1546
-
DecenS #1426 well: jogos.
sorry, azt hittem az örökzöld "poént" lökted be, amit a write-only usereknek szoktak.
köszi a linket, elég gazdag a kínálat, de sajna a 11. évad épp hiányzik. ráadásul eléggé ki kell böjtölni, mire tőteni kezd..
úgyhogy asszem kilincselek tovább erre-arra, hátha ráakadok vkire, akinek megvan már. -
#1425 nem viccből írtam :) -
#1424 innen le tudod tölteni. -
DecenS #1423 ok. most hogy kiélvezted ezt a roppant eredeti poént, lapozhatunk ugye?
szóval: képesnek érzi magát valaki arra, hogy megoldjunk egy bizniszt az alábbiak nyomán? -
#1422 gugliba írd be: sorozatok ingyen -
DecenS #1421 hello.
az épp mostanság futó, meg az elmúlt két évad érdekelne a vészhelyzetből. magyarul vagy magyar felirattal.
megvannak-e ezek valakinek, és ha igen, megbeszélhetünk egy dvd-re irást, vagy valami ilyesmit..? -
#1420 megvan. -
#1419 valaki megtudja mondani mi ment ma a vészhejzetbe a végén? a zene.. mivolt?:o -
ZsirosKenyer #1418 csak közlöm hogy aki lemaradt a Third Watch utolsó részéről az kedd éjjel (szerda hajnal) 2:00 órakor megnézheti újra. (rtl klub) -
hpp #1417 Sajnos nincs. A feliratos oldalakon kéne érdeklődni hátha van kedve valakinek leforditani. -
#1416 feliratod nincs? -
hpp #1415 Küldj privi-t a cimeddel és elpostázom 1dvd-n. Nincs tárhelyem meg kedvem se 3gb 15k/s feltölteni. -
#1414 az 5 évad szinkronos részeit, ami megvan plz juttasd el vhogy illetve ha tudsz még vmi egyebet 2-5 között ami szinkronos vagy feliratos szólj róla mindenképpen, énis ezekre vadászom már régóta... -
hpp #1413 1,6 teljes évad megvan szinkronnal. 5.évad 1-9epizod megvan szinkronnal. A 2,3,4-est most töltöm angolul. -
#1412 mért az elsőhöz van feliratod? én nem találtam idáig egyik évadhoz sem feliratot sajna. -
hpp #1411 Gondolom senki nem tud segíteni de azért hátha.
Harmadik műszakból 2,3,4. évad megvan valakinek magyarul?
Esetleg felirat az angol torrentes verziohoz?
-
#1410 szasiztok, volt egy olyan rész a vészhelyzetben amikor egy fekete gyereknek kiugrott a szeme, és próbálták visszatenni neki! és tök undorító volt! :D
az melyik rész volt? megtudja nekem mondani valaki? -
#1409 Parenthood -
Elar #1408 Sziasztok!
A tegnapi résznek mi volt az angol címe? -
DEITER #1407 balázs meg mónika só helyett elviselném a harmadik műszakot :) -
barbycica #1406 Hétfőn meg kedden volt az rtl-n éjjel 2-kor..azt nem tudom mikor lesz de szte valahogy így... -
#1405 Mikor hoool?? -
sweetkat #1404 mi??? mikor adják?? nem láttam!! -
barbycica #1403 júj.. láttátok az rtl-en újra kezték a 6. évadot..a harmadik műszakból!!!! -
sweetkat #1402 Nem tudjátok honnan lehet leszedni a Vészhelyzet mostani évadának az eddig leadott részeit?
-
Godagirl #1401 Lécci valaki tegye fel az oldal címét ahonnan az összes ahrmadik műszak filmzenét le lehet szedni!!! -
#1400 Ez a mostani (RTLen adott) vészhelyzet széria nagyon nem jön be.
Hagyom is.
Más.
Nem tudom nézitek-e, de a Bionic Woman remakejében Molly Price is szerepel. Ráadásul így a 2. rész után nagyon jónak tűnik a sorozat is. -
#1399 már a harmadik müszakra gondoltam... -
#1398 vajon honan lehetne megszerezni a 2-5 évadot? -
#1397 torrenten az (n)mag oldalon (többet nem tudok segíteni) -
Zsolt01 #1396 Sziasztok.
A múlt heti Vészhelyzet rész érdekelne (sajnos nem láttam), valaki valamit tud róla, valahol megtalálható a neten ?
Vagy esetleg valakinek megvan ?
Köszi! -
#1395 Intenzív rész volt, a Sam szál és a kórház szál is jó volt. Tetszett. -
#1394 Jó lenne ha valameik csatorna leadná!! -
ZsirosKenyer #1393 tuti hogy lefogja!
szerintem 3 lehetőség van:
-vagy az RTL kezdi újra lenyomni
-esetleg a COOL tv ami ugye az RTL tulajdona (bár ez azért nem valószínű mert oda inkább megbotránkoztató, fiatalos sorozatok kerülnek, a Third watch meg inkább az ER-hez hasonló enyhe konzervatív stílust hozza inkább)
-harmadik lehetőség a viasat, akik ugye a Vészhelyzetet is elkezdték előről nemrég -
#1392 Én azt is dijjaznám ha elejétől az összes évadot leadná valameik csatorna újra...én nézném az tuti!! -
#1391 Tényleg!!A Pilot c. rész utolsó 10 perce a végén tényleg a Battersea sól!! -
#1390 Kösz a címet! Am most beugrott nagyon ismerős szám...a klippjében talán egyedfejlődés van vagy valami iesmi ősember blablabla -
ZsirosKenyer #1389 jaja, a legelső. Azért pilot a neve mert ennek a nézettségén múlt hogy folytatják-e vagy sem. De szerencsére még 6 éven keresztül szerette mindenki :)
Végignéztem az egész epizódot, marha ütős volt, poén hogy a 6. évad utolsó részében pont a "battersea" c. szám ment, ugyanaz ami ennek a résznek a végén is.
én szoktam látni a full évadokat neten de ritkán és nagyon lassan jön le az a 8 GB, szóval inkább a DVD-t javaslom.. -
#1388 ez melyik, az első évad első rész?
csak a címe miatt gondolom:) nem emlékszem. az összes évad fent van egyébként valahol neten? -
ZsirosKenyer #1387 amúgy marha jó nézni.. milyen fiatal mindenki!
hiányzik a sorozat :(