Harmadik Műszak/Vészhelyzet (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien
Az utolsó évadban szerepel 😊

amugy a bannerban, a Harmadik mûszakos szereplõk közül ki az a csaj-aki balrol a masodik?
..'Mindez nem lenne baj, de mint tudjuk, a 2 sorozatnak van egy közös része..'
lenne a 2 sorinak egy kozos resze??
kirol
Vagyis télen uborkaszezon van, nyáron cucumberszezon, tavasszal Gurkeszezon, összel meg cetrioloszezon.

Ki nem szarja le milyen szezon van amerikában, elég szomorú, hogy a hülye magyar ebben is õket majmolja.
Ennyi erõvel ne sugározzanak sose semmit, mert télen mindenki a himaláján síel, nyáron a bahamákon üdül (vagy fordítva, igény szerint), õsszel és tavasszal meg ugye unalmában körbejárja a föld többi részét az ember, így nem ér rá este 43 percet TV-t nézni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gondolom erre majd jön valami hihetetlen nagy okosság, de arra már nem reagálok, mert ez a téma amúgy se ér annyit.

"Az éveadok végén a 3. mûszak is szünetelt"

az évadok végén szerintem minden sorozat szünetel. régen a vészhelyzet évad két fele között ment 3. mûszak, de 2-3 éve az sem. mindig szünet van.

" amúgy meg azért szünetetltetik gyakrabban a vészhelyzetet mert lassan utoljérjük az amerikaiakat"

nem azért, hanem azért, mert januér-február reklámozói szempontból uborkaszezon. minden nagy és új mûsor, sorozat márciusban fog indulni.

utolérni meg nem érünk utol senki, mivel már 4 éve vagyunk éppen amerika mögött, pont egy évvel. 11 rész õsszel, 11 tavasszal. nagyjából kint is ez a tempó, így fizikailag sem érhetnénk utol õket. (hiszen nyáron dettó nincs vészhelyzet, mert az még uborkább szezon.)

és utánna meg nem lesz már mit nézni meg ha kiadás után vetítik akkor sokkal többet kell érte fizetniük!"
Max7
Az éveadok végén a 3. mûszak is szünetelt amúgy meg azért szünetetltetik gyakrabban a vészhelyzetet mert lassan utoljérjük az amerikaiakat és utánna meg nem lesz már mit nézni meg ha kiadás után vetítik akkor sokkal többet kell érte fizetniük!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

nem kell semmit észbetartani. az utóbbi 5 évben csak egy sorozat szünetelt mindig. a vészhelyzet. én nem is nézem és mégis tudom.
kirol
Fontosabb dolgok is vannak, mint hogy azt tartsam észbe melyik sorozatnak mikor van szünete.

"Na ne már, ez tuti?"

csak most kapcsolódtál be a vészhelyzetbe? az utóbbi 5 évben mindig volt ilyen szünet a téli uborkaszezonban.
Max7
Én úgy hallotam, hogy legkésöbb februárig lesz de már nem a következõ hanem az azutáni keddtõl lesz

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

bigapó
viasat3-on most is megy a vészhelyzet. igaz régi részek😊 mondjuk nekem ezek jobban tetszenek, mint a mostani széria.

The Matrix has you...

kirol
Na ne már, ez tuti?

Tévedés:

Téli álmot alszanak az orvosok

Sokan érdeklõdtek, hogy akkor most mi is van a Vészhelyzet-Grace Klinika párossal, elsuvasztotta õket valahová az RTL, vagy jobbnak látták Bud Spencer ismétléseket elõvenni helyettük? Nos, szünetelnek a sorozatok, jönnek vissza idõvel (március), ez van.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

kirol
Akkor jó. Köszi.

Max7
lesz bizony hogy lesz 😊

Így igaz, elvileg lesz 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Max7
Karácsony miatt nemsokára folytatják jövõhét utáni héten elvileg már lessz!

kirol
Most miért hagyta abba az RTL Klub a Tréklinika és a Tréhelyzet sugárzását?

Sziasztok!
Olykor-olykor belenézek a Vészhelyzet ismétlésébe a Viasaton, és nagyon meglepõdtem,<#wow1> hogy már vagy a 4. színészt (kis epizódszerepekben) látom benne, aki a 3. mûszakban fõszereplõ. Pl.Davis mint egy beteg, Doki mint HIV fertõzött csaj pasija, aztán ott volt az az orvosnõ, aki a 3. mûszakban Doki barátnõje, itt meg egy leszbi tûzoltó. Johnson hadnagy is feltûnt egyszer. Mindez nem lenne baj, de mint tudjuk, a 2 sorozatnak van egy közös része, és emiatt kicsit fura a 3. mûszakos kedvenceimet a Vészhelyzetben látni mellékszerepekben. Nem gáz ez egy kicsit?<#conf>
Alien
Tetszett a mostani rész, szegény kislány 😞((

A jövõ heti pedig szintén jónak igérkezik! 😊

egyedül a jövõ heti részt fogom megnézni, az jónak tûnik promo alapján. De ettõl függetlenül már rohadtul nem érdekelnek a karakterek sajnos, lapos az egész. Továbbra is kitartok a Harmadik Mûszak mellett, az az igazi 😉

