491
Szal...
  • Malakai
    Mehet Fekete Pákó mellé, ha így élvezi. :D
  • Loál János #170
    Tököscsávó!
  • Sephi
    Telleg.
    De.
  • Pegasus
    a bloodrayne télleg olyan szar mint sokan mondják?
    akkor a far cry és a dungeon siege is szar lesz?remélem nem
    Nincs köze a játékhoz,ugyanúgy mint a Hpuse of the dead-nek,vagy a Alone in the dark-nak.
    Ezt már megszokhattuk...
  • Sephi
    Miert.... teccet?
  • Derapo
    Én neki veselkedtem a Bloodraynek de bealudtam délután.Miért nincsen ennek semmi köze a játékhoz?Nem értem.Vagy ez a játék előzménye lenne?Uwe egy kicsit előre tervez?Lesz folytatás?
  • Nuki
    azokat fogom sajnálni, akik nem tudják, hogy ki rendezi a filmet és gyanútlanul beülnek, mondván hogy "jó kis játék".... béke poraikra.
  • hzsolt
    Még egy interjú
  • Petruska
    Igazság szerint,ha ilyen érzékeny lélek akkor miért nyúl ilyen még jó rendezőknek is nehéz témához? Brian Singer frankon megoldotta, sőt még a horror méker Sam Raimi is..ás láss csodát...Söt!Anno Paul Anderson is elég jó kis MK mozit gyártott,nemde?
  • Petruska
    már ami a kivégzés módját és az itéletet illeti:) bár a non stop Uwe Boll maraton székhez kötözve, bekatéterezve, kipeckelt szemekkel sem tünik rossznak!
    nézze csak mit alkotott! Szerettem naon a house of dead-et:(( Sokszor végignyomtuk játékteremben:(
    Mázli h a Silent hill-re nem tette rá a kezét!
  • Petruska
    Hello! Témához kapcsolódo hír az sg főoldalán:) Már megint:) Nem nagy újság, de idevág:) Jah és mélységesen egyetértek a proffal:P
  • Jano
    Képzelem, mekkora siker lesz a mozikban.
  • Sephi
    Nem tagadom a Cobra 11 es a Walker se olyan hihetettlen jok de amit ez muvel az siralmas.
    Mondjuk ezzel én is igy vagyok.
  • vg
    Én inkább megnézek egy Uwe filmet, mint egy Cobra 11, vagy egy Walker részt, amit egy egész ország imád...
  • Sephi
    " A normális emberek, akik moziba járnak, és tévét néznek, nem így gondolják."

LOOOOOOOOOOL ! A Lufaxt nem! Micsoda kijelentesek. Egy jo szot nem hallotam meg az utobbi harom filmjerol. Es az a 40000+ IMDB uzer is bisztos nem normalisak :DDD
    Uwe Bollnak elege lett a kritizálókból
    2006. május 31. 13:19, Szerda - Forrás: SG.hu

A hírhedt filmrendező az utóbbi években ráállt a játékok megfilmesítésére, amelyet folyamatos felháborodás és kritizálás követett. Még a BloodRayne forgatása után kelt ki magából és üzent az őt bírálóknak.

Filmes bázisáról olyan alkotások kerültek ki, mint a BloodRayne, House of the Dead és Alone in the Dark, s már dolgoznak a Dungeon Siege mozis változatán, valamint előkészületben van a Postal és a Far Cry is. "Az a legfélelmetesebb, hogy a legtöbb engem kritizáló nem igazán foglalkozik a filmekkel. Divattá vált Uwe Bollt piszkálni, és ezt nem tudom felfogni. Nem értem, miért támogatja őket a média. A legtöbb újságíró csak követi az internetes közvéleményt. Nagyjából egy-két ezer emberről beszélek, akinek talán a fele láthatta a filmjeimet, és ezek közül is talán két százalék látta a House of the Dead előtti alkotásaimat."

Véleménye szerint a játékokból készített filmjei időről időre javulnak. "A Dungeon Siege sokkal jobb lesz, mint a BloodRayne, ami meg nagyságrendekkel jobb volt, mint az azt megelőző House of the Dead." - említette, majd hozzátette, "Ha az emberek nem látták ezeket, az nem az én problémám, de szerintem ők azok, akik leginkább szidják munkásságomat. A normális emberek, akik moziba járnak, és tévét néznek, nem így gondolják."

