1546
-
sweetkat #1266 honnan tudod? -
#1265 Sully hangján én is meglepődtem :S Nem tudom, hogy mi történhetett. -
#1264 Nem a sugárzástól, egy másik betegsége van.
"Ugye nem fog kilépni a sorozatból??"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Látni fogod az utolsó részig :)
-
#1263 Na ha minden igaz akkor Cruz SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!leukémiás -
sweetkat #1262 jajjj! ne már!! ő az kedvencem a sorozatban. nem tudjátok, hogy hol lehet elolvasni az előzeteseket??? -
#1261 Hát mivel azt mondta előrehaladott állapotban van ezért gondolom, hogy rák meg azért is ez a legvalószinűbb, mert az amcsiknál a filmekben mindig mindenki rákos látsd House. -
sweetkat #1260 tudja esetleg valaki, hogy mi?? annyi derült ki, hogy nem kezelhető! Ugye nem fog kilépni a sorozatból?? -
sweetkat #1259 nem tudom, vmi betegsége van
-
#1258 A Cruz miért bömbölt a végén? Az orvos megmondta neki, hogy meg fog halni a sugárzás miatt vagy csak a drámai hatáskeltés miatt? -
#1257 Pont ezt akartam mondani... :/ -
#1256 Sullynak igy hipp-hopp megváltozott a magyar hangja? Pedig az eddigi nagyon jó volt... -
DEITER #1255 Ezeket találtam, le is lehet tölteni. Innen van meg a 2. évad is, csak felirat kéne
17 Jul 07 TV Shows [D]Third Watch Season 5 7.9 GB 2 23
17 Jul 07 TV Shows [D]Third Watch Season 4 9.26 GB 3 20
17 Jul 07 TV Shows [D]Third Watch Season 3 8.28 GB 4 26
17 Jul 07 TV Shows [D]Third Watch Season 2 5.66 GB 0 0
17 Jul 07 TV Shows [D]Third Watch Season 1 -
DEITER #1254 Hi. Megvan a 2. évad, sikerült letöltenem. Tudnátok hozzá feliratot adni? -
#1253 Jaja elég sokat lelőnek az előzetesek. De szerintem tartalmat se olvasson senki mert azok meg még jobban. A mostani tartalom amit Deiter beírt nagyon az. Nekem mindegy mert én már láttam az évadot, de szerintem a többiek érdekében senki ne másoljon be tartalmat se (és a saját maga érdekében pedig ne is olvassa el) -
ZsirosKenyer #1252 egyre spoileresebba topik :/
persze erről részben az rtl trailerek is tehetnek -
#1251 nem lesz bajuk, mert nem kerül az ügy bíróság elé a lentebb említett spoileres dolgok miatt. tehát happy end. -
#1250 Na ja, csakhogy egy normális esetük megint nem volt, mert azért egy beszorult kéz és egy égő ring nem nagy kaland :) -
#1249 Jah csak te le tudtad írni a nevét :) Azért nem isrtam spoiler-be mert aki nézte ezt a rész az a végén látta hogy ifjabbik Finney ölelgeti az apját egy kocsiban és azt kiabálja hogy miért tetted ezt apa (nyilván öngyilkos lett) ---- jajj de messze van a jövőhét kedd :(
Amúgy valaki tud valami infót hogy miért hagyják abba ennél az évadnál a sorozatot? -
DEITER #1248 -
DEITER #1247 Szerintem nem kerülnek börtönbe. -
DEITER #1246 jövőhéten első rész: Az epizód ismertetése: C.T. Finney nem jelenik meg a főügyész előtt, inkább a maga módján tesz pontot a 25 évvel ezelőtti ügy végére. Levine kedvenc kávézója felrobban. Carlos majd belehal az aggodalomba, amikor tudomást szerez a robbanásról, hiszen Holly pár perccel azelőtt, szinte a kávézó ajtajából hívta. Rádöbben, hogy szereti a lányt, és amikor az szakít vele, meg is vallja neki az érzelmeit. A robbanás egyik áldozatáról kiderül, hogy terrorista. A kórházba szállított fiatalembert 2 társa megpróbálja eltenni láb alól. Az egyik Sully szeme láttára lesz öngyilkos, a másikat elfogják, és beviszik a kapitányságra. Cruz és Rice nyomozó döbbenetes felfedezést tesz?
