491
Szal...
  • espio
    Előszöris...

Kösz, ezt bóknak veszem...
  • Bokafix2
    A Bloodrayne 2-ről olvastam egy cikket itt az Sg-n. Igy szól:

"Uwe Boll nem kegyelmez. Miután leverte kiskorú kritikusait és befejezte a Dungeon Siege filmváltozatának utómunkálatait, újabb őrültséget vett a fejébe. A legfrissebb hírek szerint folytatni kívánja Bloodrayne című katasztrófáját.
    Nem semmi fazon ez az Uwe Boll! Miután hatalmas bátorságot mutatván lecsapta négy, szinte még kiskorú kritikusát, újabb filmterven töri a fejét. A Dungeon Siege utómunkálatai készen vannak, a kalandfilm dobozban várja a bemutatót, így ideje annyi, mint a tenger.
    Mivel a játékgyártók pár film után felismerték, hogy nem érdemes Mr. Boll kezébe megfilmesítési jogokat adni - mind a Far Cry mind a Postal jogait visszavették tőle - a "rendező" bizony nem dúskál a lehetőségekben. Ma azonban - a hírek szerint - döntésre jutott új alkotását tekintve.Úgy határozott, hogy folytatja legutóbbi gigantikus melléfogását, melyet Bloodrayne címmel a hazai mozikban is vetítettek. Igen, így van, mindenki kedvenc vámpírkisasszonya visszatér. Ja, elnézést: dhampír.
    Azért kíváncsian várom, hogy ezt a klisékkel megtűzdelt, minden komolyabb látványtól mentes kolosszális kutyaürüléket hogyan akarják folytatni. Vagy inkább miért? Azt hiszem erre szokták mondani, hogy No comment."

Hát igen... Készüljön mindenki! Harmadfokú riadó!
  • Sephi
    Te hany eves vagy amugy?
  • Bokafix2
    Ki más is kérdezhetne ilyesmit, mint te, kedves Espio.

Csak így tovább...
  • espio
    Te szidtad Spielberget? Ő király. Az E.T. leszámítva nagy ász...
  • Sephi
    Faxba ma'... viccelodjel :D
  • Bokafix2
    elnézést, helyesbítek: Spielberg és James Cameron
  • Bokafix2
    Teljességgel fel vagyok háborodva azon, hogy ennyire leértékelitek Mr. Boll életművét és munkásságát. Tik nem értitek a Mester egyedi látásmódját és a filmjeiben meghúzódó mély mondanivalót. Kevés rendező tud felülemelkedni azokon a társadalmi és emberi korlátokon, amelyek lehetetlenné teszik egy film helyes megítélését. A világ egyik legnagyszerűbb producerével álltok szemben. Igazi mágus, aki a játékgyárosok ócska játékait kézbe veszi, és fantaszikus filmeket rendez belőle, amelyek örökre kiemelik őt a kisstílű Spielgerg-ek, Sam Raimi-k, és John Cameron-ok tömegei közül.
    A filmjeiben zseniális akciók, hiteles történet és feledhetetlen hangulat vési az ember elméjébe, hogy ki is ez az ember...
    ... egy nagy rakás szar (wehehehehehehe)
  • Sephi
    1. Nincs ekezetem.
    2. A "hulyegyerek" nem serto alapon van.
    3. Igen itt bizony senki sem szereti UWE-t es kifigurazzuk.

• Loál János #242
    Már leírtuk.
    A topikot teljességgel az irónia szülte.
    Minden épeszű ember röhög (vagy sír) Boll bácsi produkcióin, a topik is erről szól.
  • espio
    Olyan nehéz leírni hogy mi a szitu?
    Visszaolvastam vagy 15 hsz-nyit, de nem lettem tőle gazdagabb. Felvilágosítana valaki? Igen? Igen? THX
  • Loál János #240
    Egy kicsit olvasgass bele a topikba, részletesebben.
  • espio
    Én nem vagyok hulyegyerk... max hülyegyerek... A topic nevén van az irónia? Hogy valójában gyűlölködő topic, csak irónikusak próbálnak lenni? Ha ezaz, akkor: AHHHA, már értem!, ha nem, akkor megfogalmam sincs hogy hol van irónia. Mindenesetre én azért mondtam ezt, mert az utolsó hozzászólok pozitív tulajdonságokkal jellemezték a maiestrot.
  • mooo
    loál
  • Sephi
    Hulyegyerek , olvasd mar el elorol es megerted mi az ironikus benne.

