Harmadik Műszak/Vészhelyzet (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peetmaya
Sziasztok
Vészhelyzet 7. évadtól kinek van meg, vagy honnan lehet leszedni?

Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)

hello
jun12 21.15 harmadik muszak 6. evad, rtl
Alien
Nem tudom sajnos 😞 Nem felirattal néztem, de azt láttam én is, hogy csak az elsõ pár részig van kész a magyar felirat.

spyderco
sajnos csak a 8. részig van magyar felirat

http://www.o-store.hu

bigapó
arról nem tudsz valamit, hogy miért állt le a fordítás? sehol nem találok magyar feliratot az elsõ 5-6 rész utánhoz. azokat megcsinálták és annyi.

The Matrix has you...

Alien
Én az elsõ öt évadot az RTL-en láttam szinkronosan, aztán amikor vége lett nem bírtam ki és letöltöttem a hatodikat és tényleg jó angolul (mint minden) fõleg Sully hangját birom 😊)

Ugyanakkort szerintem nem lehet panasz a szinkronra sem, nagyon jól eltalálták a magyar hangokat is.

Alien
Jövõ héten ötödikén ER 12. évad befejezõ rész, utána elméletileg lesz a hatodik évad keddenként 21.00-tól júni 19-tõl.

Sorozatjunkie-n is van róla hír 😊

Ha végre tényleg a hatodik évad lesz, ajánlom mindenkinek, hogy nézze, mert tényleg nagyon jó kis évadot sikerült össze hozni, klassz részekkel és rendes lezárással, hisz ne feledjük ez volt az utolsó évad, szóval kötelezõ mindenkinek 😊

Alien
Jaja állítólag az ER-bõl elég jó rész lesz, kiváncsian várom én is : )

kirol
Én már vagy 3 éve várom, hogy a 3. mûszakos népirtás eredményét megtudjam, de azóta se folytatják.

Szolnokboy1
a köv rész az évad finálé (s12e22) és állítólag nagy népírtás lesz. várjuk 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

bigapó
rosszul döntöttél😊 eredeti nyelven talán még jobb is.

The Matrix has you...

Na mivan, látom az RTL nem folytatja a Harmadik Mûszakot.
csesszék meg, direkt azért nem töltöttem le eddig mert gondoltam ha lemegy az 5. évad folytatják az újjal.
Gondolom õsztõl fogják mert nyáron minden sorozat szünetel :C

Fujiryu
thx

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

12x16 lesz kedden.
Maak
12/6 ha igaz

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fujiryu
Nem tudjátok vészhelyzetbõl melyik évadnál és hanyadik résznél jár az rtlklub?

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

kirol
Már talán most nyáron lesz 2 éve, hogy bementek a rosszfiúk az örsre és a szobában rálõttek a fõszereplõkre. Azóta már ha nem is ólommérgezésban, de az éhségtõl biztos meghalt mind.
A f@sz kivan, hogy mindig nem bírják folytatni.

szerintem nem..

a legutóbbi ha jól tudom még csak a 19./22 rész volt

kirol
A mai Harmadik mûszak már új rész lesz?

Alien
Nem. Azért lett egy topicja, mert mindig egymást váltották az RTL-en.

Alien
Hagyjuk a bannert, inkább beszéljünk a két sorozatról. 😊

Néztétek az ER-t?

espio
Nem kavaró egy kicsit hogy két sorozatnak egy topicja van...?

Talán a vége nincs megírva még...

ennél nem lenne nehéz szebbet csinálni, de a 3 ember miatt aki idejár lusta vagyok..

kirol
Kár.

Alien
Öö igazából fogalmam sincs sajnos 😊 😞

Nem tudom 😞

Alien
Nincs semmi baj a bannerrel, Third Watch-os szereplõk közül mind aktuális (hatodik évados), ER-esek közül Cartert kivéve szintén mindenki. Szóval semmi gond Amse bannerjával, ha nem tetszik csinálj jobbat 😊

kirol
Viasat-on mikor lesz már a Holtsáv folytatása?
Még mindig ismételnek?

Alien
És ne felejtsétek el

ma:
21:10 Vészhelyzet 😊

(Utána meg 24 S06E13 😄 Huhh ha Heroes és Prison Break ma nem szünetelne... 😄 De sebaj, el leszek ezzel a kettõvel is 😊)

Alien
Mind a kettõ jó 😊 Bár egy fokkal a Harmadik Mûszakot jobban szeretem (szerettem) és azt sajnálom nagyon, hogy nem megy már kinn, bár legalább rendes lezárása lett 😊 Kiváncsi vagyok adni fogja-e valaha is a hatodik évadot az RTL, igaz, hogy én már láttam, de biztos sokan szivesen megnéznék.

Winnie , nincs esetleg vmi infod ezzel kapcsolatban? 😊 Hogy lesz-e mûsoron a hatodik évad itthon?

Köszönjük, Marika küldje be a következõ beteget legyen szíves!

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

ez a banner egy szar

Max7
Ez már jó régi banner! Amúgy a mentõsök közül is hiányzik egy puni meg egy ürge a dokin kivül 😊 A tüzoltokból senki nincs

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Maak
de a fenti képen sincs már rajta amint látod...mondjuk még valaki hiányzik...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Max7
thx 😞

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Maak
ez az 5. évad ismétlése...úgy emlékeztem válaszoltam is :|...szal ismétlés és reményeink szerint jön a 6. ezután...és ha jól emlékszem az 5-ben már nem lesz, szal valószínûleg kiszált...

Max7
Nem igazán vagyok képben azért kérdezem ami most volt hogy doki lövöldözött ez valami ismétlés? vagy ezek new részek? Ha nem újak valaki mondja már meg hogy doki kiszáll a sorozatból?

Maak
hogyne nézném...kötelezõen😊

Max7
Mi lesz dokival? <#szomoru1>Kiszáll a sorozatból?<#szomoru1>

Punker
ismétlést nézitek?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Maak
1w3d aktív kapcsolat elteltével 95.1%-nál tartok a third watch 6.évadjával...kezdek befordulni hogy sosem ér le <#guluszem1>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

pillants bele néha szombat d.u. az rtl klubba, mindig rájövök hog Isten az a sorozat!! (3rd watch)

Max7
Vészhelyzet fan vagyok de nem igazán vagyok oda mostmár a vészhelyzetért a 3. mûszakkal meg úgy vagyok mint a vészheléyzettel 😄 (na ezt bogózd ki 😄)

na mivan senki nem akar flémelni?<#wilting>

üzenem az összes Vészhelyzet fannak hogy a Harmadik Mûszak harmadszori nézésre is sokkal izgalmasabb!

Aki még nem látta volna a HM egyik legjobb epizódját, az azonnal kapcsoljon az rtl klubra!

pontosan

amugy a ket sorozatnak mi koze egymashoz? ugyanazok a keszitok, producerek?
Maak
Én most láttam a third watch 6. szériájának az elsõ két részét...eddig is szerettem, de basszus, azok a részek...nem is merek írni semmit nehogy spoiler legyen, egyszóval, piszokjó a folytatás

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Dettó bár már unom mert jópárszor láttam. Harmadik mûszak nagymamám nagy kedvence, huh, alig várta amíg ment, aztán persze pont a legizgalmasabb résznél hagyták abba és szegény tûkön ül hogy mi lesz. 😊

már alig várom..)
es azt a közös részt megtudnad mondani hogy mikor..?