7670
-
#3298 Na mondjuk azt nem tudom. De az biztos, hogy mostanában ez lett a divat, hogy pár bolt gyorsan kipakolja ezzel gyors tuti haszonra tesz szert. Aztán ebből sokszor lavina lesz mert a többiek is kirakják akkor már. -
simon7108 #3297 a Mass Effect 2 is már megjelenés elott kint volt az 576-ban!
26 volt az amerikai és 29 az eu megjelenés de már kint volt 24-én!én is akkor vettem meg:) -
Dzsimbao #3296 Pont most néztem Steam fórumban. De pont aktuális, ha már a "mindenki hibázhat"ról van szó :).
A demó meg bejöhetett az embereknek, mert azóta a Steam heti top 10 eladásban előrébb jött pár helyet (ha az akciókat nem számoljuk, akkor a 4. jelenleg).
Az angry Joes videó meg állat, főleg mikor örjöngve rohangászik a GI értékelés miatt. -
peti71 #3295 Ebből nem lesz bünti, hogy kirakják,aszem valamelyik játéknál volt ilyen, kirakták, utána meg szépen vissza. -
simon7108 #3294 miért nem itt van?:D -
peti71 #3293 Wááá ez igen. -
#3292 ja, de hát még nem volt kitéve a warez link a banner alá. úgy, hogy mosom kezeim. -
#3291 Azért tréfás, hogy csak 16 -án kellene megjelennie erre két nappal korábban már jó pár bolt kirakja! :) -
#3290 Kár hogy ez a kép nem nálunk a tesco-ban készült. Lenne napi forgalmuk az biztos :D -
#3289 -
#3288 NFOrce fórumába linkelték be, nyugaton már kapható bizonyos üzletekben!
-
#3287 király! -
#3286 Minden ember hibázhat ez igaz. Azonban nem szokás nem Warez topikban warez kérdéseket feltenni. Mindig meg kell keresni a warez topikot és ott írni ilyet. Ha éppen nincs, akkor esetleg meg lehet kérdezni normál topikban is. Bár mint tudjuk az SG szigorúan bünteti a warezolást a fórumán. :) -
#3285 Köszöntem! -
#3284 nos, igen, az nem ártana a link. minden ember hibázhat ugyebár.
emlékszem, a batman arkham asylumban nyitottam topikot, egyeztettem a rendes topik házigazdájával és betette. úgy, hogy ide is hamar tegyétek be és akkor nem lesz több warez kérdés.
mert én nem láttam fent warez topik linket.
de kösz és majd oda is nézegetek, ha van fejlemény. -
#3283 víájpí lokoak:
-
#3282 "magadba nézhetsz és elgondolkozhatsz, hogy hol rontottad el"
te például ott hogy nem a játék Warez topikjában kérdeztél rá erre.
Warez Totyik
Amúgy egy arra jogosult személy igazán kitehetné már banner alá is a linket. -
#3281 Figyelj,mi sem tudjuk hogy lesz-e benne LAN támogatás(de nem hiszem h elveszik a lan parikat!) illetve hogy feltörik-e annyira! -
#3280 én szívesen megvenném, aliens fan vok.
imádom az aliens filmeket, aliens könyveket, meg minden ami aliens, így avp géjmeket.
avp3 ütős lesz.
azt hiszed én nem akarom megvenni? pedig de, nagyon is, minden vágyam, csak jelenleg nincs rá pénzem, mert fiatal vagyok és tanulok. és, ha pl most sikerül is munkát találnom az elkövetkező pár napban, amit kétlek, akkor se lesz meg addigra a géjm.
ennyit erről.
úgy, hogy kíméljetek meg az ilyen jellegű hsz-októl, ami #3271-ben volt. ez nagyon nem volt szép, magadba nézhetsz és elgondolkozhatsz, hogy hol rontottad el. nem kell mindenkit leoltani, nem mindenki atom warez mániás.
én rengeteg géjmet megvettem volna, amikkel volt eddig szerencsém játszani, de jelenlegi helyzetemből kifolyólag ez roppant nehézkes. szüleim meg nem költenek rám ilyen téren.
annyiban basxnek igaza van, hogy nálatok meglehet, hogy van egy bizonyos mértékű összetartás, de a kívülállókat, akik bekukkantanak a topikba és kérdeznek, néha eléggé érdekes módon fogadjátok és reagáljátok le a teljesen korrekt írásaikat.
azt nem mondom, h basx-é nem volt korrekt, de lehet abban is van egy apró kis igazság. -
#3279 Pedig most még jóindulatú voltam. -
#3278 Oké akkor abba hagyom a linkelgetést. Pedig még csak most fogott el az alkotói láz -
#3277 Jó lesz az a 3db. Még megkérjük Slick -et, hogy gyártsa le a VIP méreteket is, tökéletes is lesz :) -
#3276 LOOOOOOOOOOOOOOOOL
azér nem kell ennyire szemétnek lenni. -
#3275 nekem a #3271 alien fej kell, thx! -
#3274 Egy másik predátoros kép:
-
#3273 Slick zöld alien feje need! -
#3272 ez egyelőre titok még, még előbb a warezt kell megvárnod -
#3271 Az üveggömbömben lemerült az elem így nem tudom megjósolni hogy a teljesen illegális másolattal fog e tamagucsin menni a LAN party. Erre egyébként is van egy másik fórum.
Jut eszembe képek: vs. -
#3270 #3262ből a predatort.(Slick predatorát) -
#3269 Úgy néz ki. Csak az alien más :D -
#3268 -
#3267 Predátoromat! ^^ -
#3266 Az Alien kép tetszik amit találtál!
A többi se rossz. -
#3265 lol te is ugyanazokat a képeket találtad meg ikonhoz? -
#3264 Jó lesz. Lehet választani, ki mit akar! -
#3263 Várjuk még meg a Slicket, mit gyárt, ok? -
#3262 Na akkor:
-
#3261 A predator kicsit javítva, ugyanaz a kép.
-
#3258 warezzal majd lehet úgy multizni, hogy hamachit használjuk, vagy ezt se fogja engedni? -
#3257 Első eresztés:
Tudom nem a legjobbak, de most hirtelen csak ilyenek sikerültek.