491
Szal...
-
Előszöris...
Kösz, ezt bóknak veszem... -
A Bloodrayne 2-ről olvastam egy cikket itt az Sg-n. Igy szól:
"Uwe Boll nem kegyelmez. Miután leverte kiskorú kritikusait és befejezte a Dungeon Siege filmváltozatának utómunkálatait, újabb őrültséget vett a fejébe. A legfrissebb hírek szerint folytatni kívánja Bloodrayne című katasztrófáját.
Nem semmi fazon ez az Uwe Boll! Miután hatalmas bátorságot mutatván lecsapta négy, szinte még kiskorú kritikusát, újabb filmterven töri a fejét. A Dungeon Siege utómunkálatai készen vannak, a kalandfilm dobozban várja a bemutatót, így ideje annyi, mint a tenger.
Mivel a játékgyártók pár film után felismerték, hogy nem érdemes Mr. Boll kezébe megfilmesítési jogokat adni - mind a Far Cry mind a Postal jogait visszavették tőle - a "rendező" bizony nem dúskál a lehetőségekben. Ma azonban - a hírek szerint - döntésre jutott új alkotását tekintve.Úgy határozott, hogy folytatja legutóbbi gigantikus melléfogását, melyet Bloodrayne címmel a hazai mozikban is vetítettek. Igen, így van, mindenki kedvenc vámpírkisasszonya visszatér. Ja, elnézést: dhampír.
Azért kíváncsian várom, hogy ezt a klisékkel megtűzdelt, minden komolyabb látványtól mentes kolosszális kutyaürüléket hogyan akarják folytatni. Vagy inkább miért? Azt hiszem erre szokták mondani, hogy No comment."
Hát igen... Készüljön mindenki! Harmadfokú riadó!
-
Te hany eves vagy amugy? -
Ki más is kérdezhetne ilyesmit, mint te, kedves Espio. 
Csak így tovább... -
Te szidtad Spielberget? Ő király. Az E.T. leszámítva nagy ász... -
Faxba ma'... viccelodjel :D -
elnézést, helyesbítek: Spielberg és James Cameron -
Teljességgel fel vagyok háborodva azon, hogy ennyire leértékelitek Mr. Boll életművét és munkásságát. Tik nem értitek a Mester egyedi látásmódját és a filmjeiben meghúzódó mély mondanivalót. Kevés rendező tud felülemelkedni azokon a társadalmi és emberi korlátokon, amelyek lehetetlenné teszik egy film helyes megítélését. A világ egyik legnagyszerűbb producerével álltok szemben. Igazi mágus, aki a játékgyárosok ócska játékait kézbe veszi, és fantaszikus filmeket rendez belőle, amelyek örökre kiemelik őt a kisstílű Spielgerg-ek, Sam Raimi-k, és John Cameron-ok tömegei közül.
A filmjeiben zseniális akciók, hiteles történet és feledhetetlen hangulat vési az ember elméjébe, hogy ki is ez az ember...
... egy nagy rakás szar (wehehehehehehe) -
1. Nincs ekezetem.
2. A "hulyegyerek" nem serto alapon van.
3. Igen itt bizony senki sem szereti UWE-t es kifigurazzuk.
-
Már leírtuk.
A topikot teljességgel az irónia szülte.
Minden épeszű ember röhög (vagy sír) Boll bácsi produkcióin, a topik is erről szól. -
Olyan nehéz leírni hogy mi a szitu?
Visszaolvastam vagy 15 hsz-nyit, de nem lettem tőle gazdagabb. Felvilágosítana valaki? Igen? Igen? THX -
Egy kicsit olvasgass bele a topikba, részletesebben. -
Én nem vagyok hulyegyerk... max hülyegyerek... A topic nevén van az irónia? Hogy valójában gyűlölködő topic, csak irónikusak próbálnak lenni? Ha ezaz, akkor: AHHHA, már értem!, ha nem, akkor megfogalmam sincs hogy hol van irónia. Mindenesetre én azért mondtam ezt, mert az utolsó hozzászólok pozitív tulajdonságokkal jellemezték a maiestrot. -
loál -
Hulyegyerek , olvasd mar el elorol es megerted mi az ironikus benne.
Uristen. -
MI? MI? Mi irónikus? Mit nem értek? FAN Club. Mi az amit ezen nem lehet érteni... -
#235 Sorry, akkor még csak itt meg a trailer :( -
Alone in the Dark II (2009) (announced) (producer)
Jaj nee... NEEEEEEEE!!!!!! -
Ha mar itt tartunk :
Alone in the Dark II (2009) (announced) (producer)
Far Cry (2008) (pre-production) (producer)
Postal (2007) (post-production) (executive producer) (producer)
In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale (2007) (completed) (executive producer)
BloodRayne II: Deliverance (2007) (post-production)
Szal erted. AITD 2 ? Bloodrayne 2?
Ez megis... jeuzom mariam.
-
Ez tok aranyos volt:D
Kedves Espio. Ha ravenned magad es csak egy kicsit el is olvasnad mirol is szol ez a tapok akkor tudnad miru' is van itt szo. -
Érzed-e az iróniát? -
Elborzadt arccal szeretném megjegyezni hogy bárki is indította ezt a topicot, sajna nem ért a filmművészethez... Továbbá azok sem, akik támogatják Uwe Boll-t. Doktor? -
Aze' most mar nem rosz filmeket csinal , hanem egyenesen szanalmasakat. -
Postal tailerek.
Postal
Postal2 -
Maskor legyszives linkejel rendesen. Az haggyam hogy be kellet lepnem arra az oldalra d meg kersesgelnem is kellet. Szaradt le a kezem es ki a szemem.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(remelo Dogg erti a poent) -
#226 Legújabb Postal trailer -
Nuki #225 amit kínaiakkal játszat el XD -
következő filmje meg a lemmings lesz
-
Szánalom-e? XD -
Heh aki a Osama Bin Laden-t jacca az jaccot a Seinfeld sorozatban egy karaktert akinek Leves Naci volt a neve mert volt egy leves boltja es ugy kellet tola rendelni mintha katonasagba lennel :DD -
Marha vicces ... pahh -
#220 Postal teaser trailer -
De birom milyen boldog lehet o ezekert :D -
Nuki #218 már rendeltem is belőle 1m^3-t... -
nem kell félni, már készül a boll filmek károsító hatásait közömbösítő védőoltás -
Nos en mar elore felek tole hogy oszinte legyek :D -
Prof William #215 Utóiarat....
Nézem az arab terroristáknak micsoda high-tech feggverek jutottak. Úgy tűnik ez lessz az első film, amiben nem AK-47 el futkároznak. -
Prof William #214 "A német direktor teljességgel megrészegült a sikertől, és el is határozta, hogy hamarosan készülő Postal c. filmjébe bevág majd pár jelenetet ezekből, a bunyókból."
Ha ezek is olyan spontán bevágások lesznek mint a Holtak Házában a játékból berakott jelenetek akkor grat. :)
"A sztori egy farmerről szól, aki fia meggyilkolása és felesége elrablása után bosszúhadjáratra indul. "
A sztorin megint nem sokat kelett gondolkozni úgy látom. De a nővel legalábbb biztos lessz egy nagy szexjelenet. :)
-
Jaj.... -
#212 Uwe Boll és a Postal képek