Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Ez nem a te formád,minden játékot feltörnek.

Magiszter
Viccelsz? Jobb lesz a warez mint az eredeti, kijavítják a bug-okat, hozzácsapnak pár jó dolgot, javítják az irányítást...stb. Csak ezért mert megrendeltük <#idiota>

SLICK
vagy az F vagy T vagy tudja tököm 😄 valamelyikkel ki lehet kapcsolni

MEdievil
Szerintem teljesen realisztikus.. de ne vadásszunk már alienere a sivatagban fényes nappal? 😊

F

Fehercsoki
Steames játékokat eddig is feltörték,valószínûleg ezt is fel fogják,csak nagy lesz a csábítás hogy letöltsem mivel pár napot(akár többet) várnom kell mire megjön:S

grebber
Hát ha igaz amit irtak hogy csak steam-en ment akkor tökmindegy ki mikor kapja meg mert warez nem igen lesz ezekszerint.
De mivel megrendeltem 100%-ig biztos vagyok benne hogy megoldják és multizni is lehet a warezzel majd simán,mert ilyen az én formám!

Next PC upgrade: 2022

Fehercsoki
Én nem vagyok gyanakvó annyira,csak nem szoktam netrõl rendelni,és a legjobban az zavarna ha nem kapnám meg a játékot és nem tudnék játszani(nem az hogy bukom azt a pénzt).

Magh
Persze, de alapból nem tudom mire bindelték, állítsd be.

grebber
Ezt a szart ki lehet amúgy kapcsolni?? Engem kimondottam zavar a világítás!

Magh
A zseblámpa nekem sem tetszik, nem az a bajom, hogy kicsi a pásztája és 10 méterre alig ér el, hanem, hogy még ezen belül is baromi gyenge a fénye. De majd teljesben a flare sokat segít ezen.

csõ hallod mi az hogy engedjétek ki??csak húzzuk ki az asztalra??
[HUN]Crassus
6-7 éve használom rendszeresen a kártyámat a neten gond nélkül...a mai világban már elengedhetetlen! lépjetek a következõ szintre ti is😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

DE ha mégis elveszik a csomag szállítás közben akkor csak laza 30 napot kell várnod összesen hogy felkeresd õket😄 Aztán megint plusz 15 nap mire megérkezik és ha netalántán ez is elveszne.......<#hehe>(még sose rendeltem zavviról szal ezt csak poénnak szántam, még mielõtt valaki leszidna<#vigyor5>)
grebber
Én nagyon gyanakvó vagyok és féltem a pénzemet.Még neten sem merek belépni a bankkártyám dolgait nézegetni/módosítgatni! Mert mi van ha megtudják azt lenyúlják róla a sok zsét!
Mai világban akármi megeshet.

Kandurex
Kézen fogva a fehér csokival, mindketten szigorúan elõrángatnak mindenféle negatív lehetõséget 😊 Lehet, hogy nagyképûen hangzik, de ha tételezzük fel, de csak tegyük fel, ha valamilyen okból bebukom ezt az 5000,- kemény jó magyar forintot...hát bizony túl élem,.

De ez olyan esélytelen, nagy-áruház lánc, abszolult megbízható, nem lesz gond, ennyi.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

de exe hibát ír ki!
igen Steamrõl szedtem le!!!!!
Tatyla
az a baj hogy rettenetesen gyanakvó és bizalmatlan vagy,hidd el nyugaton nem mindenki olyan mint a magyarok általában...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

SLICK
Mamesz, nem vagy 18 éves... Ezért neked nem szabad játszani ezzel a játékkal, mert elédugrik valaki és szívrohamot kapsz egy kis epillepsziával fûszerezve. A te érdekedben játsz inkább valami Legoval

Kandurex
Szóval milliók..., nem akarsz térítésmentes hitelt adni nekem? 😊

Nincs ebben semmi drasztikus, mivel ingyen lehetett igényelni hozzá és nem jár semmi extra költséggel. A normál folyószámlán ott vannak a milliók 😊, ebankon keresztül meg, amikor kell átvezetem a megfelelõ összeget, ami abban a pillanatban meg is érkezik, ingyen.

[HUN]Crassus
Sztem nem kell ennyit agyalni a demón....ez marhára nem a végleges játék senki nem tudja abban hogyan fognak ezek történni,Tök fölösleges görcsölni ezeken a kérdéseken.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

triplet
Steamról szedted le? Mert ha nem akkor az a baj. Mivel a játék steamos, ezért kell neki a steamapps file.

csõ nemtudja valaki hogy mit kell csinálni mikor rámegyek az exe-re és kiírja hogy stems/stemmapps/valami ilyesmi hiba tudna valaki segíteni???<#conf>
Kandurex
Ennyire drasztikus módszer felesleges, én a kártya limitet szoktam módosítani. Most pl. 20.000,- Ft a legmagasabb összeg amit le lehet róla szippantani, majd ezt megjelenés elõtt lentebb veszem, aztán ha megvan a tranzakció, vissza a szokásos keret. Persze tök egyszerûen, ingyért, a bank webes felületérõl.