Uristen.
  • espio
    MI? MI? Mi irónikus? Mit nem értek? FAN Club. Mi az amit ezen nem lehet érteni...
    Sorry, akkor még csak itt meg a trailer :(
  • Voltan
    Alone in the Dark II (2009) (announced) (producer)

Jaj nee... NEEEEEEEE!!!!!!
  • Sephi
    Ha mar itt tartunk :

Alone in the Dark II (2009) (announced) (producer)
    Far Cry (2008) (pre-production) (producer)
    Postal (2007) (post-production) (executive producer) (producer)
    In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale (2007) (completed) (executive producer)
    BloodRayne II: Deliverance (2007) (post-production)

Szal erted. AITD 2 ? Bloodrayne 2?

Ez megis... jeuzom mariam.
  • Sephi
    Ez tok aranyos volt:D

Kedves Espio. Ha ravenned magad es csak egy kicsit el is olvasnad mirol is szol ez a tapok akkor tudnad miru' is van itt szo.
  • Loál János #231
    Érzed-e az iróniát?
  • espio
    Elborzadt arccal szeretném megjegyezni hogy bárki is indította ezt a topicot, sajna nem ért a filmművészethez... Továbbá azok sem, akik támogatják Uwe Boll-t. Doktor?
  • Sephi
    Aze' most mar nem rosz filmeket csinal , hanem egyenesen szanalmasakat.
  • Sephi
    Postal tailerek.

Postal

Postal2
  • Sephi
    Maskor legyszives linkejel rendesen. Az haggyam hogy be kellet lepnem arra az oldalra d meg kersesgelnem is kellet. Szaradt le a kezem es ki a szemem.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

(remelo Dogg erti a poent)
    Legújabb Postal trailer
  • Nuki
    amit kínaiakkal játszat el XD
  • macleod2005
    következő filmje meg a lemmings lesz
  • Seth
    Szánalom-e? XD
  • Sephi
    Heh aki a Osama Bin Laden-t jacca az jaccot a Seinfeld sorozatban egy karaktert akinek Leves Naci volt a neve mert volt egy leves boltja es ugy kellet tola rendelni mintha katonasagba lennel :DD
  • Sephi
    Marha vicces ... pahh
    Postal teaser trailer
  • Sephi
    De birom milyen boldog lehet o ezekert :D
  • Nuki
    már rendeltem is belőle 1m^3-t...
  • Seth
    nem kell félni, már készül a boll filmek károsító hatásait közömbösítő védőoltás
  • Sephi
    Nos en mar elore felek tole hogy oszinte legyek :D
  • Prof William
    Utóiarat....

Nézem az arab terroristáknak micsoda high-tech feggverek jutottak. Úgy tűnik ez lessz az első film, amiben nem AK-47 el futkároznak.
  • Prof William
    "A német direktor teljességgel megrészegült a sikertől, és el is határozta, hogy hamarosan készülő Postal c. filmjébe bevág majd pár jelenetet ezekből, a bunyókból."

Ha ezek is olyan spontán bevágások lesznek mint a Holtak Házában a játékból berakott jelenetek akkor grat. :)

"A sztori egy farmerről szól, aki fia meggyilkolása és felesége elrablása után bosszúhadjáratra indul. "

A sztorin megint nem sokat kelett gondolkozni úgy látom. De a nővel legalábbb biztos lessz egy nagy szexjelenet. :)
  • Sephi
    Jaj....
    Uwe Boll és a Postal képek