1546
-
puckány #1226 No, a 9. részt még csak angolul láttam. Most végre meg is értettem. A jövő heti 2. rész már nekem is tök új lesz. De előtte Sasha még megszívja... -
#1225 Jó részek voltak ma is ^^
Várom már nagyon h Bosco visszatérjen, ő a legnagyobb arc :D
a 2. rész végén lévő szám címét nem tudja vki? =) -
#1224 Pont az a kettő, akik közutálatnak örvendenek :) Egyébként nekem egyikkel sincs semmi bajom. -
#1223 Nekem Yokas az egyik kedvenc szereplőm. Nem tudom miért, de ő az. A másik pedig Carlos. Az a srác forma. ^^ -
#1222 Sztem ez benne a csavar,valszeg Yokast a közvélemény kutatások szerint útálják mint a bűn,de majd ő is jól meghal...persze hős lesz meg minden.
Közben Bosco felépül,olyan lesz mint a Terminátor,a platinum vázas testével lezúz minden csúnyát -
ZsirosKenyer #1221 én is így vagyok ezzel, már a régebbi évadokban is irritált, folyton csak rinyált meg szenvedett vmi miatt. Sajnálom hogy Bosco helyett most ő került előtérbe. -
#1220 Én a feka rendőr/belsős csajjal vagyok igy! -
#1219 Yokast mikor szedi le valami drogos szolgálatteljesítésközben?
Cseppet unszinpi mint Lilu az RTL-en:letépiakoponyájátegymachetával -
ZsirosKenyer #1218 na jólvan emule-ról levánszorgott. -
ZsirosKenyer #1217 valakinek nincs meg véletlenül az előző heti (6. + 7. rész)???
külön sehol sincs meg, csak egyben az évad ami 8 gb és veszettlassú mert kevés a seed.
-
THE DAHAKA3 #1216 Köszi ;) -
#1215 Green day - Boulevard Of Broken Dreams -
THE DAHAKA3 #1214 Hi! Tudja valaki mi volt annak a számnak a címe, ami a tegnapi rész reklámjában ment ? -
zoolee #1213 SRY...
télleg... -
#1212 Szerintem ez nem az a szám :) Amit te mondtál az a Matrix-ban volt. Köze nincs a Third Watch-hoz.
[szerk. A főcímdal : The Crystal Method - Keep Hope Alive, tessék csak tessék!] -
zoolee #1211 propellerheads-spybreak a szám cÍme. -
#1210 tedd közkncsé:)) mármint az előadót és a szám címét. -
zoolee #1209 Nemaz, de köszi, már megvan. -
Norbi7 #1208 helló! ha jól emlékszem akkor The Chemical Brothers az előadó, de a szám címét nem tudom. -
zoolee #1207 Hali, azt szeretném, kérdezni, hogy a 3. műszaknak mi a kezdőzenéjének a cÍme?
Előre is THX. -
Márk6 #1206 ja privát ok -
Márk6 #1205 nemtom mi a pm inkább email címet írj. -
#1204 -
#1203 www.mininova.org
a meghívókat pm-be kérem :D -
Márk6 #1202 Valaki írja már meg légyszi honnét lehez leszedni a 6 évadot a Harmadik műszakból. E-mail:[email protected] előre is köszi cserébe cowára meghívót adok + egy csomó kódos oldalra -
#1201 Bosco...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vissza fog térni :) -
#1200 Nem akarom, hogy Bosco kiszálljon a sorozatból. Szerintem a legjobb szereplő!!! -
#1199 Bosco-ról tudunk még meg infót az évad többi részében? Vagy meghal tán? vagy roncs lesz, vagy mi fene? -
#1198 ez nagyon állat rész! a következő kevésbé, de a jövő heti dupla összefüggő nyomozós is ütni fog. -
#1197 :) -
ZsirosKenyer #1196 na mindenki cuccoljon le a TV elé, pár perc múlva ismét dupla 3rd WATCH -
#1195 Itt most arra gondoltam, hogy a mentősökkel nem törénik meg havonta, hogy túszdrámába kerülnek, meg lövöldöznek körülöttük,...stb. Szerintem érted mire gondolok, de ugyanez a tűzoltókkal is. Persze ha csak sima tűzoltók meg mentősök és rendőrök életét mutatná be, akkor unalmas lenne.
A Vészhelyzet meg egy vicc lassan. Ott is állandóan lövöldöznek és hasonlók....De ettől függetlenül még mindig jobbak ezek, mint mondjuk a Csúnya Betti meg a hasonló okádékok... -
ZsirosKenyer #1194 a Vészhelyzet tényleg olyan, de a Harmadik Műszakot muszáj megvédenem. Ne felejtsd el hogy a részek közt a sztoriban eltelik akár 1-2-3 hónap is. 3 havonta meg veled is fogadjunk hogy történnek jó vagy rossz dolgok,vagy ha nem unalmas az életed.
Ráadásul a 3rd watch-ban mindig más szereplőre fókuszál a sztori. Pl. Sully-nál is 2 évaddal ezelőtt összejöttek a dolgok(feleségével együtt felgyújtották a lakását, aztán alkoholista let stb stb) azóta viszont nyugi van. Szóval mindig másra jár rá a rúd. -
#1193 Komolyan mindkét sorozat lassan olyan lesz mint egy szappanopera, az a brazil féle. Állandóan olyan dolgok történnek benne, ami egyszerűen lehetetlenség, hogy egy adott emberrel példáulm indig akad valami hülyeség....ennek ellenére szeretem mindkét sorozatot, de... -
#1192 durva rész ez is. -
#1191 A Levél asszem egy résszel korábban van, ez amikor Greene eltölt egy pár napot a lányával Hawaii-on és meghal. On the beach a címe. -
#1190 Nem tudni egyelőre sajnos :( -
#1189 Az a rész amikor Greene doktor búcsúzik és megkapják a levelet a többiek, amit Carter olvas fel? -
#1188 most néztem meg újra a vészhelyzet 8. évad 21. részét és hát...na...még mindig kimondhatatlanul nagy mennyiségű érzelmi töltettel rendelkezik. eszméletlenül szép epizód és vitathatatlanul a leszívszorítóbb a televíziózás történetében. -
basedog953 #1187 csá