Harmadik Műszak/Vészhelyzet (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A múlt heti Vészhelyzet rész érdekelne (sajnos nem láttam), valaki valamit tud róla, valahol megtalálható a neten ?
Vagy esetleg valakinek megvan ?
Köszi!
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
szerintem 3 lehetõség van:
-vagy az RTL kezdi újra lenyomni
-esetleg a COOL tv ami ugye az RTL tulajdona (bár ez azért nem valószínû mert oda inkább megbotránkoztató, fiatalos sorozatok kerülnek, a Third watch meg inkább az ER-hez hasonló enyhe konzervatív stílust hozza inkább)
-harmadik lehetõség a viasat, akik ugye a Vészhelyzetet is elkezdték elõrõl nemrég
Végignéztem az egész epizódot, marha ütõs volt, poén hogy a 6. évad utolsó részében pont a "battersea" c. szám ment, ugyanaz ami ennek a résznek a végén is.
én szoktam látni a full évadokat neten de ritkán és nagyon lassan jön le az a 8 GB, szóval inkább a DVD-t javaslom..
csak a címe miatt gondolom😊 nem emlékszem. az összes évad fent van egyébként valahol neten?
The Matrix has you...
hiányzik a sorozat 😞
pedig klasszikus (Fatboy slim - right here right now)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Nem tudjátok véletlenül annak a számnak a címét ami abban a részben volt amikor Finney és a mentõs csajszi randiztak? (újból!).
Kb. 4 hete volt és az epizód legvégén...Elõre is köszi!
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Azt nem tudja valaki hogy magyarul a harmadik mûszak összes évada megjelent dvd-n?köszi!
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Chaos Anno Domini
Alah Alik Ya Sidi!
Kár, hogy vége.
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Látszott rajta hogy a fõnök rögtönzött, aztán a neki legkedvesebbektõl elbúcsúzott és közölte hogy hova kerülnek. Ez más munkahelyeken is így megy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The Matrix has you...
ünneprontó leszek, nekem nem tetszett a rész😞
nem az egész, mert voltak benne jó jelenetek, sõt...de mégis valahogy nem volt "ott". például amikor a fõnök beszél "mindenkivel", hogy milyen jó volt ez az õrs, meg hogy ki hova kerül majd. Nem véletlenül tettem idézõjelbe. 5-en dolgoztak szerintetek az örsön?? tudom, hogy ne lehet minden kis nyikhajtól elbúcsúzni, de ezt másképp kellett volna megcsinálni szerintem, ez nagyon össze lett csapva. ennél sokkal jobb részek is voltak már, egészben. Lehet, hogy azért érzem ezt, mert már több nem lesz.
Most biztos vagyok benne, hogy jó pár emberkének a lelkivilágába tapostam a csizmámmal, de ezt olyan "emberke" mondja, aki hatalmas THIRD WATCH rajongó, annak idején alig tudtam kivárni, hogy mi lesz jövõ héten és most meg arcul csapnak egy ilyennel...ez az Én véleményem...
ui: ami nagyon bejövõs rész volt, az az amikor vágás nélkül forgattak le egy részt. egy gyilkosság körül bonyolódik a történet, jópár szereplõ bekapcsolódik a részbe, mentõsök is, de fõleg rendõrök. aki tudja melyik az, az szóljon légyszi. nem a 6. évadban volt, az tuti. asszem az 5-ik, mert a belsõs négercsaj is benne van úgy emlékszem.
The Matrix has you...
Lenne egy kérdésem a Third Watch-al kapcsolatban.Jó pár részt az idõk folyamán kihagytamm sajna.Mi lett Dokival?Miért került pszihiátriára vagy hova?
kár h nem folytatódik mikor "megépítik az új kapitányságot"
áá nagyon fognak hiányozni..!!!
third watch forever!!!!!!!!!!!<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Csak magyar feliratot tudna hozzájuk passzolni vki, bármelyik évadhoz.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
god with you third watch, you were good! Goodbye Camelot!
(ha hibás, bocs, nem tudok sokat angolul!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Alah Alik Ya Sidi!
Méltó befejezése volt egy kitûnõ sorozatnak!
Nagyon fognak hiányozni a sorozatokkal teli világunkból 😞
..mert - ha jól tudom - csak az elsõ részt adták ki dvdn , és nem is nagyon tervezik a többit..