491
Szal...
  • Bokafix2
    Ja, a forrás ahol megtaláljátok: http://www.ma.hu/page/cikk/ae/0/155601/1
  • Bokafix2
    Ezt a cikket figyeljétek!

Uwe Boll szétverte a kritikusait

A BloodRayne és a hamarosan bemutatásra kerülő In the Name of the King c. fantasyfilm rendezője megelégelte, hogy a filmkritikusok eleve előítélettel ülnek be a filmjeire. Ezért szorítóba hívta a véres pennájú zsurnalisztákat.

A múlt héten, Vancouverben megrendezett bokszgálán a 41 éves, német származású direktor kesztyűt húzott, és 5 netes kritikussal mérkőzött meg. A nézők nagy örömére mindegyik összecsapáson kiütéses győzelem született, és a nyertes minden egyes alkalommal Uwe Boll lett. Az egyik kritikus, a kultikus Something Awful website alapítója, Richard Kyanka így nyilatkozott később: "Ez a dühös német csávó nonstop püfölte a fejemet. Közben azt kiabálta, hogy ne izguljak, ez csak poén, meg csak a reklám miatt csinálja, de ez nem hátráltatta abban, hogy teljes erejével üssön! Egy napon szeretnék majd gyereket nemzeni, így inkább feladtam."

A német direktor teljességgel megrészegült a sikertől, és el is határozta, hogy hamarosan készülő Postal c. filmjébe bevág majd pár jelenetet ezekből, a bunyókból. Ezzel is emlékeztesse rajongóit és nézőit: ő sohasem viccel! Boll hazai imádói még hamarabb találkozhatnak a rendező új művével: az In the Name of the King hamarosan mozikba kerül. A sztori egy farmerről szól, aki fia meggyilkolása és felesége elrablása után bosszúhadjáratra indul.
  • raven87
    OK. Az IMDB-n még így volt kint.
  • Nuki
    de akkor inkább a postal mint a Dungeon Siege :\
    A Postal-t, és a Far Cry-t kivették a kezéből!
    Szerencsére...
  • Nuki
    hát mit ne mondjak, nem várok sok jót ilyen gyors ütem mellett...
  • raven87
    Igen. Az 3 film 1 év alatt.
    De hátha csinál már valami jó filmet ez a szerencsétlen alak. Tanulhatna már a hibáiból.
  • Nuki
    egy év alatt három film? vagy mi az a dátum?
  • raven87
    Az eddigi és elkövetkező munkái a drágának:

Far Cry (2008)
    Postal (2007) In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale (2007)
    Seed (2007)

BloodRayne (2005)
    Alone in the Dark (2005)
    House of the Dead (2003)
    Heart of America (2003)
    Blackwoods (2002)
    Sanctimony (2000) (TV)
    Erste Semester, Das (1997)
    Amoklauf (1994)
    Barschel - Mord in Genf? (1993)
    German Fried Movie (1991)
  • raven87
    Legközelebb a Half-Lifeból fog majd talán filmet csinálni, bár nem szeretném bíztatni. :D
  • mooo
    egyszerűen csak tehetségtelen...
  • Bokafix2
    Boll azt mondta az egyik interjúban, hogy őt azért kritizálják, mert német, és hogy a közönség nem érti az ő egyedi látásmódját.
    Ebből elég egyértelmű, hogy ő jónak találja a filmjeit. Tudja, hogy adójóváírásokat kaphat a bukták után, de egyértelmű, hogy azért csinálja a filmeket, hogy magát szórakoztassa. És reméli, hogy ezek majd a közönséget is szórakoztatni fogják.
    Tehát ha mégsem tetszik a legtöbb embernek amit csinál, akkor két dolog lehet: vagy Boll filmérzéke tökéletes és mindenki rajta kívül hülye, mert nem értékeli a filmjeit...
    ...vagy Boll filmes felfogása, látásmódja a rossz, és a nézőknek meg a kritikusoknak van igazuk.
    Mindenki döntse el melyik lehetőség az igaz.
  • Sephi
    Hat meg mindig ket dologrol lehet szo :

1.tenyleg ennyire egyugyu hogy asziszi jok a filjei.
    2. naon okos es hasznot huz a dologbol

:D
  • Nuki
    igen ő is pont így futtában olvassa el az infókat a megfilmesített játékokról, amúgy helyén vannak a filmjei xDDD
  • Bokafix2
    Bocs, gyorsan olvastam el és nem vettem észre az idézőjelet.
    Akkor a véleményem annak szól, aki azt a marhaságot leírta.
  • Sephi
    Ooo ne hari de mirol is van szo? En inditottam a topikot jouember... nem erzed hogy milyen szandekkal ?

A 194. hozzaszolas idezet egy retaldaltol :D
  • Bokafix2
    Jaj kérlek, ne hari, de nemcsak Boll mester készít játékból filmet, hanem Paul W. S. Anderson is (Mortal Kombat, AvP, Resident Evil).
    A Doom-ot pedig nem is Anderson csinálta, az se túl rossz, a Boll-féle hulladékokhoz képest oszkárt kéne kapnia.
    Nézz már szét az IMDb-n, a 4 megrendezett filmjéből 3 ott díszeleg a 100 legrosszabb film listáján.
    Nem véletlen, hogy mindenki fikázza. Mert egyszerűen nem rendezőnek való, és ilyen filmet inkább NE csináljon, ha máshogy nem megy neki.
    Mert aki a cápák közé ugrik jobban jár, mint az aki beül egy ilyen filmre.
    Mivelhogy ezek a filmek a legnagyobb jóindulattal is kib****** rosszak.
    Ennyi. Ha neked tetszik vásárold meg, nézzed éjjel nappal, és a várd a Mester következő blockbustereit.
    A másik hogy a filmjeinek semmi köze a játékokhoz, a címén kívül. Pocsék kivitelezés, pocsék színészi teljesítmény, pocsék kameramozgás, bagatell sztori, olcsó CGI, ami egyenesen bántja a szemet.
    Én tudom, mert sajnos, amikor még nem ismertem Boll-t meg a filmjeit, elkezdtem nézni az egyiket, de fél óránál tovább nem bírtam, annyira rossz, idegesítő és a legteljesebb mértékben érdektelen.
    Tiszta szenvedés, a néző már azt várja mikor lesz vége. Na és a karakterekért sem tud izgulni, olyan két dimenziósak és egyéniség és jellem nélküliek, hogy abszolút közömbös a nézőnek, hogy mi történik velük.

