Port Royale 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg tudnátok mondani összesen hány rang van a játékban?
lipovics
Jöhetne a folytatás
Várható vót

Aki átbasz, az basszon bét is!

Hu eléggé kihalt topic

Hello valaki nem tudná átküldeni a A2dLib-2.20A.dll-t email cimem: [email protected]
Pedig sokkal egyszerûbb meggazdagodni mint a PR (1)-ben

Aki átbasz, az basszon bét is!

Ha elkezdek kereskedni mindig csödbe megyek.

lipovics
Én is ott vettem, én is így jártam. Van kézikönyv, egy readme.pdf vagy mi a neve, a cd-n van. Érdemes elolvasni, sok hasznos dolog van benne
Kösz.Erre nem gondoltam.Port Royalban nem kellett.Cd Galaxisban vettem,és klasszul kispóroltak a dvd tokból mindent,se térkép,se kézikönyv.

lipovics
Kivannak jelölve a hajóid harcira? Papírt csak akkor kaphatsz, ha két hadbanálló nemzet közül az egyik szeret téged. Vagy az alkirálytól vagy a kormányzótól kell kérned. Kalózkodást nem vágom igazán, kereskedelembõl élek 😊
Nekem olyan gondom lenne,hogy mikor kezdek egy játékot,szeretnék kalózkodni,de ha megtámadok valakit akkor kiírja hogy nincs valami papírom,és nincs harc.De a kormányzók szóba se álnak velem,nameg pénzem sesok.Tudom hogy ez elég gáz.de tudna valaki adni egy mentést?Erdeti game-m van.Kalózkodni szeretnék,Port Royal is megvan eredetiben,de abban nem volt ilyen gondom,halálra kerestem magam csak kalózkodással.Volt búvóhelyem és ott ingyen vot a repair.A PR-ben én kocsmából kaptam a saját falut.

Ha sajnáljátok rá az 1990 forintot,akkor elmehettek kukutyinba zabot hegyezni.Én is megvettem eredetiben.Nem drága.Ha ennyit nem ér neked akkor huzz a ...................

lipovics
up
lipovics
Mi van akkor, ha az egyik nemzet annyira megharagszik rám, hogy nem enged kikötni? Akkor velük soha többet nem keresekdhetek?
csõsztök nem tudná nekem elküldeni vki az A2dLib-2.20A.dll-t? [email protected]
Plz, ilyen kérdésekkel illetve kérésekkel hagyjátok ezt a topikot, thx

Sziasztok.
Segítsetek nekem honnan tudnám letölteni a Port Royale 2 -nel a magyaritását, küldjétek el nekem honnan tölthetném le. Köszi. [email protected]

Hy!

Valaki tudna nekem segíteni?
Le szeretném tölteni a Port Royale 2-t magyarul!De sehol sem találtam,még csak angolul sem!
Légyszi segítsetek!

Ha valakinek eseteleg megvan,akkor az email címemre is elküldhetné!Azt naon megköszönném!

[email protected]

Elõre is köszi a segítséget!
Agamemnon
Gondoltam, hogy már nem egy pörgõs topik ez...

Az ajándák hajóról tud valaki mesélni valamit? Mert igencsak ritkán találok artifact-ot, pedig a hajóim folyamatosan járják a tengert, és van egy direkt, amit ezért küldök ide-oda, nem szokványos útvonalakon, hogy hátha találok valamit. Nagyritkán térképrészletet, kincset, vagy hajótöröttet, de artifact-ot csak kettõt találtam... (pedig már 3 éve játszom 1603-at kezdtem most.)

Agamemnon
Na, azt már tudom, hogy nem kér fel az utolsó város elfoglalására, és hogy 4x kapok földet ugyanabban a városban... De mire így a Spanyoloktól megkapom az összes földet/várost, addigra már nem lesz más, csak a Spanyolok. Utána meg velük háborúzzak, hogy más nemzettõl is kapjak földet?
Csak város elfoglalásáért lehet birtokot kapni?

Agamemnon
Igen, ha baráti viszonyban vagytok, és nem zsákmányolsz sokminden mást. Én is így szereztem.

Amúgy nekem is lenne egy-két kérdésem:
- Saját városom csak úgy lehet, ha a kiskirály ad egy földdarabot? Rendes város semmiképpen sem kerülhet az uralmam alá?
- Mi van akkor, ha egy nemzet összes koloniáját elfoglalom. (Mármint ha felkér rá egyáltalán a király, mert a Hollandoknak már csak 2 városuk van...)

