580
Port Royale 2
  • david07
    kingcs!!!!
    mondtad hogy bemásoltad a dll fájlokat...A2dLib-2.20A.dll ezt eltudnád küldeni az e-mail címemre? ( [email protected] )
    nagyon megköszönném...és ha ezt bemásolod akk elindul?
  • kingcs
    szoval a nyelvi féjlokat +lehet keresni, csak eddig rossz helyen keresték
  • kingcs
    kapjátok el a benit

v vkit akinek +van magyarul
  • kingcs
    ja majd el felejtettem:

nemtom kell-e, de én bemásoltam A2dLib-2.20 és az A2dLib-2.20A fájlokat is

az 1ik a spanyolban a másik magában az angolban van

tiszta pojén
  • kingcs
    na a legujabbb tippem az hogy megveszed a gamest a boltban :)

szoval én letöltöttem a spanyol nyelvű verziót is és kb 2órás munkával
    összehoztam 1 angol nyelvű, de működőképes gamet.
    mindössze 1 dll fájlal van gond.
    uh a spanyol verzio w-vel kezdődő dll kiterjesztésű fájljaival felülírod az angol verzio w-vel kezdődő dll fájljait.
    hu és a fenti mondatot mondjátok el 3* egymás után gyorsan :).

de ugy is jo ha a spanyol verziot lemagyarosítod

még nekem se magyar mert nem találok senkit akinek +van az eredeti magyar játék, anélkül nem megy

benit már zaklattam még semmi

szép napot

• david07
    lécci ird le hogyan sikerült minden tippedet :-)
    nagyon megköszönném meg azt is h h kell lemgyarosítani
    köcce
  • kingcs
    vazze jo napom van

nemcsak sikerült végre elindítanom.............

asszem arra is rájöttem h magyarosítom

de nagyon kell vki akinek +van a magyar verzio
  • kingcs
    Nekem is ez volt gondom nem indult el a kis szemét, de vhogy megoldottam, nekem 2 tippem is lenne
    Fut csak az a baj h nem magyar.

nagyon +köszönném ha vki segítene magyarosítani!!!!

ha vkinek +van magyarul szoljon már, meglehet keresni a nyelvi fájlokat

ha vkit érdekel legközelebb a tippeket is beírom

szoval HELP ME

előre is köszi
    csá:
    [email protected]
  • david07
    darkmetal nem tudom mennyi időd van olvasgatni de olvasd el a fórum eg részét:)
    minden kérdés szinte erről szól...nekem is eza bajom és olvastam 5 tippet egy se vált be...hát nem tudom h mi a baja de amugy elvileg csak akkor kéri a fájlt ha crackelsz...viszont ha nem akkor az eredeti cd-t kéri :S
    szal nem tudom...
  • darkmetal
    sziasztok
    légyszi valakin segítsen mert hiányzik A2dLib-2.20A.dll fájlom és nem megy a játékom valakinek essen már meg rajtam a szíve vagy valami hasonló csak kérlek minél hamarabb küld el a [email protected] címre vagy a [email protected] címre mert megyek nyaralni és ég előtte fel a karom rakni a laptopra
    köszke:)
  • david07
    de sajna ezt a jó gammel nem tudtam nagyon játszani mert az előbiekben leirt problémáim vannak:S
  • david07
    nah tudtam h erre a kiirásra irni fognak:D:D
  • Hay #288
    Mi meg még várjuk kisfiammal a magyarítást :-)
  • X Revenge
    Tuti h nem az utolsó, mer most én is írok :) Tényleg jó játék és a kaland folytatódni fog a testvér játékkal, a tortuga two treasures-szel, januárban
  • david07
    nah ez a topic is kihalt...sztem én vagyok az uccsó aki ír szal összefoglalva ez egy nagyon jó játék...sok embernek okozott örömöt:D
    és élvezet volt vele játszani és köszi a hasznos tippeket...mindenkinek nevében...
    Csao
  • david07
    nah most mindent leírtam csak azt nem hogy a port royale 2ről van szó:D
  • david07
    basszus!! tudom számtalanszor leírtátok már de nem találok módot arra hogy elindítsam...a probléma a következő...adtátok azt a tanácsot hogy a daemon 4.03al elindul simán...letöltöttem nem működött aztán azt is mondtátok,hogy ha nem crackelem akkor egyszerűen elindul és nem keresi ezt a fájlt (A2dLib-2.20A.dll) de ha nem crackelem akkor viszont nem jó a lemez szal nem eredeti...most mit csináljak??pls segítsetek mert a fél napomat erre áldoztam és nem tudom elindítani:( essen meg a szívetek rajtam:)
  • Kly9
    THX, bár az 1-be volt vagy 20 saját városom :) (én a 2-re gondoltam, de láttam h azt írtad h 2-be nem vagy annyira otthon, szal nem gond)
  • Cairass
    Hy!

Nincs olyan, hogy kereskedelmi út! Azt neked kell bejáratni, majd automatizálni! Megnézed, hogy hol mit, mennyiért adnak- vesznek, s ezek alapján kialakítod az utakat!

Kormányzói városokban a kormányzó háborúk idején ad különleges feladatot- foglald el ezt és ezt a város.
    Ha meg tudod csinálni, akkor cserébe kapsz saját várost...
  • Plata
    Hahó
  • Plata
    Húú mondj már nekem ilyen kereskedelmi utakat,és melyik országban és melyik városban érdemes kezdeni és mikor?
  • Cairass
    PR2-ben még nem jutottam odáig, hogy saját város, de pr 1-ben elég könnyű!
    Kormányzótól megkapod az 1. térkép darabkát, majd elkezdesz bőszen kocsmázni és minden térképrészletet megveszel.

