Port Royale 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

beni PR2.exe kéne
????????????
lehet nem tudja hogy kell
nem tom lesz-e vmi
kezdek bepipulni, nem igaz h már 1 hete nincs 5 perce h elküldje
írtam neki csomo mailt, de lexarja

francba jövõ 7en inkább +veszem
majd szóljatok ha van vmi...:-)
meg egy a bajom vele hogy nem tudok tengeri csatázni és nem jövök rá hogy miért...mindig kiirja h csata azaz elõugró képernyõ megkérdezni hogy szeretnék támadni és csak a cancel-t tudom nyomni :S és nem tom mit csináljak😞
renben...már nagyon játszanék vele...csak aza helyzet h lusrta vagyok szótárazni...bár nem nehéz a nyelvezete de mégis maygarul jobb lenne😄
sztem is de beni már napok óta húzza-halasztja azt a e-mailt

van 1 jo leírásom a pr2 rõl,majd bemásolom ha megjön az exe fájl
jó lenne ha meg lehetne ezt csinálni 😊
a magyar verzioval talán kis trükkel le lehet magyarosítani

csak jo lenne h beni v vki elküldené kezdésnek az indítófájlt minél hamarabb
Cairass
Valaki foglalja össze nekem!!!
S ha ez megtörtént, akkor légyszi küld el nekem is a "magyarító" szettet!!! [email protected] PLEASE & THX!!!

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

jaja tanusitom és nagyon megköszönöm...amugy ez most a magyarosítás vagy csak a magyar verzió nyelvi fájlai? mármint amirõl szó van...kcisit lemaradtam
davidnek is e-mailen nyomtam át a fájlokat

a címem párszor már beírtam lentebb
ma elküldöd?
sztem nem nagy az exe fájl
ja de e-mailen is nagyon jól át lehet küldeni

küldd már most ha tudod
MSNem most rossz de tehetek róla h jó legyen (talán)

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

mi is kéne most? az exe fájl?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

uh lécci beni minél hamarabb

pillanat alatt átjön

[email protected] v.
[email protected]
ja igazából nem is akarok nekifogni amíg nem magyar

ha nem sikerül v nem kapom + a nyelvi fájlt inkább +veszem
a jövõ héten
már csak a nyelvi fájlok kellenek bár nem akarok telhetetlen lenni...😄
mint neved is mutatja király vagy!!!😄😄
elindult és mükszik szal örök hálám😄😄
örök hálám...és köszi szépen meg kaptam e-mailed télleg köcce😄😄
[email protected]

msn-en is vok!!!!!!!!!

aztán imába foglaljuk beni nevét
igen david az is kell és ma v hnap elküldöm

DE azon kívül kell még vmelyik w-vel kezdõdõ dll fájl is!!!!!!!!!!

3db van, de nemto pontosan melyik az
igen david az is kell és ma v hnap elküldöm

DE azon kívül kell még vmelyik w-vel kezdõdõ dll fájl is!!!!!!!!!!

3db van, de nemto pontosan melyik az
nem tart sokáig
Beni gamerek százain köztük rajtam segítesz ha elküldöd az exe fájlt

nagyon kivi vok h +tom-e csinálni, ha sikerül közzéteszem
minél hamarabb léccike!!!!!!!!!!
de nem biztos h idõm engedi

nekem meg van

kingcs!!!!
mondtad hogy bemásoltad a dll fájlokat...A2dLib-2.20A.dll ezt eltudnád küldeni az e-mail címemre? ( [email protected] )
nagyon megköszönném...és ha ezt bemásolod akk elindul?
szoval a nyelvi féjlokat +lehet keresni, csak eddig rossz helyen keresték
kapjátok el a benit

v vkit akinek +van magyarul
ja majd el felejtettem:

nemtom kell-e, de én bemásoltam A2dLib-2.20 és az A2dLib-2.20A fájlokat is

az 1ik a spanyolban a másik magában az angolban van

tiszta pojén
na a legujabbb tippem az hogy megveszed a gamest a boltban 😊

szoval én letöltöttem a spanyol nyelvû verziót is és kb 2órás munkával
összehoztam 1 angol nyelvû, de mûködõképes gamet.
mindössze 1 dll fájlal van gond.
uh a spanyol verzio w-vel kezdõdõ dll kiterjesztésû fájljaival felülírod az angol verzio w-vel kezdõdõ dll fájljait.
hu és a fenti mondatot mondjátok el 3* egymás után gyorsan 😊.