Amúgy a királyok nagyon szerényen mérik a földosztást, 4 várost foglaltam, és folyton bíztam, hogy csak kapok egy újabb várost, csak kapok, de erre a saját városomban adott még földet. K*p*a be! Akkor még kétszer "eladja" a saját városom részeit???

na felraktam megint, h bemelegítsek a Pirates of the Burning Sea-re. Az lenne a kérdésem, h h tudok úgy sorhajót zsákmányolni az angoloktól, h közben nem tilt ki a kikötõibõl 😄

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

most mi van?
csak link kéne v vmi ahonan le tudnám tölteni a játékot!
#453 után biztos!!!!! <#mf1><#mf1><#mf1>

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Sziasztok!vki tud adni linket v eltudná küldeni e-mail-on msn-sn a port royal 1 -et mert már hetek ota keresem,de sehol sem találom<#rinya>
Ajajj, itt k*rvaanyázások lesznek hamarosan, úgy érzem.... xD

Az email címem:[email protected]
Sziasztok valaki el tudná küldeni a Port Royale I-II magyarítását, vagy megmondaná, hogy honnan lehet leszedni.
Kösz.
megveszed a bótba 4 ezerért. ha annyira jó megér annyit <#duhos2>

😄😄:

OMG

ha igen szóljón és küldje már el lécci!!!!
zsír ez a játék
magyarú meg van vallakinek?
ja, most néztem meg a PC Dome.hu -t. 3990 Ft és full magyar. akinek kell és tetszik, elmegy és megveszi...

Én nem küldök magyarítást mer nemigaz h nem lehet felfogni h nem mûködik. asszem kingcs volt a neve annak az embernek akinek sikerült 2006ban. az is szarozott vele valamennyit. És mielõtt mondanátok nem tudom h mit. Én very sorry, but nem NEM TUDOK SEGÍTENI!!!!!(ezt azoknak mondom, kik port royale 2 magyarítást kunyiznak tõlem, akinek nem inge ne vegye magára! engem haggyatok ki a magyarításból, eléb volt nekem egyszer!)

hát... itt midenki csak kéri, nem olvas vissza. Magyarítás tavaly volt egy emberke akinek mûködött, az is nemtom miket szarozott vele. én javaslok egy egyszerûbb módszert: elmész a boltba, leemeled a polcról, kifizeted azt a max 5990 Ft-ot (vagy 4990, már nem emlékszem), hazamész, felrakod, és örülsz a fejednek 😉

envoka

http://sacred2.hu/

valaki el tudná küldeni a dll-t amit kér indításkor???
e-mail: [email protected]
köszi!
Hello!

valaki el tudná küldeni a dll-t amit kér indításkor?
email cimem: [email protected]
[email protected]
valaki el tudná küldeni a dll-t amit kér indításkor???
e-mail: [email protected]

köszi!!
Ezek a magyarosítás filék mûködnek ? mert esetleg engem is megdobhatna vele vki 😛 Nagyon zsír ez a játék, magyarba biztos még élvezhetõbb. de azért gondolom az emebrkék nemkezdenek el magyarul hebegni tõle 😄😄😄
Ha nagyon szépen kérem, valaki tud küldeni nekem egy manual -t a játékhoz ?😊 [email protected] kösszii 😊
és ezt a dll-t honnan lehetne megszerezni??
a magyarítás volt akinek mûködött már?
a dll fájlokról azt olvastam hogy mielõtt a crackelt inditófájlt indítod még azelõtt kell lefuttatnod az update. exe fájlt.
Hello.
Valaki eltudná küldeni a .dll fájlt amit kér indításkot a game?
email:[email protected]

kösz!!!!
Sziasztok !!
Valaki tudna segiteni? Kellene a PR2 höz magyarosítás !!
cimem : [email protected]
Nah sikerült letöltenem, de van egy kis gond. Méghozzá az, amit korábban is írtak itt. Kéri a A2dLib-2.20A.dll fájlt, szóval nem indul el. Ha el tudná valaki küldeni, az nagyon jó lenne. Elõre is köszi! a cím az ami volt, vagyis: [email protected]
Uhh, nekem szarakszik a rapid, ezért ha nem lenne gond én is kérném a fájlokat a [email protected]... elõre is köszönöm! Szép napot!
Sziasztok! Eltudná nekem küldeni v.ki a magyarítás file-okat a PR 2-höz.Ugyanis a rapidshare-nél hiba üzenetet küld. Ide küld el [email protected] légyszi. Elõre is kösz. Nagyon frankó játék.
Wanted
Feltettem.
http://rapidshare.com/files/12984388/Port_Royale_2.zip
u/p: port

Ha sikerül elindítani, szóljatok.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |