Harmadik Mûszak/Vészhelyzet (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát amelyikben...

jerryt kilyukasztják, lukat lebénítják ott fetreng a végén, fenti képen a második nemugrikbe a neve csaj elvérzik a vécében, a kispuncit elrabolják a fiával, az indiai csaj meg temeti a katonaorvos barátját (?) ha jól láttam..(némeik részét csak fél szemmel néztem)
Max7
Ez melyik epizod? És mikor jön újra itt Hungary landen?

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Mekkora jo kis ER rész volt ma a PRO7-en :D

A fél bagázst kicsinálták a végére :D Új szereplõk lesznek, vagy csoda és mégse halnak meg?:D
seriesfanatic
Én ma kezdem el nézni a 6. évadot (végre).<#vigyor2>

Alien
Nekem is nagyon tetszett a hatodik évad :) Kiváncsi vagyok, hogy lesz-e az RTL-en. Az évad eleje meg a vége is nagyon jó valóban :) Szintén egyik kedvenc sorozatom a 24, a Prison Break, az ER, és az X-akták mellett :))

Third Watch: 6 évad - Egy darabig ugyan csináltam feliratot a sorozathoz (7. ep-ig) de utána nem volt idõm rá. A szaros rtlklubra sem akartam már várni mire hajlandó lesz leadni, szóval úgy döntöttem megnézem angolul az egészet. Kurva jó ez az évad ! A nyitó epizód után kb a 7-8 részig nem csökken a színvonal, utána a közepe táján kicsit leül a történet de a végére megint visszajön minden. Sully végsõ monológja alatt pedig szégyen nem szégyen de elérzékenyültem.
Továbbra is a kedvenc sorozataim egyike marad a TW DVDn pedig majd elkezdem beszerezni a kiadás sorrendjében (eddig csak az 1. évad van).

Alien
Igen a hatodik évad az utolsó. Állati jó részek lesznek benne :)

Alien
Bár az elõzetesbõl lehetett sejteni, hogy mi lesz :) De voltak még benne érdekes történések, úgyhogy érdemes megnézned :)

Alien
Jajj bocsánat :(

seriesfanatic
És egyébként a Harmadik Mûszaknak a 6. évadja az a záró évad?? Én csak addig láttam amíg leadta az RTL KLUB, viszont már tervbe vettem a 6. évad megszerzését valamilyen módon.

Alien
Most biztos nem lesz Vészhelyzet egy ideig sajnos, szerintem õsztõl folytatják az RTL-en. Amerikában már lement a 12-ik évad, szeptembertõl pedig 13-ik évadot kezdik vetiteni :) Nem semmi :) Bár nálunk lassan lassan jöhetne a hatodik évad a Harmadik Mûszakból is :) Igaz már láttam, de nem baj :D

Legközelebb használd a spoilert plz, én lemaradtam róla és csak videóról tudom megnézni :/

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Alien
Elment a kórházból és Afrikába költözik a Kem-el együtt.

Alien
Jaja nagyon jó volt :)

Punker
mi lett vele?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Alien
Goodbye Carter <#sir><#sir><#sir>

seriesfanatic
Ja nekem is nagyon tetszett, nem tudja valaki mi lesz a vészhelyzet helyett??
Vagy folytatják a 12. évaddal??

REALista
Ja szerintem is jó volt!!!

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Tojesz
Nem hát, nagyon jó volt...
Fõleg a vége

Alien
Ugye nem felejtettétek el, hogy ma dupla évadzáró rész a Vészhelyzetbõl? :)

Alien
Elsõ évadot honnan szedted le? Torrent?

Sziasztok!
Amennyiben tudtok feliratot a Harmadik Mûszak elsõ évedához, keressetek meg, legyetek szívesek az [email protected] mélcímen!
Peersze, tudom, hogy nem kívánságmûsor, és keresek tovább, azért hátha...
Köszi, elõre is;)
talán õsszel. talán.

