Port Royale 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Bemásoltam,és megnyilt az Ascaron.exception ablak,ahonnan nem tudtam tovább menni...Ez valami regisztráció a játék tisztaságáról amit neten keresztül elküld a szervernek...el is küldi de nem történik semmi!Tehát még mindig nem indul el a játék...De azért köszi!ha valaki tud ezügyben infót annak örülnék...
Nekem is az a gondom hogy nincsen meg a A2dLib-2.20A.dll fájl...
Ha valaki akinek megvan lenne olyan szives és elküldené,nagyon megköszönné[email protected] cimre...elõre is köszi!
hogy DISK VERIFICATION ERROR és nem indul el mit tegyek???
a segítséget elõre is köszönöm, és a válasz a [email protected] ra kérem, még 1x köszi!!!
Két út áll előttem. Az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Olvastam olyat ,hogy ez állítólag a WinME+Sblive esetén jelentkezhet.
Op rendszered ? Hangkártya ? VGA-d ? Vírusirtó?
Végül is tökmindegy mert a problémára igazából csak a saját gépemen tudom a megoldást :
Ha felrakom a NortonAntiVirus2002 -t és az Options „Enable-AutoProtect” elõl ki veszem a pipát akkor mindig el indul.
(érdekes ,hogy ha egy szép új windózt rakok akkor sem jelenik meg a menu amíg a fentit meg nem csinálom).
Talalkozott mar valaki azzal a hibajelenseggel, hogy a kedo kepernynon a menu nem jelenik meg. Mintha lefagyna a jatek.
Ket gepem van, de csak az egyiken csinalja.
Segitsetek ha tudtok.
Koszi
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
Köszönöm a gyors választ! ;-)
Idõközben belelendültem a játékba, már Admiral(10) vagyok, lehet bármennyi kapitányom és bármennyi városban építhetek (már 13 városban van raktáram), a Hollandoktól elfoglaltam 2 várost (persze csak a Kormányzó megbízásából), és már van saját városom is!!!
A kapitányaim viszont nem nagyon fejlõdnek...
Harom van: harc, navigalas, kereskedelem. Szepen lassan novekszik, ugy tudod figyelemmel kovetni, hogy kijelolod a konvojt es az kozepso ikont megnyomod (szem). Ott latszik minden.
Ha jol vettem eszre, max nyolc pontot tud szerezni, legalabb is nalam ket kapitany ott megallt (vagy csak nagyon lassan fejlodik).
A kereskedelmi utvonalnal alapbol ket kupac van, harmadikat kulon kell lenyitni. Ami a felsoben van, azzal a kapitany magatol kereskedik (egesz jol), ami a kozepsoben, azzal nem kereskedik, a legalsoban pedig a kezzel beallitott dolgok mennek. Tehat a harmadikban tudsz megadni neki fix arut, vagy hogy a warehouse-bol vegye ki, vagy tegye be.
Az epitkezesrol nem tudok mit mondani, en csak negy varosban epitkeztem, ahol osszefuggo lancolatot tudtam kialakitani.
Mas! Elertem a tizes rangot, van hat linerem, nyolc war galleonom, es 7 konvojom, osszesen 40 hajoval. Azt hiszem ideje ujat kezdeni 😊
Lenne pár kérdésem:
1. Hogyan tudom növelni a Kapitányaim rangját?
2. Hogyan tudom beállítani a kereskedelmi útvonalaknál hogy mikor adjon, vegyen, tegye raktárból, vagy onnan vigye az árut?
3. Összesen hány városban lehet építkezni? (tudom kezdetben rangtól függ, a kérdés az lenne hogy építkezhetek -e mondjuk az összes városban?)
Az elso harom hajot felaldozom, had foglalja el az ellenseg, csak arra ugyelek, hogy ne sullyesszek el, bar az sem gaz igazan, mert a csata vegen tudod potolni, nalam ez csak presztizs kerdes 😊
Szoval rarakod mozsar funkciora, es mindig menekulsz, majd egy picit megfordulsz es losz. Arra vigyazz, hogy ne gyorsabb hajo legyen a nyomodban, mert azonnal megszall, erdemes ugy menekulni, hogy a gyorsabb hajok egymas utjat keresztezzek. Szepen lassan lelovoldozod az ellenseg hajojarol a legenyseget, o meg a vegen megszall es elfoglalja a hajod. Viszont a vegere mar hiaba van ot hajoja, ha azon osszesen 100-200 ember van, a maradek kettovel gyorsan elfoglalgatod oket, vigyazva arra, hogy ugy allj, a tobbi mozgo ne nagyon tudjon rad loni. Igy ot military korvettel siman elfoglalok ot liner-t is. Viszont itt az a gaz, hogy kozel kell lenned barati varoshoz, mert ha ilyen nagy hajokat zsakmanyolok, egybol a nyakaba zavarnak meg egy military konvojt, azokat meg 100-150 emberrel lehetetlen leverni 😊
Viszont ha van turelmed, eleg korozni az egymassal harcolo orszagok hatarvizein, neha osszecsapnak (kard jelzi a helyet), aztan a legyengult gyoztest jol elverni 😊
Kiprobáltam a gamet sztem elég jora sikerült. Vki segítsen pls hogy az elején hogyan tudnék pénzhez jutni épitettem mindenfélét de mindig minuszba vagyok. Egy kis segítség jol jönne. Az elsõ részel sokat jáccotam az vhogy könnyebbnek tünik. Thx Bye
A tornyokat meg addig tapasztaltam, hogy egy tizeset ket korbol lenyomok, mar nincs is kaloz a kornyeken 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ilyenkor ha felmész egy komoly konvojjal a térkép jobb felsõ sarkában található kis szigethez akkor idõnként egész komoly kalózzal is találkozhatsz.
