1546
-
DjSylent #1506 Nah Holnapra késsz az első 2 rész ha kell valakinek akkor írjátok meg miféleképpen tudom valahova feltenni -
DjSylent #1505 nekem viszont a második éved vége kellene meg természetesen nekem is hiányzik az ötödik évad vége is -
DjSylent #1504 őő majd igen csak meg kell még vágni meg áttömöríteni
Szólok ha készülök vele és akkor majd irjátok hogy hova hogy és mit kell tennem -
#1503 megosztod majd? -
DjSylent #1502 Én most veszem fel a harmadik évadot hamár másképp nem lehet megszerválni :( -
#1501 sajna nincs meg a harmadik évad... :( -
Hirk #1500 3. évad első és második része. -
#1499 ???
Melyik rész volt az, asse tudom... -
DjSylent #1498 Hello
Most csak nekem van ilyen érzésem vagy tényleg olyan mintha kimaradt volna valami a szeptember 11-es részeknél?. -
#1497 hehe :)
amugy nincs free reg az oldalra szal... -
#1496 #1491
use your imagination -
mobbdeep #1495 sziasztok, valaki 1 linket küldjön már hogy honnan tudnám leszedni a teljes 2. évadot, persze magyarul
! -
Hirk #1494 jó ez a 3. évad :) megnézem este is, reggel is, délután is ugyanazt a részt :) -
#1493 ezért fogalmaztam pontatlanul, de felismerhetően...
Amúgy nem értem, hogy miért csak az első évadot lehet megvenni (megvettem), amikor az AXN is nyomja megint.
Aggyák ki az összeset és megyek a boltba megvenni...Dehát ha nem, akkor marad a kevésbé legális dolog. -
#1492 hmmm kössz as tippet :)
(bár ez nemtudom mennyire w4rez merthát ugyebár nem beszerezhető boltból :) -
#1491 Méltán népszerü N-el kezdődő Core-os torrent oldalon fentvan pár.
Énmeg f***sz vagyok!
Az 5-ik évadból kell a 18-19-20-21!!!
Ami fentvan:
Teljes 1, 2, 6-ik évad. Valamint 5-ikből 1-17, 22 rész. -
#1490 nekem kéne az egész :) -
#1489 Második évad 18-19-20-21 része megvan valakinek?
Igen hálás lennék érte, ha megosztaná! -
Hirk #1488 Augusztus 25.-től 3. évad az AXN-en! -
Zigdris #1487 Akkor jól gondoltam :) -
#1486 m ost hétvégén csak ismétlések voltak -
Zigdris #1485 Azthiszem augusztus 20-tól adják a 3. évadot AXN-en. Igaz hogy hétvégenként új részeket adtak le? én azthittem ismétlés, nem is néztem. -
mobbdeep #1484 Ana Johnsson - We Are
http://www.tv.com/third-watch/obsession/episode/357637/summary.html?tag=ep_list;ep_title;3 -
#1483 a hatodik évad negyedik részének az elején milyen szám szól?
tudja vki a címét? -
#1482 agyarországon? igen -
#1481 csak az első évad jelent meg dvd-n? -
#1480 okés
köszi -
Red Bull #1479 2. évad nemtudom hányadik része volt. Azthiszem július 6.án volt a 2. évad első része. -
#1478 engem az a rész érdekelne majd, amit egy snittel vettek fel. biztos tudjátok melyikről beszélek, egy gyilkosság körül bonyolódik a történet, de nincs benne vágás, egy steadycam-es kép van, folyamatosan zajlanak az események, jönnek-mennek a szereplők, nagyon királyul van megcsinálva. a címe érdekelne, mert valszeg meg is tartom az unokáknak is:)) -
DjSylent #1477 De ilyen most létezik hogy tényleg nem lehet sehonnan megszerválni az összes részt? -
#1476 igen, tudom h az volt a végét láttam ^^
am úgy értettem, hogy ez melyik évad hanyadik része volt =)
sry h nem volt egyértelmű ^^ -
dLrX #1475 Pénteken az a rész volt, amikor a gyerek bekattant, és lövöldözött az iskolában. Jó rész volt :) Most amúgy nyáriszünet van, hogy nem adnak több részt? -
#1474 az axn hol tart a harmadik műszakkal? melyik rész volt pénteken? -
DjSylent #1473 Hello
Ez azt jelenti hogy neked meg van a 3-4-edik évad ami nekem nagyon ki maradt meg a második évad második fele?
Ha igen nagyon megtisztelnél vele a ha fel tudnád rakni valahova és le tudnám szedni mert ennél jobb sorozat nincs is csak sajna én hiányosan tudtam megnézni :( -
hitch #1472 ügy néz ki változott a helyzet mer megtaláltam a dvd-t amin rajta van az összes Third watch.
xal holnap elkezdtem felfelé tologatni. -
#1471 jó nyaralást! -
hitch #1470 persze csak most nem vagyok otthon hanem spanyolban és onnan irok.augusztus 10 jövök és akkor rakok fel.
OLA -
DjSylent #1469 Az ötödik évad hány részes ?
Mert nekem 17 és szerintem nem annyi van
Ha van több akkor tudna valaki valami oldalt ahonnan leszedhetném? -
#1468 nem akarok pofátlan kenni de teszel majd még fel? -
#1467 sok küldölfi torrenten fen van, de szinkoronsba, vagy feliratosba sehol sincs!