1546
-
ZsirosKenyer #1106 pillants bele néha szombat d.u. az rtl klubba, mindig rájövök hog Isten az a sorozat!! (3rd watch) -
#1105 Vészhelyzet fan vagyok de nem igazán vagyok oda mostmár a vészhelyzetért a 3. műszakkal meg úgy vagyok mint a vészheléyzettel :D (na ezt bogózd ki :D) -
ZsirosKenyer #1104 na mivan senki nem akar flémelni? -
ZsirosKenyer #1103 üzenem az összes Vészhelyzet fannak hogy a Harmadik Műszak harmadszori nézésre is sokkal izgalmasabb! -
Szolnokboy #1102 Aki még nem látta volna a HM egyik legjobb epizódját, az azonnal kapcsoljon az rtl klubra! -
Szolnokboy #1101 pontosan -
McCartman #1100 amugy a ket sorozatnak mi koze egymashoz? ugyanazok a keszitok, producerek? -
#1099 Én most láttam a third watch 6. szériájának az első két részét...eddig is szerettem, de basszus, azok a részek...nem is merek írni semmit nehogy spoiler legyen, egyszóval, piszokjó a folytatás -
noral #1098 Dettó bár már unom mert jópárszor láttam. Harmadik műszak nagymamám nagy kedvence, huh, alig várta amíg ment, aztán persze pont a legizgalmasabb résznél hagyták abba és szegény tűkön ül hogy mi lesz. :) -
McCartman #1097 már alig várom..)
es azt a közös részt megtudnad mondani hogy mikor..? -
#1096 Az utolsó évadban szerepel :) -
McCartman #1095 amugy a bannerban, a Harmadik műszakos szereplők közül ki az a csaj-aki balrol a masodik? -
McCartman #1094 ..'Mindez nem lenne baj, de mint tudjuk, a 2 sorozatnak van egy közös része..'
lenne a 2 sorinak egy kozos resze?? -
#1093 Vagyis télen uborkaszezon van, nyáron cucumberszezon, tavasszal Gurkeszezon, összel meg cetrioloszezon.
Ki nem szarja le milyen szezon van amerikában, elég szomorú, hogy a hülye magyar ebben is őket majmolja.
Ennyi erővel ne sugározzanak sose semmit, mert télen mindenki a himaláján síel, nyáron a bahamákon üdül (vagy fordítva, igény szerint), ősszel és tavasszal meg ugye unalmában körbejárja a föld többi részét az ember, így nem ér rá este 43 percet TV-t nézni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gondolom erre majd jön valami hihetetlen nagy okosság, de arra már nem reagálok, mert ez a téma amúgy se ér annyit.
-
winnie #1092 "Az éveadok végén a 3. műszak is szünetelt"
az évadok végén szerintem minden sorozat szünetel. régen a vészhelyzet évad két fele között ment 3. műszak, de 2-3 éve az sem. mindig szünet van.
" amúgy meg azért szünetetltetik gyakrabban a vészhelyzetet mert lassan utoljérjük az amerikaiakat"
nem azért, hanem azért, mert januér-február reklámozói szempontból uborkaszezon. minden nagy és új műsor, sorozat márciusban fog indulni.
utolérni meg nem érünk utol senki, mivel már 4 éve vagyunk éppen amerika mögött, pont egy évvel. 11 rész ősszel, 11 tavasszal. nagyjából kint is ez a tempó, így fizikailag sem érhetnénk utol őket. (hiszen nyáron dettó nincs vészhelyzet, mert az még uborkább szezon.)
és utánna meg nem lesz már mit nézni meg ha kiadás után vetítik akkor sokkal többet kell érte fizetniük!" -
#1091 Az éveadok végén a 3. műszak is szünetelt amúgy meg azért szünetetltetik gyakrabban a vészhelyzetet mert lassan utoljérjük az amerikaiakat és utánna meg nem lesz már mit nézni meg ha kiadás után vetítik akkor sokkal többet kell érte fizetniük! -
winnie #1090 nem kell semmit észbetartani. az utóbbi 5 évben csak egy sorozat szünetelt mindig. a vészhelyzet. én nem is nézem és mégis tudom. -
#1089 Fontosabb dolgok is vannak, mint hogy azt tartsam észbe melyik sorozatnak mikor van szünete. -
winnie #1088 "Na ne már, ez tuti?"
