1546
  • puckány
    No, a 9. részt még csak angolul láttam. Most végre meg is értettem. A jövő heti 2. rész már nekem is tök új lesz. De előtte Sasha még megszívja...
  • toysoldier
    Jó részek voltak ma is ^^
    Várom már nagyon h Bosco visszatérjen, ő a legnagyobb arc :D

a 2. rész végén lévő szám címét nem tudja vki? =)
  • Szolnokboy1
    Pont az a kettő, akik közutálatnak örvendenek :) Egyébként nekem egyikkel sincs semmi bajom.
  • Kaplan
    Nekem Yokas az egyik kedvenc szereplőm. Nem tudom miért, de ő az. A másik pedig Carlos. Az a srác forma. ^^
  • Winz
    Sztem ez benne a csavar,valszeg Yokast a közvélemény kutatások szerint útálják mint a bűn,de majd ő is jól meghal...persze hős lesz meg minden.
    Közben Bosco felépül,olyan lesz mint a Terminátor,a platinum vázas testével lezúz minden csúnyát
  • ZsirosKenyer
    én is így vagyok ezzel, már a régebbi évadokban is irritált, folyton csak rinyált meg szenvedett vmi miatt. Sajnálom hogy Bosco helyett most ő került előtérbe.
  • Carlos
    Én a feka rendőr/belsős csajjal vagyok igy!
  • Winz
    Yokast mikor szedi le valami drogos szolgálatteljesítésközben?
    Cseppet unszinpi mint Lilu az RTL-en:letépiakoponyájátegymachetával
  • ZsirosKenyer
    na jólvan emule-ról levánszorgott.
  • ZsirosKenyer
    valakinek nincs meg véletlenül az előző heti (6. + 7. rész)???

külön sehol sincs meg, csak egyben az évad ami 8 gb és veszettlassú mert kevés a seed.
  • THE DAHAKA3
    Köszi ;)
  • Szolnokboy1
    Green day - Boulevard Of Broken Dreams
  • THE DAHAKA3
    Hi! Tudja valaki mi volt annak a számnak a címe, ami a tegnapi rész reklámjában ment ?
  • zoolee
    SRY...
    télleg...
  • Kaplan
    Szerintem ez nem az a szám :) Amit te mondtál az a Matrix-ban volt. Köze nincs a Third Watch-hoz.

[szerk. A főcímdal : The Crystal Method - Keep Hope Alive, tessék csak tessék!]
  • zoolee
    propellerheads-spybreak a szám cÍme.
  • bigapó
    tedd közkncsé:)) mármint az előadót és a szám címét.
  • zoolee
    Nemaz, de köszi, már megvan.
  • Norbi7
    helló! ha jól emlékszem akkor The Chemical Brothers az előadó, de a szám címét nem tudom.
  • zoolee
    Hali, azt szeretném, kérdezni, hogy a 3. műszaknak mi a kezdőzenéjének a cÍme?

Előre is THX.
  • Márk6
    ja privát ok
  • Márk6
    nemtom mi a pm inkább email címet írj.
  • Carlos
  • Szolnokboy1
    www.mininova.org

a meghívókat pm-be kérem :D
  • Márk6
    Valaki írja már meg légyszi honnét lehez leszedni a 6 évadot a Harmadik műszakból. E-mail:[email protected] előre is köszi cserébe cowára meghívót adok + egy csomó kódos oldalra
  • Alien
    Bosco...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    vissza fog térni :)
  • Carlos
    Nem akarom, hogy Bosco kiszálljon a sorozatból. Szerintem a legjobb szereplő!!!
  • Magoo
    Bosco-ról tudunk még meg infót az évad többi részében? Vagy meghal tán? vagy roncs lesz, vagy mi fene?
  • Szolnokboy1
    ez nagyon állat rész! a következő kevésbé, de a jövő heti dupla összefüggő nyomozós is ütni fog.
  • Carlos
    :)
  • ZsirosKenyer
    na mindenki cuccoljon le a TV elé, pár perc múlva ismét dupla 3rd WATCH
  • Harly18
    Itt most arra gondoltam, hogy a mentősökkel nem törénik meg havonta, hogy túszdrámába kerülnek, meg lövöldöznek körülöttük,...stb. Szerintem érted mire gondolok, de ugyanez a tűzoltókkal is. Persze ha csak sima tűzoltók meg mentősök és rendőrök életét mutatná be, akkor unalmas lenne.
    A Vészhelyzet meg egy vicc lassan. Ott is állandóan lövöldöznek és hasonlók....De ettől függetlenül még mindig jobbak ezek, mint mondjuk a Csúnya Betti meg a hasonló okádékok...
  • ZsirosKenyer
    a Vészhelyzet tényleg olyan, de a Harmadik Műszakot muszáj megvédenem. Ne felejtsd el hogy a részek közt a sztoriban eltelik akár 1-2-3 hónap is. 3 havonta meg veled is fogadjunk hogy történnek jó vagy rossz dolgok,vagy ha nem unalmas az életed.

Ráadásul a 3rd watch-ban mindig más szereplőre fókuszál a sztori. Pl. Sully-nál is 2 évaddal ezelőtt összejöttek a dolgok(feleségével együtt felgyújtották a lakását, aztán alkoholista let stb stb) azóta viszont nyugi van. Szóval mindig másra jár rá a rúd.
  • Harly18
    Komolyan mindkét sorozat lassan olyan lesz mint egy szappanopera, az a brazil féle. Állandóan olyan dolgok történnek benne, ami egyszerűen lehetetlenség, hogy egy adott emberrel példáulm indig akad valami hülyeség....ennek ellenére szeretem mindkét sorozatot, de...
  • Punker
    durva rész ez is.
  • Szolnokboy1
    A Levél asszem egy résszel korábban van, ez amikor Greene eltölt egy pár napot a lányával Hawaii-on és meghal. On the beach a címe.
  • Alien
    Nem tudni egyelőre sajnos :(
  • Alien
    Az a rész amikor Greene doktor búcsúzik és megkapják a levelet a többiek, amit Carter olvas fel?
  • Szolnokboy1
    most néztem meg újra a vészhelyzet 8. évad 21. részét és hát...na...még mindig kimondhatatlanul nagy mennyiségű érzelmi töltettel rendelkezik. eszméletlenül szép epizód és vitathatatlanul a leszívszorítóbb a televíziózás történetében.
  • basedog953
    csá