Dr. Uwe Boll FAN CLUB

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Egyem a szivit.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bokafix2
De, csak elcsesztem. <#buck><#buck><#buck>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Bokafix2
"Mr. Boll, Ön hogyan értékel eddigi filmes munkásságát?

Gratulálunk, csak így tovább!

az ember mégis lejutott a fáról. Uwe bácsinak sem késõ =)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Voltan
A gond az, hogy Ed Wood filmjein jókat lehet nevetni, mert röhejesen szánalmasak. Boll filmjei nem azok. Csak egyszerûen pokoli rossz filmek, nézhetetlenek. Egy Ed wood film tökéletes választás egy sörözõs-pizzázós szombat esti összeröffenésre, mert szórakoztat, bármiyen szar is. De egyszer egy ilyen alkalommal megpróbáltuk megnézni az Alone in the Dark-ot, és a felénél kikapcsoltuk, mert olyan szinten érdektelen volt, hogy senki nem figyelt rá oda.
Asszem, ez a jó szó a Boll-filmek többségére: érdektelen.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

InfectedMann
"Uwe Boll Fan Club"

Ez még viccnek is rossz 😄
aki ennek a faszkalapnak a filmjeit szereti sztem nézesse meg magát sürgõsen.
de ahogy elnézem nem sok ilyen ember létezik szerencsére. 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Bokafix2
Valószínûleg Uwe bácsi kezébe kerül a Far Cry projekt is.
Borzasztó jó lesz majd megnézni. Elõre sajnálom azokat, akik mit sem sejtve beülnek egy ilyen filmre.
Én legutóbb a Bloodrayne-t néztem meg. Bár ne tettem volna. Kristanna Loken még elment volna Rayne-ként, de az 1800-as évekbeli környezet, amibe helyezték a történetet - holott a játék nem akkor játszódik - nameg az iszonyú rendezõi banalitás, a nyíltan megmutatkozó hozzá nem értés nézhetetlenné teszi.<#falbav>
Az olcsó CGI meg egyenesen bántja a szemet. Nemhiába hívják Boll-t korunk Ed Wood-jának. Mert ha a fickó ma élne és lenne pénze CGI effektekre, az eredmény kockáról kockára ugyanaz lenne, mint Boll filmjei.
De mégsem a tehetségtelensége a legrosszabb. Boll ugyanis a filmes játékadaptációk apostolának hiszi magát. Sõt egyes hírek szerint Paul W. S. Andersonnal is verseng, merthogy õ is játékokat filmesít meg ( Mortal Kombat, Resident Evil stb).
Anderson persze nem verseng vele, de Boll mindenáron jobb akar lenni. Sõt egyre-másra vásárolja fel a játékok megfilmesítési jogait.

"Nos, kedves Boll Mester, mi hiszünk Önben, csak így tovább!" <#mf2>

dungeon siege....hát a név miatt sokan be fognak ülni, amiatt van esély hogy az legyen 😄D

Sephi
Uristan.... te jo eg...

Ez nem komplett 😄 De rohognek ha most daccbol is a kovetkezo filmje meg kasszasiker lenne 😄

www.almodikanyomor.hu

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

X__X
kár érte...

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Sephi
Jah 😄

Loál János
Nem hülye ez, ráadásul mindenkit levert, nem is mozgott rosszul a ringben. 😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
Asszem valami adókedvezményes törvényi kiskapu miatt, amibõl nem kis lóvét kaszáltak.

Sephi
EZ KESZ 😄

Mar mindenki tudgya miert csinal filmeket. A rohely az hogy ez az ember nem is annyira hulye mint aminek titulajak... 😞

valaki ezt egyszer már jól elmagyarázta hogy miért csinál filmeket csak fene egye meg elfelejtettem XD

Ez az ember ennyire vak, vagy csak nagyon élvezi hogy a nézõk szenvednek?

Jano
Youtube-on már van 1-2 videó.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

hirtelen az jutott elõször eszembe, hogy ilyen is csak amerikában van.... aztán rájöttem hogy valaki mások is csináltak ilyet már :ÐÐÐ

Malakai
Mehet Fekete Pákó mellé, ha így élvezi. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Loál János
Tököscsávó! <#idiota>

Sephi
Telleg.
De.

a bloodrayne télleg olyan szar mint sokan mondják?
akkor a far cry és a dungeon siege is szar lesz?remélem nem
Törölt felhasználó
Nincs köze a játékhoz,ugyanúgy mint a Hpuse of the dead-nek,vagy a Alone in the dark-nak.
Ezt már megszokhattuk...
Sephi
Miert.... teccet?

