1546
  • Carlos
    Hmmm...akkor igazán kiadhatnák a többi epizódot DVD-n. Van rá egyáltalán reális esély?
  • bigapó
    igen, mindet:)
  • Carlos
    Hmmmm... ÉS mindet lenyomt az Rtl Klub?
  • Alien
    Hatodik (utolsó) évad megy az RTL-en :)
  • Alien
    Oh, jó hamar szállították
  • Alien
    Úgy tudom, hogy egyelőre semmi hír róla sajnos :(
  • Carlos
    Ami most megy a tévében az hanyadik évad?
    Nekem kábé 3-iknak tünik, de a port-on azt írják, hogy a 6-ik.
    (VI. évfolyam)
  • Carlos
    No. Megjött. Akkor este bele is nézek jól!
  • Carlos
    Igazad lehet. Nemtudom. Csak ezt találtam.
    Mindenesetre megrendeltem az első évadot. Lehet tudni valamit arról, hogy lesz-e a 2-ik évad is DVD-n, és hogy mikor kábé?
  • Alien
    Itt találhatod az első évadot :)

Legjobb tudomásom szerint nem adták még ki sehol sem a többit. Ha ez igazi, gyári dvd lenne, akkor nem hinném, hogy a hat évad elférne 18 lemezen. Hisz ha megnézed akkor az eredeti első évad 6 DVD-t tartalmaz.
  • Carlos
    Nem tünik annak: link

Az első évadot hol lehet megvenni?
  • Alien
    Rendesen csak az első évadot adták ki DVD-n. A többit úgy tudom, hogy sehol sem sajnos, még USA-ban sem. Amit láttál 120 dollárért az lehet, hogy ilyen házilag összedobott volt, gondolom hdtv ripekkel.
  • Carlos
    Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e kapni magyarországon a Harmadik müszak c. sorozatot DVD-n?
    Amerikai 18 DVD-set láttam 120 dollárért, de azon sajna semmilyen subtitle nincsen.
    Van valakinek valami tippje, honnan lehetne megszerezni?
  • Alien
    Néztem, reklámkor írtam De különben már láttam az egész évadot :)
  • ZsirosKenyer
    irritál hogy az rtl-nél nem tudnak promot vágni és mindig spoileres lesz..
  • Amse
    ez a rész még mindíg durva :C
  • Max7
    Nézd és ne forumozz közben :D
  • Alien
    Na, jó kis nyitó rész, nem igaz? :D
  • Szolnokboy1
    mindenki tapadjon a rtlklubra most!
  • ZsirosKenyer
    fasza, bár lehetne a mai is dupla.. az elsőt már láttam :C

mondjuk kicsit sajnálom hogy az rtl ilyen hamar le akarja zavarni a sorozatot hogy aztán ősztől nyomathassa megint azt a híg ER-t...
  • Alien
    Ma 21:15kor mindenki RTL Klub annak aki még nem látta Meg annak is aki már látta Szerintem én is megnézem megint:)

És jó hír, hogy jövő héttől dupla részek :)
    Június 19. Kedd, 21:15
    Június 19. Kedd, 22:20

• Athlon64
    Jaj de várom már a holnap estét! :)
    Már azt hittem , hogy nem adják tovább...
  • Alien
    Bizony bizony, Third Watch Season 6 :)
  • ZsirosKenyer
    új 3rd watch (SE06)
  • Punker
    kedden új rész?
  • M@TriX
    mi a francnak kell ennyire spirázni, ráadásul egy utolsó részt, már több mindent nyitva se tudtak volna hagyni, utálom az ilyet, hogy most meg jópár hónapig azt sem tudjuk, hogy mi van, max ha megnézzük előre de ahhoz meg nincsen kedvem, szóval elhúzhatnak a sunyiba ezekkel a húzásokkal.
  • Szolnokboy1
    nem valószínű hogy létezik hozzá. talán az első 3 évadhoz van, tovább nincs
  • ojgy
    Hali ER föggő vagyok Torrenten próbálom letölteni a 13. sorozatot de magyar feliratot nem találok.Tud valaki valamilyen tippet,hogy hol keressem Előre is kösszz!! üdv.ojgy
  • Alien
    Na én töltöm is a S1301-et
  • Bandee1987
    Kicsit spoileres, de nem annyira, 13x01 trailer
  • Bandee1987
    ja, durva 1 évadzáró volt :)
  • kimi88
    öcsém én azt sem tudtam hogy évadzáró lesz....

gondoltam leülök egyet punnyadni megin
    mint minden kedd este

de ez durva volt

(lehet h nem kellett volna egész nap karib tenger kalózait néznem , besokkoltam........)

