Közzétették az SP2-vel inkompatibilis szoftverek listáját
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélem nem kevered a driver problémákat a pnp problémákhoz, mert semmi köze hozzá. pnp-nek az a dolga, hogy a hardver erõforásokat kiossza - acpi-vel ma már inkább megossza - a hardverek között és az adott hardver tipusát, paramétereit az oprendszer felé jelezze (és persze visszafelé is tud kommunkálni azaz a hardver felé és még sok egyebet). Egy évtized elteltével ma levehetsz a polcról egy nyomtatót és rádughatod egy win95-re, fel fogja ismerni, ha ismer hozzá egy általános leírónyelvet még nyomtatni is fog rajta. Ha nem, akkor csak kiirja a pontos tipusát és várja a drivert hozzá (amit szintén a pnp adataiból tud megmondani, hogy a hozzá való drivert akarod-e feltenni). Hát ez a pnp. Commodore idejében ez azért picit egyszerûbb volt, 1 kezeden meg tudod számolni a hardvereket amiket rá lehetett kötni, pc-n ez egy "picit" másképp van, mégis mûködik.
Most majd jon azzal h amit radugtal az valami gagyi szar volt, mert a wint markas vasra kell telepiteni, es akkor minden kiralysag. Persze azt elfelejtik h egy linux a kevesbe markas vason is stabilabban fut.
"húú egymaga tervezte a rendszert? 😊))"
olvasni meg mindig nem tanultal meg, ugyanis ezt irta:
"Erdekes modon az ismerosom cege tervezte az egész rendszert..."
Pont ennyi konkrétumot és szakmai érvet vártam 😊)
"Ez már rég mûködött minden gépen, a pc-n még a mai napig nem sikerült rendesen megvalósítani!"
Ez már megint mellébeszélés, mi nem mûködik a pnp-ben ma pc-n?

Forrás?
Ilyen korán?
ÁÁÁÁÁÁÁ! Most veszem csak észre a hülye fejemmel! Micsoda? A pnp?????? MS????? Ezek szerint 1977ben az ms fejlesztette ki a Commodore PET-be is a 100%os pnp-t? Ember! Ez már rég mûködött minden gépen, a pc-n még a mai napig nem sikerült rendesen megvalósítani!
A letöltõközpontban elõreláthatólag szeptember 13-án, míg a Windows Update-n szeptember 21-én lesz elérhetõ.
(forrás X-Com MS MVP blogja)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Hogy neked mekkora ismerõseid vannak, máris kissebb marhaságnak tûnnek a hozzászólásaid. 😊)
De melyik rendszert is?
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Ezt szeretem az sg-ben, vonzza a hülyéket. Elnézést a szakértõket. 😊
Itt már mindenki banki rendszert tervez, de minimum van egy ilyen ismerõse... 😄
ne hazudozz már légyszíves, mert linuxot/bsdt futtatnak...
Már másoltam máshova secunia adatot:
linuxra rootkit kb ~350
Windows XP Pro-ra egyedül virus ~8000+
A linuxok számához képest ez egész jó eredmény."
Segitek: 10 millió linux a neten.
Mostmár világos angyalbogárkám? 😉
Hiaba, szerverre bsd, linux való...
Desktopra linux...
tuzfal ugyben meg ipf,iptables...par kiegeszitessel, conntrack stb 😉
Elso allithato, masodik meg sajnos alapjelenség...
Eddig nekem úgy tûnik, hogy olyan funkciókat vesznek ki belõle inkább, korlátoznak, amik természetesen a M$ termékek "élvezetét" nem csökkentik.
Mennyi egy normál XP winyó igénye, kb 1GB körül? Hát szerintem a starter is kb annyi lesz, de majd meglátjuk.
A máshol felsorolt korlátozások szerintem a regisztri beállításától függnek csak, az oútlukkot simán fogják a malájok is élvezni.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Hát ez az!
Minek feltenni olyat az ecceri gépére amirõl a júzer:
1. azt sem tuggya mi fán terem
2. magától nem használja
3. a virnyákok férgek gonosztevõk hada viszont igen.
Más oprendszernél, ha egyszer úgy döntök hogy telepítek valamilyen támogatást ezekhez, akkor tudatában kell, hogy legyek a veszélynek is amit velük vállalok és ezért teszek is a biztonságomért.
Az átlag win júzer nem tudatos:
-ez jó marketing szempontból
-viszont halálos a biztonság oldaláról.
A M$ nem arról híres, hogy felvilágosító munkát végezne a termékeit illetõen. Monnyuk a többszázezer forintos admin, meg marketing tanfolyamokat leszámítva.
Az átlagnak a reklámmaszlag, meg az ilyen sörvízpekkek kiadásakor szokásos süketelés jut.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Minnél több funkciót építesz bele, sql, címlista, outlook, activex, java stb natív támogatása, annál több támadási felületet hagysz.
Minek az ecceri embernek SQL támogatás, sõt az outlook is megkérdõjelezhetõ, és valahogy még is marhasok embernek ott csücsül a gépén pusztán, mert win/offic telepítésekor nem kapcsolja ki.
Van úgy, hogy a kevesebb több. Mondjuk ennek a filozófiának soha nem volt az M$ a híve.
de ha egy belsõ hálózaton voltál egy fertõzött géppel akkor már könnyedén "restartra" kényszerithetett az a másik gép, ha a belsõ hálózati kártyán nem futott az icf vagy nem volt fent a patch.
de akkor nincs is forintod. ha meg van, akkor az az mnb-bõl jött 😊)
keszvagyok...LOL
Pedig tényleg csak ott lehet, te szerencsétlen 😊)))
Az összes devizaforgalom az mnb-bõl indul, onnan veszik a kereskedelmi bankok. De ha már itt tartunk, akkor még a ft is az mnb-bõl jön, azaz minden egyes forintod átment már egy pár winen, köpködd meg jól 😊)
Na ebben én már nem vagyok olyan biztos, mint te.
De most nem ez a téma.