7670
avp10logo.png
  • Fehercsoki
    Korlátozást ki lehet kapcsolni!
  • Nothing117
    mindjárt rakok be még párat
  • Föcsök
    Alien-ből mintha láttam volna, hogy a 8-ból 4 már volt, és már csak Marine lehettem, mert volt két Predator, meg 4 Alien, lehet abból kétszer annyi lehet maximum, mint a predatorból.
  • Nothing117
    predi eszközök

ez is

ez magyar

wiki

ez is
  • Magiszter
    Fene, nem frissítettem az oldalt. :(
  • Magiszter
    Öhm. Prediből csak 2 lehet max. A többit nem tudom, de szerintem ott nincs korlátozás.
  • Nothing117
    én tudok 1-2 ilyet mindjárt adok linkeket
  • elitehun
    Nem tudtok egy oldalt ahol kicsit többet meg lehet tudni a predator-ról?
  • Nothing117
    predatooral meg azért vannak kevesen mivel abból 1 pályán max 2 lehet
    ha nem lenne korlátozás mindenki aliennel vagy predivel nyomná
    max 1-2 ember aki a marine-t választaná
  • Nothing117
    ez most éppen nem én voltam nekem eddig 29 pont volt a max
    és nem csaltam semmilyen eszközzel
  • DarkSector
    a multiban is
    1-alien
    2-human
    3-predator
    legalábbis ahogy én tapasztalom, és ezt mutatja, az is hogy kb ki hányszor meik fajjal van a szerveren lévő emberekből.
    ha 10-en vannak, akkor abból 6-7 alien.
  • grebber
    "Na én játszottam bő egy órát. A singleben nem csalódtam, ez a videókról is meglátszott, hogy nem is fogok.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kb egy óra után már a királynőnél voltam (félig megperzseltem), most itt hagytam abba, mert kurvára nem tom mit kell csinálni. (megjegyzem: lehet menekülnöm kell onnan, de nem találom a kiutat, s a királynő perzselése meg leállt, restratolni nem tom). Remélem hogy nem a végén járok. Csak úgy özönlenek az alienek.

Az eddigi legszebb konzol játékok egyike lett az AvP. Halo ODST, Fable 2, Gears 2, Dirt 2 után mehet a listára grafika szempontjából. Hangulat meg van, viszont nagyon csőjáték, de mit is várhatnánk egy horror FPS-től? Hangok maximálisak.
    Jelenleg 9/10, de ez romolhat is."
  • grebber
    Nforce-on valakinek nagyon nem tetszik a Predator kampány:

"just tried it and well
    Human wow
    alien wows
    Predator OMGWTF is this shit is the only campaign that sucks ... played only one level of each so ..."
  • simon7108
    jaja pont azok:)
  • elitehun
    ja vágesz. azok a kis panelek amik a multiban is voltak ugye?
  • simon7108
    vannak olyan kis energia cuccok és azokbol kell feltolteni!
  • elitehun
    Am a predator energiáját hogy lehet majd tölteni?
  • grebber
    "Bevallom a videók nem igazán tetszettek, és fenntartásokkal vártam a játékot. Éppen ezek a kis trailerek miatt, de...
    .. kiírtam, és egy óra hentelés után (természetesen tengerészgyalogos módban), azt mondom, hogy VALAMI BITANG KURVA JÓ LETT!!!
    Grafika, hangok, irányítás, hangulat KIVÁLÓ!
    Igazi éjszakai verejtékeztető game, szal ez eddig maximálisan pozitív csalódás. "
  • Fehercsoki
    Egyébként ezeket netről vadásztam össze majd szólok ha találok még!
  • Kandurex
    zsíííír, thx
  • Fehercsoki
    Engem leginkább survivor és species deathmatch érdekel,de azért a többit is megnézem majd.
  • simon7108
    nem lesz:)csak vélemény!de ettol fuggetlenul PC-re majd megveszem szoval majd mehetunk Predator Huntra:D
  • Fehercsoki
    Csak spoiler ne legyen!
  • simon7108
    szerintem az xboxos verzioval mehetnek ide a vélemények:)elvégre nem lehet gond a futtatásával mint a PC-s lesz majd!ugyan ugy megy mintha eredeti lenne....
  • grebber
    Szerintem ha az Oblivion game ot he year papirtokos volt akkor ezt kb sima DVD-n hozzák semmi körítéssel még papirtókba se rakva.
  • Fehercsoki
    Minden játéknál nagy az árkülönbség,ez csak akkor olcsó ha előrendeled!Utána drágább lesz.
  • grimm13
    Valamelyik nap azt mondta nekem valaki hogy "mi pc-sek" sokszor a warez megoldást vesszük igénybe és emiatt jelenik meg konzolra hamarabb általában minden .... Erre az elmúlt hetekben mindenki hamarabb kezdett xbox warez verziót használni és szerintem nincs nagy különbség a két tábor között warez tekintetben ...Csak úgy megkérdezném hogy megfejtette valaki hogy mi a szöszmösz miatt ekkor az árkülönbség külföld és Magyaro. között ?(ezzel a játékkal kapcsolatba )
  • Föcsök
    Menjetek innen csúnya Warez-osok!:)
  • Jaffa 2843
    vagy esetleg elhuzhatna ide
  • bcrics
    HEllo,,aki ezt a verziot probálta akkor várjuk a véleméyneket.

Aliens.vs.Predator.PAL.XBOX360-SWAG
  • Föcsök
    Köszönjük szépen! Szép kis gyűjtemény.
  • The Protector
    Köszi.Csak megvolt nyitva a firefoxal és sokáig nem frissítettem az oldalt.
  • Prince23
    előtted két kommenttel
  • The Protector
    Mikor jön ki a teljes Pc-re?
  • elitehun
    Nem hiszem hogy annyi idő mert a MW2-őt már feltörték és sztem ez ugyan az a séma csak be kell helyettesíteni a dolgokat
  • Prince23
    "Február 19-én lesz PC-n, és Steames támogatottságú, szal ebben a hónapban egyhamar nem fogtok játszani AvP-vel

Na jó a megjelenés napjához tegyetek még 6 napot, míg feltörik."

Irány a bolt :)
  • Fehercsoki
    Itt vannak a könyvek.
  • grebber
    "Én most nyomtam úgy 10percet és nagyon is jó lett.Grafikailag is igaz nem dx11 de ez box. Csak nehéz irányítom sajna. és nagyon paráztatós az tuti."
  • Fehercsoki
    Igen.

Mindjárt felpakolom akkor!
  • Föcsök
    Jöhetnek! Egyébként a Hunter Edition is tartalmazza a steel box-ot, ami a Survivor Edition-ban van?