Én neki veselkedtem a Bloodraynek de bealudtam délután.Miért nincsen ennek semmi köze a játékhoz?Nem értem.Vagy ez a játék elõzménye lenne?Uwe egy kicsit elõre tervez?Lesz folytatás?

azokat fogom sajnálni, akik nem tudják, hogy ki rendezi a filmet és gyanútlanul beülnek, mondván hogy "jó kis játék".... béke poraikra.

hzsolt

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Petruska
Igazság szerint,ha ilyen érzékeny lélek akkor miért nyúl ilyen még jó rendezõknek is nehéz témához? Brian Singer frankon megoldotta, sõt még a horror méker Sam Raimi is..ás láss csodát...Söt!Anno Paul Anderson is elég jó kis MK mozit gyártott,nemde?

Lehet kövezni... ]RxQueen aka Petruska, mindegy csak nagy betüvel:O)

Petruska
már ami a kivégzés módját és az itéletet illeti😊 bár a non stop Uwe Boll maraton székhez kötözve, bekatéterezve, kipeckelt szemekkel sem tünik rossznak!
nézze csak mit alkotott! Szerettem naon a house of dead-et😞( Sokszor végignyomtuk játékteremben😞
Mázli h a Silent hill-re nem tette rá a kezét!

Petruska
Hello! Témához kapcsolódo hír az sg fõoldalán😊 Már megint😊 Nem nagy újság, de idevág😊 Jah és mélységesen egyetértek a proffal😛

Jano
Képzelem, mekkora siker lesz a mozikban. <#smile>

Sephi
Nem tagadom a Cobra 11 es a Walker se olyan hihetettlen jok de amit ez muvel az siralmas.

Törölt felhasználó
Mondjuk ezzel én is igy vagyok.
Én inkább megnézek egy Uwe filmet, mint egy Cobra 11, vagy egy Walker részt, amit egy egész ország imád... <#vomit>
Sephi
" A normális emberek, akik moziba járnak, és tévét néznek, nem így gondolják."

LOOOOOOOOOOL ! A Lufaxt nem! Micsoda kijelentesek. Egy jo szot nem hallotam meg az utobbi harom filmjerol. Es az a 40000+ IMDB uzer is bisztos nem normalisak 😄DD

Törölt felhasználó
Uwe Bollnak elege lett a kritizálókból
2006. május 31. 13:19, Szerda - Forrás: SG.hu

A hírhedt filmrendezõ az utóbbi években ráállt a játékok megfilmesítésére, amelyet folyamatos felháborodás és kritizálás követett. Még a BloodRayne forgatása után kelt ki magából és üzent az õt bírálóknak.

Filmes bázisáról olyan alkotások kerültek ki, mint a BloodRayne, House of the Dead és Alone in the Dark, s már dolgoznak a Dungeon Siege mozis változatán, valamint elõkészületben van a Postal és a Far Cry is. "Az a legfélelmetesebb, hogy a legtöbb engem kritizáló nem igazán foglalkozik a filmekkel. Divattá vált Uwe Bollt piszkálni, és ezt nem tudom felfogni. Nem értem, miért támogatja õket a média. A legtöbb újságíró csak követi az internetes közvéleményt. Nagyjából egy-két ezer emberrõl beszélek, akinek talán a fele láthatta a filmjeimet, és ezek közül is talán két százalék látta a House of the Dead elõtti alkotásaimat."

Véleménye szerint a játékokból készített filmjei idõrõl idõre javulnak. "A Dungeon Siege sokkal jobb lesz, mint a BloodRayne, ami meg nagyságrendekkel jobb volt, mint az azt megelõzõ House of the Dead." - említette, majd hozzátette, "Ha az emberek nem látták ezeket, az nem az én problémám, de szerintem õk azok, akik leginkább szidják munkásságomat. A normális emberek, akik moziba járnak, és tévét néznek, nem így gondolják."