Max7
A mai vészhelyzet elég zsír volt pláne hogy azt a rohadékot felniytották és vagy 10l vér kifojt csak úgy simán a padlóra 😄

a kislányt meg kibaszottul sajnálom még ha csak film is 😞

viszont a jövõhét keddi zsír lessz! végre kezdi felszedni magát a vészhelyzet 😊

Alien
Különben ma ne feledjétek, ER 21:15-kor! 😊 Utána nekem Prison Break (S02E12) és Saw 3 😄 Jó kis este lesz 😊)

Alien
Különben nekem is olyan érzésem van, hogy ha lement újra az ötödik évad akkor leadják a hatodikat. No majd meglátjuk 😊

bigapó
azért én látok esélyt arra, hogy ezután leadják a 6. évadot is. lásd lost2. ott is az elsõ évad lement gyorsítva, aztán meg itt van a 2. 😊) reménykedjünk gyárekek😊) egyébként meg egészség legyen, az a lényeg...

The Matrix has you...

Maak
sajna az 5. évadot ismétlik újra...nagyon várnám már pedig mi lesz a kórházas zárójelenet után...idegesítõ, hogy nem vették meg a folytatást...vagy csak nem adjál le <#falbav>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Alien
Ötödik évad megy a Harmadik Mûszakból.

Alien
Lehet 😄 Szegény 😄

Alien
Jaja nekem is tetszett ez a rész 😊

Alien
Sajnos elvileg nem, hanem ismét az ötödik évad lesz, legalábbis a tartalom erre utal.

kirol
Most akkor ami mindjárt lezs 3. mûszak, az onnan folytatja, ahol abbahagyták? Vagyis a lövöldözéstõl?

Sziasztok! Megvan valakinek aránylag jó minõségben a Harmadik Mûszak 2-5. évadja? Cserébe van egy csomó DVD-m. A többit e-mailben megbeszéljük.
Zomil
sziasztok, vki pm-be nem tudna küldeni egy linket, h honnan szedhetném le a keddi részt? mert sajna lemaradtam rola
Elöre is köszi!

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Mekkora karaktere van John Leguizamonak ! Jó rész volt, tetszett

bigapó
biztos azért csap bele a villám, mert olyan nagy mackó (állat) 😊))

The Matrix has you...

Alien
És úgy volt, hogy mindenki tudta, csak Weaver nem, hogy Jerryt ilyen viharban nem lehet kiküldeni 😊)

-Hol van Jerry?
-Kiküldtem vásárolni
-Ilyen idõben???
-Miért nem cukorból van...

És többen is mondták, hogy ilyen idõben hogy hogy kiküldte és a Weaven nem értette, hogy miért mondják, csak a végén amikor a Jerry bejött morcosan és visszaadta az elégett visszajárót meg a mackót 😄

bigapó
hú, ez nagyon komoly lehetett😊))

The Matrix has you...

FrezeR
persze. Weaver elküldte Jerry-t egy játékmackóért a közeli játékboltba. Már látszott, hogy nagyon fél valamitõl a srác de azért elment. Aztán jó idõ múlva visszajött és a ruhája meg volt égve picit a játékmaci is tiszta fekete lett 😊 kiderült hogy belecsapott a villám és az olvasztotta meg a visszajárót is. Ja és ez nem az elsõ eset volt a , és ezért félt! Persze ezt nem tudhatta Weaver 😊 de túlélte ismét és semmi baja nem lett (legalábbis ebben a részben nem derült ki) igy röviden ennyi

bigapó
de mi történt vele? leírnád a lényeget?

The Matrix has you...

FrezeR
azok fémpénzek voltak 😊

bigapó
nem láttam a részt, de elmagyaráznád, hogy mi volt az amit Weaver-nek mutatott? összeolvadt mûanyagnak tûnt és azt mondta, hogy ez maradt... (nem értettem mibõl).

The Matrix has you...

bigapó
nem láttam a részt, de elmagyaráznád, hogy mi volt az amit Weaver-nek mutatott? összeolvadt mûanyagnak tûnt és azt mondta, hogy ez maradt... (nem értettem mibõl).

The Matrix has you...

Alien
Ötödik évad elsõ részére utal a tartalom 😞 Szóval szerintem el van írva és ötödik évad lesz csak, ami talán jó elõjel lehet abból a szempontból, hogy ha vége az ismétlésnek akkor talán hatodik évad. Viszont aki teheti, addig is szedje le és nézze meg, mert tényleg nagyon jó😊

Alien
Tény, hogy nem olyan mint régen, de szerintem nem volt rossz a mai rész 😊

Alien
Na most ez az ER rész egész jó volt szerintem 😄

Jujj szegény Jerry :S 😄DD

Max7
Nem tudom, hogy az én életem változott meg (ami több mint valószinü) de a vészhelyzetet unalmasnak találom mostmár én is 😞

Alien
Port.hu szerint hatodik évad, viszont a tartalom nem arra utal :S

spyderco
november 18-án a 6. évadot kezdik

http://www.o-store.hu

hej! kösz az infót!

örülök neki, asszem újra végignézem az évadot, és a magyar csatornák szokásához híven talán a full évad ismétlése után belevágnak a 6.-ba is! <#eljen>

sziasztok!
gondoltam, beirom hatha valakit erdekel. nov18(szombat) rtlklub 15.50 harmadik muszak. sajnos csak az 5.evadot kezdik...