csak most kapcsolódtál be a vészhelyzetbe? az utóbbi 5 évben mindig volt ilyen szünet a téli uborkaszezonban. -
#1087 Én úgy hallotam, hogy legkésöbb februárig lesz de már nem a következő hanem az azutáni keddtől lesz -
#1086 viasat3-on most is megy a vészhelyzet. igaz régi részek:) mondjuk nekem ezek jobban tetszenek, mint a mostani széria. -
#1085 Na ne már, ez tuti? -
Aspyrin #1084 Tévedés:
Téli álmot alszanak az orvosok
Sokan érdeklődtek, hogy akkor most mi is van a Vészhelyzet-Grace Klinika párossal, elsuvasztotta őket valahová az RTL, vagy jobbnak látták Bud Spencer ismétléseket elővenni helyettük? Nos, szünetelnek a sorozatok, jönnek vissza idővel (március), ez van. -
#1083 Akkor jó. Köszi. -
#1082 [courier]lesz bizony hogy lesz :) -
Aspyrin #1081 Így igaz, elvileg lesz :D -
#1080 Karácsony miatt nemsokára folytatják jövőhét utáni héten elvileg már lessz! -
#1079 Most miért hagyta abba az RTL Klub a Tréklinika és a Tréhelyzet sugárzását? -
puckány #1078 Sziasztok!
Olykor-olykor belenézek a Vészhelyzet ismétlésébe a Viasaton, és nagyon meglepődtem, hogy már vagy a 4. színészt (kis epizódszerepekben) látom benne, aki a 3. műszakban főszereplő. Pl.Davis mint egy beteg, Doki mint HIV fertőzött csaj pasija, aztán ott volt az az orvosnő, aki a 3. műszakban Doki barátnője, itt meg egy leszbi tűzoltó. Johnson hadnagy is feltűnt egyszer. Mindez nem lenne baj, de mint tudjuk, a 2 sorozatnak van egy közös része, és emiatt kicsit fura a 3. műszakos kedvenceimet a Vészhelyzetben látni mellékszerepekben. Nem gáz ez egy kicsit? -
#1077 Tetszett a mostani rész, szegény kislány :(((
A jövő heti pedig szintén jónak igérkezik! :) -
ZsirosKenyer #1076 egyedül a jövő heti részt fogom megnézni, az jónak tűnik promo alapján. De ettől függetlenül már rohadtul nem érdekelnek a karakterek sajnos, lapos az egész. Továbbra is kitartok a Harmadik Műszak mellett, az az igazi ;) -
#1075 A mai vészhelyzet elég zsír volt pláne hogy azt a rohadékot felniytották és vagy 10l vér kifojt csak úgy simán a padlóra :D
a kislányt meg kibaszottul sajnálom még ha csak film is :(
viszont a jövőhét keddi zsír lessz! végre kezdi felszedni magát a vészhelyzet :) -
#1074 Különben ma ne feledjétek, ER 21:15-kor! :) Utána nekem Prison Break (S02E12) és Saw 3 :D Jó kis este lesz :)) -
#1073 Különben nekem is olyan érzésem van, hogy ha lement újra az ötödik évad akkor leadják a hatodikat. No majd meglátjuk :) -
#1072 azért én látok esélyt arra, hogy ezután leadják a 6. évadot is. lásd lost2. ott is az első évad lement gyorsítva, aztán meg itt van a 2. :)) reménykedjünk gyárekek:)) egyébként meg egészség legyen, az a lényeg... -
#1071 sajna az 5. évadot ismétlik újra...nagyon várnám már pedig mi lesz a kórházas zárójelenet után...idegesítő, hogy nem vették meg a folytatást...vagy csak nem adjál le -
#1070 Ötödik évad megy a Harmadik Műszakból. -
#1069 Lehet :D Szegény :D -
#1068 Jaja nekem is tetszett ez a rész :) -
#1067 Sajnos elvileg nem, hanem ismét az ötödik évad lesz, legalábbis a tartalom erre utal.