580
Port Royale 2
  • Plata
    Ja valaki aztmondta hogy lehet,saját várost,csak nehezebb mint a PR-ben.Én nem jöttem rá hogyan lehet.
  • Plata
    Bocs az offért.
    De kár hogy nem csinálsz több morro modot,az obliviont nem szeretem.sajna,hordozható sátor morroban is jólenne.
  • Kly9
    Én tok rá választ:
    Igazából nem hideout, hanem sajár város, amelyet a helytartótól kell kiérdemelni. Úgy müködik h csinálod a küldiket egy adott nemzetnek, írtod az ellenséges millitary konvojokat stb, akkor a helytartó felajánl "egy" földet h alapíthass ott egy várost.
  • Map3D
    Jah és nekem magyar a port royal 2 hogy hogy ha valaki megmondja hogy melyik fájl kell neki akkor küldöm ! (eredeti pr2-m van)
  • Map3D
    sorry elnéztem.
  • CS@
    Továbbra is úgy tudom, ahogy azt a #93ban írtam, vagyis, hogy itt nincs hideot.
  • CS@
    OFF(bocsy):
    Hello!
    Először is köszi mindent!
    Igazából Morros modot mostanában nem tervezek a PortMournhold(kedvelem a szép hajókat) volt az utolsó, mostanság inkább az Oblivionos modokkal próbálkozok, épp egy hordozható sátrat csinálgatok.
    Az állatokkal sajna nem tudsz semmit sem csinálni, pusztán dekorációnak szántam őket, de az Oblihoz a PetsOfChorrol alapján csinálgatok egy saját állat kisérős cuccost is. Úgyhogy nem hagytam abba a dolgot csak mostanság inkább az Oblival foglalkozom.
  • Map3D
    köszi "CS@" de a búvóhelyes részére tudja e valaki a választ?
    mivel az 1. részben ott ingyért javíthattad a hajóidat!
    (tudom ökörség fogj el ujjat de óceánjárónál amit a 2. rész sorhajónak hív nah azoktól már fájó szívvel vállnék el .... és én annyit mondok hogy a sok hajó azért jó mert ha ugye metámasz 1 várost kapsz aranyat + még ki is foszthatod és ha nincs sok halyód nem fér el az aru.)
    most épp 2 milla arany kp m van és és 10 sorhalyóm hogy hogy jól jönne 1 saját búvóhely nemtudom az 1. volt e valakinek?
    (sry a regényért amit írtam :D)
  • Indigo
    /OFF
    Ha már ház mod, akkor az Abu's Retreat-et próbáld ki! Az tényleg nagyon odab@asz...
  • Plata
    Bocsi az offért,tudom hogy ez nem ide tartozik.
    CS@ nagyon bejönnek a morrowindes modjaid,a csontvázason kívül az összestöbbit használom,ja kivéve még a pihenöhelyeket.Nem tervezel ujabb modokat?Vagy már nem érdekel a morrowind?A te ház modjaidat nagyon szeretem,még a solstheim castle mod se jött be annyira mint a balmora torony vagy a faház,ami irtózatosan tetszik.A hla oadi rezidenciát is szeretem csak ott nemtudok fözöcskézni.Ja az állatokkal lehet valamit csinálni?Például a faházban lévö macsekkal,vagy a seyda neen-i vikendházban a kutyával vagy krokival.Remélem nem hagytad abba a modgyártást.
  • CS@
    #35 & #93
  • Map3D
    HY!
    Lenne pár kérdésem!
    Az egyik az hogy a tengeri harcoknál csak 1 hajómat tesz ki a harcba pedig többet is beikszeltem.A gépnek mindig kiteszi mindet :S.
    A másik hogy a játékba van e búvóhely vagy ilyesmi ami a tied lesz mint például a port royale 1 be volt?!
    Választ előre köszi!
    E-mail:[email protected] ha emailbe válaszoltok!
  • david07
    nah ja...nagyo durva...azért figyelitek ezt a nép sűrűséget a topicban...
  • Slaci17
    Tényleg nekem is jól jönne egy magyarítás...
  • 6984
    valaki küldje ell ezt a fájlt A2dlib-2.20A.dll az email cimemre [email protected] ra elörre is megköszönném
  • Cairass
  • CS@
    Töltsétek már fel valahova azt a magyarosítást, mert már dögunalom, hogy oldalakon keresztül csak erről szól a téma. Vagy intézhetnétek privátban is, mert a francot sem érdekli, hogy ki kinek írt emailt és, hogy az válaszolt e rá vagy sem.
  • Hay #363
    Ya, nekem is hiányzik még a magyarosítás...
  • david07
    kingcs elküldöd a magyarosítást? írtam e-mailt:D
  • kingcs
    sztem olvasgasd kicsit a forum korábbi részeit.................

