1546
  • sweetkat
    honnan tudod?
  • Alien
    Sully hangján én is meglepődtem :S Nem tudom, hogy mi történhetett.
  • Alien
    Nem a sugárzástól, egy másik betegsége van.

"Ugye nem fog kilépni a sorozatból??"

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Látni fogod az utolsó részig :)

• Shep
    Na ha minden igaz akkor Cruz
  • sweetkat
    jajjj! ne már!! ő az kedvencem a sorozatban. nem tudjátok, hogy hol lehet elolvasni az előzeteseket???
  • Shep
    Hát mivel azt mondta előrehaladott állapotban van ezért gondolom, hogy rák meg azért is ez a legvalószinűbb, mert az amcsiknál a filmekben mindig mindenki rákos látsd House.
  • sweetkat
    tudja esetleg valaki, hogy mi?? annyi derült ki, hogy nem kezelhető! Ugye nem fog kilépni a sorozatból??
  • sweetkat
    nem tudom, vmi betegsége van
  • Harly18
    A Cruz miért bömbölt a végén? Az orvos megmondta neki, hogy meg fog halni a sugárzás miatt vagy csak a drámai hatáskeltés miatt?
  • Kaplan
    Pont ezt akartam mondani... :/
  • Szolnokboy1
    Sullynak igy hipp-hopp megváltozott a magyar hangja? Pedig az eddigi nagyon jó volt...
  • DEITER
    Ezeket találtam, le is lehet tölteni. Innen van meg a 2. évad is, csak felirat kéne

17 Jul 07 TV Shows [D]Third Watch Season 5 7.9 GB 2 23
    17 Jul 07 TV Shows [D]Third Watch Season 4 9.26 GB 3 20
    17 Jul 07 TV Shows [D]Third Watch Season 3 8.28 GB 4 26
    17 Jul 07 TV Shows [D]Third Watch Season 2 5.66 GB 0 0
    17 Jul 07 TV Shows [D]Third Watch Season 1
  • DEITER
    Hi. Megvan a 2. évad, sikerült letöltenem. Tudnátok hozzá feliratot adni?
  • Alien
    Jaja elég sokat lelőnek az előzetesek. De szerintem tartalmat se olvasson senki mert azok meg még jobban. A mostani tartalom amit Deiter beírt nagyon az. Nekem mindegy mert én már láttam az évadot, de szerintem a többiek érdekében senki ne másoljon be tartalmat se (és a saját maga érdekében pedig ne is olvassa el)
  • ZsirosKenyer
    egyre spoileresebba topik :/

persze erről részben az rtl trailerek is tehetnek
  • bigapó
    nem lesz bajuk, mert nem kerül az ügy bíróság elé a lentebb említett spoileres dolgok miatt. tehát happy end.
  • Shep
    Na ja, csakhogy egy normális esetük megint nem volt, mert azért egy beszorult kéz és egy égő ring nem nagy kaland :)
  • Max7
    Jah csak te le tudtad írni a nevét :) Azért nem isrtam spoiler-be mert aki nézte ezt a rész az a végén látta hogy ifjabbik Finney ölelgeti az apját egy kocsiban és azt kiabálja hogy miért tetted ezt apa (nyilván öngyilkos lett) ---- jajj de messze van a jövőhét kedd :(

Amúgy valaki tud valami infót hogy miért hagyják abba ennél az évadnál a sorozatot?
  • DEITER
  • DEITER
    Szerintem nem kerülnek börtönbe.
  • DEITER
    jövőhéten első rész: Az epizód ismertetése: C.T. Finney nem jelenik meg a főügyész előtt, inkább a maga módján tesz pontot a 25 évvel ezelőtti ügy végére. Levine kedvenc kávézója felrobban. Carlos majd belehal az aggodalomba, amikor tudomást szerez a robbanásról, hiszen Holly pár perccel azelőtt, szinte a kávézó ajtajából hívta. Rádöbben, hogy szereti a lányt, és amikor az szakít vele, meg is vallja neki az érzelmeit. A robbanás egyik áldozatáról kiderül, hogy terrorista. A kórházba szállított fiatalembert 2 társa megpróbálja eltenni láb alól. Az egyik Sully szeme láttára lesz öngyilkos, a másikat elfogják, és beviszik a kapitányságra. Cruz és Rice nyomozó döbbenetes felfedezést tesz?

