Harmadik Műszak/Vészhelyzet (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)
!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
a választ elöre is thx
sorry, azt hittem az örökzöld "poént" lökted be, amit a write-only usereknek szoktak.
köszi a linket, elég gazdag a kínálat, de sajna a 11. évad épp hiányzik. ráadásul eléggé ki kell böjtölni, mire tõteni kezd..
úgyhogy asszem kilincselek tovább erre-arra, hátha ráakadok vkire, akinek megvan már.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
szóval: képesnek érzi magát valaki arra, hogy megoldjunk egy bizniszt az alábbiak nyomán?
az épp mostanság futó, meg az elmúlt két évad érdekelne a vészhelyzetbõl. magyarul vagy magyar felirattal.
megvannak-e ezek valakinek, és ha igen, megbeszélhetünk egy dvd-re irást, vagy valami ilyesmit..?
http://loal.atw.hu
PS3 ID: cinege
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Harmadik mûszakból 2,3,4. évad megvan valakinek magyarul?
Esetleg felirat az angol torrentes verziohoz?
az melyik rész volt? megtudja nekem mondani valaki?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
A tegnapi résznek mi volt az angol címe?
Hagyom is.
Más.
Nem tudom nézitek-e, de a Bionic Woman remakejében Molly Price is szerepel. Ráadásul így a 2. rész után nagyon jónak tûnik a sorozat is.
A medve nem játék.