Harmadik Műszak/Vészhelyzet (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Érdekel!

Þór vígi þessi rúnar

jut eszembe nekem megvan az 5 évad-1-10 ig ha kell valakinek szóljón mert akkor megprobálom feltenni valahova.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Carlos
támogatnám énis!

Þór vígi þessi rúnar

LES FORZA INTER
és megoszthatná <#integet2><#pias>

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

ma 20.00-kor Season 2 😄 valaki felvehetné a részeket.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

bocs nem júm,hanem jún😊

!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)

a harmadik mûszak 2. évedja júm. 26-tól megy majd az AXN-en,nem?

!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)

Flamer
volt promo? nem ezvolt az ucsó rész? énmeg nem voltam itthon :|

http://loal.atw.hu

bigapó
elég durva promó volt, mit mondjak😊)

The Matrix has you...

REALista
Jeff Buckley - Hallelujah

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Szolnokboy1
megvan közben 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Szolnokboy1
a vészhelyzet promoban mi a cime illetve elõadója a Halleluja számnak?

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

az AXN-en most megy az elsõ évad..még kicsit vársz és jön a többi

sziasztok.Valaki nem tudja hogy a harmadik mûszak 2-5 évadig honnan lehetne beszerezni vagy ha egy kicsit off-olok honnan lehetne letölteni?

a választ elöre is thx

sziasztok! nem tudjátok h pontosan mikor lesz az AXN a harmadik mûszak???légyszi ha tud v.ki v.mi infót íírjon!köszii
Guer
vki felvhetné 2-5 ig az évadokat....

supacool

berczely
jeeeeeeeeeeee!

"Visszatér hozzánk a Harmadik mûszak" ! Májustól az AXN-en, az elsõ évadtól!

nem lesz mostanába valamelyik tv-n harmadik mûszak?

well: jogos.
sorry, azt hittem az örökzöld "poént" lökted be, amit a write-only usereknek szoktak.
köszi a linket, elég gazdag a kínálat, de sajna a 11. évad épp hiányzik. ráadásul eléggé ki kell böjtölni, mire tõteni kezd..
úgyhogy asszem kilincselek tovább erre-arra, hátha ráakadok vkire, akinek megvan már.

Guer
nem viccbõl írtam 😊

toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

ok. most hogy kiélvezted ezt a roppant eredeti poént, lapozhatunk ugye?

szóval: képesnek érzi magát valaki arra, hogy megoldjunk egy bizniszt az alábbiak nyomán?

Guer
gugliba írd be: sorozatok ingyen

hello.
az épp mostanság futó, meg az elmúlt két évad érdekelne a vészhelyzetbõl. magyarul vagy magyar felirattal.
megvannak-e ezek valakinek, és ha igen, megbeszélhetünk egy dvd-re irást, vagy valami ilyesmit..?

Flamer
megvan.

Flamer
valaki megtudja mondani mi ment ma a vészhejzetbe a végén? a zene.. mivolt?:o

csak közlöm hogy aki lemaradt a Third Watch utolsó részérõl az kedd éjjel (szerda hajnal) 2:00 órakor megnézheti újra. (rtl klub)

Sajnos nincs. A feliratos oldalakon kéne érdeklõdni hátha van kedve valakinek leforditani.

PS3 ID: cinege

LES FORZA INTER
feliratod nincs?

Küldj privi-t a cimeddel és elpostázom 1dvd-n. Nincs tárhelyem meg kedvem se 3gb 15k/s feltölteni.

Guer
az 5 évad szinkronos részeit, ami megvan plz juttasd el vhogy illetve ha tudsz még vmi egyebet 2-5 között ami szinkronos vagy feliratos szólj róla mindenképpen, énis ezekre vadászom már régóta...

1,6 teljes évad megvan szinkronnal. 5.évad 1-9epizod megvan szinkronnal. A 2,3,4-est most töltöm angolul.

LES FORZA INTER
mért az elsõhöz van feliratod? én nem találtam idáig egyik évadhoz sem feliratot sajna.

Gondolom senki nem tud segíteni de azért hátha.

Harmadik mûszakból 2,3,4. évad megvan valakinek magyarul?
Esetleg felirat az angol torrentes verziohoz?

Broafka
szasiztok, volt egy olyan rész a vészhelyzetben amikor egy fekete gyereknek kiugrott a szeme, és próbálták visszatenni neki! és tök undorító volt! 😄
az melyik rész volt? megtudja nekem mondani valaki?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Minstrel
Parenthood

http://topgearhungary.blogspot.com/

Sziasztok!

A tegnapi résznek mi volt az angol címe?

balázs meg mónika só helyett elviselném a harmadik mûszakot 😊

Hétfõn meg kedden volt az rtl-n éjjel 2-kor..azt nem tudom mikor lesz de szte valahogy így...
berczely
Mikor hoool??

mi??? mikor adják?? nem láttam!!
júj.. láttátok az rtl-en újra kezték a 6. évadot..a harmadik mûszakból!!!!<#wow1><#szeret><#vigyor2><#crazya>
Nem tudjátok honnan lehet leszedni a Vészhelyzet mostani évadának az eddig leadott részeit?
Lécci valaki tegye fel az oldal címét ahonnan az összes ahrmadik mûszak filmzenét le lehet szedni!!!
a.carkey
Ez a mostani (RTLen adott) vészhelyzet széria nagyon nem jön be.
Hagyom is.

Más.
Nem tudom nézitek-e, de a Bionic Woman remakejében Molly Price is szerepel. Ráadásul így a 2. rész után nagyon jónak tûnik a sorozat is.

A medve nem játék.

Guer
már a harmadik müszakra gondoltam...

Guer
vajon honan lehetne megszerezni a 2-5 évadot?

Max7
torrenten az (n)mag oldalon (többet nem tudok segíteni)

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]