Harmadik Műszak/Vészhelyzet (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Vészhelyzet meg egy vicc lassan. Ott is állandóan lövöldöznek és hasonlók....De ettõl függetlenül még mindig jobbak ezek, mint mondjuk a Csúnya Betti meg a hasonló okádékok...
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Ráadásul a 3rd watch-ban mindig más szereplõre fókuszál a sztori. Pl. Sully-nál is 2 évaddal ezelõtt összejöttek a dolgok(feleségével együtt felgyújtották a lakását, aztán alkoholista let stb stb) azóta viszont nyugi van. Szóval mindig másra jár rá a rúd.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
<#ravasz1>#ravasz1>
Þór vígi þessi rúnar
Nekem kábé 3-iknak tünik, de a port-on azt írják, hogy a 6-ik.
(VI. évfolyam)
Þór vígi þessi rúnar
Mindenesetre megrendeltem az elsõ évadot. Lehet tudni valamit arról, hogy lesz-e a 2-ik évad is DVD-n, és hogy mikor kábé?
Þór vígi þessi rúnar
Legjobb tudomásom szerint nem adták még ki sehol sem a többit. Ha ez igazi, gyári dvd lenne, akkor nem hinném, hogy a hat évad elférne 18 lemezen. Hisz ha megnézed akkor az eredeti elsõ évad 6 DVD-t tartalmaz.
Þór vígi þessi rúnar
Amerikai 18 DVD-set láttam 120 dollárért, de azon sajna semmilyen subtitle nincsen.
Van valakinek valami tippje, honnan lehetne megszerezni?
Þór vígi þessi rúnar
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
mondjuk kicsit sajnálom hogy az rtl ilyen hamar le akarja zavarni a sorozatot hogy aztán õsztõl nyomathassa megint azt a híg ER-t...
És jó hír, hogy jövõ héttõl dupla részek 😊
Június 19. Kedd, 21:15
Június 19. Kedd, 22:20
Már azt hittem , hogy nem adják tovább...
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
gondoltam leülök egyet punnyadni megin
mint minden kedd este <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
de ez durva volt <#nyes>#nyes>
(lehet h nem kellett volna egész nap karib tenger kalózait néznem <#vigyor2>#vigyor2>, besokkoltam........<#beka3>#beka3>)
Abi sok vért vesztett a kezébõl és a fejét is beverte ami nem tettszett nekem a végén aq segge alatt a vér.... bár nem tudom hogy az õ vére-e mert ügye farmerba volt és összesés után röktön ennyi vér farmeron keresztül nem szivároghat! (bár ha a magzat vérzik akkor ciki de szerintem rendbejön!
a portáscsávó is rendbe fog jönni egy vállövést kapott... tuttomal más orvos medika vagy nõvér nem sérült meg tehát ennyit a nagy mnészárlásról és a nagy orvoscserérõl a vészhelyzetben...
többet vártam hiszen nagy mészárlást harangoztak be holott 1 rendõrt lõttek meg halálosan a nyakán de amikor elkezdték az ellátást akkor még eszméleténél volt!
egyedül az iraki katona halt meg.....
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
még most is úgy kell összekaparni...
szedem is a következõt.. csak feliratot kéne hozzá szerezni... <#idiota>#idiota>
Jerryt érte még lövés, nem derült ki, hogy mi lesz vele.
Közben Neila és Pratt Michael temetésén vett részt.
Tömören így ennyi hirtelen ha valami nem világos szólj nyugodtan 😊
Oh és még annyi, hogy Samet lényegében elrabolta Steve a fiával együtt.
a, Nagyon jó évad szerintem 😄
b, sajnos az utolsó is tehát kihagyhatatlan
c, egyszerüen mert a Harmadik Mûszakról van szó
<#vigyor>#vigyor>
Azért vicces, hogy az utolsó részbõl is voltak bevágások a promoban amit mutattak 😊 Na mindegy gondolom ezekntúl úgyis mindig az aktuális részt fogják promozni.