Boll tisztában van azzal, hogy nagyon nehéz játékra épülõ filmet készíteni, mert mindegyiknek megvannak a maga korlátai, határai. Úgy gondolja, hogy minden új mozijában tanul a "hibáiból", és szerinte a BloodRayne nézhetõ és elfogadható mozi. Tudja persze, hogy Amerikában és Európában is lenézik egyesek az alkotást, de a rendezõ hiszi, hogy a sztrárok és maga történet is megcáfolja õket. Arról nem is beszélve, hogy a BloodRayne esetében nem horror-filmet készített, hanem fantasy-t minden más mûfajjal fûszerezve.

A film története a XVIII. századi Romániában zajlik, ahol Rayne (Kristanna Loken), egy fiatal "dhampir" (félig ember, félig vámpír) - aki bár hajlamos megrészegülni a vértõl, mégis emberi bûntudat kínozza - igyekszik bosszút állni az anyja elleni erõszakért és gyilkosságért, amelyet saját apja, a Vámpírkirály Kagan (Ben Kingsley) követett el. Két vámpírvadász, a Sárkány Társaságból jött Sebastian (Matthew Davis) és Vladimir (Michael Madsen) ráveszik BloodRayne-t, hogy csatlakozzon hozzájuk, és együtt kíséreljék meg elpusztítani a világ leggonoszabb és legerõsebb vámpírját, Rayne apját, Kagan-t. A lánynak igyekeznie kell megtalálni a három talizmán-szervet: egy szívet, egy szemet és egy bordát, melyeket egyik õse, Beliar munkált meg, s melyekre Kagan is feni a fogát. A talizmánok a birtoklójának akkora hatalmat biztosítanak, amely elegendõ ahhoz, hogy a Földön mindörökké uralmat gyakoroljon a vámpírok felett.

Hogy mennyire szórakoztató és pörgõs mozi a BloodRayne, azt a honi nézõk is eldönthetik idén nyáron. A film magyar címe megmarad Bloodrayne-nek, de valószínûleg lesz majd hozzá alcím is. A külföldön nagy vitákat kiváltott fantasy július 27-tõl látható országosan a mozikban.
berlinboy6329
ÁÁÁÁÁÁ.Beszarok.XDDDDDDDDDDDD

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Aramir
Sephi
a teoriak szerint direkte csinalta igy hogy jo sok penz zsebeljen... szvsz nem hulye hanem direkt csinalja igy.

azt hittem az élvezettõl aléltál <#hehe>

Ki kéne írtani a nõt, aki vilûgra hozta...
Ennyi szemetet mûvelni, amit õ csinált. Nemrég néztem meg a House of the deadet, és utána napokig aléltan feküdtem az ágyon és csak sírtam és sírtam...
Életemben nem láttam még olyan szar filmet, és még mennyi játékadaptáció jogot szerzett.
Genre: Animation
azé így már jobban tetszik 😄

mongyuk a forrás is ahol találtam (kreten.hu) eleve azt sugallta hogy ezt nem gondoltálk komojan 😄

Jano
Loálmár. 😄 Ez csak egy humor, de állítólag tényleg lesz Pac Man, viszont Boll bácsinak semmi köze hozzá.

ha ez komoj én elsírom magam :C

remélem müködik is a link :o

Lehet hogy a Postal beli kinyírás élõben megy? Az lenne ám a jó! És mivel szerintem a tulvilágon mindenkira kb az vár amit megérdemel akkor Boll-bát remélem a saját filmjeinek a videováltozati fogják üldözni, és ha utolérik akkor autómatikusan feldugódnak a seggébe!

Én csak jól bevált bézbólütõt hozom. Elég lesz az is. Még hamar meghalna...
Én meg kamerát hozok aztán megcsinálom a szerencsémet a "Meglincselték a gecit!" film elkészítésével <#hehe>

A bevételbõl majd fogadok sztárügyvédet a lincselõknek, mindenki jóljár és hepi az end <#hawaii>

icewolf
Mondok vmit: CSINÁLJUK MEG! Lincseljük meg a nyomorékot...

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Sephi
Milyen lenne ma' az hogy forgatas kellos kozepen megjelenne tobb tizezer ember hogy megverje ?😄

Ugyse fut o ahogy mi verunk szal 😄