Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
Ja és ha laptopotok van:
Ne úgy szörfözzetek searchnál hogy Ctrl+Alt és Ins melletti Del, mert úgy kikapcsolja a searchot!Hanem a másik, numerikus(jobb oldali) számoknál lévõ Dellel lépjetek ki.Mindjárt csinálok képet!

I met God. She's black

PredatorHUN
Group-ba hogyan lehet belépni?

Lunki88
Szerintem ha belejösz egy kicsit akkor egyáltalán nem gyenge a marine, elõbb is azzal lettem elsõ. Csak állandóan forogni kell vele hogy ne kapjanak hátba. 😊
KaszaN
Szerintem a demóval magával semmi gond nincs. Csak egyszerûen nemhajlandó csatlakozni. Nekem csatlakozott egyszer. Tökéletesen futott maxon nem laggolt semmi és azt a bizonyos egér késéses dolgotsem tapasztaltam. Bár nálam nemleet maxra tenni a grafikát és a vsync-et se lehet kikapcsolni.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

szabii98
Nója, de az már TDM!
Nem hiszem hogy lehetne😄
Na mind1, kemény waok még 1 1. hely...
ez már uncsi<#rolleyes>

I met God. She's black

SubZero911
"hidjétek már el"

ÜLJ LE 1-ES !

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

HF
Valóban gyenge az ember, önmagában.
De ha ismered a többi Marine-t, megbeszélhetitek hogy egymást ne öljétek meg (teamDM), és úgy azért mindjárt sokkal erõsebbek. 2 tengerészgyalogost iszonyat nehéz elkapni, még ha csak egyet is tudsz megsebezni a 2 közül... 😄

Fehercsoki
Szerintem azért elég jó a marine is,simán szétdarál!És azért ha ügyes nem is nagyon kerülsz mögé!

szabii98
Na akkor faj értékelés part2
Predátor:
Tökéletes faj a lopakodásra.Ha valaki lopakodni akar akkor ezt kell választania.(9 játékból 8at nyertem vele.)
Alien:
Tökéletes faj a mászásra, ugrásra.(5 játékból 5öt nyertem vele.)
Marine:
Nem a legjobb.(3 játékból 1 játékot nyertem)

Hát egyenlõre ennyi meek vissza Alienezni.Bye!

I met God. She's black

Fehercsoki
És lan lesz benne?Remélem igen nagyon jó kis lan partykat lehetne tolni!

SLICK
Ez is bemesélés csak

http://steamcommunity.com/groups/avphun
Lépjetek be ebbe a groupba. Játék közben nyomjatok shift+tabot és jobb alul katt a friendsre (ha nem lenne megnyitva). Nyissátok le a groupot és akinél látjátok hogy ezzel játszik, arra jobb klikk majd Join game. Megint shift+tab és várni hogy belép e a lobbyba, vagy kiírja hogy game in progress. Ha utóbbit írja akkor valaki mással próbálkozzatok.

Úgy tudom hogy akinek nincs semmilyen vásárolt/beregelt játéka a steamen, az nem tud felvenni barátokat.

SLICK
Sok sírás ész nélkül. Gondolkodni meg nem megy. Tudtam, hogy úgyis megjönnek a nagy megmondó emberek akik fikáznak. Oké kell negatív kritika, na de a tények ismeretében nem kell így temetni a játékot. Majd fogtok ti még nyálatcsorgatni

berczely
Hát tényleg nem értesz hozzá 😊

Nekem van pár eredeti játékom Steam-en és semmi baj sincs velük multiban sem!

Ez egy fosos demó amiben el lett cseszve a multi azt kész... majd a teljes verzióban jó lesz!Ennyi!

HF
Akkor miért szarozod??? 😄
Lépj be egy magyar groupba, és írkálj hogy gamelnél. Ha megvagytok 8an, nemkell várni semmit 😛

Fehercsoki
A steam egy szar.A steam intéz mindenféle matchmakinget!