• Max7
    Én megvárom inkább míg szinkronosan vetitik a retek klubbon de szerintem luka tuléli egyértelmű mert átesett a holtponton és már lehetett hallani hogy a csövön keresztül lélegzik tehát van spontán légzése! valaki extubálja és már rohan is abby-t emgkeresni!

Abi sok vért vesztett a kezéből és a fejét is beverte ami nem tettszett nekem a végén aq segge alatt a vér.... bár nem tudom hogy az ő vére-e mert ügye farmerba volt és összesés után röktön ennyi vér farmeron keresztül nem szivároghat! (bár ha a magzat vérzik akkor ciki de szerintem rendbejön!

a portáscsávó is rendbe fog jönni egy vállövést kapott... tuttomal más orvos medika vagy nővér nem sérült meg tehát ennyit a nagy mnészárlásról és a nagy orvoscseréről a vészhelyzetben...

többet vártam hiszen nagy mészárlást harangoztak be holott 1 rendőrt lőttek meg halálosan a nyakán de amikor elkezdték az ellátást akkor még eszméleténél volt!

egyedül az iraki katona halt meg.....
  • kimi88
    ez mekkora rész volt anyám..
    még most is úgy kell összekaparni...

szedem is a következőt.. csak feliratot kéne hozzá szerezni...

• Alien
    Sam volt férje Steve és egy másik cellatárs a kórházba került, úgy tűnt, hogy egy börtönbeli összetűzésről volt szó. Közben érkezik egy mentős gyakornok csaj 1 napra akinek látszólag semmi gyakorlata nincs, mint később kiderül, megvolt rendezve az egész, valójában a mentős csaj nem mentős volt hanem Steve cellatársának a csaja és nem is volt semmi összetűzés hanem így tervezték, hogy megszöknek. Megsérült Kovács bár ő jobban lett de levolt kötözve és tehetetlenül végig nézte ahogy Abby össszeesik. (szintén megsérül a lövöldözés közepette, nem kapott golyót, csak szilánkokat meg beverte a fejét, de valami sajnos biztos nem stimmel, mert a rész végén összeesett miközben Luka a másik szobából az ágyra kötözve nézni. ) Luka egyébként nem tudott szólni semmit, mert intubálni kellett, de ezt nem tudta senki.
    Jerryt érte még lövés, nem derült ki, hogy mi lesz vele.
    Közben Neila és Pratt Michael temetésén vett részt.

Tömören így ennyi hirtelen ha valami nem világos szólj nyugodtan :)

Oh és még annyi, hogy Samet lényegében elrabolta Steve a fiával együtt.
  • Alien
    Én is erősen gondolkodom, hogy lekéne szedni a következő részt
  • Alien
    Bizony bizony TW lesz :D Több okból is nézni kell

a, Nagyon jó évad szerintem :D
    b, sajnos az utolsó is tehát kihagyhatatlan
    c, egyszerüen mert a Harmadik Műszakról van szó

Azért vicces, hogy az utolsó részből is voltak bevágások a promoban amit mutattak :) Na mindegy gondolom ezekntúl úgyis mindig az aktuális részt fogják promozni.
  • drobee
    Valaki pötyögje be mi volt a részben, épp a végére értem haza. Bár az is megfelel, ha tudtok adni egy linket (btw angol is jó), ahol nem csak ajánlószerűen van leírva a tartalma.
  • Szolnokboy1
    jó rész volt, most ugy vagyok mint a TW 5. évadja után, le kéne szedni a köv részt :)
  • ZsirosKenyer
    ez volt eddig az egyetlen ER rész ami tetszett.. jövő keddtől viszont Third Watch igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!