Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Még valami:

6-Feb-2010 11:26PM 1 item £0.99 £19.94 total cost
Ez után van egy olyan hogy actions és alatta 2 lehetõség Query és Cancel ez mit takar??

Next PC upgrade: 2022

grebber
Valamit nem értek.Zavviról "elvileg+ megrendelte haver!
A game £16.95 + 1 a kiszállítás. Az 17,95.Erre 19,95 van írva 2 font valami Gift Wrapping. Ez valami + kis ajándék csomagolás lenne?

na lépek aludni!csátok.

PSN ID:misi2mezei

Kandurex
Hagyjuk már, szánalom. Emlékszem az elõzõ résznél is volt ilyen kritikus, aki azért húzta le a játékot, mert félt tõle...érted...félt...és az nem jó 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

jaja a lándzsa tényleg jo csak nehéz vele célozni:S

Kandurex
Attól függ, mint látod fent van két opció, hogy

deliver to my cardholder address
deliver to the following address

ha a felsõt választod akkor nem kell kitölteni itt semmit, hisz arra a címre küldik amit a kártyánál megadtál, ha máshova szeretnéd akkor válaszd az alsót, és töltsd ki megfelelõen a mezõket

a disc az tényleg nagyon jó csak az a baj hogy a vörös lézercélzó miatt tudják hogy vagy
a szigonyban meg pont az a jó hogy nem tudják honnan dobták csak azzal viszont nehezebb célozni

beszólsz meghalsz

Lunki88
Amit az utolsó bekezdésedben írtál már én is felhoztam egyszer, és itt azt mondta valaki hogy ez így van jól, mert trophy kill-t csak olyan helyen csináljak ahol épp nincs más ellenfél. 😄 Hát részben jogos, de azért tényleg frusztráló tud lenni ha emiatt hal meg az ember.
The Protector
NAh írok egy kis véleményt a multiplayer demóról.
BAROMIRA JÓ.
HA jó a host akkor minden nagyon frankó.tökéletes élvezet a játék.de sajna van h elkezdi a kivégzést az ember és félbeszakad majd csak a végeredmény várja a földön fekve.Nagyon brutálisak a kivégzésék.Eskü mikor aliennel téped ki vki gigáját még a légcsõ is látszik.
A grafika nagyon pofás,fõleg az arcok és a karakterek.

Alien:Kvajó vele játszani,mintha tényleg a filmben megismert bestiát irányítanád.Eleinte nehéz az irányítás de ha betanulod és megszokod akkor te leszel a legnagyobb gyilkológép.Tök jó a plafonon haladni majd onnan támadni.Néha idegesítõ viszont h mindene alapból felmászik.A Q betûvel való sprintelés pedig nagyon hasznos.Jah és ne ilyedj meg magadtól.Mert kezdetben mindíg összefostam magam mikor fordultam és a saját farkamat megláttam.

MArine(Tengerészgyalogos):Vele kevesebbet voltam de az alap fegyver nagyon jó.Picit lassan mozog és védtelen közelharcban.Viszont távolról aprít mint a gép.Jól van balanszolva h távolról õ sebzi a legnagyobbat.A zseblámpa valóban kis területet világít be de sztem pont így a jó.Többet nem tudok róla mondani,kérem kapcsolja ki.

Predator:Igazi vadászat amit lehet vele csinálni.Jók a fegyverei is.Igaz h sztem gáz h a szigonyt csak dobni lehet mert e tekintetben jobb a predator disc.Ami még jó a disc ben h ha eldobod megmarad egy pros kis pont a képernyõn és ahova nézel odafog pattanni a disc.Lehet vele sarokból is kiszedni ellenfelet.A kivégzései nagyon jók.

GRafika:nagyon jó fõleg a karakterek.
Hangok:A kezdeti videókban borzalmasak voltak.De itt multiban nagyon jók és eredetiek.
Irányítás.Pazar
Hangulat.Sztem hozza amit kell.
Ezt mind csak a multiplayerbõl szúrtem le.A végleges sztem ennél is jobb lesz csak javítsanak a szerverkeresõn és a pingeken(h olyan hostoljon ami mindenkinek jó)

Ami nagyon rossz.HA vki kivégez egy ellenfelet közben egy harmadik fél beáll mogéjük és ha végzett vele egybõl kivégzi azt aki eddig kivégzett(jó magyaros mondat).Volt olyan h szinte sorban álltak egymás mögött és mindenki kivégezte a másikat.Ezen kéne vhogy javíti h egy ideig érinthetetlen vagy legalábbis grebbelhetetlen miután vkit kivégzett.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

nekem a kivégzések tetszenek a legjobban😄
foleg amikor a predi szembol kitépi a fejét a marinenak és még végig is simítja a gerincét😄olyan jol néz kiXD(tudom beteg vagyok😄)
de azt nem értem,hogy van 1 trophy kill a predinél amikor hasba szurja és a hasán keresztul kitépi a gerincét a fejével egyutt😄na azt hogy?

