7670
-
#2815 Korlátozást ki lehet kapcsolni! -
Nothing117 #2814 mindjárt rakok be még párat -
Föcsök #2813 Alien-ből mintha láttam volna, hogy a 8-ból 4 már volt, és már csak Marine lehettem, mert volt két Predator, meg 4 Alien, lehet abból kétszer annyi lehet maximum, mint a predatorból. -
Nothing117 #2812 predi eszközök
ez is
ez magyar
wiki
ez is -
#2811 Fene, nem frissítettem az oldalt. :( -
#2810 Öhm. Prediből csak 2 lehet max. A többit nem tudom, de szerintem ott nincs korlátozás. -
Nothing117 #2809 én tudok 1-2 ilyet mindjárt adok linkeket -
#2808 Nem tudtok egy oldalt ahol kicsit többet meg lehet tudni a predator-ról? -
Nothing117 #2807 predatooral meg azért vannak kevesen mivel abból 1 pályán max 2 lehet
ha nem lenne korlátozás mindenki aliennel vagy predivel nyomná
max 1-2 ember aki a marine-t választaná -
Nothing117 #2806 ez most éppen nem én voltam nekem eddig 29 pont volt a max
és nem csaltam semmilyen eszközzel -
#2805 a multiban is
1-alien
2-human
3-predator
legalábbis ahogy én tapasztalom, és ezt mutatja, az is hogy kb ki hányszor meik fajjal van a szerveren lévő emberekből.
ha 10-en vannak, akkor abból 6-7 alien. -
#2804 "Na én játszottam bő egy órát. A singleben nem csalódtam, ez a videókról is meglátszott, hogy nem is fogok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kb egy óra után már a királynőnél voltam (félig megperzseltem), most itt hagytam abba, mert kurvára nem tom mit kell csinálni. (megjegyzem: lehet menekülnöm kell onnan, de nem találom a kiutat, s a királynő perzselése meg leállt, restratolni nem tom). Remélem hogy nem a végén járok. Csak úgy özönlenek az alienek.
Az eddigi legszebb konzol játékok egyike lett az AvP. Halo ODST, Fable 2, Gears 2, Dirt 2 után mehet a listára grafika szempontjából. Hangulat meg van, viszont nagyon csőjáték, de mit is várhatnánk egy horror FPS-től? Hangok maximálisak.
Jelenleg 9/10, de ez romolhat is." -
#2803 Nforce-on valakinek nagyon nem tetszik a Predator kampány:
"just tried it and well
Human wow
alien wows
Predator OMGWTF is this shit is the only campaign that sucks ... played only one level of each so ..." -
simon7108 #2802 jaja pont azok:) -
#2801 ja vágesz. azok a kis panelek amik a multiban is voltak ugye? -
simon7108 #2800 vannak olyan kis energia cuccok és azokbol kell feltolteni! -
#2799 Am a predator energiáját hogy lehet majd tölteni? -
#2798 "Bevallom a videók nem igazán tetszettek, és fenntartásokkal vártam a játékot. Éppen ezek a kis trailerek miatt, de...
.. kiírtam, és egy óra hentelés után (természetesen tengerészgyalogos módban), azt mondom, hogy VALAMI BITANG KURVA JÓ LETT!!!
Grafika, hangok, irányítás, hangulat KIVÁLÓ!
Igazi éjszakai verejtékeztető game, szal ez eddig maximálisan pozitív csalódás. " -
#2797 Egyébként ezeket netről vadásztam össze majd szólok ha találok még! -
#2796 zsíííír, thx -
#2795 Engem leginkább survivor és species deathmatch érdekel,de azért a többit is megnézem majd. -
simon7108 #2794 nem lesz:)csak vélemény!de ettol fuggetlenul PC-re majd megveszem szoval majd mehetunk Predator Huntra:D -
#2793 Csak spoiler ne legyen! -
simon7108 #2792 szerintem az xboxos verzioval mehetnek ide a vélemények:)elvégre nem lehet gond a futtatásával mint a PC-s lesz majd!ugyan ugy megy mintha eredeti lenne.... -
#2791 Szerintem ha az Oblivion game ot he year papirtokos volt akkor ezt kb sima DVD-n hozzák semmi körítéssel még papirtókba se rakva. -
#2790 Minden játéknál nagy az árkülönbség,ez csak akkor olcsó ha előrendeled!Utána drágább lesz. -
grimm13 #2789 Valamelyik nap azt mondta nekem valaki hogy "mi pc-sek" sokszor a warez megoldást vesszük igénybe és emiatt jelenik meg konzolra hamarabb általában minden .... Erre az elmúlt hetekben mindenki hamarabb kezdett xbox warez verziót használni és szerintem nincs nagy különbség a két tábor között warez tekintetben ...Csak úgy megkérdezném hogy megfejtette valaki hogy mi a szöszmösz miatt ekkor az árkülönbség külföld és Magyaro. között ?(ezzel a játékkal kapcsolatba ) -
Föcsök #2788 Menjetek innen csúnya Warez-osok!:) -
#2787 vagy esetleg elhuzhatna ide -
bcrics #2786 HEllo,,aki ezt a verziot probálta akkor várjuk a véleméyneket.
Aliens.vs.Predator.PAL.XBOX360-SWAG -
Föcsök #2785 Köszönjük szépen! Szép kis gyűjtemény. -
#2784 Köszi.Csak megvolt nyitva a firefoxal és sokáig nem frissítettem az oldalt. -
#2783 előtted két kommenttel -
#2782 Mikor jön ki a teljes Pc-re? -
#2781 Nem hiszem hogy annyi idő mert a MW2-őt már feltörték és sztem ez ugyan az a séma csak be kell helyettesíteni a dolgokat -
#2780 "Február 19-én lesz PC-n, és Steames támogatottságú, szal ebben a hónapban egyhamar nem fogtok játszani AvP-vel
Na jó a megjelenés napjához tegyetek még 6 napot, míg feltörik."
Irány a bolt :) -
#2779 Itt vannak a könyvek. -
#2778 "Én most nyomtam úgy 10percet és nagyon is jó lett.Grafikailag is igaz nem dx11 de ez box. Csak nehéz irányítom sajna. és nagyon paráztatós az tuti." -
#2777 Igen.
Mindjárt felpakolom akkor! -
Föcsök #2776 Jöhetnek! Egyébként a Hunter Edition is tartalmazza a steel box-ot, ami a Survivor Edition-ban van?