580
Port Royale 2
-
#460 Igen, ha baráti viszonyban vagytok, és nem zsákmányolsz sokminden mást. Én is így szereztem.
Amúgy nekem is lenne egy-két kérdésem:
- Saját városom csak úgy lehet, ha a kiskirály ad egy földdarabot? Rendes város semmiképpen sem kerülhet az uralmam alá?
- Mi van akkor, ha egy nemzet összes koloniáját elfoglalom. (Mármint ha felkér rá egyáltalán a király, mert a Hollandoknak már csak 2 városuk van...)
Amúgy a királyok nagyon szerényen mérik a földosztást, 4 várost foglaltam, és folyton bíztam, hogy csak kapok egy újabb várost, csak kapok, de erre a saját városomban adott még földet. K*p*a be! Akkor még kétszer "eladja" a saját városom részeit???
-
Beni521 #459 na felraktam megint, h bemelegítsek a Pirates of the Burning Sea-re. Az lenne a kérdésem, h h tudok úgy sorhajót zsákmányolni az angoloktól, h közben nem tilt ki a kikötőiből :D -
ssoma #458 most mi van?
csak link kéne v vmi ahonan le tudnám tölteni a játékot! -
Beni521 #457 #453 után biztos!!!!! -
ssoma #456 Sziasztok!vki tud adni linket v eltudná küldeni e-mail-on msn-sn a port royal 1 -et mert már hetek ota keresem,de sehol sem találom -
AC2 #455 Ajajj, itt k*rvaanyázások lesznek hamarosan, úgy érzem.... xD -
kisssgi #454 Az email címem:[email protected] -
kisssgi #453 Sziasztok valaki el tudná küldeni a Port Royale I-II magyarítását, vagy megmondaná, hogy honnan lehet leszedni.
Kösz. -
Beni521 #452 megveszed a bótba 4 ezerért. ha annyira jó megér annyit -
kircsy09 #451 :D:D:
-
AC2 #450 OMG -
kircsy09 #449 ha igen szóljón és küldje már el lécci!!!!
-
kircsy09 #448 zsír ez a játék
magyarú meg van vallakinek? -
Beni521 #447 ja, most néztem meg a PC Dome.hu -t. 3990 Ft és full magyar. akinek kell és tetszik, elmegy és megveszi...
Én nem küldök magyarítást mer nemigaz h nem lehet felfogni h nem működik. asszem kingcs volt a neve annak az embernek akinek sikerült 2006ban. az is szarozott vele valamennyit. És mielőtt mondanátok nem tudom h mit. Én very sorry, but nem NEM TUDOK SEGÍTENI!!!!!(ezt azoknak mondom, kik port royale 2 magyarítást kunyiznak tőlem, akinek nem inge ne vegye magára! engem haggyatok ki a magyarításból, eléb volt nekem egyszer!) -
Beni521 #446 hát... itt midenki csak kéri, nem olvas vissza. Magyarítás tavaly volt egy emberke akinek működött, az is nemtom miket szarozott vele. én javaslok egy egyszerűbb módszert: elmész a boltba, leemeled a polcról, kifizeted azt a max 5990 Ft-ot (vagy 4990, már nem emlékszem), hazamész, felrakod, és örülsz a fejednek ;) -
Port Royale 2 - Fájlok
-
bombys #444 valaki el tudná küldeni a dll-t amit kér indításkor???
e-mail: [email protected]
köszi! -
tulipanos #443 Hello!
valaki el tudná küldeni a dll-t amit kér indításkor?
email cimem: [email protected]
[email protected] -
tommaso #442 valaki el tudná küldeni a dll-t amit kér indításkor???
e-mail: [email protected]
köszi!! -
Vogelmeister #441 Ezek a magyarosítás filék működnek ? mert esetleg engem is megdobhatna vele vki :P Nagyon zsír ez a játék, magyarba biztos még élvezhetőbb. de azért gondolom az emebrkék nemkezdenek el magyarul hebegni tőle :D:D:D -
Vogelmeister #440 Ha nagyon szépen kérem, valaki tud küldeni nekem egy manual -t a játékhoz ?:) [email protected] kösszii :) -
tommaso #439 és ezt a dll-t honnan lehetne megszerezni?? -
Trebel #438 a magyarítás volt akinek működött már?
-
Trebel #437 a dll fájlokról azt olvastam hogy mielőtt a crackelt inditófájlt indítod még azelőtt kell lefuttatnod az update. exe fájlt. -
Jeol #436 Hello.
