7670
-
#3338 Rebellion oldala
SEGA AvP3 oldala
Én ezeket találtam. -
#3337 Te jó ég mi történt itt ? Délelött elment a netem és csak nem rég jött vissaz erre 350 új üzenet ! Lemaradtam valamiről ? :D -
#3336 Ránéztem a hivatalos weboldalra, hogy akkor most aztán szerzek első kézből információkat, de rá kellett döbbennem, hogy ennél kevésbé informatív oldal kevés játéknak lehet. Most szerencsétlen játék megint csak szerzett nálam egy rossz pontot mert azért így 2010 környékén elvárható lenne, hogy valami normális informatív oldalt dobjanak össze neki. Először néztem a Rebellion oldalán ahol gyakorlatilag SEMMIT nem írnak róla csak linkelnek a SEGA oldalára. Ez még rendben is lenne, de a SEGA oldala is olyan, hogy még szerencse, hogy a játék címe szerepel rajta! Nézzetek utána ha nem hiszitek mindenesetre bennem ez sem éppen a bizalmat erősíti... :( -
#3335 tuti hogy a cdgalaxisnál is hamarabb lesz mint 19-e...szerintem a 16-a is lehetséges..legutóbb a PES-t vettem 2-3 nappal asszem a hivatalos megjelenés előtt... -
#3334 Nyomhatunk, csak kellene találni valami jó szervert ahol pl az alien nem eszik alien-t. Már herótom van a mindenki-mindenki-ellen felállástól. :D -
#3333 Már kiraktam a linket kora délután... -
simon7108 #3332 és a bank mi szerint tudja,hogy majd mennyit kell átutalni a boltnak?
kapnak valami értesítést vagy mi?ezt sosem tudtam:D -
#3331 most, hogy így összegyűltünk, nem nyomunk egy kis csatát demóban?
Ki lenne benne? -
#3330 mindenkinek levonja a 3 forintot ez egyfajta számla valódiság ellenőrzés... -
#3329 Akkor Activision helyett rakj be Segat a mondatba :) -
#3328 Nah, majd jövő héten még megkapja mindenki ("feltéve"), ezt a kis csillagot is a prefix mellé.
Semmilyen más VIP csillag nem fog látszani.
[apro]*//holnap magamtól is leveszem// -
artschi2 #3327 aham, értem, köszi. -
#3326 Onnan ja,de a számlatörténetbe muatnia kéne levonást,jóváírást is.Na mind1,nem írták hogy baj van. -
Nothing117 #3325 legalábbis én így tudom -
#3324 Annak tényleg az Activision bocsánat. -
Nothing117 #3323 szerintem neked is levonták csak miután ellenőrizték a bankszámládat vissza is utalják -
#3322 Zavviról rendelted?Ha nem írták hogy rossz a kártya akkor nem baj. -
#3321 Nekem nem vontak le 3ft-ot? Ez baj? -
#3320 Codról beszélt. -
#3319 Sega a kiadó. -
#3318 Steam meg Valve nem szól bele az árazásba... Activision (vagy nem tudom ki a kiadó, de itt említették), igazából megvette a jogot, hogy árulhassa Steamen is, vagy ilyesmi. Ez pénz, és gondolom ezért drágább most ott. Steamen a Valves cuccok igazából az olcsóbbak, az éri meg nekik. -
#3317 De attól függetlenül nyugaton annyi lesz pénteken az alap is!:S
1-5€ különbséggel, a cod6 is annyi a boltokban mint a steam-en! -
Nothing117 #3316 steam üzletpolitikáját sem értem máshol ilyen olcsó a preorder ők meg ugyanannyiért adják a predordert mint miután meg fog jelenni -
#3315 "Előrendelte" a helyes szerintem :) -
#3314 Igen, így ellenőrzi a bankszámla valódiságát..privátban ad meg a steam neved és válassz prefixet :) -
#3313 Ellenőrzik a kártyád! -
#3312 azért 3 új skin jár meg egy másik játék is -
#3311 Meg, de egyelőre lecseréltem a "Előrendelte" szövegre, majd, megjelenés után, miután leellenőriztem, kap még mellé egy VIP szürke csillagot is, hogy "megvette". -
artschi2 #3310 Megrendeltem a fenti linken a játékot és kemény 3(!) Ft-ról kaptam sms-értesítést levonáskor... ez normális?? -
#3309 amúgy érdekes, a banner alatt kint van egy link, ami nem magyarországról rendelhető.
steam-en meg 50 euró!!!!! 13.500FT. -
#3308 Kandurex nekem is raknál egy predatoros "eredeti tulajdonos" logót? SG-s steam group-ba benn vagyok,ott majd ellenőrizheted.THX -
#3307 USA-ban mindig is nagy volt a verseny a boltok között,kábé leszarják a kiadó szabályait... -
#3306 Már 10 perce nem írt senki mi van itt?:O -
#3305 Én csináltam magamnak AVP-s logót, ezzel is könnyítve KandurEX életét. Majd ha már megvettem és itt pihen a polcon, kérek hozzá ilyen "kis-izé-akármi" ikont a nevem mellé. :) -
#3304 Én majd újat csinálok avpnek,mivel a régi CSs steam accountomnak már se az e-mailjét nem tudom sem semmi mást,csak a jelszót:PDe ha akarod csinálok most 1t. -
#3303 Sixth2Babe -
Nothing117 #3302 én kérhetném inkább SLICK predator logóját?
thx -
#3301 Jah kérem azokat akik megkapták a prefixet, küldjék el a steam nevüket* nekem (kivétel azok akik már megtették),
Köszönöm.
(Account, amivel belépsz!!...a jelszó nem kell :D) -
#3300 Én elhiszem, de azt nem tudod miért kellett, hogy zavarja az a kis prefix, legalább ennyi előnye legyen már annak a szerencsétlen eredetinek. Meg így, ha bejössz, rögtön látod, hogy kinek van meg, ki tudsz azonnal meghívni STEAM -en játékba,...van előnye is, nem csak díszítő funkciója.
Nem érdekel a huszár, amíg nem veri a mellét, meg jön be napokkal a megjelenés előtt, hogy "kivittem". Jó, hogy nem azt nézzük le, aki megvette. Nevetséges! -
#3299 Én a Grid-et vettem meg 1 nappal hamarabb a boltban! lol