580
Port Royale 2
-
Beni521 #260 Nem kiabáltam csak azt akartam mindenkinek kiszúrja a szemét. És tudom milyen rossz h nem magyar. Mint nekem a Patrician 2. -
Hay #259 Nem bántani, nem kiabálni...
Tőle nem igényeljük, de másvalaki tud magyarítást? -
#258 Nyugi Beni521! Nem bánt senki!
Hallottátok? NEM Bántani!!! -
Beni521 #257 FIGYELEM, MINDENKI AKINEK KELL A MAGYARÍTÁS. ÁTKÜLDTEM MÁSNAK IS A FÁJLOKAT DE NEM MŰKÖDÖTT. ÉN SEGÍTENÉK, DE NEM TUDOK. ÉS HA LEHET HAGYATOK BÉKÉN A LÉTSZI KÜLDD EL A PR2 NYELVI FÁJLÁT E-MAIL-EKKEL. MERT ÚGY SE MŰKDIK (volt olyan h 2 fájlt is átküldtem de nem használt). ÉS HA JÓL GONDOLOM AZT HISZITEK H ROSSZ VOLT A FÁJL. NEM ÍGY VAN, AKINEK ELKÜLDTEM VMI ILYESMIT KAPOTT: pr2_loca.cpr EZ NEM A NYELVI FÁJL! köszönöm a megértést -
#256 Hy! Nekem megvan az 1 (a gamestaros-asszem)... -
#255 srácok, nekem az egy kéne, magyarul, nincs meg vkinek?:o
esetkeg egy link?:o -
Kly9 #254 Itt nem ez a baj, h hiányzik. Ha elküldeném a file-t akkor se menne, mer nekem régebben így volt. Nah, daemonnal (lehetőleg vmi újabbal, mondjuk 4.03 ) nyisd meg és akkor meg lesz a file és menni is fog a játék. -
Lustig #253 helló nekem is hiányzik a A2dLib-2.20A.dll
külgyétek el e-mailbe:[email protected]
elöre is nagyon köszönöm -
#252 plyz vki segtsen, mert irtónagy gázban vok!
a A2dLib-2.20A.dll hiányzik nekem a játékból vki küldje el a fájlt a [email protected] cimre kérem!
köszi előre is. -
Hay #251 Hahó, vki magyarítás ügyben? -
Hay #250 Pedig mi is várjuk a magyarítást. -
#249 -
#248 Nem az a fájl volt amire gondoltunk :( -
#247 Hy!
Besikerült végre vkinek a magyarosítás? -
Beni521 #246 MINDENKINEK: egy ismerősnek már átküldtem a magyarítást és nem használt. Ha vkit így ennek ellenére érdekel MSN-en tud elérni, és ott átküldöm. Címem: [email protected] -
#245 Beni521 jelentkezz!!!!! -
#244 énis igy vagyok vele. zsir volt az egy,de a 2 is legyen máá magyar -
CsillagJoci #243 Végigjátszottam at első részt az magyar volt. Angolul ez nem az igazi. Ha valakinek meglenne a magyarítás nagyon megköszönném!!! -
Hay #242 Ya, nálunk is inkább én várom, mert a 12 éves fiam lassan lepipál angolból "hálistennek"... -
#241 Beni521-től várjuk a megváltást de nemugytünik mint aki reagálna :( -
#240 Sziasztok!
Szintén magyar nyelvi file ügyben jöttem.
Meg tudnátok engem is dobni vele?
Köszike! -
#239 Megkérdeztem és IMYke2.0.0.0 mondta hogy a pr2_loca.pcr fájl kell csak.
Ez mindössze 900k.
Légyszives tedd fel akkor a rapidshare.de-re!!!!!
Előre is köszönöm!
-
#238 nemcsak téged, engem is! -
Cooper1 #237 A magyar nyelvi fájlok engem is érdekellnének!! -
Hay #236 Én is szeretném kérni a magyar nyelvi fájlokat! -
#235 Légyszives akkor keresd meg a nyelvi fájlokat és küldd tedd el a rapidshare.de-re!!!!! -
Beni521 #234 Nekem az 1 naon tetszett így a 2-t MAGYYARUL eredetibe megvettem (5000Ft+postakölcség, www.pcdome.hu) Elég jó a játék bár a gépemen nem fut de apa LAPTOP-ján fut így szoktam vele játszani. -
ganxxta #233 nekem a RELOADED verzió van meg. torrentként cibáltam le. mégis hiányzik (legalábbis kéri) a "A2dLib-2.20A.dll" file-t!
:-( -
ganxxta #232 lennél olyan szíves nekem is elküldeni a " A2dLib-2.20A.dll " file-t?
esetleg ha valakinek megvan ide küldje: [email protected]
előre is köszi! -
Hay #231 Igen, a magyar nyelv engem is érdekel. -
#230 Valaki megvette esetleg magyarul??
Mert ha van itt olyan elküldhetné a magyarnyelvű fájlokat! -
dristvan #229 Sziasztok
Nekem úgy indult el, hogy ki írtam lemezre, aztán onnan install
Majd a mellékelt Crack-et bemásoltam. Aztán már indult is.
-
Denzer #228 Nem tudja valako hogy honnan lehet letölteni magyarul ha igen az írja meg. Különben nagyon állat játék várost is lehet támadni csak az a kár hogy nam magyar vagy magyarosítás is jó lenne a gamezhez. -
haxoror #227 Én is hálás lennék érte -
gstup #226 Szia CS@!
Én is nagyon megköszönönném,ha tudnál egy linket v vlmit küldeni,ahonnan le tudnám tölteni a játékot!Előre is köszönöm! -
#225 Privát ment. -
#224 Helló Cs@!
Köszi a Pr1-el kapcsolatos tanácsokat, meg mindent! Csak te maradtál hírmondónak? Végignyálaztam a Pr2-vel kapcsolatos fórum oldalakat.
Tetszik a game, nagyon. Picit demóztam is már, s egyre jobban tetszik. DE!
Ma nekiugrottam a Torrenten a letöltésnek, s katasztrófa! Én, aki még egy DVD írást sem tudok kivárni...
Nem tudnál véletlenül (vagy nem véletlenül) valakit, akitől megszerezhetném a 2. részt? speect kukac gmail pont com -ra dobhatnál vmi bíztató mailt!
Magyarosítás nincs hozzá? Cairass -
#223 Sziasztok!
Lehet már elhangzott, de azért leírom: a CloneCd-SHOGUN verzióban az a hiba hogy hibásak a video(wmv) fájlok. A játék induláskor azért fagy ki mert le akarna játszani egy Ascaron logos videót az intró előtt (ami ugye jó), és ezért rengeteget kell várni.
Lehet persze ez a hiba csak nálam jön elő, de én ha kicseréltem a videókat a német verzióéval akkor ment rendesen.
Amúgy jobban jártok ha a RELOADED verziót szeditek. -
neo01 #222 Sziasztok!
A magyar verzió megvan már valakinek?
Ill. le lehet valahonnan tölteni?
(http://www.sevenm.hu/catalog.php?mode=article&articleno=ROPORTROY2) -
#221 akkojo