580
Port Royale 2
-
Map3D #420 és attól h 25 éves vagy ne kicsicsillagozz lécci ... kösz -
Map3D #419 csak annyi h 1szerű a megoldás ... 576 4 000 pénz ... aki szeretni nem sajnálja rá sztem ... meg ugylátom 5 nap alatt sikerült megszerkezteni ezt a hozzászolást:P cairass ... köszi a hozzászólást megfogadom a tanácsaidat :)
(csak gondolom elég sokan a 1 nem eredeti játékkal próbálkoznak ..) -
#418 Na kiscsillag, mielőtt még nagyon beleélnéd magad a dolgokba lenne egyetlen kérdésem!
TŐLED KÉRTEM A FÁJLOKAT?
Asszem tőled nem kértem semmit, csak az ultraintelligens hozzászólásodra reagáltam, amihez talán jogom van!?
Eszedbe ne jusson visszaolvasni miattam, de mielőtt reagálsz valakinek a hozzászólására gondold végig, hogy miért úgy írta, amit írt!!!
Hogy konkrétabban fogalmazzak feleslegesnek tartottam reklámozni az e-mail címemet, mivel az adatlapomon bárki megtalálhatja...
Ennyit erről!
Ha pedig Neked megvan a magyarosításhoz szükséges fájl-halmaz, akkor végképp ne pattogj, mert ez a topic hónapok óta arról szól, hogy szinte mindenki azt próbálja valamilyen úton-módon megszerezni!
Ahelyett, hogy ezzel a valóban remekül összerakott, szórakoztató és hangulatos játékkal kapcsolatban osztanánk meg egymással az észrevételeinket, problémáinkat, élményeinket!
Részemről a téma lezárva! -
#417 Bocsi de eddig még nem jött semmilyen mail. -
Map3D #416 nézdd meg a címed ment a mail! -
#415 De nem igaz hogy ennyit kell könyörögni pár fájl ért -
#414 Előbb leszel perfekt japánból minthogy itt bárki is feltegye nekeünk :( -
#413 Ja majdnem elfelejtettem az email cím: [email protected] -
#412 Sziasztok!!!
Lécci küldjetek el nekem a magyar nyelvfájlokat mert a faterom már nagyon régóta akar játszani de mivel angol ezért nem tud!!!LÉcci küldjétek el nagyon fontos tényleg!!!!!!!Köszönöm előre is!!!! -
Map3D #411 nos ha én átküldeném valakinek a pr2 exe fájlt akkor gondolom sokat gondba lennétek mivel indításkor mindig csinálna cd chekinget és akinek nem eredeti az nem járna tul jol mert azt látná h erorr!
sajnálom nem tudok segíteni ha tudnék segítenék de nem ugy h engem ugatnak le mert h én keressek utana h miylen email cimen segithetek meg ilyenek... -
Gykor #410 Igen örüljön akinek megvan az eredeti és aki meg segítséget kér magyarítás ügyben nyugodtan hitegesük és hülyítsük és a ha lehet rúgjunk bele egyet.
Köszönjük az ilyen segítséget
-
Map3D #409 röviden ! keress mást! -
Map3D #408 Úgylátom hogy nemlátom h Map3D kérem szépen a fájlokat hanem ezt nézdd meg azt nézdd meg .meg ezt nem ismered azt nemismered ..leugatni könnyű de miattad nem fogok visszamenni oldalakat .. de mind1 .. nem nekem kell a magyar fájl de lehet h megvan csak nem biztos h működik mivel eredeti a game
ennyit erről -
#407 Jogos???
Hallottál már arról a kifejezésről, hogy "Felhasználói adatlap"?
A második sorban ott figyel a mail cimem... -
#406 A holdon is jó lesz, de mondjuk a [email protected] is mehet...
Olyan elcsépelt kifejezésekkel most nem élnék, hogy "olvass vissza", mert szerintem már vagy 2x-3x kértem e-mail cimmel együtt...
Amúgy buék minden "port royale2 magyarositás" vadásznak! -
#405 Tényleg. De mit csináljak? Nekem nincsenek meg a file-ok és azt se tudom h kinek vannak meg. Innentől kezdve, én csak szemlélő vok... Bár igaz h jobban tetszene a játék ha magyar lenne. -
#404 Valahol jogos, de ha azt nézzük, hogy már egy oldallal ezelőtt is kérte email címmel együtt és még mindig ezt kéri, akkor már kevésbé… -
#403 Jogos... -
Map3D #402 És hava küldjük a holdra? -
#401 Hy mindenkinek!!!
Küldje már el valaki a magyarositáshoz szükséges fájlokat és igérem, hogy felrakom egy mindenki számára elérhető website-ra!!! PLEASE!!! -
#400 hello :) -
Zsidovány #399 hello
-
Hay #398 pl. -
#397 Akkor tedd fel a rapidshare.de-re onnan letudja szedni akinek kell! -
Hay #396 ftp?
amúgy B.K.Ü.&B.Ú.É.K.! -
Beni521 #395 mert beszart az e-mail-em SORRY ALL!! akárhányszor próbálkozok sose megy át:( -
#394 Nemtudjuk mert hiába kéri mindenki nem küldi el akinek megvan.
-
#393 Hi!
Működik valakinek a magyarítással a gamma?
-
Szunyoog #392 Lehet tudni az okát miért nem?
még jó hogy van fórum ahol meglehet beszélni a problémákat!
(aranyos vagy HAY) -
Hay #391 És aki normálisan kér pl. honosítást, az sem kapja meg... -
#390 valaki küldjön pls egy olyan mentést ahol van 1-2 millája
[email protected] -
david07 #389 elég sok embernek kell sokminden...de mindekinek van ideje normálisna kérni:D:D -
Szunyoog #388 Sziasztok! kellene nekem a Port Royale 2 HUN file-ok! ( nagyon szeretnék vele játszani) Előre is köszönöm nektek! Az E-mail cimem: [email protected] -
Map3D #387 minek az :D de megoszthatod velünk az ötleted mert nekem van 1 kis pénzem ... (15 milla arany kp ba) -
#386 Nem tudnátok mondani vmi pénz cheatet? Mer kitaláltam vmit, csak ahhoz sok pénz kell és most nem akarok előről elkezdeni egy gazdaságot. -
Denzer #385 valaki elküldené a A2dlib-2.20A.dll fájlt és a magyarosítást a játékhoz pls. Ide [email protected] fontos lenne thx. -
bombys #384 valaki küldje ell ezt a fájlt A2dlib-2.20A.dll az email cimemre [email protected] ra elörre is megköszönném. -
Map3D #383 Köszi bree tényleg most kaptam 1 saját várost :D tök zsír!!! -
Map3D #382 Én ma úgy szereztem spanyol o.nak 1 várost a franciáktól hogy leesett a gazdasága és nekem kellett cuccokat vinni neki és franciából spanyol lett de nem lett az enyém:( de nem vagyok szomorú mert 5 milla arany kp ba és 12 sorhajó (óceánjáró)
:D amiből mindig áll a kikötőbe ha megsérülnek mindig le tudjam őket cserélni! :D -
bree #381 Egyes nemzetek kormányzóinak kell dolgoznod. Például gyengíteni az ellenséges flottákat. Ha az ellen ereje "Weak", a kormányzó megkér, hogy foglalj el ellenséges várost. Ha sikerül, kapsz ajándékba egy várost, olyat, ami addig nincs a térképen. Minél több várost foglalsz el, annál nagyobb területet kapsz a városban.