És NEM örülünk, hogy Boll ilyen filmeket csinál, mert aki ennek örül azt szanatóriumban kell kezelni.
    Ennyit az egészről
  • Sephi
    " MINDENKI BEFOGHATNÁ A POFÁJÁT! örüljetek neki hoyg valaki csinál játékokból filmet!!! mert ah ő nem csinálná akkor senkise és lelenne kakálva az összes játék , legalább ezeket becsüljátek már hee , no enyit"

NA EZT IS MEGKAPTUK :DDDDDDDDDDDD
  • mooo
    baszná meg a...
  • Prof William
    Ne edd meg akkor átváltozol Bollá!

Csak simán vágd ki! :)
  • Sephi
    Egyem a szivit.
  • Bokafix2
    De, csak elcsesztem.
  • akyyy
    gondolom ez nem kép akart lenni
  • Bokafix2
    "Mr. Boll, Ön hogyan értékel eddigi filmes munkásságát?

Gratulálunk, csak így tovább!
  • Nuki
    az ember mégis lejutott a fáról. Uwe bácsinak sem késő =)
  • Voltan
    A gond az, hogy Ed Wood filmjein jókat lehet nevetni, mert röhejesen szánalmasak. Boll filmjei nem azok. Csak egyszerűen pokoli rossz filmek, nézhetetlenek. Egy Ed wood film tökéletes választás egy sörözős-pizzázós szombat esti összeröffenésre, mert szórakoztat, bármiyen szar is. De egyszer egy ilyen alkalommal megpróbáltuk megnézni az Alone in the Dark-ot, és a felénél kikapcsoltuk, mert olyan szinten érdektelen volt, hogy senki nem figyelt rá oda.
    Asszem, ez a jó szó a Boll-filmek többségére: érdektelen.
  • InfectedMann
    "Uwe Boll Fan Club"

Ez még viccnek is rossz :D
    aki ennek a faszkalapnak a filmjeit szereti sztem nézesse meg magát sürgősen.
    de ahogy elnézem nem sok ilyen ember létezik szerencsére. :D
  • Bokafix2
    Valószínűleg Uwe bácsi kezébe kerül a Far Cry projekt is.
    Borzasztó jó lesz majd megnézni. Előre sajnálom azokat, akik mit sem sejtve beülnek egy ilyen filmre.
    Én legutóbb a Bloodrayne-t néztem meg. Bár ne tettem volna. Kristanna Loken még elment volna Rayne-ként, de az 1800-as évekbeli környezet, amibe helyezték a történetet - holott a játék nem akkor játszódik - nameg az iszonyú rendezői banalitás, a nyíltan megmutatkozó hozzá nem értés nézhetetlenné teszi.
    Az olcsó CGI meg egyenesen bántja a szemet. Nemhiába hívják Boll-t korunk Ed Wood-jának. Mert ha a fickó ma élne és lenne pénze CGI effektekre, az eredmény kockáról kockára ugyanaz lenne, mint Boll filmjei.
    De mégsem a tehetségtelensége a legrosszabb. Boll ugyanis a filmes játékadaptációk apostolának hiszi magát. Sőt egyes hírek szerint Paul W. S. Andersonnal is verseng, merthogy ő is játékokat filmesít meg ( Mortal Kombat, Resident Evil stb).
    Anderson persze nem verseng vele, de Boll mindenáron jobb akar lenni. Sőt egyre-másra vásárolja fel a játékok megfilmesítési jogait.

"Nos, kedves Boll Mester, mi hiszünk Önben, csak így tovább!"
  • Nuki
    dungeon siege....hát a név miatt sokan be fognak ülni, amiatt van esély hogy az legyen :DD
  • Sephi
    Uristan.... te jo eg...

Ez nem komplett :D De rohognek ha most daccbol is a kovetkezo filmje meg kasszasiker lenne :D

www.almodikanyomor.hu
  • Nuki
    X__X
    kár érte...
  • STREEX
    Na, gyerekek van egy rosz hírem...
  • Sephi
    Jah :D

• Loál János #178
    Nem hülye ez, ráadásul mindenkit levert, nem is mozgott rosszul a ringben. :D
  • Loál János #177
    Asszem valami adókedvezményes törvényi kiskapu miatt, amiből nem kis lóvét kaszáltak.
  • Sephi
    EZ KESZ :D

Mar mindenki tudgya miert csinal filmeket. A rohely az hogy ez az ember nem is annyira hulye mint aminek titulajak... :(
  • Nuki
    valaki ezt egyszer már jól elmagyarázta hogy miért csinál filmeket csak fene egye meg elfelejtettem XD
  • knightbali
    Ez az ember ennyire vak, vagy csak nagyon élvezi hogy a nézők szenvednek?
  • Jano
    Youtube-on már van 1-2 videó.
  • Nuki
    hirtelen az jutott először eszembe, hogy ilyen is csak amerikában van.... aztán rájöttem hogy valaki mások is csináltak ilyet már :ÐÐÐ