Valaki eltudná küldeni a .dll fájlt amit kér indításkot a game?
email:[email protected]
kösz!!!! -
aparozi #435 Sziasztok !!
Valaki tudna segiteni? Kellene a PR2 höz magyarosítás !!
cimem : [email protected] -
tescosjoghurt #434 Nah sikerült letöltenem, de van egy kis gond. Méghozzá az, amit korábban is írtak itt. Kéri a A2dLib-2.20A.dll fájlt, szóval nem indul el. Ha el tudná valaki küldeni, az nagyon jó lenne. Előre is köszi! a cím az ami volt, vagyis: [email protected] -
tescosjoghurt #433 Uhh, nekem szarakszik a rapid, ezért ha nem lenne gond én is kérném a fájlokat a [email protected]... előre is köszönöm! Szép napot! -
vasasl04 #432 Sziasztok! Eltudná nekem küldeni v.ki a magyarítás file-okat a PR 2-höz.Ugyanis a rapidshare-nél hiba üzenetet küld. Ide küld el [email protected] légyszi. Előre is kösz. Nagyon frankó játék. -
#431 Feltettem.
http://rapidshare.com/files/12984388/Port_Royale_2.zip
u/p: port
Ha sikerül elindítani, szóljatok.
-
#430 Elrontottam rapidshare.com -
#429 rapisdshare.com -
#428 Mondjatok egy helyet és felteszem az 5,5 megás fileokat a magyarításhoz.
(Nekem nem megy velük a gamma.)
-
Bélik István #427 Sziasztok!
Üdvözöllek Cairras,Denzer és Szunyoog!
Ha a problémád még mindig fennáll akkor keressél tudok segíteni. -
#426 Csak azé reagál, hogy övé legyen az utsó szó :))) -
Hay #425 De azé' reagál :-)))
Már látom, sorstársaim, ha magyar nyelven szeretnénk játszani e játékkal, meg kell vennünk... -
#424 Kedves nagycsillag!
Ragozhatod amíg akarod, de felhívnám a figyelmedet a hozzászólásom utolsó sorára: RÉSZEMRŐL A TÉMA LEZÁRVA!!!
Amúgy vizsgaidőszakban van fontosabb dolgom is, mint a Te gondolataidra reagálgatni... -
axura #423 Sziasztok!
Én már rég óta játszok a Port Royale 2!
Mikor már megjelent Magyarországon Magyar Nyelven, azonnal megvettem a boltban, tán még kb: 10,900-Ft-ért! :)
Na mindegy..
Azóta már (úgymond) végigvittem, sokkal inkább kijátszottam az összes porcikáját a játéknak!
Vagyonom, teljesen kiakadtt, tovább már nem engedi gyüjteni!
Mind az 57 (alap város) és annak összes háza, épülete az én tulajdonomba van, továbbá a többi (háborúval, ajándékba) város ami pontosan +16 város.
Egy pár fontosabb adatom:
Összes aranyam(nem vagyon): 2.000.000.000 ( 2 MILLIÁRD )
Városaim: 57+16 város (Mind a 4 nemzet királyától: 3+3+3+3 város)
Minden városban kb: 16.000 és 20.000 közötti lakos!
Összes hajóm: Őőő megszámolni még nem volt időm :D
További ajándék hajó!
Jaah, és ami a leg fontosabb: A játékban szó szerint én vagyok az eggyetlen kereskedő, játékos!
Tehát: minden városban lévő épületet megvásároltam, és építettem amennyi hely csak volt!
A tengeren is csak az én hajóim vannak, a nemzetek (3 hadihajóin kívül!)
Továbbá az összes várost elfoglaltam, így őőő, most azt hiszem spanyol nemzetiségő vagyok, tehát csak Spanyol városok vannak.
A másik 3 nemzetnek, csak 1,1,1 városa van! :))
A kérdésem csak a következő lenne :) :
Nem ismertek, tudnátok mondani trükköket, vagy valami? :))
Aki szeretne kérdezni, vagy írni, akkor az ide is írhat, sőt :)
MSNen online-ba fent vagyok, igaz nem mindig válaszolok, mert játszanom azért csak kell :))))))))))
Port Royale Jeeeeeeee!!!!!!!
Ui: akkor a címem :)
MSN Címem: [email protected]
Üdvözlettel: AxUra -
Map3D #422 Most se ment el ? mert most 1 masik címemről küldtem ! -
#421 Map3d lécci küld már el megint mert nem jött semmilyen mail