Második rész:
    Az epizód ismertetése: Cruz és Rice gyanúsítottja sugárfertőzött, emiatt ki kell üríteni a kapitányságot. Carlos, Grace, Cruz és Rice érintkezett a fogollyal, ezért vérvizsgálaton kell átesniük. Fields doktor megtudja, hogy Cruz halálos betegségben szenved. Rice és Cruz - némi szerencse segítségével - megakadályozza a terroristák akcióját. A közös munka során kölcsönös szimpátia alakul ki köztük, de Rice sebesülése után Cruz összefut a kórházban a férfi feleségével. Carlos nem tud tisztázni egy félreértést Hollyval, mert a lány eltűnik.
  • DEITER
    egyszerre írtunk, csak én spoiler-be :)
  • DEITER
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    C.T. Finney öngyilkos lesz a következtő részben.
  • Max7
    Az előzetesben mutatják hogy az öreg trini fejbelövi magát ebből adódik hogy komoly bajok (halál) nem lesz belölle, bár börtön.....
  • ZsirosKenyer
    a második rész megható volt nagyon :(
  • DEITER
    Most láttam a reklámba, hogy már bosco-t hazaengedik! jee
  • DEITER
    vajon lesz bajuk sulli-éknak a vallomások miatt?
  • DEITER
    De dúrva ez a mai második rész!
  • ZsirosKenyer
    lol
  • Max7
    Most mondjam azt hogy emlegetni kellet csak a tűzoltókat? :D
  • barbycica
    jah Bosco már vissza jöhetne.. nagyon nagyon hiányzik.. de asszem a kövcsikbe már gyakrabban lesz..mert már magához tért..remélem nemsokára már visszajön a középpontba..
    a tűzoltók meg télleg eltűntek..nem toom szerintem vannaok okok amiből jobb lett pl h izgibb.. de viszon nagyon sok jó szereplő elment.. jah meg h vége lesz..:(nem tudjátok hány rész lesz még a végéig?
  • ZsirosKenyer
    a tűzoltóknál Jimmy volt a főszereplő, viszont amióta a nőjével együtt eltűnt már nem is nagyon lehetne kit a középpontba állítani..így gondolom mostantól már nem is lesz tűzoltós rész :(
  • Magoo
    tényleg most esik csak le nekem is hogy tűzoltók jóformán egyáltalán nem voltak :S
  • Shep
    Bosco mikor fog már visszatérni, mert olyan üresek nélküle a részek, sőt ebben az utolsó évadban az első részen kívül egy valamire való rész nem volt, még Carlos is alig kap szerepet, a tűzoltók meg szinte teljesen eltűntek.
  • DEITER
    Közben megtaláltam a topikban, köszi aki berakta ezt 2 hete. Akit érdekel melyikre gondoltam, tessék:

Green day - Boulevard Of Broken Dreams
  • DEITER
    Hi. 2 hete a harmadik műszakban, mikor átverték a sorozatgyilkost az idővel, és sikerült megmenteni a kiscsajt, és e jelenet alatti zene címe kéne. Valaki emlékszik rá?
  • barbycica
    Nagyon köszikeee..
  • puckány
    Nickelback: Someday
  • barbycica
    sziasztok.. nem tuggyátok annak a számnak a címét meg előadóját ami abban a részban volt amikor lelőtte Yokas a drogos faszit????
    és a következő részben lesz már a bosco? vagy nem tggyátok mikor jön vissza? már hiányzik:)
  • Kaplan
    Nem baj, ők a legnagyobbak és kész^^