de ugy is jo ha a spanyol verziot lemagyarosítod

még nekem se magyar mert nem találok senkit akinek +van az eredeti magyar játék, anélkül nem megy

benit már zaklattam még semmi

szép napot

lécci ird le hogyan sikerült minden tippedet :-)
nagyon megköszönném meg azt is h h kell lemgyarosítani
köcce
vazze jo napom van

nemcsak sikerült végre elindítanom.............

asszem arra is rájöttem h magyarosítom

de nagyon kell vki akinek +van a magyar verzio
Nekem is ez volt gondom nem indult el a kis szemét, de vhogy megoldottam, nekem 2 tippem is lenne
Fut csak az a baj h nem magyar.

nagyon +köszönném ha vki segítene magyarosítani!!!!

ha vkinek +van magyarul szoljon már, meglehet keresni a nyelvi fájlokat

ha vkit érdekel legközelebb a tippeket is beírom

szoval HELP ME

elõre is köszi
csá:
[email protected]
darkmetal nem tudom mennyi idõd van olvasgatni de olvasd el a fórum eg részét😊
minden kérdés szinte errõl szól...nekem is eza bajom és olvastam 5 tippet egy se vált be...hát nem tudom h mi a baja de amugy elvileg csak akkor kéri a fájlt ha crackelsz...viszont ha nem akkor az eredeti cd-t kéri :S
szal nem tudom...
sziasztok
légyszi valakin segítsen mert hiányzik A2dLib-2.20A.dll fájlom és nem megy a játékom valakinek essen már meg rajtam a szíve vagy valami hasonló csak kérlek minél hamarabb küld el a [email protected] címre vagy a [email protected] címre mert megyek nyaralni és ég elõtte fel a karom rakni a laptopra
köszke😊
de sajna ezt a jó gammel nem tudtam nagyon játszani mert az elõbiekben leirt problémáim vannak:S
nah tudtam h erre a kiirásra irni fognak😄😄
Mi meg még várjuk kisfiammal a magyarítást :-)
X Revenge
Tuti h nem az utolsó, mer most én is írok 😊 Tényleg jó játék és a kaland folytatódni fog a testvér játékkal, a tortuga two treasures-szel, januárban <#wink>

[X]

nah ez a topic is kihalt...sztem én vagyok az uccsó aki ír szal összefoglalva ez egy nagyon jó játék...sok embernek okozott örömöt😄
és élvezet volt vele játszani és köszi a hasznos tippeket...mindenkinek nevében...
Csao
nah most mindent leírtam csak azt nem hogy a port royale 2rõl van szó😄
basszus!! tudom számtalanszor leírtátok már de nem találok módot arra hogy elindítsam...a probléma a következõ...adtátok azt a tanácsot hogy a daemon 4.03al elindul simán...letöltöttem nem mûködött aztán azt is mondtátok,hogy ha nem crackelem akkor egyszerûen elindul és nem keresi ezt a fájlt (A2dLib-2.20A.dll) de ha nem crackelem akkor viszont nem jó a lemez szal nem eredeti...most mit csináljak??pls segítsetek mert a fél napomat erre áldoztam és nem tudom elindítani😞 essen meg a szívetek rajtam😊
THX, bár az 1-be volt vagy 20 saját városom 😊 (én a 2-re gondoltam, de láttam h azt írtad h 2-be nem vagy annyira otthon, szal nem gond)

Aki átbasz, az basszon bét is!

Cairass
Hy!

Nincs olyan, hogy kereskedelmi út! Azt neked kell bejáratni, majd automatizálni! Megnézed, hogy hol mit, mennyiért adnak- vesznek, s ezek alapján kialakítod az utakat!

Kormányzói városokban a kormányzó háborúk idején ad különleges feladatot- foglald el ezt és ezt a város.
Ha meg tudod csinálni, akkor cserébe kapsz saját várost...

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Hahó