1546
  • kirol
    Most akkor ami mindjárt lezs 3. műszak, az onnan folytatja, ahol abbahagyták? Vagyis a lövöldözéstől?
  • MrPiedone
    Sziasztok! Megvan valakinek aránylag jó minőségben a Harmadik Műszak 2-5. évadja? Cserébe van egy csomó DVD-m. A többit e-mailben megbeszéljük.
  • Zomil
    sziasztok, vki pm-be nem tudna küldeni egy linket, h honnan szedhetném le a keddi részt? mert sajna lemaradtam rola
    Elöre is köszi!
  • Szolnokboy
    Mekkora karaktere van John Leguizamonak ! Jó rész volt, tetszett
  • bigapó
    biztos azért csap bele a villám, mert olyan nagy mackó (állat) :)))
  • Alien
    És úgy volt, hogy mindenki tudta, csak Weaver nem, hogy Jerryt ilyen viharban nem lehet kiküldeni :))

-Hol van Jerry?
    -Kiküldtem vásárolni
    -Ilyen időben???
    -Miért nem cukorból van...

És többen is mondták, hogy ilyen időben hogy hogy kiküldte és a Weaven nem értette, hogy miért mondják, csak a végén amikor a Jerry bejött morcosan és visszaadta az elégett visszajárót meg a mackót :D
  • bigapó
    hú, ez nagyon komoly lehetett:)))
  • FrezeR
    persze. Weaver elküldte Jerry-t egy játékmackóért a közeli játékboltba. Már látszott, hogy nagyon fél valamitől a srác de azért elment. Aztán jó idő múlva visszajött és a ruhája meg volt égve picit a játékmaci is tiszta fekete lett :) kiderült hogy belecsapott a villám és az olvasztotta meg a visszajárót is. Ja és ez nem az első eset volt a , és ezért félt! Persze ezt nem tudhatta Weaver :) de túlélte ismét és semmi baja nem lett (legalábbis ebben a részben nem derült ki) igy röviden ennyi
  • bigapó
    de mi történt vele? leírnád a lényeget?
  • FrezeR
    azok fémpénzek voltak :)
  • bigapó
    nem láttam a részt, de elmagyaráznád, hogy mi volt az amit Weaver-nek mutatott? összeolvadt műanyagnak tűnt és azt mondta, hogy ez maradt... (nem értettem miből).
  • bigapó
    nem láttam a részt, de elmagyaráznád, hogy mi volt az amit Weaver-nek mutatott? összeolvadt műanyagnak tűnt és azt mondta, hogy ez maradt... (nem értettem miből).
  • Alien
    Ötödik évad első részére utal a tartalom :( Szóval szerintem el van írva és ötödik évad lesz csak, ami talán jó előjel lehet abból a szempontból, hogy ha vége az ismétlésnek akkor talán hatodik évad. Viszont aki teheti, addig is szedje le és nézze meg, mert tényleg nagyon jó:)
  • Alien
    Tény, hogy nem olyan mint régen, de szerintem nem volt rossz a mai rész :)
  • Alien
    Na most ez az ER rész egész jó volt szerintem :D

Jujj szegény Jerry :S :DDD
  • Max7
    Nem tudom, hogy az én életem változott meg (ami több mint valószinü) de a vészhelyzetet unalmasnak találom mostmár én is :(
  • Alien
    Port.hu szerint hatodik évad, viszont a tartalom nem arra utal :S
  • spyderco
    november 18-án a 6. évadot kezdik
  • ZsirosKenyer
    hej! kösz az infót!

örülök neki, asszem újra végignézem az évadot, és a magyar csatornák szokásához híven talán a full évad ismétlése után belevágnak a 6.-ba is!
  • fb
    sziasztok!
    gondoltam, beirom hatha valakit erdekel. nov18(szombat) rtlklub 15.50 harmadik muszak. sajnos csak az 5.evadot kezdik...
  • ZsirosKenyer
    jahjah.. úgy értettem annak az évadnak..
  • Max7
    Nem a vége mármint a 12 évadnak ez a vége de amint hallod van tovább mert amcsiba álítólag már a 13. évadnál járnak!
  • ZsirosKenyer
    a vészhelyzetnek is ez a vége? hmm meglepő hogy ugyanazok a készítői a 2 sorozatnak ;D
  • Max7
    Nem kívánom, hogy legyünk az évad végén de nagyon várom mert akkor eben gyilkolnak le sokmindenkit és kiváncsi vagyok erre a vérengzésre, hogy hogy oldják meg :)
  • Szolnokboy
    én sem nézem :) Itt magyarhonba a 12. évad megy most az RTLen.
  • Max7
    Az angol versiont nem nézem mert legalább így van mivel elverni a kedd estéimet :)
  • Szolnokboy
    13. megy amcsiba
  • Max7
    Igen a vészhelyzetre gondoltam ami már a 10 évadnál jár kb :)
  • Alien
    Max szerintem a Vészhelyzetre gondolt most és nem a Harmadik Műszakra :)
  • Alien
    Igen elvileg ez az az évad a Vészhelyzetből :) Kiváncsian várom, bár még messze van :)
  • Alien
    Hmm szal megint nem volt az igazi, na nem baj azért bízom benne, hogy jobb lesz, jövő héten nézem :)
  • ZsirosKenyer
    ez az 5. végén van, de azért páran túlélik ^^
  • Max7
    Asszem punker irta nemrégen, hogy valamelyik évad végén az egész társaságot lemészárolják! Ennek az évadnak a végén lessz ez? :)
  • Aspyrin
    Lapos, bár a múlt hetinél egy fokkal eseménydúsabb volt :)
  • Szolnokboy
    Azért Morris jól átökörködte a részt :)
  • ZsirosKenyer
    mint a híg...

egyre jobban unom.

Asszem fogom és letöltöm inkább a third watch 6. évadát..
  • Alien
    Tegnapi ER milyen volt? Nem láttam sajnos :(
  • Alien
    Kár, hogy befejezték a Harmadik Műszakot, de azt hiszem, hogy a hatodik évad méltó lezárása a sorozatnak.
  • ZsirosKenyer
    eleve nem értem mit esznek a nézők a Vészhelyzeten. Számomra már hihetetlen unalmasa az egész, főleg ennyi évad után. Inkább a Harmadik Műszakot kellett volna továbbvinni..
  • Alien
    Nem láttam a Grace klinkiát azt nem szoktam nézni, Prison Break-et néztem (S02E08) :) Viszont sajna valóban, még mindig nem igazán indult be az ER :( Az eddigi két rész elég lapos volt, bár a tegnapi még mindig jobb volt mint az első, de azért továbbra is bízom benne, hogy mostmár valamennyire felperegnek az események.