580
Port Royale 2
-
tbundy #220 ill van már nocd krekk
(nálam működött a 3,46-os démonnal) -
#219 daemon 3.47 vagy alcohol 1.9.2 ill fölött -
6o9 #218 Ha tud valaki valamit,hogy elinduljon a Port Royale 2-m akkor létszi mondjátok,és segítsetek!!!!!
-
rezo #217 Akkor csak olvastál egy kis feleslegeset.
Hátha vaélaki még nem tudja. -
#216 Hát nem tudom kinek volt eddig nehézség elinditani mert ugyebár már régóta van RELOADED verzió. -
rezo #215 Sziasztok!
Úgy néz ki rohadt egyszerű módon el lehet indítani a port royale 2-t.
Elmondom nálam hogy sikerült.
Daemon tools 3.46 osom van EMULATION menü -> ALL option ON ba kapcsolva.
OPTIONS menü -> minden beállítás kipipálva kivéve Analog audio.(nem tudom hogy ezek kellenek-e nekem be voltak állítva).
Oké, daemonba mountolva felinstalláltam a játékot, és nem csináltam vele semmit, vagyis nem crackoltam.
Símán az ikonon amit kitett az asztalra elindítottam.
Elindult.
Ha a crack könyvtárban lévő port2.exe vel felülírattam az eredetit, akkor kereste a A2dLib-2.20A.dll fájlt.
Így ahogy csináltam nem.
Többször elindítottam már, és megy minden baj nélkül.
Próbáljátok ki. Remélem tudtam segíteni. -
#214 Hát én még nem láttam sehol sem fennt.De mondjuk az is igaz hogy nem is tudok vele játszani,majd az 1-el ami magyarul van meg azzal gyakorlok. -
#213 jah.
tuvok már eleve ugy szerezte meg. -
#212 Mé má van magyar? -
#211 nem tudja vki honnan lehet leszedni a magyar verziot?
-
#210 hello! tudnátok segíteni abban, hogy miért van az, hogyha berakom a pr2 cd-jét a windows xp-alatt a gépbe, akkor úgy befagy, hogy semmit nem lehet vele kezdeni? -
zizzenet #209 Néhány kérdés a játékkal kapcsolatban (a demo kipróbálása után).
1. Jól látom, hogy a tengeri ütközetek esetén nemcsak a normális, több hajó több ellen küzdelmet redukálták, de eltűntek az első részből ismert hajóirányítási gombok is? Azaz a vitorla, ezáltal a hajó sebességének állítására gondolok. Így egy egyszerű, avíttas klikkelgető stratégiává degradálják ezt a részt, nem?
2. Milyen a vívás, hogyan működik, van értelme?
Válaszaitok előre is köszönöm. -
#208 inkább tegye be ide!!!
htx -
#207 Nincs valahol demo?
Ne kelljen már keresgetnem...
-
mephisto11 #206 Hali.Majd ha valaki esetleg tud szerezni magyarosítást a gamehoz az külgye el nekem legyen szives!!!!Mert már van 5 flottám 5 városban tudok épitkezni stb...csak a küldetéseket nem értem az angol miatt,meg a kocsmában sem a híreket...szóval örülnék neki!!Köszi -
#205 fogalmam sincs -
mephisto11 #204 és nem tudod melyik fájlban van a nyelv??az én esetemben az angol? -
#203 de, eleve magyarul kaptam -
mephisto11 #202 Tuvok neked nem magyar a játékod?? -
mephisto11 #201 most már csak egy dolog lenne jó még ha lenne valakinek magyarosítása hozzá.:-) -
#200 na, király -
mephisto11 #199 SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!!!:-))))
Alkohol 120 + Clon cd verzioval...
Mert volt egy cue + egy clon verziom.a cue verzio crekkes a clon verzio nem crekkes és azzal sikerült...3 óra alatt :-))))
KÖSZÖNÖM A SEGITTSÉGET MINDENKINEK!!!!!!!!!!!
most pedig play game.....:-)) -
#198 #195
Onnan másoltam be ... -
mephisto11 #197 Nem az ENGLISH verziot nem tudtam letölteni mert nem találtam a gamecopyworld oldalán... -
mephisto11 #196 ja meg azt elfelejtettem irni hogy a demo fönt van és az tökéletesen megy... -
#195 Port Royale v1.40 [ENGLISH] Fixed EXE
Ezt töltötted ?? -
mephisto11 #194 megpróbálom alkohol 120al ha nem megy leszedem a démon 3.46ot.. -
#193 3.47-es daemon-ról nem sok jót tapasztaltam, többmndent nem nyitott meg, visszatettem a 3.46-ot, és minden tökéletes .
De Alcohol se lehet rossz megoldás ... -
mephisto11 #192 Hm, akkor hiába küldenék cracket, gamecopyworld-ról próbáltad már ?
IGEN!! -
mephisto11 #191 most azzal variálok hogy uninstalláltam a Démon 3.47-est és felteszem az alcohol 120-ast talán sikerül vele..Mert az a helyzet hogy creckelve EXCEPTION ACCESS VIOLATION ablakot dobja ki,az eredeti exevel meg kiirja hogy DISK VERIFICATION ERROR.Olvastam #173 hogy alcohollal sikerült megoldani...na most megpróbálom ezt a lehetőséget is... -
#190 Hm, akkor hiába küldenék cracket, gamecopyworld-ról próbáltad már ? -
mephisto11 #189 Angol.. -
#188 Nekem is 9c van, és műxik jól .
Milyen nyelvű verziód van ? -
mephisto11 #187 de ezzel kapcsolatban nem irt ki semmit...tehát szerintem nem ez a baj... -
mephisto11 #186 Na azzal is próbáltam variálni mert irta hogy 8.x kell neki...Nekem 9.c volt fent... -
#185 Patch nem kell, mert minden európai verzió eleve 1.4-es verzióval jött ki .
DirectX verziód milyen ? -
mephisto11 #184 Letöltöttem az 1.10-es patchet meg az 1.1.0 patchet de egyiket sem rakja föl,pedig nincsen most meg crackelve a game...:-))))))))
ezen már csak nevetni tudok,ennyi szarakodás után... -
mephisto11 #183 az info fülre kattintva meg ezt irja ki:The thread tried to read from or write to a virtual address for which it does not have the appropriate access.
Az angol tudásom még elég gyatra sajnos... -
mephisto11 #182 Nekem egy warezes crackes verzióm van kb 4 napja töltöttem le és nem indult el hiába creckeltem be...most már ott tartok hogy 3 külömböző hejről letöltöttem a játékot és mind a 3 ugyan az a verzio...ki irtam cdre 1-et ami bin cues volt,meg egyet megpróbáltam Démon 3.47-el de nem indul el sehogy sem.ja meg letöltöttem már vagy 3 féle .exe fájlt a netről...És mindíg ugyan azt az ablakot dobja ki:EXCEPTION ACCESS VIOLATION...Az utolsó fulre kattintva csinál egy listát a fájlokról és egy report gomb van amire rákattintva elküldi az adatokat...utána semmi...Nem értem.....:-( -
#181 Szerintem kérd el / töltsd le újta, ha eredeti akkor reklamálj az eladónál, ez a legtisztább, a verziók különbsége miatt kicsi az esély, hogy megfelelőt találj, de ha esetleg meg tudod nézni a verziót, nekem a teljesen magyar, 1.4.0.1 van meg .