Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most megint elkezdtem a feble-t, és gáz van a hangokkal, méghozzá a párbeszédeknél.... nem mindig lehet hallani amit mondanak az emberek.. elég zavaró:/ talán azért lehet mert 5.1es hangkártyám van és csak sima 2hangszórósan használom. Ha ez a baj, akkor vhol be lehet ezt állítani h jó legyen?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Csak nyomkodtam az ütés gombot, háromnegyed óra után untam meg. <#idiota>#idiota>A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Meg amikor belépek akadozik a hang egykicsit majd kiirja a hibaüzenetet és nem tudom h miért<#worship>#worship><#help>#help><#zavart2>#zavart2>pls segítsetek<#help>#help>
csak
Igaz a hangkártyának egy régebbi drivert kellett felrakni,h jó legyen a hang is. Akinek ilyen problémája van annak a megoldás ennyi!
Olyan problémám lenne,hogy mikor indítom a gammát akkor memóriacímzési hibát dob nekem. Ez mi f*szért van?
Elõre is kösz a választ!
Üdv.
Amúgy nagyon jó ez a játék,nagyon tetszik:-)
Ugye attól,hogy nagyongonosz körözött személy vagyok,a guildbe beléphetek felvenni questet,és a pontokat elosztani?Ugyan még nem vagyok az,de hát ki tudja mit hoz a sors:)
De sajna csak egyszer
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Bocsi hogy ilyen lerágott témát kérdezek de nekem le van magyarosítva a játék...Fiatalodni szeretnék és Avo templomban.A Buzogányt megkapom aztán?:P
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]