Harmadik Műszak/Vészhelyzet (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PrisonMan
Nagyon jó sorozat volt, nagyon jó befejzéssel!
Goodbye to Camelot!

Egyetlen sorozat, ami igazán le tudott kötni. Érdekes, a Lost nem. Azt túlvariálták és túlnyújtották. De ez a sorozat istenkirály volt!

A végén én is megkönnyeztem.

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

Szolnokboy1
nem folytatják sajnos. ha egy sorozatot lelõnek, akkor azt lelõtték 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

LES FORZA INTER
ez volt a bets sorozat. szép befejezés.

valaki nemtudja hogy magyarul le lehet-e szedni, vagy a feliratot honnan tudok szerezni az összes évadhoz?

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Hat remelem azert meg folytatjak majd!!
A keszitoknek sem lenne rossz meg persze a nezoknek sem.
Kedvenc sorozatom volt, nagyon sajnalom!!!
OFF: én az Elite Alakulat végén is pityeregtem. Amikor vége lett a háborúnak ünneplésül fociztak egyet a srácok és ugyanígy egyenként a narrátor elmesélte a sorsukat. Ráadásul ott rengetegen meghaltak rákban stb. szóval nem volt ennyire happy end 😞

Szolnokboy1
én annak idején mikor néztem, megvallom õszintén, megkönnyeztem. ilyen a TV-s történelemben nálam még 2x fordult elõ. Green doki halálakor,

Lost spoiler!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és Lost Charlie halálakor.

miért fejezték be?
Vége!!
még a sorozat elõtt azt hittem lesz majd folytatása, de a film végefelé nemhittm a szememnek, fülemnek hogy abbahadják a sorozatot.
Véglek elbúcsúztak. nem lesz többé BOSCO!!!!
jah, akinek tetszett a zene a végén: link

énis <#buck>

uuhhhhh!

Szuper rész volt, a végén majdnem elbõgtem magam.

Hiányozni fognak nagyon a szereplõk és a sorozat is 😞

Szolnokboy1
de szép a végén Sully monológja. kár hogy nincs tovább 😞

Kaplan
Milyen kár, hogy vége van 😞 Úgy néztem volna még évekig. És ez a befejezés 😊 Iszonyatosan oda volt téve.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Alien
Na ugye milyen méltó befejezés volt? <#worship><#rinya><#worship><#rinya><#worship><#rinya><#worship>

Punker
aztaqrva agyam eldobom......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
baze de durva, ez az uccsó rész?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

chhaya
sztem az elsõ részek jobbak a vészhelyzetben, meg a régi szereplõk.. mondjuk úgy az 1-6 évad. 😊

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

bigapó
ezen minek vitatkozni? valakinek tetszik van akinek nem. nekem meg egy ideig tetszett, aztán meguntam, mármint az E.R.-t. A 3. mûszakot sem kell azért agyonmagasztalni, ott is voltak gyenge részek, még itt a végén, az utolsó évadban is.

The Matrix has you...

Smuge
"(egy-egy rész kivételével) egyfolytában a kórházban játszódik"
mivel korházsorozat..

"-minden részben van egy sérült kisfiú, egy haldokló öreg, meg pár balesetben megsérült unalmas fazon"

mit gondolsz sürgõségi osztályon minek kéne lennie?

"-a szereplõk élete teljesen unalmas és érdektelen, néha szerelmesek lesznek egymásba aztán megy a sírás-rívás, meg a szenvedés éjjel-nappal.."

ha folyamatosan néznéd biztos nem igy gondolnád megvan mindenhol az ok-okozat összefüggés , de ez minden más sorozatban is megtalálható.

"-ahelyett hogy a sorozat vmi szakmai információt juttatna el a nézõhöz, szándékosan a legbonyolultabb szakkifejezéseket használják, hogy véletlenül se értsen belõle senki semmit, ezáltal még nagyobb izgalomra ösztönözve a tv elõtt ülõ szerencsétleneket.."

Ezt meg nem értem , milyen szakmai információra gondolsz? Ezek a szakkifejezések vannak a való életben is , valószinü azért nem érted mert nem tanulsz orvosnak. Tény, hogy ehhez még hozzájön a szokásos adrenalin amit pluszba a készítõk tesznek hozzá , de talán ettöl olyan jó az egész.

mégis mi olyan különleges a Vészhelyzetben?
-(egy-egy rész kivételével) egyfolytában a kórházban játszódik
-minden részben van egy sérült kisfiú, egy haldokló öreg, meg pár balesetben megsérült unalmas fazon
-a szereplõk élete teljesen unalmas és érdektelen, néha szerelmesek lesznek egymásba aztán megy a sírás-rívás, meg a szenvedés éjjel-nappal..
-minden részben elkövet valaki egy szakmai hibát amikor is a vétkes drámai zenére kivonul chicago partjaira könnyeket hullatni
-ahelyett hogy a sorozat vmi szakmai információt juttatna el a nézõhöz, szándékosan a legbonyolultabb szakkifejezéseket használják, hogy véletlenül se értsen belõle senki semmit, ezáltal még nagyobb izgalomra ösztönözve a tv elõtt ülõ szerencsétleneket..