Ha õket ölöd meg annak mindenki örül (rajtuk kívül).
Itt viszont a Free résznek(tudtommal) sosincs vége ezáltal nem tudod végignyomni.
Az általad is említett Introduction missziók nekem nem tetszenek az elsõ négy után abba is hagytam.
A #112 ben amit írtam az jóval gyorsabb viszont jóval veszélyesebb is.
Úgy tudom ,hogy az 5harci egység nem módosul a késõbbiekben sem ,de ez sem lehet gond ha elolvasod a #91-et.
Nekem továbbra is a Millitary Corvett a best.
Ja azokért mindenképpen ölnöd kell.
A népszerûség esése függ az általad zsákmányolt dolgok értékétõl. Ha egy Fregatott kapsz el az nem nagyon érdekel senkit ,de ha 4-5 LineShipet attól már kezdenek morcosak lenni.
Ha már pont az angolokat hoztad fel példának akkor némi szemléltetõ jellegû iromány arra ,hogyan ne legyen problémád belõle :
Fogsz egy teljesen béna kapitányt beleülteted egy lélekvesztõbe és elküldöd SanJuan –ba.
Felfegyverzel minden jóval és egy frankó kapitánnyal egy klassz konvojt és nekiállsz vele LineShip -eket gyûjteni(mert mi mást akarnál).
KB az 5ik után fullra megutálnak az angolok ,nem törõdsz vele addig amíg úgy nem döntesz ,hogy most már elég a LineShip –bõl.
Ekkor bemész SanJuan –ba(be tudsz mert ugyi ott áll a béna kapitányod) a kormányzóhoz és kitömöd a zsebét az általa kért békítési összeggel(a zsákmánytól függõen ez akár nagyon sok is lehet).
Amugy egyelore en is a military fregattra eskuszom, bar ilyen hajokat meg nem probaltam: military galleon, ship of the line.
Ezeket sehogy nem lehet megvenni, mindenkeppen olnom kell erte? 😊
Ha elfogok egy angol military konvojt, mennyit esik a nepszerusegem? Jelenleg minden nepnel 4es vagyok!
(Fontos apróság ,hogy ha túl közel „zoom” -olsz a hajóra és nincs benne a torony a látómezõdbe akkor nem hallod ,hogy mikor tüzel !)
Amikor a lövés eldördül akkor maxra tekered a kormányt a szélirány felé majd kb 1-3 másodperc múlva vissza az eredeti irányba(ettõl a hajó csinál egy aprócska félkört és az lövedék nem talál el). Nagyon rövid ideig (kb1-2mp) tartod ezt az irányt(Ez kb. az a pillanat amikor az torony a te ideális lõtávolságodba kerül.).
Most szélirányba tekered a kormányt és fordulás közben a torony felé álló ágyukkal tüzelsz Ekkor még jó eséllyel egy második lövést is elereszt a torony ,de mivel te egyfolytában szélnek fordulsz nem sok esélye lesz eltalálni.. Ezután csak arra figyelsz ,hogy eltávolodj a toronytól mielõtt harmadjára tüzelhetne (mivel ebben a pillanatban elvileg pont széllel hajózol ez nem okoz nehézséget). Most megkeresed a következõ olyan pontot ahonnan pontosan oldalszéllel támadhatsz és kezded elölrõl amíg meg nem pusztul.
Ezt csinálni sokkal egyszerûbb mint ,ahogy ez így leírva hangzik. Ha valami nem világos akkor nézd meg újra az említett fórumon található képeket és vesd össze az itt olvasottakkal sztem nem lesz gondod.
En kivalasztom, aszondja ready par mp utan, aztan az istennek nem szallja meg...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ágyúk ellen sztem jó a carrach, meg a caravell, sok ágyú van rajt, és jól is fordul
Elméletileg a LineShip a legjobb hajó (sztem meg a MillitaryCorvett).
Ha ilyen boltban nem kapható hajót akarsz akkor kénytelen leszel más módon beszerezni(elveszed a másét).
Bár én még nem találkoztam olyan ellenséggel aki 5 MillitaryCorvett –et(még 3at sem) le tudott volna nyomni.
Ágyú megsemmisítésnél a DonC #109 által említett fórumon van szépen képekkel illusztrálva a legjobb taktika.
Az autotrade kiraly, bar sztem igy tul egyszeru a recept.
Vegy egy tapasztalt kapitanyt vagy egy kezdot, vegyel ala egy nagy hajot (pl galleon), menj par kort, mig szintet lep, aztan nyomd be neki a varosokat es trade route... Hmm
Koronkent 20.000-40.000 hasznot termelnek.
Lehet kesobb ez keves lesz, majd kiderul, akkor gyarazok meg warehouse.
Mas! Ti hogy vesztek nagy hajokat? En csak 5-s vagyok (asszem). Spanyolok csak Galleont, angolok csak military fregatott, franciak military korvettet adnak, hollandok meg szart 😊
Pedig nekem harci hajok kellenek, nagyok, erosek, kalozt akarok irtani 😊
Mas! Agyu megsemmisitesnel nektek mi a taktika? En elhajozuk elottuk egyenesen szeliranyban es lovok, jobbat nem talaltam ki. Igy neha melle lonek, ha eleg gyors a hajod!
ide kuldjetek: etniez kukac freemail pont hu 😊
(utalom a spammereke 😊
Aki nem ismeri a Torrent nevu progit, az kerressen ra a google.com-on, telepitse, majd klikkeljen a fenti linkre es minden egyertelmu lesz.
Hol tudom kijelolni warshipnek?
Az oldalt ismertem, csak nem reméltem hogy ilyen hamar fent is lesz.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Én is a GCW-t akartam mondani, de ott sincs fent csak 1 hez...😞