Dr. Uwe Boll FAN CLUB
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Gratulálunk, csak így tovább!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Asszem, ez a jó szó a Boll-filmek többségére: érdektelen.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ez még viccnek is rossz 😄
aki ennek a faszkalapnak a filmjeit szereti sztem nézesse meg magát sürgõsen.
de ahogy elnézem nem sok ilyen ember létezik szerencsére. 😄
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Borzasztó jó lesz majd megnézni. Elõre sajnálom azokat, akik mit sem sejtve beülnek egy ilyen filmre.
Én legutóbb a Bloodrayne-t néztem meg. Bár ne tettem volna. Kristanna Loken még elment volna Rayne-ként, de az 1800-as évekbeli környezet, amibe helyezték a történetet - holott a játék nem akkor játszódik - nameg az iszonyú rendezõi banalitás, a nyíltan megmutatkozó hozzá nem értés nézhetetlenné teszi.<#falbav>#falbav>
Az olcsó CGI meg egyenesen bántja a szemet. Nemhiába hívják Boll-t korunk Ed Wood-jának. Mert ha a fickó ma élne és lenne pénze CGI effektekre, az eredmény kockáról kockára ugyanaz lenne, mint Boll filmjei.
De mégsem a tehetségtelensége a legrosszabb. Boll ugyanis a filmes játékadaptációk apostolának hiszi magát. Sõt egyes hírek szerint Paul W. S. Andersonnal is verseng, merthogy õ is játékokat filmesít meg ( Mortal Kombat, Resident Evil stb).
Anderson persze nem verseng vele, de Boll mindenáron jobb akar lenni. Sõt egyre-másra vásárolja fel a játékok megfilmesítési jogait.
"Nos, kedves Boll Mester, mi hiszünk Önben, csak így tovább!" <#mf2>#mf2>
Ez nem komplett 😄 De rohognek ha most daccbol is a kovetkezo filmje meg kasszasiker lenne 😄
www.almodikanyomor.hu
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
kár érte...
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Mar mindenki tudgya miert csinal filmeket. A rohely az hogy ez az ember nem is annyira hulye mint aminek titulajak... 😞
De.
akkor a far cry és a dungeon siege is szar lesz?remélem nem
Ezt már megszokhattuk...
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Lehet kövezni... ]RxQueen aka Petruska, mindegy csak nagy betüvel:O)
nézze csak mit alkotott! Szerettem naon a house of dead-et😞( Sokszor végignyomtuk játékteremben😞
Mázli h a Silent hill-re nem tette rá a kezét!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
LOOOOOOOOOOL ! A Lufaxt nem! Micsoda kijelentesek. Egy jo szot nem hallotam meg az utobbi harom filmjerol. Es az a 40000+ IMDB uzer is bisztos nem normalisak 😄DD
2006. május 31. 13:19, Szerda - Forrás: SG.hu
A hírhedt filmrendezõ az utóbbi években ráállt a játékok megfilmesítésére, amelyet folyamatos felháborodás és kritizálás követett. Még a BloodRayne forgatása után kelt ki magából és üzent az õt bírálóknak.
Filmes bázisáról olyan alkotások kerültek ki, mint a BloodRayne, House of the Dead és Alone in the Dark, s már dolgoznak a Dungeon Siege mozis változatán, valamint elõkészületben van a Postal és a Far Cry is. "Az a legfélelmetesebb, hogy a legtöbb engem kritizáló nem igazán foglalkozik a filmekkel. Divattá vált Uwe Bollt piszkálni, és ezt nem tudom felfogni. Nem értem, miért támogatja õket a média. A legtöbb újságíró csak követi az internetes közvéleményt. Nagyjából egy-két ezer emberrõl beszélek, akinek talán a fele láthatta a filmjeimet, és ezek közül is talán két százalék látta a House of the Dead elõtti alkotásaimat."
Véleménye szerint a játékokból készített filmjei idõrõl idõre javulnak. "A Dungeon Siege sokkal jobb lesz, mint a BloodRayne, ami meg nagyságrendekkel jobb volt, mint az azt megelõzõ House of the Dead." - említette, majd hozzátette, "Ha az emberek nem látták ezeket, az nem az én problémám, de szerintem õk azok, akik leginkább szidják munkásságomat. A normális emberek, akik moziba járnak, és tévét néznek, nem így gondolják."
Boll tisztában van azzal, hogy nagyon nehéz játékra épülõ filmet készíteni, mert mindegyiknek megvannak a maga korlátai, határai. Úgy gondolja, hogy minden új mozijában tanul a "hibáiból", és szerinte a BloodRayne nézhetõ és elfogadható mozi. Tudja persze, hogy Amerikában és Európában is lenézik egyesek az alkotást, de a rendezõ hiszi, hogy a sztrárok és maga történet is megcáfolja õket. Arról nem is beszélve, hogy a BloodRayne esetében nem horror-filmet készített, hanem fantasy-t minden más mûfajjal fûszerezve.
A film története a XVIII. századi Romániában zajlik, ahol Rayne (Kristanna Loken), egy fiatal "dhampir" (félig ember, félig vámpír) - aki bár hajlamos megrészegülni a vértõl, mégis emberi bûntudat kínozza - igyekszik bosszút állni az anyja elleni erõszakért és gyilkosságért, amelyet saját apja, a Vámpírkirály Kagan (Ben Kingsley) követett el. Két vámpírvadász, a Sárkány Társaságból jött Sebastian (Matthew Davis) és Vladimir (Michael Madsen) ráveszik BloodRayne-t, hogy csatlakozzon hozzájuk, és együtt kíséreljék meg elpusztítani a világ leggonoszabb és legerõsebb vámpírját, Rayne apját, Kagan-t. A lánynak igyekeznie kell megtalálni a három talizmán-szervet: egy szívet, egy szemet és egy bordát, melyeket egyik õse, Beliar munkált meg, s melyekre Kagan is feni a fogát. A talizmánok a birtoklójának akkora hatalmat biztosítanak, amely elegendõ ahhoz, hogy a Földön mindörökké uralmat gyakoroljon a vámpírok felett.
Hogy mennyire szórakoztató és pörgõs mozi a BloodRayne, azt a honi nézõk is eldönthetik idén nyáron. A film magyar címe megmarad Bloodrayne-nek, de valószínûleg lesz majd hozzá alcím is. A külföldön nagy vitákat kiváltott fantasy július 27-tõl látható országosan a mozikban.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ennyi szemetet mûvelni, amit õ csinált. Nemrég néztem meg a House of the deadet, és utána napokig aléltan feküdtem az ágyon és csak sírtam és sírtam...
Életemben nem láttam még olyan szar filmet, és még mennyi játékadaptáció jogot szerzett.
azé így már jobban tetszik 😄
mongyuk a forrás is ahol találtam (kreten.hu) eleve azt sugallta hogy ezt nem gondoltálk komojan 😄
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Én csak jól bevált bézbólütõt hozom. Elég lesz az is. Még hamar meghalna...
A bevételbõl majd fogadok sztárügyvédet a lincselõknek, mindenki jóljár és hepi az end <#hawaii>#hawaii>
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com