Egyszerûen egy rohadt részt nem tudok végignézni anélkül hogy elkapcsolnék néha.

Smuge
Én inkább Third Watch-ra mondanám ezt , nagyon rossz. Vészhelyzet meg nem véletlen tart ott ahol, mérföldekkel jobb , ráadásul mondanivalója is van. Tény hogy régebben jobb volt kb 11. évadig , de most is kiemelkedõen az egyik legjobb sorozat kategóriájában!

spyderco
Annak örüljünk, hogy 6 évadot megélt a sorozat, manapság már csodaszámba megy ha 1-1 sori megéri a 4. évadot

http://www.o-store.hu

épp ez az h kórházas sorozatokból 1 millió van.. ráadásúl mindd szinte ugyan arról szól..<#guluszem1><#wilting>
Shep
Hát én azt az elsõ pár rész után feladtam, nem is értem a nép mit eszik rajta. Ilyen kórházas sorozatokból 12 egy tucat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

én csak azt sajnálom hogy az a hülye ER már a 14. évadnál tart, miközben olyan unalmas mint a seggem.

Minden sorozatnál ugyanaz az indok: a nézettség hiánya.

Mért nem készítettek 7. évadot a Harmadik mûszakból?? Tudja valaki a pontos okát??

jajj annyira szar h már csak 1 rész van hátra..<#szomoru1><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>titta szar érzés..és többet nincs 3.mûszak...pedig ez a világ legjobb sorozata...imádom..fõleg Boscot..<#szeret><#szeret>
Max7
nyilván de érdekesebb ha nem tudom hogy mikor....

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

cicai
háát és aztán😊 CSÚNYA, meg nem tök8 igyis ugyis meghal, mert leukémiás.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Max7
de nõ volt! és ha lehet elne árulja senki msotantól hogy milesz a 3. mûszakban mert olyan szarul érzem magam mikor nézem hogy tudom mi lesz krúzal! 😞

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Zillo
az nem nö volt?

en orulok h Bosco visszatert ö a kedvencem.

Alah Alik Ya Sidi!

juj a tegnapi rész izgi volt...fõleg az mikor az égõ pasi rohangált az utcán...brrr...én biztos leblokkoltam volna Cruz helyében...:p
cicai
lol

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Kaplan
Hát, hát Cruz, nekem is táncikálhatna így 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ok, már csak egyetlen kérdésem lenne: hol tartunk most!?

pl a múlt héten melyik évad melyik két része ment le!?

üdv: zsolti

egyik héten én is lemaradtam pár részrõl, de emule linkeket találtam hozzá, ezt javaslom nektek is

Továbbra sem tudok olyan oldalról vagy torrentrõl ahol le tudnám szedni a korábbi részeket. Ti!? Vagy valaki más?

üdv: zsolti

Carlos
Engem csak a 13-ik rész érdekelne, lehetõleg szinkronosan. Torrent is érdekel!
Elõre is köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok! most jottem haza a nyaralásról és lemaradtam, pár résszel! nem tudjátok honnan lehet letölteni?? (szinkoronosan) Köszi!!
Helló!
Nem tudjátok véletlenül annak a számnak a címét ami abban a részben volt amikor Finney és a mentõs csajszi randiztak? (újból!).
Kb. 3 hete volt és az epizód legvégén...Elõre is köszi!
spyderco
hohó megvan mi volt a trükk crossover epizód

Kaplan
Én sem találtam mindent rendben, fõleg mert a második rész "ez történt az elõzõ részekben" momentumnál benyomtak egy olyan képsort ahol Carlos már a kórházban van.

spyderco
nekem is fura volt, de megnéztem az angol verziót és nem hagytak ki egy részt

Shep
Amúgy a 2. rész, hogy Bosco visszajött egybõl jobb volt az eddigiektõl, kár hogy már nem sokáig élvezhetjük az elõadását.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Max7
😞 mostmár igen 😞

ja

Shep
Azt tudjátok, hogy már csak 5 rész van hátra?

bigapó
nekem is elég furának tûnt, nem értettem mi van.

The Matrix has you...