Harmadik Műszak/Vészhelyzet (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.

A múlt heti Vészhelyzet rész érdekelne (sajnos nem láttam), valaki valamit tud róla, valahol megtalálható a neten ?
Vagy esetleg valakinek megvan ?

Köszi!
Szolnokboy1
Intenzív rész volt, a Sam szál és a kórház szál is jó volt. Tetszett.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

berczely
Jó lenne ha valameik csatorna leadná!!

tuti hogy lefogja!
szerintem 3 lehetõség van:

-vagy az RTL kezdi újra lenyomni
-esetleg a COOL tv ami ugye az RTL tulajdona (bár ez azért nem valószínû mert oda inkább megbotránkoztató, fiatalos sorozatok kerülnek, a Third watch meg inkább az ER-hez hasonló enyhe konzervatív stílust hozza inkább)
-harmadik lehetõség a viasat, akik ugye a Vészhelyzetet is elkezdték elõrõl nemrég

berczely
Én azt is dijjaznám ha elejétõl az összes évadot leadná valameik csatorna újra...én nézném az tuti!!

berczely
Kösz a címet! Am most beugrott nagyon ismerõs szám...a klippjében talán egyedfejlõdés van vagy valami iesmi õsember blablabla

jaja, a legelsõ. Azért pilot a neve mert ennek a nézettségén múlt hogy folytatják-e vagy sem. De szerencsére még 6 éven keresztül szerette mindenki 😊

Végignéztem az egész epizódot, marha ütõs volt, poén hogy a 6. évad utolsó részében pont a "battersea" c. szám ment, ugyanaz ami ennek a résznek a végén is.

én szoktam látni a full évadokat neten de ritkán és nagyon lassan jön le az a 8 GB, szóval inkább a DVD-t javaslom..

bigapó
ez melyik, az elsõ évad elsõ rész?

csak a címe miatt gondolom😊 nem emlékszem. az összes évad fent van egyébként valahol neten?

The Matrix has you...

amúgy marha jó nézni.. milyen fiatal mindenki!

hiányzik a sorozat 😞

nemár ezt nem vágod!

pedig klasszikus (Fatboy slim - right here right now)

berczely
A zene az elején tudja valaki ki az elõadó és mi a címe?itt van a videó róla

jajj bocsi és naon naon köszikee😊
egy hozzászólással lejjebb van a válasz kincsem 😉

amikor az a 2 megfertõzött csávó volt benne.. és ugye h a Carlos egybõl a korházba volt.. és ott kimaradt 1 rész..és azt valamikor lesz valamibe? valami más sorozatba?
kimaradt rész? biztos a crossoverre gondol

Volt kimaradt rész? melyik volt az?

ahogy az rtl-t ismerjük újra leadják minimum a 6. évadot

tök véletlen nem tudjátok h lesz-e ismétlés.. vagy... ujrakezdik vagy akármit a harmadik mûszakrol??naon naon jó lenne...vagy valami más cstornán.. cool.. vagy akármi.. meg hogy mikor lesz az a kimaradt rész és hol??
ÁÁÁ!! Nem voltam itthon 3 hétig. Olvastam miket írtatok és rosszul vagyok, hogy nem láttam a befejezõ részeket!! Segítsetek!! Honnan tudom leszedni?? Ha lehet magyarul vagy feliratosan is jó. mindegy csak tudjam meg nézni.
na, úgy lehetett a legkeményebb érzés <#szomoru1>

Hihetetlen, hogy véget ért. Eszembe sem jutott volna, hogy a befejezõ részt fogom látni, mikor leültem nézni. Arra gondoltam, biztos csak egy szokásos évadzáró lesz 😞((

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

berczely
Istenem!<#rinya><#rinya>Hát én elérzékenyülök amikor a Battersea - Third Watch zenét hallom!Isten beled Mûszak!

én az összes zenét ismertem végig, nem tudsz pontosítani? mi történt még abban a részben?

Helló!
Nem tudjátok véletlenül annak a számnak a címét ami abban a részben volt amikor Finney és a mentõs csajszi randiztak? (újból!).
Kb. 4 hete volt és az epizód legvégén...Elõre is köszi!
LES FORZA INTER
csak az elsõ jelent meg sajna 😞

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

jbal
Sziasztok!
Azt nem tudja valaki hogy magyarul a harmadik mûszak összes évada megjelent dvd-n?köszi!

Max7
ha egy testrésze megmaradt akkor azt temetik el meg amit összevakarnak pl lehet hogy az eggyik karja a romok alatt épen amradt szal.... kicsit morbid de az emerikaiaknál ez a szokás ha aknára lép egy katona hazahozzák ami megmaradt és eltemetik!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

zvaragabor
Egyik kedvenc sorozatom volt. Igaz csak ezt az évadot láttam, a régieket egyiket sem, de az elején nagyon megtetszett. A spoileres szöveget ne értsétek félre hogy hogy lehetek ilyen, hogy egy elhunyt személyt elemzek ki, meg hogy milyen stílusban. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az oké, hogy Cruz-t eltemették, de tulajdonképpen az a 2 gránát a zsebében nem hiszem, hogy hagyott volna meg ép felületeket a testén. Szerintem darabokra szaggatta volna, amit meg elég abszurd dolog (koporsóban?) eltemetni.

Chaos Anno Domini

bigapó
az az. már megvan elvileg😊

The Matrix has you...

