1546
-
#1146 Sziasztok
Vészhelyzet 7. évadtól kinek van meg, vagy honnan lehet leszedni? -
fb #1145 hello
jun12 21.15 harmadik muszak 6. evad, rtl -
#1144 Nem tudom sajnos :( Nem felirattal néztem, de azt láttam én is, hogy csak az első pár részig van kész a magyar felirat. -
#1143 sajnos csak a 8. részig van magyar felirat -
#1142 arról nem tudsz valamit, hogy miért állt le a fordítás? sehol nem találok magyar feliratot az első 5-6 rész utánhoz. azokat megcsinálták és annyi. -
#1141 Én az első öt évadot az RTL-en láttam szinkronosan, aztán amikor vége lett nem bírtam ki és letöltöttem a hatodikat és tényleg jó angolul (mint minden) főleg Sully hangját birom :))
Ugyanakkort szerintem nem lehet panasz a szinkronra sem, nagyon jól eltalálták a magyar hangokat is. -
#1140 Jövő héten ötödikén ER 12. évad befejező rész, utána elméletileg lesz a hatodik évad keddenként 21.00-tól júni 19-től.
Sorozatjunkie-n is van róla hír :)
Ha végre tényleg a hatodik évad lesz, ajánlom mindenkinek, hogy nézze, mert tényleg nagyon jó kis évadot sikerült össze hozni, klassz részekkel és rendes lezárással, hisz ne feledjük ez volt az utolsó évad, szóval kötelező mindenkinek :) -
#1139 Jaja állítólag az ER-ből elég jó rész lesz, kiváncsian várom én is : ) -
#1138 Én már vagy 3 éve várom, hogy a 3. műszakos népirtás eredményét megtudjam, de azóta se folytatják. -
#1137 a köv rész az évad finálé (s12e22) és állítólag nagy népírtás lesz. várjuk :) -
#1136 rosszul döntöttél:) eredeti nyelven talán még jobb is. -
ZsirosKenyer #1135 Na mivan, látom az RTL nem folytatja a Harmadik Műszakot.
csesszék meg, direkt azért nem töltöttem le eddig mert gondoltam ha lemegy az 5. évad folytatják az újjal.
Gondolom ősztől fogják mert nyáron minden sorozat szünetel :C -
#1134 thx -
winnie #1133 12x16 lesz kedden. -
#1132 12/6 ha igaz -
#1131 Nem tudjátok vészhelyzetből melyik évadnál és hanyadik résznél jár az rtlklub? -
#1130 Már talán most nyáron lesz 2 éve, hogy bementek a rosszfiúk az örsre és a szobában rálőttek a főszereplőkre. Azóta már ha nem is ólommérgezésban, de az éhségtől biztos meghalt mind.
A f@sz kivan, hogy mindig nem bírják folytatni. -
ZsirosKenyer #1129 szerintem nem..
a legutóbbi ha jól tudom még csak a 19./22 rész volt -
#1128 A mai Harmadik műszak már új rész lesz? -
#1127 Nem. Azért lett egy topicja, mert mindig egymást váltották az RTL-en. -
#1126 Hagyjuk a bannert, inkább beszéljünk a két sorozatról. :)
Néztétek az ER-t? -
#1125 Nem kavaró egy kicsit hogy két sorozatnak egy topicja van...? -
ZsirosKenyer #1124 ennél nem lenne nehéz szebbet csinálni, de a 3 ember miatt aki idejár lusta vagyok.. -
#1123 Kár. -
#1122 Öö igazából fogalmam sincs sajnos :) :(
Nem tudom :( -
#1121 Nincs semmi baj a bannerrel, Third Watch-os szereplők közül mind aktuális (hatodik évados), ER-esek közül Cartert kivéve szintén mindenki. Szóval semmi gond Amse bannerjával, ha nem tetszik csinálj jobbat :) -
#1120 Viasat-on mikor lesz már a Holtsáv folytatása?
Még mindig ismételnek? -
#1119 És ne felejtsétek el
ma:
21:10 Vészhelyzet :)
(Utána meg 24 S06E13 :D Huhh ha Heroes és Prison Break ma nem szünetelne... :D De sebaj, el leszek ezzel a kettővel is :)) -
#1118 Mind a kettő jó :) Bár egy fokkal a Harmadik Műszakot jobban szeretem (szerettem) és azt sajnálom nagyon, hogy nem megy már kinn, bár legalább rendes lezárása lett :) Kiváncsi vagyok adni fogja-e valaha is a hatodik évadot az RTL, igaz, hogy én már láttam, de biztos sokan szivesen megnéznék.
Winnie , nincs esetleg vmi infod ezzel kapcsolatban? :) Hogy lesz-e műsoron a hatodik évad itthon? -
Aspyrin #1117 Köszönjük, Marika küldje be a következő beteget legyen szíves! -
ZsirosKenyer #1116 ez a banner egy szar -
#1115 Ez már jó régi banner! Amúgy a mentősök közül is hiányzik egy puni meg egy ürge a dokin kivül :) A tüzoltokból senki nincs -
#1114 de a fenti képen sincs már rajta amint látod...mondjuk még valaki hiányzik... -
#1113 thx :( -
#1112 ez az 5. évad ismétlése...úgy emlékeztem válaszoltam is :|...szal ismétlés és reményeink szerint jön a 6. ezután...és ha jól emlékszem az 5-ben már nem lesz, szal valószínűleg kiszált... -
#1111 Nem igazán vagyok képben azért kérdezem ami most volt hogy doki lövöldözött ez valami ismétlés? vagy ezek new részek? Ha nem újak valaki mondja már meg hogy doki kiszáll a sorozatból? -
#1110 hogyne nézném...kötelezően:) -
#1109 Mi lesz dokival? Kiszáll a sorozatból? -
#1108 ismétlést nézitek?
-
#1107 1w3d aktív kapcsolat elteltével 95.1%-nál tartok a third watch 6.évadjával...kezdek befordulni hogy sosem ér le