580
Port Royale 2
  • Map3D
    és attól h 25 éves vagy ne kicsicsillagozz lécci ... kösz
  • Map3D
    csak annyi h 1szerű a megoldás ... 576 4 000 pénz ... aki szeretni nem sajnálja rá sztem ... meg ugylátom 5 nap alatt sikerült megszerkezteni ezt a hozzászolást:P cairass ... köszi a hozzászólást megfogadom a tanácsaidat :)
    (csak gondolom elég sokan a 1 nem eredeti játékkal próbálkoznak ..)
  • Cairass
    Na kiscsillag, mielőtt még nagyon beleélnéd magad a dolgokba lenne egyetlen kérdésem!
    TŐLED KÉRTEM A FÁJLOKAT?
    Asszem tőled nem kértem semmit, csak az ultraintelligens hozzászólásodra reagáltam, amihez talán jogom van!?

Eszedbe ne jusson visszaolvasni miattam, de mielőtt reagálsz valakinek a hozzászólására gondold végig, hogy miért úgy írta, amit írt!!!
    Hogy konkrétabban fogalmazzak feleslegesnek tartottam reklámozni az e-mail címemet, mivel az adatlapomon bárki megtalálhatja...
    Ennyit erről!

Ha pedig Neked megvan a magyarosításhoz szükséges fájl-halmaz, akkor végképp ne pattogj, mert ez a topic hónapok óta arról szól, hogy szinte mindenki azt próbálja valamilyen úton-módon megszerezni!
    Ahelyett, hogy ezzel a valóban remekül összerakott, szórakoztató és hangulatos játékkal kapcsolatban osztanánk meg egymással az észrevételeinket, problémáinkat, élményeinket!
    Részemről a téma lezárva!
  • blackparty
    Bocsi de eddig még nem jött semmilyen mail.
  • Map3D
    nézdd meg a címed ment a mail!
  • blackparty
    De nem igaz hogy ennyit kell könyörögni pár fájl ért
  • grebber
    Előbb leszel perfekt japánból minthogy itt bárki is feltegye nekeünk :(
  • blackparty
    Ja majdnem elfelejtettem az email cím: [email protected]
  • blackparty
    Sziasztok!!!
    Lécci küldjetek el nekem a magyar nyelvfájlokat mert a faterom már nagyon régóta akar játszani de mivel angol ezért nem tud!!!LÉcci küldjétek el nagyon fontos tényleg!!!!!!!Köszönöm előre is!!!!
  • Map3D
    nos ha én átküldeném valakinek a pr2 exe fájlt akkor gondolom sokat gondba lennétek mivel indításkor mindig csinálna cd chekinget és akinek nem eredeti az nem járna tul jol mert azt látná h erorr!
    sajnálom nem tudok segíteni ha tudnék segítenék de nem ugy h engem ugatnak le mert h én keressek utana h miylen email cimen segithetek meg ilyenek...
  • Gykor
    Igen örüljön akinek megvan az eredeti és aki meg segítséget kér magyarítás ügyben nyugodtan hitegesük és hülyítsük és a ha lehet rúgjunk bele egyet.
    Köszönjük az ilyen segítséget
  • Map3D
    röviden ! keress mást!
  • Map3D
    Úgylátom hogy nemlátom h Map3D kérem szépen a fájlokat hanem ezt nézdd meg azt nézdd meg .meg ezt nem ismered azt nemismered ..leugatni könnyű de miattad nem fogok visszamenni oldalakat .. de mind1 .. nem nekem kell a magyar fájl de lehet h megvan csak nem biztos h működik mivel eredeti a game
    ennyit erről
  • Cairass
    Jogos???
    Hallottál már arról a kifejezésről, hogy "Felhasználói adatlap"?
    A második sorban ott figyel a mail cimem...
  • Cairass
    A holdon is jó lesz, de mondjuk a [email protected] is mehet...