Prince23
Nem árt neki egy kis rivalda fény

ha legalább egy 7-7.5-öt adott volna most nem lenne világhíres az ítélete.

ja de ahogy látom az oldalon lévoknek sem tetszik a véleménye a játékrol😄

MEdievil
<#falbav> Nem tudom ki az a fogyatékos aki ezt írta de hogy sok köze nincs a játék teszteléshez és a pro gaminghez az tuti.

Az a legfõbb baja hogy?:

Pittyeg a marine detektora? lol a demó alapján azzal semmi gond nincs a lehetõ legkirályabb dolog már avp1-2 óta (sõt igazából a film óta) a hangulat megköveteli + anélkül esélye nem lenne szegény tengerészgyalogosoknak.

Jaj meg kell ölni pár alinent mi lesz most... hmm én AVP2-ben egy egész bolygónyit öltem meg nem hinném hogy sokkal több lehetne itt.

Lámpa tökéletes demó alapján.. látni vele de nem világít be túl nagy területet. Mi van csak nem túl sokat parázott a kedves tesztelõ? 😊 Biztos rémálmai voltak és már este a wc-re sem mert kimenni sötétben.

Predatorral álcázva kell érvényesülni.. jéé ki gondolta volna ha neki megyek szembõl 10 marinenak álca nélkül akkor azok elõbb lõnek aztán kérdeznek.

Az hogy a linearitás mennyire zavaró meglátjuk az lehet hiba de ha jól van megcsinálva akkor singleben megbocsájtható.

Ai-rõl még nem tudok mit mondani ha hozza az AVP2 szintjét akkor nincs gond.

Melee nem tûnik annyira gyengének demó alapján szóval ez is hülyeség, jó nem instant öl de avp2ben sem.

Falon mászás meg maximum azokat zavar akik bénák és nincs térérzékelésük én avp2ben is a plafonon közlekedtem itt pedig még egyszerûbbre van megcsinálva.

Röhej hogy ilyen semmilyen indokokkal belekötve pont a jó dolgokba húzza le ahelyett hogy az elõzõ részekhez hasonlítva a tényleg zavaró dolgokat elemezné ki. Pl: Hangok (azért az eredeti predi, alien hangok messze jobbak voltak) vagy a konzolos dolgok: MINEK auto aim és instant kill gomb? Oké megszokni meg lehet de azért hatalmas visszalépés és egyszerûsítés. Kivégzések szépek meg jók bár szerintem hamar megunhatóak inkább az AVP2 darabolását kellett volna meghagyni.

F

Prince23
termékei

van azért pár nagy cím, de kétség kívül a 99-es '00-ás Avp volt eddig a munkájuk gyümölcs, ha szab' így fogalmazni

grebber
Az én nevemen regeltem az oldalra az én email címemmel! Havernak odaadtam mert neki van ilyen bankkártyája.Pontosan itt miket kell kijelölni hogy jó legyen??

az a baj,hogy a rebellion a shellshock 2 és a rogue warrior elott nem adott ki semmit😄mármint az AvP ota asszem vagy tévedek?😄legalábbis nem tudok másrol....

Prince23
erre a tagra mindent lehet mondani XD

hát ez 1 köcsög noob paraszt magyarán mondva😄

Prince23
Én már csak a soloban bízok. Hátha nem cseszik el.😊 Single Videók alapján nem cseszi el az tuti. Csak hát a Rebellion már évek óta nem tud összepakloni egy jó játékot. Legutóbb is valami übercsicska horror játékot adtak ki. annyira szar, hogy már a címét sem tudom, látod? remélem ezzel nem így leszek xd

Magiszter
Hát igen. Én pl Alien-el értem el a legtöbb Kill-t a játékban. Igaz kb 1 órát játszottam csak vele, és ebbõl jó ha 10 percet töltöttem a falon/plafonon. Pont azért mert minden Marine ott kereste az Alien-eket. Hát volt is meglepetés mikor a földrõl ugrottam az arcába 😄

Magiszter
OFF:
Amúgy a cikk írójának oldala:

aricsi
Hehe,nálam a multi demo 10/10, pedig itt csak szar deathmatch van és így is fasza.Hát akkor milyen lehet a többi játékmóddal. A cikkíró egyértelmûen egy lowma játékkal pedig 5 percet játszott,látszik a kampány leírásaiból is,meg az alien irányításról írt véleményérõl. Nagyon jól lehet irányítani az alien-t némi gyakorlás után.Szal végigolvasva a cikket röviden az író egy lowskill fasz.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Magiszter
A #2118-ban írt összegzést lefordítom, jól összefoglalja a cikket és az író problémáit a játékkal kapcsolatban:

Tengerészgyalogos:
-A mozgás detektor túl hangos/zavaró a hangja
-Túl sok Alien-t kell megölnöd
-A Zseblámpa nem mûködik jól (cikk szerint az volt a gondja hogy nem világított be egy 20 méter szer 30 méteres helyet 😄 .)

