Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne úgy szörfözzetek searchnál hogy Ctrl+Alt és Ins melletti Del, mert úgy kikapcsolja a searchot!Hanem a másik, numerikus(jobb oldali) számoknál lévõ Dellel lépjetek ki.Mindjárt csinálok képet!
I met God. She's black
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Nem hiszem hogy lehetne😄
Na mind1, kemény waok még 1 1. hely...
ez már uncsi<#rolleyes>#rolleyes>
I met God. She's black
ÜLJ LE 1-ES !
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
De ha ismered a többi Marine-t, megbeszélhetitek hogy egymást ne öljétek meg (teamDM), és úgy azért mindjárt sokkal erõsebbek. 2 tengerészgyalogost iszonyat nehéz elkapni, még ha csak egyet is tudsz megsebezni a 2 közül... 😄
Predátor:
Tökéletes faj a lopakodásra.Ha valaki lopakodni akar akkor ezt kell választania.(9 játékból 8at nyertem vele.)
Alien:
Tökéletes faj a mászásra, ugrásra.(5 játékból 5öt nyertem vele.)
Marine:
Nem a legjobb.(3 játékból 1 játékot nyertem)
Hát egyenlõre ennyi meek vissza Alienezni.Bye!
I met God. She's black
Lépjetek be ebbe a groupba. Játék közben nyomjatok shift+tabot és jobb alul katt a friendsre (ha nem lenne megnyitva). Nyissátok le a groupot és akinél látjátok hogy ezzel játszik, arra jobb klikk majd Join game. Megint shift+tab és várni hogy belép e a lobbyba, vagy kiírja hogy game in progress. Ha utóbbit írja akkor valaki mással próbálkozzatok.
Úgy tudom hogy akinek nincs semmilyen vásárolt/beregelt játéka a steamen, az nem tud felvenni barátokat.
Nekem van pár eredeti játékom Steam-en és semmi baj sincs velük multiban sem!
Ez egy fosos demó amiben el lett cseszve a multi azt kész... majd a teljes verzióban jó lesz!Ennyi!
Lépj be egy magyar groupba, és írkálj hogy gamelnél. Ha megvagytok 8an, nemkell várni semmit 😛
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A Rebellion honlapján már ígérik a patchet hozzá.
Szarozni tudod, de látszik mennyit értesz hoozzá.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
nevem: jigsaw201056
ott van,hogy Add Friend de nem tudok semmit csinálni....
PSN ID:misi2mezei
A nagy terem feletti gerendáknál van, az akna mellett.
simon7107
Nyugi már vazdmeg. Ettõl a search rinyától már a tököm ki van, a teljesben nem lesz ilyen hidjétek már el!
a mai idoben már ez semmi....orulj neki,hogy nem kell neki 4 magos proci!
nekem mellesleg maxon megy akadás nélkul és meseszép a grafika!
Szóval nálam tuti vétel😄