Olyan elcsépelt kifejezésekkel most nem élnék, hogy "olvass vissza", mert szerintem már vagy 2x-3x kértem e-mail cimmel együtt...

Amúgy buék minden "port royale2 magyarositás" vadásznak!
  • X Revenge
    Tényleg. De mit csináljak? Nekem nincsenek meg a file-ok és azt se tudom h kinek vannak meg. Innentől kezdve, én csak szemlélő vok... Bár igaz h jobban tetszene a játék ha magyar lenne.
  • CS@
    Valahol jogos, de ha azt nézzük, hogy már egy oldallal ezelőtt is kérte email címmel együtt és még mindig ezt kéri, akkor már kevésbé…
  • X Revenge
    Jogos...
  • Map3D
    És hava küldjük a holdra?
  • Cairass
    Hy mindenkinek!!!

Küldje már el valaki a magyarositáshoz szükséges fájlokat és igérem, hogy felrakom egy mindenki számára elérhető website-ra!!! PLEASE!!!
  • X Revenge
    hello :)
  • Zsidovány
    hello
  • Hay #398
    pl.
  • grebber
    Akkor tedd fel a rapidshare.de-re onnan letudja szedni akinek kell!
  • Hay #396
    ftp?
    amúgy B.K.Ü.&B.Ú.É.K.!
  • Beni521
    mert beszart az e-mail-em SORRY ALL!! akárhányszor próbálkozok sose megy át:(
  • grebber
    Nemtudjuk mert hiába kéri mindenki nem küldi el akinek megvan.
  • Wanted
    Hi!
    Működik valakinek a magyarítással a gamma?
  • Szunyoog
    Lehet tudni az okát miért nem?
    még jó hogy van fórum ahol meglehet beszélni a problémákat!
    (aranyos vagy HAY)
  • Hay #391
    És aki normálisan kér pl. honosítást, az sem kapja meg...
  • X Revenge
    valaki küldjön pls egy olyan mentést ahol van 1-2 millája

[email protected]
  • david07
    elég sok embernek kell sokminden...de mindekinek van ideje normálisna kérni:D:D
  • Szunyoog
    Sziasztok! kellene nekem a Port Royale 2 HUN file-ok! ( nagyon szeretnék vele játszani) Előre is köszönöm nektek! Az E-mail cimem: [email protected]
  • Map3D
    minek az :D de megoszthatod velünk az ötleted mert nekem van 1 kis pénzem ... (15 milla arany kp ba)
  • X Revenge
    Nem tudnátok mondani vmi pénz cheatet? Mer kitaláltam vmit, csak ahhoz sok pénz kell és most nem akarok előről elkezdeni egy gazdaságot.
  • Denzer
    valaki elküldené a A2dlib-2.20A.dll fájlt és a magyarosítást a játékhoz pls. Ide [email protected] fontos lenne thx.
  • bombys
    valaki küldje ell ezt a fájlt A2dlib-2.20A.dll az email cimemre [email protected] ra elörre is megköszönném.
  • Map3D
    Köszi bree tényleg most kaptam 1 saját várost :D tök zsír!!!
  • Map3D
    Én ma úgy szereztem spanyol o.nak 1 várost a franciáktól hogy leesett a gazdasága és nekem kellett cuccokat vinni neki és franciából spanyol lett de nem lett az enyém:( de nem vagyok szomorú mert 5 milla arany kp ba és 12 sorhajó (óceánjáró)
    :D amiből mindig áll a kikötőbe ha megsérülnek mindig le tudjam őket cserélni! :D
  • bree
    Egyes nemzetek kormányzóinak kell dolgoznod. Például gyengíteni az ellenséges flottákat. Ha az ellen ereje "Weak", a kormányzó megkér, hogy foglalj el ellenséges várost. Ha sikerül, kapsz ajándékba egy várost, olyat, ami addig nincs a térképen. Minél több várost foglalsz el, annál nagyobb területet kapsz a városban.