Port Royale 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Nekem nem megy velük a gamma.)
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Üdvözöllek Cairras,Denzer és Szunyoog!
Ha a problémád még mindig fennáll akkor keressél tudok segíteni.
Kompot
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Már látom, sorstársaim, ha magyar nyelven szeretnénk játszani e játékkal, meg kell vennünk...
Ragozhatod amíg akarod, de felhívnám a figyelmedet a hozzászólásom utolsó sorára: RÉSZEMRÕL A TÉMA LEZÁRVA!!!
Amúgy vizsgaidõszakban van fontosabb dolgom is, mint a Te gondolataidra reagálgatni...
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Én már rég óta játszok a Port Royale 2!
Mikor már megjelent Magyarországon Magyar Nyelven, azonnal megvettem a boltban, tán még kb: 10,900-Ft-ért! :)
Na mindegy..
Azóta már (úgymond) végigvittem, sokkal inkább kijátszottam az összes porcikáját a játéknak!
Vagyonom, teljesen kiakadtt, tovább már nem engedi gyüjteni!
Mind az 57 (alap város) és annak összes háza, épülete az én tulajdonomba van, továbbá a többi (háborúval, ajándékba) város ami pontosan +16 város.
Egy pár fontosabb adatom:
Összes aranyam(nem vagyon): 2.000.000.000 ( 2 MILLIÁRD )
Városaim: 57+16 város (Mind a 4 nemzet királyától: 3+3+3+3 város)
Minden városban kb: 16.000 és 20.000 közötti lakos!
Összes hajóm: Õõõ megszámolni még nem volt idõm :D
További ajándék hajó!
Jaah, és ami a leg fontosabb: A játékban szó szerint én vagyok az eggyetlen kereskedõ, játékos!
Tehát: minden városban lévõ épületet megvásároltam, és építettem amennyi hely csak volt!
A tengeren is csak az én hajóim vannak, a nemzetek (3 hadihajóin kívül!)
Továbbá az összes várost elfoglaltam, így õõõ, most azt hiszem spanyol nemzetiségõ vagyok, tehát csak Spanyol városok vannak.
A másik 3 nemzetnek, csak 1,1,1 városa van! :))
A kérdésem csak a következõ lenne :) :
Nem ismertek, tudnátok mondani trükköket, vagy valami? :))
Aki szeretne kérdezni, vagy írni, akkor az ide is írhat, sõt :)
MSNen online-ba fent vagyok, igaz nem mindig válaszolok, mert játszanom azért csak kell :))))))))))
Port Royale Jeeeeeeee!!!!!!!
Ui: akkor a címem :)
MSN Címem: [email protected]
Üdvözlettel: AxUra
(csak gondolom elég sokan a 1 nem eredeti játékkal próbálkoznak ..)
TÕLED KÉRTEM A FÁJLOKAT?
Asszem tõled nem kértem semmit, csak az ultraintelligens hozzászólásodra reagáltam, amihez talán jogom van!?
Eszedbe ne jusson visszaolvasni miattam, de mielõtt reagálsz valakinek a hozzászólására gondold végig, hogy miért úgy írta, amit írt!!!
Hogy konkrétabban fogalmazzak feleslegesnek tartottam reklámozni az e-mail címemet, mivel az adatlapomon bárki megtalálhatja...
Ennyit errõl!
Ha pedig Neked megvan a magyarosításhoz szükséges fájl-halmaz, akkor végképp ne pattogj, mert ez a topic hónapok óta arról szól, hogy szinte mindenki azt próbálja valamilyen úton-módon megszerezni!
Ahelyett, hogy ezzel a valóban remekül összerakott, szórakoztató és hangulatos játékkal kapcsolatban osztanánk meg egymással az észrevételeinket, problémáinkat, élményeinket!
Részemrõl a téma lezárva!
Next PC upgrade: 2022
Lécci küldjetek el nekem a magyar nyelvfájlokat mert a faterom már nagyon régóta akar játszani de mivel angol ezért nem tud!!!LÉcci küldjétek el nagyon fontos tényleg!!!!!!!<#help>#help>Köszönöm elõre is!!!!<#worship>#worship>
sajnálom nem tudok segíteni ha tudnék segítenék de nem ugy h engem ugatnak le mert h én keressek utana h miylen email cimen segithetek meg ilyenek...
Köszönjük az ilyen segítséget <#szomoru2>#szomoru2>
ennyit errõl
Hallottál már arról a kifejezésrõl, hogy "Felhasználói adatlap"?
A második sorban ott figyel a mail cimem... <#hehe>#hehe>
Olyan elcsépelt kifejezésekkel most nem élnék, hogy "olvass vissza", mert szerintem már vagy 2x-3x kértem e-mail cimmel együtt...
Amúgy buék minden "port royale2 magyarositás" vadásznak!<#hehe>#hehe>
[X]
Küldje már el valaki a magyarositáshoz szükséges fájlokat és igérem, hogy felrakom egy mindenki számára elérhetõ website-ra!!! PLEASE!!!
amúgy B.K.Ü.&B.Ú.É.K.!
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Mûködik valakinek a magyarítással a gamma?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
még jó hogy van fórum ahol meglehet beszélni a problémákat!
(aranyos vagy HAY)
[X]
:D amibõl mindig áll a kikötõbe ha megsérülnek mindig le tudjam õket cserélni! :D