1546
  • DecenS
    well: jogos.
    sorry, azt hittem az örökzöld "poént" lökted be, amit a write-only usereknek szoktak.
    köszi a linket, elég gazdag a kínálat, de sajna a 11. évad épp hiányzik. ráadásul eléggé ki kell böjtölni, mire tőteni kezd..
    úgyhogy asszem kilincselek tovább erre-arra, hátha ráakadok vkire, akinek megvan már.
  • Guer
    nem viccből írtam :)
  • toysoldier
    innen le tudod tölteni.
  • DecenS
    ok. most hogy kiélvezted ezt a roppant eredeti poént, lapozhatunk ugye?

szóval: képesnek érzi magát valaki arra, hogy megoldjunk egy bizniszt az alábbiak nyomán?
  • Guer
    gugliba írd be: sorozatok ingyen
  • DecenS
    hello.
    az épp mostanság futó, meg az elmúlt két évad érdekelne a vészhelyzetből. magyarul vagy magyar felirattal.
    megvannak-e ezek valakinek, és ha igen, megbeszélhetünk egy dvd-re irást, vagy valami ilyesmit..?
  • Flamer
    megvan.
  • Flamer
    valaki megtudja mondani mi ment ma a vészhejzetbe a végén? a zene.. mivolt?:o
  • ZsirosKenyer
    csak közlöm hogy aki lemaradt a Third Watch utolsó részéről az kedd éjjel (szerda hajnal) 2:00 órakor megnézheti újra. (rtl klub)
  • hpp
    Sajnos nincs. A feliratos oldalakon kéne érdeklődni hátha van kedve valakinek leforditani.
  • LES FORZA INTER
    feliratod nincs?
  • hpp
    Küldj privi-t a cimeddel és elpostázom 1dvd-n. Nincs tárhelyem meg kedvem se 3gb 15k/s feltölteni.
  • Guer
    az 5 évad szinkronos részeit, ami megvan plz juttasd el vhogy illetve ha tudsz még vmi egyebet 2-5 között ami szinkronos vagy feliratos szólj róla mindenképpen, énis ezekre vadászom már régóta...
  • hpp
    1,6 teljes évad megvan szinkronnal. 5.évad 1-9epizod megvan szinkronnal. A 2,3,4-est most töltöm angolul.
  • LES FORZA INTER
    mért az elsőhöz van feliratod? én nem találtam idáig egyik évadhoz sem feliratot sajna.
  • hpp
    Gondolom senki nem tud segíteni de azért hátha.

Harmadik műszakból 2,3,4. évad megvan valakinek magyarul?
    Esetleg felirat az angol torrentes verziohoz?
  • Broafka
    szasiztok, volt egy olyan rész a vészhelyzetben amikor egy fekete gyereknek kiugrott a szeme, és próbálták visszatenni neki! és tök undorító volt! :D
    az melyik rész volt? megtudja nekem mondani valaki?
  • Minstrel
    Parenthood
  • Elar
    Sziasztok!

A tegnapi résznek mi volt az angol címe?
  • DEITER
    balázs meg mónika só helyett elviselném a harmadik műszakot :)
  • barbycica
    Hétfőn meg kedden volt az rtl-n éjjel 2-kor..azt nem tudom mikor lesz de szte valahogy így...
  • berczely
    Mikor hoool??
  • sweetkat
    mi??? mikor adják?? nem láttam!!
  • barbycica
    júj.. láttátok az rtl-en újra kezték a 6. évadot..a harmadik műszakból!!!!
  • sweetkat
    Nem tudjátok honnan lehet leszedni a Vészhelyzet mostani évadának az eddig leadott részeit?
  • Godagirl
    Lécci valaki tegye fel az oldal címét ahonnan az összes ahrmadik műszak filmzenét le lehet szedni!!!
  • a.carkey
    Ez a mostani (RTLen adott) vészhelyzet széria nagyon nem jön be.
    Hagyom is.

Más.
    Nem tudom nézitek-e, de a Bionic Woman remakejében Molly Price is szerepel. Ráadásul így a 2. rész után nagyon jónak tűnik a sorozat is.
  • Guer
    már a harmadik müszakra gondoltam...
  • Guer
    vajon honan lehetne megszerezni a 2-5 évadot?
  • Max7
    torrenten az (n)mag oldalon (többet nem tudok segíteni)
  • Zsolt01
    Sziasztok.

A múlt heti Vészhelyzet rész érdekelne (sajnos nem láttam), valaki valamit tud róla, valahol megtalálható a neten ?
    Vagy esetleg valakinek megvan ?

Köszi!
  • Szolnokboy1
    Intenzív rész volt, a Sam szál és a kórház szál is jó volt. Tetszett.
  • berczely
    Jó lenne ha valameik csatorna leadná!!
  • ZsirosKenyer
    tuti hogy lefogja!
    szerintem 3 lehetőség van:

-vagy az RTL kezdi újra lenyomni
    -esetleg a COOL tv ami ugye az RTL tulajdona (bár ez azért nem valószínű mert oda inkább megbotránkoztató, fiatalos sorozatok kerülnek, a Third watch meg inkább az ER-hez hasonló enyhe konzervatív stílust hozza inkább)
    -harmadik lehetőség a viasat, akik ugye a Vészhelyzetet is elkezdték előről nemrég
  • berczely
    Én azt is dijjaznám ha elejétől az összes évadot leadná valameik csatorna újra...én nézném az tuti!!
  • berczely
    Tényleg!!A Pilot c. rész utolsó 10 perce a végén tényleg a Battersea sól!!
  • berczely
    Kösz a címet! Am most beugrott nagyon ismerős szám...a klippjében talán egyedfejlődés van vagy valami iesmi ősember blablabla
  • ZsirosKenyer
    jaja, a legelső. Azért pilot a neve mert ennek a nézettségén múlt hogy folytatják-e vagy sem. De szerencsére még 6 éven keresztül szerette mindenki :)

Végignéztem az egész epizódot, marha ütős volt, poén hogy a 6. évad utolsó részében pont a "battersea" c. szám ment, ugyanaz ami ennek a résznek a végén is.

én szoktam látni a full évadokat neten de ritkán és nagyon lassan jön le az a 8 GB, szóval inkább a DVD-t javaslom..
  • bigapó
    ez melyik, az első évad első rész?

csak a címe miatt gondolom:) nem emlékszem. az összes évad fent van egyébként valahol neten?
  • ZsirosKenyer
    amúgy marha jó nézni.. milyen fiatal mindenki!

hiányzik a sorozat :(