Port Royale 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kezdek bepipulni, nem igaz h már 1 hete nincs 5 perce h elküldje
írtam neki csomo mailt, de lexarja
francba jövõ 7en inkább +veszem
van 1 jo leírásom a pr2 rõl,majd bemásolom ha megjön az exe fájl
csak jo lenne h beni v vki elküldené kezdésnek az indítófájlt minél hamarabb
S ha ez megtörtént, akkor légyszi küld el nekem is a "magyarító" szettet!!! [email protected] PLEASE & THX!!!
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
a címem párszor már beírtam lentebb
küldd már most ha tudod
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
ha nem sikerül v nem kapom + a nyelvi fájlt inkább +veszem
a jövõ héten
elindult és mükszik szal örök hálám😄😄
DE azon kívül kell még vmelyik w-vel kezdõdõ dll fájl is!!!!!!!!!!
3db van, de nemto pontosan melyik az
DE azon kívül kell még vmelyik w-vel kezdõdõ dll fájl is!!!!!!!!!!
3db van, de nemto pontosan melyik az
nagyon kivi vok h +tom-e csinálni, ha sikerül közzéteszem
minél hamarabb léccike!!!!!!!!!!
mondtad hogy bemásoltad a dll fájlokat...A2dLib-2.20A.dll ezt eltudnád küldeni az e-mail címemre? ( [email protected] )
nagyon megköszönném...és ha ezt bemásolod akk elindul?
v vkit akinek +van magyarul
nemtom kell-e, de én bemásoltam A2dLib-2.20 és az A2dLib-2.20A fájlokat is
az 1ik a spanyolban a másik magában az angolban van
tiszta pojén
szoval én letöltöttem a spanyol nyelvû verziót is és kb 2órás munkával
összehoztam 1 angol nyelvû, de mûködõképes gamet.
mindössze 1 dll fájlal van gond.
uh a spanyol verzio w-vel kezdõdõ dll kiterjesztésû fájljaival felülírod az angol verzio w-vel kezdõdõ dll fájljait.
hu és a fenti mondatot mondjátok el 3* egymás után gyorsan 😊.
de ugy is jo ha a spanyol verziot lemagyarosítod
még nekem se magyar mert nem találok senkit akinek +van az eredeti magyar játék, anélkül nem megy
benit már zaklattam még semmi
szép napot
nagyon megköszönném meg azt is h h kell lemgyarosítani
köcce
nemcsak sikerült végre elindítanom.............
asszem arra is rájöttem h magyarosítom
de nagyon kell vki akinek +van a magyar verzio
Fut csak az a baj h nem magyar.
nagyon +köszönném ha vki segítene magyarosítani!!!!
ha vkinek +van magyarul szoljon már, meglehet keresni a nyelvi fájlokat
ha vkit érdekel legközelebb a tippeket is beírom
szoval HELP ME
elõre is köszi
csá:
[email protected]
minden kérdés szinte errõl szól...nekem is eza bajom és olvastam 5 tippet egy se vált be...hát nem tudom h mi a baja de amugy elvileg csak akkor kéri a fájlt ha crackelsz...viszont ha nem akkor az eredeti cd-t kéri :S
szal nem tudom...
légyszi valakin segítsen mert hiányzik A2dLib-2.20A.dll fájlom és nem megy a játékom valakinek essen már meg rajtam a szíve vagy valami hasonló csak kérlek minél hamarabb küld el a [email protected] címre vagy a [email protected] címre mert megyek nyaralni és ég elõtte fel a karom rakni a laptopra
köszke😊
[X]
és élvezet volt vele játszani és köszi a hasznos tippeket...mindenkinek nevében...
Csao
Aki átbasz, az basszon bét is!
Nincs olyan, hogy kereskedelmi út! Azt neked kell bejáratni, majd automatizálni! Megnézed, hogy hol mit, mennyiért adnak- vesznek, s ezek alapján kialakítod az utakat!
Kormányzói városokban a kormányzó háborúk idején ad különleges feladatot- foglald el ezt és ezt a város.
Ha meg tudod csinálni, akkor cserébe kapsz saját várost...
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I