Fenrir
Ez volt az egyetlen pozitívum abban a részben :)

A halál csupán a kezdet...

De laegalább szépen halt meg. Egy reggel szépen alaludt. Ráadásul egy olyan klassz helyen...
halo. tudja valaki hogy mikor folytatódik a harmadik mûszak???
Fenrir
Jaja, majdnem én is elsírtam magam lol :)

Green doki nagyon szimpatikus karakter volt és a végén a szenvedései nem igazán volt szívmelengetõ :\

Kár, hogy így lett vége...

Ez a 8-adik évad volt?

A halál csupán a kezdet...

StephenKing
A Viasat nagyon jól csinálta hogy ezt a két részt egyszerre adta le, ez igazi telitalálat volt. A végén meglett férfikorom ellenére megkönnyeztem Green dokit. Messze õ volt a legrokonszenvesebb szereplõ a sorozatban és szerintem az õ kiválásával keletkezett ûrt nem sikerült nem is igazán sikerülhetett pótolni mással. Azt hiszem én itt befejeztem a Vészhelyzet nézést!

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Punker
most megy

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

bigapó
most megy:)

The Matrix has you...

bigapó
azt tudom, mert az elõbb is ment egy. azért érdekel, mert az nagyon jó rész és szeretném megnézni, csak közben más dolgom is van.

The Matrix has you...

Punker
most több részt adnak aszem

bigapó
valaki nézi most a viasat-ot? a most induló rész azzal kezdõdik, hogy Green doki írt egy levelet, hogy milyen jól nyaral stb. a levél végén írják, hogy meghalt. ebben mutatják a szigetet, ahol élnek és a végén ahogy meghal és megy a Somewhere over the rainbow? vagy az a következõ rész?

The Matrix has you...

Alien
Mármint a Vészhelyzetbõl természetesen :)

Alien
Június hatodikán lesz dupla rész :)

FrezeR
igen az.

seriesfanatic
Esetleg a magyar címén?? Mi volt a magyar címe "Ments meg!"?? Vagy nem is volt neki??

FrezeR
na én sem találom :/ pedig tuti, hogy olvastam róla itt.sorry

seriesfanatic
És mi a topic címe?? Mert így hogy Rescue Me nem találtam meg<#lama>. Egyébként én most tartok az elsõ évad felénél, megvan a teljes elsõ évad csak nincs idõm nézni, de eddig nagyon tetszik.

FrezeR
én néztem amig adta az AXN nagyon jó kis sorozat! van külön topicja is amugy

seriesfanatic
Ismeri valaki a Rescue Me címû sorozatot???, olyasmi akar lenni mint amilyen Harmadik Mûszak volt csak ez csak tûzoltók életét mutatja be

egyszerû: nem nézem.

várom az õszt hátha lesz új Third Watch évad.

kirol
Mert már megszokta biztos. Dolgozni sem szeret mindenki, és mégis megy. A tanulással is így van.<#vigyor3>

de, ha unod, akkor miért nézed?
Régen volt varázsa, mára már valóban lapos. Azt nem értem hogy még mindig mit esznek rajta az emberek <#confused>

A nemrég (talán még az elõzõ évadban) vetített Dél-Afrikai (?) küldetést feldolgozó epizódok tudtak egyedül feldobni, de azóta megint csak unalom.

Harly18
A vészhelyzet már tényleg nagyon unalmas. Tipikusan az a helyzet, amikor már annyi rész volt, hogy már nem tudnak új story-kat kitalálni. Lassan az lesz, hogy az emberek megunják.......Inkább a csúcson kellene abbahagyni, mint megvárni mig a kutya sem nézi már... (Ezek ellenére szeretem, csak már nem az igazi...:()

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

unom már az ER-t <#levele>

jöhetne már az új Third Watch éved <#finom>

seriesfanatic
Köszi az infót<#eljen> utánna járok a 6. évadnak!!

FrezeR
nem azt mondták, hogy jövõ héten dupla rész lesz? szezonzáró

Alien
Jaja :)