A program elkezdi szépen összeállítani a részleteket és amint felismerhető a hely(partvonal alpján belőhető) szépen odahajókázol és kapsz egy üzit, hogy találtál egy várost, ami mostantól a tiéd!

Ebben az a legszebb, hogy korlátlan méretben INGYEN tudsz raktározni!

Nem lehet harccal város foglalni, csak ki lehet rabolni őket, de én általában kevesebbet zsákmányoltam, mint amennyit fegyverre költöttem...
  • Kly9
    Írd má le a receptet pls h hogyan lehet saját várost csinálni. Addig Ok h a helytartó "seggét kell nyalni" de ezt hogyan (lehetőleg nem harcok útján, mer én úgy akrtam de nem túl hatásos) és ezután hogyan tovább. Előre is THX
  • Beni521
    ez a topik beindul????????????????????????? az jo
  • Cairass
    Saját város számomra leginkább a raktározás miatt fontos(ingyenes).
    Városbenépesítésbe csak akkor kezdtem, amikor már volt 2-3 bejáratott kereskedelmi útvonalam és minden gond nélkül dölt a lé. Volt olyan K.U.-m, ami heti 60-80K is termelt.
    Ekkor hatalmas városokat lehetett építeni és 4-5 flottám csak arra várt, hogy a kocsmákban megtalálható emberkék felvásárlási ajánlatot tegyenek nekem. Ekkor minden létező hajót megraktam áruval és nem kamuzok volt olyan, hogy 1,5 millát kicsengetett nekem a kereskedő!
    A logikusan felépített utak azok, amik biztosítják a gazdagsági hátteret!
    Várost nem igazán foglalgattam, inkább a jó hírnévre hajtottam minden országnál! Szerintem sokkal kifizetődőbb, mint az általános utálat!
    Jobb fegyverek és tapasztaltabb kapitány nagyobb esélyt ad a győzelemre. De nem éri meg még aranybányával rendelkező város esetén sem(szerintem)!
  • Plata
    ok az 1-ben hogy tudok piszkosul meggazdagodni?
    és miért van az hogy 3 szoros túlerövel megyek várost foglalni akkoris vesztek?
  • Cairass
    Talán konkrét kérdésekben tudok tanácsot adni!
    Számomra tanácsadásban az Alfa és az Omega CS@ MESTER (ezúton is üdvözlöm)!
    Ő mindenre tudja a megfelelő választ, de ha kell én is segítek amennyiben tudok.
    Bár én inkább az 1. részben vagyok (úgymond) otthon.
  • Plata

mindig ez lett a vége nálam a port royalban,amíg nincs meg a saját város addig minden jólment,de utána jön a csöd.pedig olyan klassz aza saját város.pr2-ben is van saját város?
  • Plata
    Kösz,akkor megnyugodtam,nekem megvan eredetiben a patrician 2,patrician 3,port royal is,most szeretném ezt is beszerezni.tudnál adni tippeket?
  • Cairass
    Még a fele is elég hozzá!
    Nekem 512Mb-al és egy 64 megás Geforce vid.karival simán elfut!
    Azzal azért nem teljesen értek egyet, hogy sokkal jobb, mint az 1 volt, de nem szabad kihagyni!!!
  • Plata
    szevasztok,tudtok valami magyar port royal 2 oldalt?
    a port royal megvan nekem,de abban mindig tönkre mentem mert a saját városom építése minden pénzt elvitt.most megvenném a 2-öt is.állítólag sokkal jobb mint az elsö volt,ja és 512 mega ram 128 megás vidkari eléghozzá?Ja éa ha van pár jótanácsotok a játékhoz azt szivesen el olvasnám-
  • Lilithn
    Úgy értettem, hogy "köszi, hogy ide a fórumra válaszoltál"
    És az e-mailt is köszi!
  • Kly9
    Most hogy mondod tényleg írtál! Bocs, idáig nem voltam itthon, nem olyan rég jöttem haza. Valószínüleg holnapig válaszolok, remélem.
  • Lilithn
    Küldtem mailt!:) Köszi hogy válaszoltál!
  • CS@
    Azóta kiderítettem, hogy szerintem a kérdésed az amit a Patrician3 topikban feltettél, úgyhogy ott folyt.
  • CS@
    Szerintem meg sokkal egyszerűbb lenne, ha inkább feltennéd a kérdésed, mert ennek, hogy ért e hozzá valaki nem sok értelme van. Ha én egy 120as Skodán kitudok cserélni egy légszűrőt, akkor már értek az autókhoz? Ugyanez a játékkal, ha most azt mondom, hogy igen, attól te még kérdezhetsz olyat, amire nem tudok válaszolni(fordítva is igaz).
  • Plata
    Úgynézem nemsokan értenek hozá.
  • Plata
    Szevasztok,nem ért valamelyikötök a Patrician 3-hoz?Mert kéne egy kis segítség.
  • Kly9
    Faterod is gamer? Külön sztem nincs hozzá magyarosítás mert eleve itthon magyarul jelent meg, esetleg kérj meg vkit ( ne Beni 521-et ) hogy küldje el. Majd megnézem én is mit tehetek. Dobhatnál egy címet!
  • Lilithn
    Sziasztok! Nem tudtok véletlenül magyarítás letöltést a játék 1. részéhez? Megvettem fateromnak az Ascaron Collectionst, és abban mindhárom játék angolul van. Tudom hogy a PR magyarul jelent meg egyébként külön. De most nem tudom mit csináljak, nincs valakinek ötlete? Meg nem lenne rossz a Tortugához és a Patrician III-hoz sem.