásszal leszünk aki bizonyítani szeretne a klánjának és őt küldik hogy vizsgálja ki miért kapcsolt be egy ősi jeladó ezen a bolygón(ahol játszódik végig a játék),ami a predatorok egy ősi vadászterülete,de már régóta nem használják. Az embereket azért vadássza le mert csak(trófea) meg azért is mert megszentségtelenítik a vadászterületet.A marine sztori-ról már nemtom mit mondott,asszem vmi bázisuk va ott vagy mi.[spoiler] -
#2675 Látom te se olvastad a könyveket. -
midian #2674 Jóóó -
#2673 Demo csak steamen van fent? -
obe #2672 kaptam rá fél évet, rendesek voltak a tervezők, meg megkértek csiszolgassak is rajta ha gondolom -
#2671 Nah, közben haza jöttem, és meghoztam az Alien vs. Predator első részét :) Jöhet a kikapcsolódás és a kezdeti ráhangolódás a játékra :) -
obe #2670 dehogynem, pl half life sorozat, imádom....de túl nagy sztorit ne várj azért egy alien küldetés alatt, nem baj, ez is sajátossága az ilyen játékoknak, evvel együtt kedvelem, és meg is fogom venni..ha olvasgatni is akarok a játék köben akkor indítom a dragon age-t...minden műfaj krémjét szeretem játszani, kivéve sport (gtr belefér, sőt) -
#2669 Mindíg megkell menteni a világot nem?
Mint brúsz vilisz, meg a többiek! -
#2668 Miért ha már valami fps akkor nem lehet jó kis storyja? -
#2667 Sokat kellett szótárazni hozzá? -
obe #2666 grebber kollega, ez fps lesz, ehhez nem kell...talán a marines sztorija tartalmaz némi párbeszédet, de a maradék 2 faj fordítását már megszereztem, közzé is teszem
alien:- szaporodjatok, petézzetek, aztán meg gyilok, gyilok, sssssssssssszzzzzz
predátor: - akkor a szokásos játék mehet?..oké..trófea, trófea, gyilok, trófea, gyilok..fáj, de élvezem
-
#2665 1.) Predator: Álcázós, hő-látós, bazinagyot ugrós, high-tech-es, ragadozó miatt.
2.) Alien: Suttyomban támadós, harapós, karmolós, plafonon mászós, paráztatós, szörnyeteg miatt.
3.) Marine: Gépfegyveres, sötétben botorkálós, pittyegős-radaros, "csak éljem túl a következő sarkig"-os, üvöltve tárat kilövős, hangulatos, sztorizós, kemény katona miatt.
Ez lesz a sorrend. Mindig is utáltam Alien-el játszani, de a demó óta nagy kedvencem lett. Azonban az örök favorit akkor is a Predator. -
#2664 én a crysisit még leírni se tudom...nem hogy játszani vele xD -
#2663 igaz:D -
#2662 Azért mert ha nem értem minek toljam többször végig?Egyszer kipróbálom és kész.Ha lesz hozzá magyar cucc akkor többször is végigfogok vinni ha nagyon jó.Crysist pl már 7x toltam végig és nem tudom megunni!
-
#2661 Feltételezem hogy nem tud angolul,ezért kell neki magyarítás hogy értsen valamit. -
#2660 Miért magyarításfüggő? :O (Főleg ha állítólag a Marine rész a legkidolgozottabb, ergo ott van a legtöbb pofázás.) -
Nothing117 #2659 dupla katt a játék parancsikonján -
#2658 Már kérdezted egyszer,na szóval,steamen letöltöd,updateli magát,aztán,ne szerverkeresővel próbálj szervert keresni,mert matchmakinget használ,indítsd el magát a játékot Steam/My Games résznél.Aztán ott csak 1 féle lehetőséged lesz játszani,mindig nyomj továbbot,playt és akkor menni fog! -
Mr4r0n #2657 Steam-el letöltöttem a demót akarnám indítani és bejön az elörendelési szarság de a játék sehol.Steam szerverkeresőbe próbáltam elindítani van egy csomó játék csak pont avp3 nincs. Légyszí magyarázzátok már el hogy,hogy kell elindítani ! -
#2656 Pedig pont emberrel a legérdekesebb a történet elvileg:)
Egyébként azt hallottátok hogy egyedül is lehet survivorozni singleben?Az jó kis gyakorlás lesz amíg nincs meg a csapat!