Zillo
szia! en emlekszem arra a reszre,nekem is egyik kedvencem.Már ha arra gondolsz,amikor az a fiatal srac gyilkolt meg valakit,aztan elrejtette a holttestet vm sufniban(?).de mar nem emlekszem pontosan,nagyon reg lattam.

Alah Alik Ya Sidi!

bigapó
köszi.

The Matrix has you...

Igazából lehetett volna egy dupla rész zárásként. Hosszabban is foglalkozva a karakterekkel. De lehet, hogy az úgy már nem lett volna az igazi.

Kár, hogy vége.

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

szóval szerintem nem volt összecsapott, amit kicsit hiányoltam az Cruz temetése volt. Jó, én sem akartam perceken keresztül könnyes szemeket nézni egy elnyújtott szentbeszéddel, de legalább egy szomorú zenés rövid jelenet elfért volna, mégis csak meghatározó szereplõje volt a sorozatnak.

hát igen bele lehet kötni az örsös jelenetbe de simán reális.. gondoljunk bele, hivatalosan ilyenkor nem a kiégett épületben közölnék az áthelyezéseket hanem levélben vagy egy másik intézményben.
Látszott rajta hogy a fõnök rögtönzött, aztán a neki legkedvesebbektõl elbúcsúzott és közölte hogy hova kerülnek. Ez más munkahelyeken is így megy.

arra emlékszem, 05/11. rész volt "A call for help" címmel.

bigapó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
becsavarodott egyszerûen. sok volt neki a meló, nagy volt rajta a nyomás. egyébként is maximalista csávóka volt, egyre érdekesebb dolgokat csinált és követelt meg az embereitõl. a végén bement egy stukkerral a mentõállomásra és túszul ejtette pár kollegáját, meg egy ellenõrt vagy kit, akirõl azt hitte, hogy azért van ott, hogy bezárják az állomást - persze nem azért volt ott-, le is lõtte, de csak megsérült. a végén sikerült lenyugtatni, de hát muszály volt neki kezelésre menni, vagyis nem börtönbe zárták, hanem a pszichiátriára.

The Matrix has you...

bigapó
sziasztok!

ünneprontó leszek, nekem nem tetszett a rész😞

nem az egész, mert voltak benne jó jelenetek, sõt...de mégis valahogy nem volt "ott". például amikor a fõnök beszél "mindenkivel", hogy milyen jó volt ez az õrs, meg hogy ki hova kerül majd. Nem véletlenül tettem idézõjelbe. 5-en dolgoztak szerintetek az örsön?? tudom, hogy ne lehet minden kis nyikhajtól elbúcsúzni, de ezt másképp kellett volna megcsinálni szerintem, ez nagyon össze lett csapva. ennél sokkal jobb részek is voltak már, egészben. Lehet, hogy azért érzem ezt, mert már több nem lesz.

Most biztos vagyok benne, hogy jó pár emberkének a lelkivilágába tapostam a csizmámmal, de ezt olyan "emberke" mondja, aki hatalmas THIRD WATCH rajongó, annak idején alig tudtam kivárni, hogy mi lesz jövõ héten és most meg arcul csapnak egy ilyennel...ez az Én véleményem...

ui: ami nagyon bejövõs rész volt, az az amikor vágás nélkül forgattak le egy részt. egy gyilkosság körül bonyolódik a történet, jópár szereplõ bekapcsolódik a részbe, mentõsök is, de fõleg rendõrök. aki tudja melyik az, az szóljon légyszi. nem a 6. évadban volt, az tuti. asszem az 5-ik, mert a belsõs négercsaj is benne van úgy emlékszem.

The Matrix has you...

Hello!

Lenne egy kérdésem a Third Watch-al kapcsolatban.Jó pár részt az idõk folyamán kihagytamm sajna.Mi lett Dokival?Miért került pszihiátriára vagy hova?
tiszta sazr h vége van!!! ez sztem a világ legjobb sorozata volt!!!!
kár h nem folytatódik mikor "megépítik az új kapitányságot"
áá nagyon fognak hiányozni..!!!
third watch forever!!!!!!!!!!!<#rinya><#rinya>
LES FORZA INTER
angolul fent van az öszes évad torrenten.

Csak magyar feliratot tudna hozzájuk passzolni vki, bármelyik évadhoz.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Max7
no comment 😞(((

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Nagyon megható volt a vége, és nagyon sajnálom hogy befejezték a sorozatot <#rinya><#rinya> Ez az egy sorozat az, amit 1-6. évadig láttam, az összes részét!

god with you third watch, you were good! Goodbye Camelot!
(ha hibás, bocs, nem tudok sokat angolul!

Shep
Hol?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zillo
third watch volt alegertelmesebb sorozat amit valaha lattam,nagyon fog hianyozni 😞

Alah Alik Ya Sidi!

Köszi a zenét!

Méltó befejezése volt egy kitûnõ sorozatnak!

Nagyon fognak hiányozni a sorozatokkal teli világunkból 😞
bitgaten? magyarul?
PrisonMan

Torrenten fent van ! csak az elsõ évad
egyáltalán angolul be lehet szerezni vhonnan? (a magyarról nem is álmodok inkább)
..mert - ha jól tudom - csak az elsõ részt adták ki dvdn , és nem is nagyon tervezik a többit..