KaszaN
Igazad van én nemértek hozzá. 😄 Most kereken 2órája használom. 😄

balee4
A steammel semmi baj nincs, a játék szar.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Szerintem meg te vagy érte a hibás. Ez kb ugyanaz a kategória. 😄

A Rebellion honlapján már ígérik a patchet hozzá.

adam46
a játék amúgy egész hangulatos és nem értem azokat aki szarozzák grafika szép igaz ez még a dx9 es fajta majd a 10 es és 11 es szebb lesz irányítás szokható
HF
A játékon belüli matchmaking sístemnek köze nincs a steamhez.
Szarozni tudod, de látszik mennyit értesz hoozzá.

KaszaN
Mer steames...a steam szar.

balee4
Miért nem talál ez a tetves szar szervert? Ilyen egy szar rendszert...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

KaszaN
Játszanák én csak nemeged fel már 2órája.

ha valaki tud felvenni embert akkor vegyen fel engem is es akkor este tolhatjuk

nevem: jigsaw201056
az még meg is volna de nem engedi....
ott van,hogy Add Friend de nem tudok semmit csinálni....

PSN ID:misi2mezei

HF
Biztos megfogják, muszály, mert elég sokaknak van ez a probléma.

remélem lesz valami patch a egér laggra, mert ez igy nagyon nemjó 😞 nemfogok 800x600ban játszani HD helyett... pedig a gép simán birja maxon.. ha ezt megoldják akkor megveszem.
PredatorHUN
Az ismerõsöknél van alul.

felvennélek de nemtudom hogy kell😄nem találom sehol,hogy add friend....

adam46
áhá kössz
adam46
sanada18 vegyél fel már 2 en vagyunk😄
na mi az nem akar senki sem játszani?😄

HF
Külön kell felvenni, aztán ha nálad van, az egér görgõt nyomd hosszan amíg bemér valakit, és engedd el.
A nagy terem feletti gerendáknál van, az akna mellett.

HF
Nem, a demoban sajnos nemtudod állítani, ahogyan azt sem, hogy több legyen 8 playernél a szerver mérete.

adam46
predatornál löveget melyik gombbal lehet elõvarázsolni?
Lunki88
Amúgy aki hostol az elvileg be tudja állítani a játékidõt többre is mint 10 perc, legalábbis én még most vettem észre hogy a view game details-nél van olyan hogy time limit és az 10 percre van rakva. Majd ezt meg kéne nézni.
aki most akar játszani az vegyen fel steamen és játszhatunk!
simon7107

HF
Pláne hogy msot jelentette be a Rebellion, hogy megcsinálja a matchmakinget gépre... 😄

triplet
XDDDDDDDDDd
Nyugi már vazdmeg. Ettõl a search rinyától már a tököm ki van, a teljesben nem lesz ilyen hidjétek már el!

kuci06
😞

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

HF
Az egér lelassulása sokmindenkinek elõjött, de csak a Vsync kikapcsolását, és a felbontás lejjebb vételét tudom javasolni😞

PredatorHUN
Jaja. Én is meglepõdtem, hogy a grafikához képest mennyire jól megy a játék.

KaszaN
Valami olyasmit halottam most hogy amcsiba leállt a Steam éjfélkor. Ami nálunk pár órával ezuelött volt és bekavarhatott a játékoknak.

wesker24
Na látom a steam-nek annyi ujrakellett inidtanom a gépet erre már 5 perce próbál bejelentkezni !
nemtudom te milyen játékkal játszottál de a gépigénye épp hogy alacsony!
a mai idoben már ez semmi....orulj neki,hogy nem kell neki 4 magos proci!
nekem mellesleg maxon megy akadás nélkul és meseszép a grafika!

triplet
Kijavítom: Az egér nálam is kicsit lassú, de szerintem azért mert a játék is lassú kicsit!

triplet
Az egér nálam is kicsit lassú, de szerintem azért mert kicsit lassú. Mármint nem szaggat, hanem olyan 25 fps körül lehet. És ez csak a laptop, milyen lesz a gépen? 60 fps😄
Szóval nálam tuti vétel😄

KaszaN
a demóban felsem engedi tenni a grafikát*** (hopsz xD)

KaszaN
Én még aszondom hogy tök alacsony a gépigény és amelett marhajól néz ki a játék. Nekem semmigond az irányítással (már amennyire kitapasztaltam abban az 5percben amíg lenem dobott) de a demóban felsem engedi tenni a demót szal...én nekem nagyon bejön.