Boll tisztában van azzal, hogy nagyon nehéz játékra épülő filmet készíteni, mert mindegyiknek megvannak a maga korlátai, határai. Úgy gondolja, hogy minden új mozijában tanul a "hibáiból", és szerinte a BloodRayne nézhető és elfogadható mozi. Tudja persze, hogy Amerikában és Európában is lenézik egyesek az alkotást, de a rendező hiszi, hogy a sztrárok és maga történet is megcáfolja őket. Arról nem is beszélve, hogy a BloodRayne esetében nem horror-filmet készített, hanem fantasy-t minden más műfajjal fűszerezve.

A film története a XVIII. századi Romániában zajlik, ahol Rayne (Kristanna Loken), egy fiatal "dhampir" (félig ember, félig vámpír) - aki bár hajlamos megrészegülni a vértől, mégis emberi bűntudat kínozza - igyekszik bosszút állni az anyja elleni erőszakért és gyilkosságért, amelyet saját apja, a Vámpírkirály Kagan (Ben Kingsley) követett el. Két vámpírvadász, a Sárkány Társaságból jött Sebastian (Matthew Davis) és Vladimir (Michael Madsen) ráveszik BloodRayne-t, hogy csatlakozzon hozzájuk, és együtt kíséreljék meg elpusztítani a világ leggonoszabb és legerősebb vámpírját, Rayne apját, Kagan-t. A lánynak igyekeznie kell megtalálni a három talizmán-szervet: egy szívet, egy szemet és egy bordát, melyeket egyik őse, Beliar munkált meg, s melyekre Kagan is feni a fogát. A talizmánok a birtoklójának akkora hatalmat biztosítanak, amely elegendő ahhoz, hogy a Földön mindörökké uralmat gyakoroljon a vámpírok felett.

Hogy mennyire szórakoztató és pörgős mozi a BloodRayne, azt a honi nézők is eldönthetik idén nyáron. A film magyar címe megmarad Bloodrayne-nek, de valószínűleg lesz majd hozzá alcím is. A külföldön nagy vitákat kiváltott fantasy július 27-től látható országosan a mozikban.
  • berlinboy6329
    ÁÁÁÁÁÁ.Beszarok.XDDDDDDDDDDDD
  • Aramir
    Pac-Man trailer
  • Sephi
    a teoriak szerint direkte csinalta igy hogy jo sok penz zsebeljen... szvsz nem hulye hanem direkt csinalja igy.
  • Nuki
    azt hittem az élvezettől aléltál
  • nihillus
    Ki kéne írtani a nőt, aki vilűgra hozta...
    Ennyi szemetet művelni, amit ő csinált. Nemrég néztem meg a House of the deadet, és utána napokig aléltan feküdtem az ágyon és csak sírtam és sírtam...
    Életemben nem láttam még olyan szar filmet, és még mennyi játékadaptáció jogot szerzett.
  • Nuki
    Genre: Animation
    azé így már jobban tetszik :D

mongyuk a forrás is ahol találtam (kreten.hu) eleve azt sugallta hogy ezt nem gondoltálk komojan :D
  • Jano
    Loálmár. :D Ez csak egy humor, de állítólag tényleg lesz Pac Man, viszont Boll bácsinak semmi köze hozzá.
  • Nuki
    ha ez komoj én elsírom magam :C

remélem müködik is a link :o
  • Prof William
    Lehet hogy a Postal beli kinyírás élőben megy? Az lenne ám a jó! És mivel szerintem a tulvilágon mindenkira kb az vár amit megérdemel akkor Boll-bát remélem a saját filmjeinek a videováltozati fogják üldözni, és ha utolérik akkor autómatikusan feldugódnak a seggébe!