Predátor:
-Túl sokat kell lopakodni
-Nagyon lineáris a játékmenet

Alien:
-Vacak MI-je van az ellennek (nem néz fölfele)
-A támadások gyengék
-A falmászás tengeri betegséget okoz

Szerinte a multi rész mókás lenne, csak nincs benne semmi 'friss'.

nekem meg pont hogy tetszik a demo csak a szerverkeresõt utáltam amíg meg nem csinálták

beszólsz meghalsz

lol ez most komoly,hogy ilyeneket írt?😄
na ahogy látom ez sem valami minoségi magazin....

Kandurex
😊

Prince23
annál a résznél én is szédülgöztem a multiban, mélységesen egyetértek vele 😄
bár ki se próbáltam volna mp demót 😛

Prince23
Hát a demó alapján nálam 3/10 eddig. szal a multi minden bizonnyal nálam leszerepelt. ez van. nem jött be.

a teljes játék max 7/10-ig viheti fel nálam az avp-t, hajrá solo 😄

Magiszter
Azért az vicces hogy az írónál problémát jelentett a túl sok alien a marine kampányban, vagy hogy a predátorral csak álcázva lehetett érvényesülni, illetve hogy az alien-nél a falmászás "tengeri betegséget" okoz. Szerintem még életében nem játszott AVP játékot, vagy látott filmet a témában.

grebber
És ez min változtat? Saját személyes véleményük.
Nálam év fps-e pl akkoriba a Crysis volt 90% fölöttire értékelem.Van aki meg 15 perc után törölte a fenébe.

Magiszter
Megtaláltam a cikk skenjét. Aki tud angolul olvassa végig. Egy vicc az egész.

(Ha ránagyítasz és jó a szemed el tudod olvasni. Nekem ment.)

Prince23
Az a gond ezzel, hogy ez nem netes értékelés. Game informer magazin... olyan mint a Gamestar meg pcguru online magazinnal

SLICK
ott azért megy a pénzelés, hogy felhúzzák az újságírók
CoD-ot amúgy is megutáltam a rövid-fos Single miatt

grebber
Ezek a netes értékelések elég szarok szoktak lenni.Sokszor olyan gameket raknap a top 10-ekbe legyen az pc vagy konzol amit arra sem méltatók hogy warezbe letöltsek vagy továbbmegyek egy videót megnézzek róla!

hát én magasrol leszarom,hogy-hogyan értékelik😄nekem tetszik és ez nem fog változni!

Kandurex
Így megy ez, míg a Modern Warfare 2 10 pontos játék...vicc,...addig ez,

Mondjuk annyira nem érdekel, engem meggyõztek a videók, amúgy is nagyon szeretem az Alien és a Predator világot is, jó lesz.

Magiszter
Ehhez találtam:

"It got a 5.75. The reviewer bashed the campaigns of each faction:

Marines:

Motion tracker makes too much noise

You have to kill too many Aliens

Flashlight doesn't work well

Predator:

Too stealth intensive

Very linear

Aliens:

Bad enemy AI

Melee feels weak

Walking on walls will make you motion sick

They said the multiplayer could be fun, but it wasn't "fresh."

Overall, it seemed like an extreme;y poorly written review and there wasn't much detail. I mean, they summed up the multiplayer in one sentence.

Your thoughts, SW?"

Prince23
Készüljetek a bazi nagy csalódásra GAMEINFORMER tesztelte az AVP-t.

5.25 pont a magáért beszél. ennyit ér a rebellion, nem képes már évek óta összehiozni egy normális játékot. Én is mélységesen csalódtam a multiplayerben...

Kandurex
nah ebbe én is beszállok, alig várom, h megjöjjön már a full 😊

aricsi
Ez az sg-s group amirõl beszéltek a Hungarian Aliens vs Predator Community? Ha nem akk vegyetek fel,steam: gunnerx87

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

engem is pls😄

Jaffa 2843
omg XD

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

SLICK
bocs a Nick nevemben szóköz van, ezért kevertem össze a Steam felhasználó nevemel... 😄 Amúgy folyamatosan Online vagyok, meg kell találnod 😊

most este játszunk 1 menetet?

beszólsz meghalsz

Jaffa 2843
omg XD

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Jaffa 2843
nemtalállak téged 😄

SLICK
ja amúgy a szóközöket hagyd ki a nevembõl, sry

bocs nemtudom miért küldte el többször a hszeket 😄

beszólsz meghalsz

oké kössz

beszólsz meghalsz

SLICK
Engem felvettél?