Második rész:
Az epizód ismertetése: Cruz és Rice gyanúsítottja sugárfertőzött, emiatt ki kell üríteni a kapitányságot. Carlos, Grace, Cruz és Rice érintkezett a fogollyal, ezért vérvizsgálaton kell átesniük. Fields doktor megtudja, hogy Cruz halálos betegségben szenved. Rice és Cruz - némi szerencse segítségével - megakadályozza a terroristák akcióját. A közös munka során kölcsönös szimpátia alakul ki köztük, de Rice sebesülése után Cruz összefut a kórházban a férfi feleségével. Carlos nem tud tisztázni egy félreértést Hollyval, mert a lány eltűnik. -
DEITER #1245 egyszerre írtunk, csak én spoiler-be :) -
DEITER #1244 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!C.T. Finney öngyilkos lesz a következtő részben. -
#1243 Az előzetesben mutatják hogy az öreg trini fejbelövi magát ebből adódik hogy komoly bajok (halál) nem lesz belölle, bár börtön..... -
ZsirosKenyer #1242 a második rész megható volt nagyon :( -
DEITER #1241 Most láttam a reklámba, hogy már bosco-t hazaengedik! jee -
DEITER #1240 vajon lesz bajuk sulli-éknak a vallomások miatt? -
DEITER #1239 De dúrva ez a mai második rész! -
ZsirosKenyer #1238 lol -
#1237 Most mondjam azt hogy emlegetni kellet csak a tűzoltókat? :D -
barbycica #1236 jah Bosco már vissza jöhetne.. nagyon nagyon hiányzik.. de asszem a kövcsikbe már gyakrabban lesz..mert már magához tért..remélem nemsokára már visszajön a középpontba..
a tűzoltók meg télleg eltűntek..nem toom szerintem vannaok okok amiből jobb lett pl h izgibb.. de viszon nagyon sok jó szereplő elment.. jah meg h vége lesz..:(nem tudjátok hány rész lesz még a végéig? -
ZsirosKenyer #1235 a tűzoltóknál Jimmy volt a főszereplő, viszont amióta a nőjével együtt eltűnt már nem is nagyon lehetne kit a középpontba állítani..így gondolom mostantól már nem is lesz tűzoltós rész :( -
#1234 tényleg most esik csak le nekem is hogy tűzoltók jóformán egyáltalán nem voltak :S -
#1233 Bosco mikor fog már visszatérni, mert olyan üresek nélküle a részek, sőt ebben az utolsó évadban az első részen kívül egy valamire való rész nem volt, még Carlos is alig kap szerepet, a tűzoltók meg szinte teljesen eltűntek. -
DEITER #1232 Közben megtaláltam a topikban, köszi aki berakta ezt 2 hete. Akit érdekel melyikre gondoltam, tessék:
Green day - Boulevard Of Broken Dreams -
DEITER #1231 Hi. 2 hete a harmadik műszakban, mikor átverték a sorozatgyilkost az idővel, és sikerült megmenteni a kiscsajt, és e jelenet alatti zene címe kéne. Valaki emlékszik rá? -
barbycica #1230 Nagyon köszikeee.. -
puckány #1229 Nickelback: Someday -
barbycica #1228 sziasztok.. nem tuggyátok annak a számnak a címét meg előadóját ami abban a részban volt amikor lelőtte Yokas a drogos faszit????
és a következő részben lesz már a bosco? vagy nem tggyátok mikor jön vissza? már hiányzik:) -
#1227 Nem baj, ők a legnagyobbak és kész^^