Én csak jól bevált bézbólütőt hozom. Elég lesz az is. Még hamar meghalna...
  • haxoror
    Én meg kamerát hozok aztán megcsinálom a szerencsémet a "Meglincselték a gecit!" film elkészítésével

A bevételből majd fogadok sztárügyvédet a lincselőknek, mindenki jóljár és hepi az end
  • icewolf
    Mondok vmit: CSINÁLJUK MEG! Lincseljük meg a nyomorékot...
  • Sephi
    Milyen lenne ma' az hogy forgatas kellos kozepen megjelenne tobb tizezer ember hogy megverje ?:D

Ugyse fut o ahogy mi verunk szal :D
  • Bucser
    nekem még fel kell szerelni a pengéket a kocsi kerekeire....
  • icewolf
    Meg hozok stillfűrészt... megcsinkítjuk a nyomorékját...
  • Sephi
    Hozok kovet!
  • icewolf
    Megyek... hány viperát szerezzek?
  • Prof William
    "Buzdítja utálóit, hogy keressék fel forgatás közben és lincseljék meg."

Oké emberek meg volt a meghívás! Mikor megyünk? Béreljünk ki egy buszt közösen!
  • Sephi
    Uwe Bollnak elege van a játéksajtóból, az Interneten visszadumáló srácokból és a hollywood-i nemtörődöm producerekből, akik képtelenek komolyan venni a játékokat. A kevésbé sikeres játékadaptációkat készítő rendező nem tudja, hogy miért pont a birkanyájként egy irányba szaladó játéksajtóból éri a legtöbb támadás - olvashatjuk az Eurogamer cikkében. Nos, erre a következő gyors és egyszerű a választ tudjuk adni: mert a szívükhöz nőtt játék, melyhez oly sok kellemes emlék kapcsolódik a szemük láttára ég ki kockáról-kockára a filmvásznon.

Véleménye szerint legfőbb kritikusai nem is látták a filmjeit, csupán követik a Boll alkotásokat előszeretettel pocskondiázó pár ezer internetes fórumozónak vitriolos álláspontját. Szerinte filmjei az idő teltével egyre jobbak és jobbak. A Dungeon Siege tízszer jobb, mint a Bloodrayne, míg ez utóbbi tízszer jobb a House of The Dead-nél (HOTD) - sorolja. Szerinte a HOTD filmje igenis jól sikerült, hiszen agyatlan lövöldözős játékról van szó, nem a Schindler listájáról. Adaptációja gyors, mókás és vérbő. Mi kell még?

A játéksajtónak örülnie kéne, hogy egyáltalán készülnek filmek a kedvenceikről. Hiszen oly nehéz és rögös az út a film elkészültéig. Sajnálkozik, hogy a kiadók eladják a licenszet, s azon felül a kisujjukat sem mozdítják. A Sega semmit sem tett a HOTD-ért, hasonlóképp az Atari, aki ugyan elkészítette az Alone in The Dark 5-öt, ám időközben bezárták a los angeles-i stúdiót és hagyták az esőben ázni a filmjével együtt.

Mindenhonnan csak a negatív kritikát kapja, bár nem érdekli kritikusainak a véleménte, az eladások őt igazolják. A HOTD DVD változatából például 1,4 milliót értékesítettek. Elképzelhető, hogy a Far Cry megfilmesítése után végleg felhagy a játékadaptációkkal, ám addig még piacra kerül a Dungeon Siege, mely a tervezett két rész helyett egyben lesz látható. A Metal Gear Solid kapcsán a sajtó félrekommunikálta a tényleges helyzetet. Két francia szövegíró elkészítette a forgatókönyvet, ám a Konamitól még nem szerezték meg a licenszet. Miután elküldte őket, hogy tárgyaljanak Hideo Kojimával, feltehetőleg a rossz visszhang miatt, később az MGS dizájnerpápája úgy nyilatkozott, hogy sosem tárgyalt Uwe Boll-lal.

A kritikusai örülhetnek, mert a készülő Postal filmben utálói stílusosan végeznek vele. Nem zavarja, még örül is neki, hogy egy rakat extrát pakolhat majd a DVD-re. Buzdítja utálóit, hogy keressék fel forgatás közben és lincseljék meg.

Végezetül mindenkinek azt javasolja, hogy nézzék meg a korábbi alkotásait, főként a 9 áldozat címűt, s csak ezt, illetve friss alkotásainak megnézését követően formáljanak kritikát.

HF HW
  • icewolf
    FUCK U BOLL!!!
  • Szabi84
    Hogy a francba lehet a Counter Strike-ból filmet csinálni???
  • Jano
    ...de végre jól döntött. :O)))))
  • Serpa
    Uwe Boll megsértődött