Annyi pénzt kell a számlán tartani, hogy ne tudják kétszer vonni.
Én a cib banknál vagyok, van egy folyószámlám és tartozik hozzá egy internetes számla/kártya is. Utóbbira teszek annyi pénzt, amennyi kell.
A használt game eset most biztos nem fog elõfordulni. 😊

Kandurex
óóó ezt a game.o.uk -nál is eljátszották, írták, hogy kétszer vont le pénzt, írták a használt játékot is. Ebbõl a használt játék szinte biztos, h elképzelhetõ, mert mindkét cég forgalmaz olyat, csak feltüntetik a leírásában. Én is kaptam már használtat a game -rõl, a Darknesst (mondjuk én tudtam, h használt lesz)

A 2 X pénzt vont le legenda dologról én is hallottam, viszont, szinte egy - két nappal rá, azonnal visszautalták, ezt általában lehagyta róla a legenda terjesztõ.

HF
Egy elég érdekes "review", szerintem abszolút nincs hitele, és ráadásul fõleg csak azért fikázza a játékot, mert béna volt, és nem tudott játszani.
Nem keveset játszottam a demoval, és a hangulata megvan, innentõl nekem bárki fikázhat bármit... És ez nem feltétlen azért van így, mert hudenagyavpfanvagyok. Egyszerûen ez a játék picit megeröltetõbb a casual gamereknek.
Vicces egyébként, hogy hogy szólnak be a cikk írójának a saját oldalán 😄

grebber
Kiváncsi vagyok lesz-e valakinél incidens a zavvival.
Írták hogy volt hogy kétszer vontak pénzt /használt game-et küldtek!

Fehercsoki
Nem,ott van zavvinál hogy csak simán bedobják,ez nem csomag,csak sima levél!

*amit nem tudott kézbesíteni
majd besétálsz a postára és átveszed.

Szerintem annál is az lesz, hogy hagy egy értesítést hogy jött valami csomagod amit tudott kézbesíteni.

triplet
Hát hiába adtam hozzá nem steamos játékokat akkor sem lehet barátot felvenni:S

Tatyla
jaja postás viszi ki ,még szerencse hogy nekem is haver a postás...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fehercsoki
Igen magyar postás,ha otthon vagy kézbe kapod,de ha nem csak bedobja.

grebber
Lehet én vagyok ilyen naiv kis hülyegyerek de szerintem nem a külföldi csóka fogja kihozni és bedobni hanem magyar postás õ meg haver és ilyen cuccot behoznak.

Fehercsoki
(itt a zavvis rendelésre gondolok)

Fehercsoki
Titeket nem zavar hogy csak simán bedobják postaládába?Még csak aláírni sem kell.Ha elveszik hogy lehet bebizonyítani hogy nem kaptam meg?

grebber
Én ugyan nem haverom kattintgatott biztos minden szarra neki adtam a regemet! Minél olcsóbban akartam hozzájutni erre tessék még + 6xx ft<#banplz>

Kandurex
"Canel" az gondolom egyértelmû, a "Query" az módosítás.

Kandurex
Nálam is ugyanennyi, szerintem Grebber ajándék csomagolást választott 😊

grebber
Ezt nem tudod hogy micsoda véletlenül?

Van egy sor ahol kiirja mit rendeltem és utolsó rublika hogy actions és alatta 2 lehetõség Query és Cancel ez mit takar??

The Protector
Hát nálam 2predatornál többet sosem engedett.Marine meg alien bármennyi lehetett de predibõl max2.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

a nem steames játékokat is hozzá lehet adni a steamhez. Add non steam gamesnél
triplet
Egyetlen gondom van a steam-el. Ha nincs steamos játékom akkor nem tudok felvenni barátot. Legalább is ezt szürtem le abból amit kiírt amikor felakartam valakit venni:S
Valahogy ki lehet ezt cselezni?

kösszi😊 innen má menni fog😉 csõcsõ
Tatyla
nekem 17.94£ volt a vége,és most egyenlõre még csak 3 forintot vont le majd gondolom postázáskor vonja le az egészet.

szabii98
Én nagyon nem értem ezt a rendszert!
Ha min.2 Predátor van, akkor annyi Alien lesz hogy mozogni se lehet!Viszont amikor az elsõ menetet mentem volt 4 predator, 3 marine és 1 alien!Akkor ez most hogy van?

I met God. She's black

Jaffa 2843
steamen keresztül

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

csá valaki tud valami linket küldeni vagy hogy honnan lehet leszedni a demót mert én ahonnan leszedtem akk mikor raktam fel exe hibát írt ki!
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném<#conf>