7670
avp10logo.png
  • elitehun
    Egyébként a predator miért nyúzza meg az embereket és lógatja fel fejel lefelé?
  • Nothing117
    azért ha nem mozogsz nem nagyon lehet látni az álcát csak ha direkt azt keresed és tudod hogy merre keresd
    én legalábbis csak futás közben látom a predit mert akkor fénylik az álcája
  • Fehercsoki
    Singlebe sem rakták,mert marinenál alapból nincs sok predator(egy pre/reviewben volt hogy predatorokkal nem találkoztak),alien meg úgyis látja...
  • elitehun
    Sztem a multiba direkt nem rakták bele mert így is bárki észreveszi az álcát.
  • Fehercsoki
    Igen akkor,viszont szerintem a játékban nem,mivel nem láttam még predator szemet villanni.
  • felegyi
    A szemlencse szerintem akkor villan ha látásmódot váltunk, bár ki tudja...
  • elitehun
    Az álcáról:

...az álcázott ragadozóból maximum a torzított körvonalát láthatjuk, melyet, ha nem tudjuk, mit nézünk, akár érzéki csalódásnak is vehetünk...

...nem fedi el a maszk szemlencséinek villanását sem..
  • Fehercsoki
    A linearitásától eltekintve azért nagyok a pályák?
  • armageddon666
    guggolás is csak a box korlátai miatt nincs, pcn sem lesz...
  • Pretorian
    Remélem hogy a segghülye AI csak a box korlátai miatt van, és PC-n azért nem igy lesz.
  • DarkSector
    igen nem megint konzol-vs-pc.
    de ez valszeg azért van mert csak dx9-es. és beta demo.

de ez most tény hogy konzolon szebb ha csak és kizárólag a demot nézzük.

de ugye lesz dx11!
  • Lunki88
    Igen, megvan a maga története mind3 fajnak és több helyen keresztezik egymást a történetszálak. Tehát lesznek olyan részek ahol jártál pl. marine-nal és később pedig predatorral is ott mászkálsz a közelben. Eddig csak pár rövid bevezető jelenet volt, amik a játék motorjával vannak renderelve.
  • Magiszter
    Irigylem a problémáidat
  • simon7108
    minek rakták fel xboxra?:D
    most egész éjjel azon fogok gondolkodni,hogy melyik fajjal kezdjem a játékot és ezvégett nem fogok tudni aludni
    Most kezdtem el tengerészgyalogos módban. Szerintem nagyon zsivány! Mondjuk nagy lemaradásom az AVP játékok terén mai napig nem pótoltam (szégyelem is magam) így azokhoz hasonlítani nem tudom.

• Prince23
    Predator vagy alien campaignva van sztori tényleg? rendes bevezetőkkel meg ienek?
  • simon7108
    nekem még nem jott le:(
    na majd holnap és amig kiirom játszok a Dantes Infernoval:Daz is nagyon jo játék ha még nincs meg ajánlom a kiprobálásra mert sztem fa**a:)
  • Lunki88
    Bocs ha félreérthető voltam, de a papírtokot a csomagolásra értettem amiben küldték. Egyébként rendes dvd tokban van, kézikönyv meg minden. :)
  • Lunki88
    Na kipróbáltam boxon. A marine és a predator kampányba néztem bele eddig, kb. 1-1 órát toltam mindkettővel, az alien-t majd holnap lesem meg.

Ami azonnal szembetűnt hogy a grafika még konzolon is sokkal szebb, mint amit a demo-ban láttunk pc-n. A marine tényleg fosatós, vagy 2x majdnem elejtettem a joyt úgy megijedtem, na meg ez a radar pittyegés még mindig jó adrenalinfokozó. :)

A predator is élvezetes amit eddig láttam belőle, főleg miután megszereztem az eldobható discet. :D Ahogy haladok előre a story-ban úgy találom meg sorban a fegyvereimet is, mert az elején még csak a penge van.

Marine-nál még mindig hiányolom a guggolást, de hozzá lehet szokni végülis. A lámpa fénye nagyon kicsi területet világít be, de ez nem is baj mert így parás a játék.

Amit megfigyeltem predatorként hogy sajnos a marine-ok iszonyat hülyék, ott tépem le a fejét az egyiknek a társától 5 méterre de az rám se hederít. Na meg a hullákra semmi reakciójuk nincs, csak lazán elsétálnak mellette... Viszont ha előttük vagyok az álcámmal és elég közel, akkor ha kicsit is megmozdulok azonnal kiszúrnak.
    Másik negatívum amit már említett itt valaki az a linearitás, bár engem ez nem zavar egy fps-ben, de azért általánosságban elmondható hogy "csőszerű" a játék.

Minden hibája ellenére nekem bejövős a játék, mert nagyon megfog az avp világa, multi szerintem még jobb lesz mint a single.

ui.: DLC-k tuti jönnek hozzá majd, mert a menüben kapásból ott van a Downloadable content menüpont.
  • PunkZoli
    konzolra
  • Nothing117
    mi?
    már kijött a warez version?
    vagy mi van?
  • grebber
    Teljesen mindegy honnan vannak a gameről infok!
  • XeeN
    Köszönjük a "mag"-os kommenteket...
  • grebber
    "Én is kipróbáltam és a játék tényleg jó...a tengerészgyalogossal kezdtem neki....kellően parázós....a grafika is rendben van....érdemes leszedni....halo 3 osdt simán veri....hangulatban és grafikában egyaránt....jól sikerült gém.."
  • DarkSector
    jah és a predator béna ugrása, az inkább idegesítőnek nevezném, mint hasznosnak.
  • grebber
    Olyat még nem írtak egyedül nforce-os csávónak nem tetszett a predator.
    De máshol ha írnak róla eddig csak ezeket írták amiket bemásolok ide!
  • DarkSector
    csak egy demo...ez asszem egyértelműen negatív! :)
  • Fehercsoki
    Azért a negatív kritika is jöhet!
  • grebber
    "Iszonyat durva lett a játék emberek! Régi Alien vs Predator(pc) feeling új köntösben.. Én az Alien szálat kezdtem el és 5 perc szédelgés után egész jól megtanultam vadászgatni."
  • Nothing117
    kár hogy a történelmükröl nem sokat találni se magyarul se angolul
  • elitehun
    Jó köszi szépen ennyi tényleg elég :D
    Legfeljebb az angol oldalakat holnap olvasom el.
  • Nothing117
    próbálok magyar oldalakat keresni
  • Fehercsoki
    Angolból sosem elég
  • Nothing117
    itt is fegyverek vannak meg egyéb
    link
  • elitehun
    Kösz. És magyar oldalak nincsenek? Nem arról van szó hogy nem értem csak 6 angol óra után kicsit fáradt az ember :D
  • DarkSector
    szerintem tudja ő....:D
  • Nothing117
    demóba 8 nál többen nem lehetünk a páylán
  • Nothing117
    azt tudom de ha megnézed a korlátozást a beállításoknál akkor ott is ez van
  • Fehercsoki
    De az már 10:D
  • Nothing117
    ha él a korlátozás
    max 2 predi
    4 alien
    4 ember lehet a pályán 8 játékos esetén mivel max 8-an tudunk a demoba csatlakozni