580
Port Royale 2
-
pekosy #500 es nemtudnad nekem elkuldeni,mert nekem,nincs meg cak az angol verzio.az [email protected] -
Plata #499 Áh,én megint tönkre mentem.Valahogy nemjön össze. -
#498 Átkellene nézni a gazdasági mutatókat, hogy hol folyik el a pénz. Így látatlanba nem merek nyilatkozni.
Nézd meg, hogy a trade routek nyeresegések-e. Ha nem akkor módosíts. Nekem a legjobban az jön be, ha jó hosszú, több nemzetiségen átívelű, saját termelési egységet útbaejtő útvonalakat gyártok. -
uhu10 #497 egyébként nekem a fullos magyar verzió van meg -
uhu10 #496 sziasztok!
segítsetek a port royale 2-ben hogyan kell beállítani a raktárat, mert hülye vagyok hozzá. van 10 hajóm, és azok kereskednek, de vmi nincs jól beállítva, mert állandóan fogy a pénzem. mindig szerencsejátékoznom kell, h legyen pénzem és már unom a kocsmázást..:)
köszi -
#495 Én most Tengernagy vagyok, 27 konvojom szeli a vízeket folyamatosan. Már annyi a pénzem, hogy nem tudom mire elkölteni...
Szerintem csak az eleje nehéz. Utána már nem lehet bebukni a dolgot, fontos az építkezés nagyon. -
#494 valaki akinek jol megy a kereskedés leirhatná,mit hogy mert nem nagyon megy nekem se:)
hogy lehet auto route ha mindig változik az árfolyam?lehet a 3ik forduloban már buktás vagy nem értem -
AC2 #493 Gondoltam, de amugy pont erre a Kelet-Indiai Társaságos dologra vagyok rákattanva, szal aktuális -
Plata #492 Csak ez az india,amugy viccböl irtam tortuga 2-öt. -
AC2 #491 Teccik -
#490 Van valami ehhez hasonló játék tervben? Mármint a Port Royal 2-höz. -
#489 Szia! A magyarosítást kétezer forintért megveheted bármelyik boltban.
-
pekosy #488 szevasz mindenki,keresem lenne,havalaki tudna nekem kuldeni magyarositast a port royal2-re,nagyon megkoszonem.a cim;[email protected]. -
Plata #487 Tessék én megtaláltam a folytatást.
Tortuga 2 -
AC2 #486 Hát a tortugán biztos nem, egyrészt mer már kiadták, másrészt nem lesz folytatása. AOE-ből meg 1 hónap és itt a csúcs kieg -
Plata #485 Most szerintem a Tortuga – Two Treasures-en melóznak. -
Plata #484 Szerintem egyhamar nemlessz. -
#483 Jön valami folytatásféle? Tudtok valamit? -
AC2 #482 16-ra emléxem, de ha nagyon érdekel megnézed a "rang" videókat és összeszámolod -
AC2 #481 Édszof kieget inkább a népnek -
whisky18 #480 Meg tudnátok mondani összesen hány rang van a játékban?
-
#479 Jöhetne a folytatás -
Kly9 #478 Várható vót -
Plata #477 Hu eléggé kihalt topic -
whisky18 #476 Hello valaki nem tudná átküldeni a A2dLib-2.20A.dll-t email cimem: [email protected] -
Kly9 #475 Pedig sokkal egyszerűbb meggazdagodni mint a PR (1)-ben -
Plata #474 Ha elkezdek kereskedni mindig csödbe megyek. -
#473 Én is ott vettem, én is így jártam. Van kézikönyv, egy readme.pdf vagy mi a neve, a cd-n van. Érdemes elolvasni, sok hasznos dolog van benne -
Plata #472 Kösz.Erre nem gondoltam.Port Royalban nem kellett.Cd Galaxisban vettem,és klasszul kispóroltak a dvd tokból mindent,se térkép,se kézikönyv. -
#471 Kivannak jelölve a hajóid harcira? Papírt csak akkor kaphatsz, ha két hadbanálló nemzet közül az egyik szeret téged. Vagy az alkirálytól vagy a kormányzótól kell kérned. Kalózkodást nem vágom igazán, kereskedelemből élek :) -
Plata #470 Nekem olyan gondom lenne,hogy mikor kezdek egy játékot,szeretnék kalózkodni,de ha megtámadok valakit akkor kiírja hogy nincs valami papírom,és nincs harc.De a kormányzók szóba se álnak velem,nameg pénzem sesok.Tudom hogy ez elég gáz.de tudna valaki adni egy mentést?Erdeti game-m van.Kalózkodni szeretnék,Port Royal is megvan eredetiben,de abban nem volt ilyen gondom,halálra kerestem magam csak kalózkodással.Volt búvóhelyem és ott ingyen vot a repair.A PR-ben én kocsmából kaptam a saját falut. -
Plata #469 Ha sajnáljátok rá az 1990 forintot,akkor elmehettek kukutyinba zabot hegyezni.Én is megvettem eredetiben.Nem drága.Ha ennyit nem ér neked akkor huzz a ................... -
#468 up -
#467 Mi van akkor, ha az egyik nemzet annyira megharagszik rám, hogy nem enged kikötni? Akkor velük soha többet nem keresekdhetek? -
sickness9 #466 csősztök nem tudná nekem elküldeni vki az A2dLib-2.20A.dll-t? [email protected] -
AC2 #465 Plz, ilyen kérdésekkel illetve kérésekkel hagyjátok ezt a topikot, thx -
Joe2121 #464 Sziasztok.
Segítsetek nekem honnan tudnám letölteni a Port Royale 2 -nel a magyaritását, küldjétek el nekem honnan tölthetném le. Köszi. [email protected] -
Nikszy #463 Hy!
Valaki tudna nekem segíteni?
Le szeretném tölteni a Port Royale 2-t magyarul!De sehol sem találtam,még csak angolul sem!
Légyszi segítsetek!
Ha valakinek eseteleg megvan,akkor az email címemre is elküldhetné!Azt naon megköszönném!
[email protected]
Előre is köszi a segítséget! -
#462 Gondoltam, hogy már nem egy pörgős topik ez...
Az ajándák hajóról tud valaki mesélni valamit? Mert igencsak ritkán találok artifact-ot, pedig a hajóim folyamatosan járják a tengert, és van egy direkt, amit ezért küldök ide-oda, nem szokványos útvonalakon, hogy hátha találok valamit. Nagyritkán térképrészletet, kincset, vagy hajótöröttet, de artifact-ot csak kettőt találtam... (pedig már 3 éve játszom 1603-at kezdtem most.) -
#461 Na, azt már tudom, hogy nem kér fel az utolsó város elfoglalására, és hogy 4x kapok földet ugyanabban a városban... De mire így a Spanyoloktól megkapom az összes földet/várost, addigra már nem lesz más, csak a Spanyolok. Utána meg velük háborúzzak, hogy más nemzettől is kapjak földet?
Csak város elfoglalásáért lehet birtokot kapni?