#296-#297
  • Slaci17
    Hello emberek!
    Nem tudok játszani a port royale 2-vel mert hiányzik egy dll fájl(A2dLib-2.20A). Nagyon hálás lennék ha valaki elküldené nekem e-mailben!
    Cím: [email protected]
  • kingcs
    hnap ha lesz időm szétküldöm
    akinek kell küldjön 1 mailt a [email protected]

a magyarítás nekem működik szinte helyesírási hiba nélkül

csak a magyar kiadású pr2 exe fájljával kell felülírni az illegálisan beszerzett játék exe fájlját.

kisebb problémák adódhatnak erről majd hnap

jó éjt
  • david07
    én se kaptam meg az e-mailt:(
  • grebber
    Magyarán csak egy exe kell az jóvan valaki leírhatná bővebben?!
    Meg feltehetné a rapidshare.de-re a cuccot ami kell!
  • Hay #356
    Hát, én sajna nem kaptam e-mailt maygarítással...
  • Cairass
    Mehet, Beni?
  • Beni521
  • grebber
    Na most akkor hogy müködik ez a magyarítás?
  • blackparty
    Fel van téve valahova a magyarítás? Ha nincs akkor küldjétek már el léccives a fájlokat erre az email címre [email protected]
    Nagyon szépen köszönöm előre is!
  • Tiger20
    Hali!

Akkor végülis működik a magyarosítás a 2-höz is?
    Valaki el tudná küldeni, vagy fel tudná rakni valahová, mert biztos sokakat érdekelne még rajtam kívül.
    Köszi.
  • david07
    amugy játszott már vki a port royale-vak interneten? nem tudom sehogy se elindítani a többjátékos módot mert azt írja ki hogy a megadott ip címen nem tallható szerver...pedig haverommal már csináltunk csak arra vártunk hogy becsatlakozzon egyikünk a játékba...és nem megy....nem tudnátok segíteni? nektek összejött?
  • david07
    nem kaptam meg :-(
  • david07
    nah ezt szépen magyarosan irtam...
  • david07
    az hogy lehet h még mindig nem kaptam meg...szokott olyan szokott csak lenni h kb 2 perc alatt megjön...
  • david07
    köszi szépen...egyenlőre még nem kaptam meg de várok...:D
    és köszi
  • kingcs
    átküldtem freemailre most csak arra vt időm

bemásolod kész + daemonnal bemountolod

ha következő indításkor nem indulna nem kell xarni bemásolod megint
    sztem minden indítás előtt be kell

jo playingot

csá
  • david07
    akkor honna tudnám megszerezni a magyarosítást? majd tudnáls segíteni kingcs?
    el tudnád küldeni nekem emailben? emkora eza fájl? vagy tudo mit msnen is átjöhetne...az msn címem uyganaz mint a [email protected]
    és nagyon megköszönném:-)
    jah és mielött elfelejtem ....klasszak avgytok h összehoztátok:D:DDDD
  • kingcs
    igen felülírtam az exével aztán kereste a cd-romot az simán megoldható daemonnal.

a nagy melo az vt h +találjam 1általán hol vannak a nyelvi fájlok,
    tudtommal ez csak nekem sikerült, hiába kérte más is a magyarítást

+ az angol verzio elindítási nehézségeit is én oldottam +

nem nagyképűség,de 2 órámba belekerült
  • Beni521
    mé baj h a munkáddal learatom a dicsőséget? amúgy meg nem te vagy az első jelentkező akinek kell amagyarítás. és csak annyi volt h feltetted az exével?
  • kingcs
    és azért nem csak sima másolás, de nem is nagy cucc adja magát h mit kell csinálni

ha kérdés van keressetek nyugodtan