Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aze gyik egy hegyen lesz a játék során megtalálod a másik az pedig nekem is kéne, mert én sem tudom.
ja az megvan a guildes meg a barrow fieldi gomba megvan a maradék 2 nemtom h hol van.
amugy amikor lejön hadonászni akkor kell nekimenni assasin rushal csináltam régen aszem
amugy amikor lejön hadonászni akkor kell nekimenni assasin rushal csináltam régen aszem
És most segítsen nekem valaki.
Hellosztok hogy lehet legyõzni azt a krapekot aki megölte a gyerek anyját és a nõvére is nála van? És össze-vissza varázsolgat a kardjával? Amúgy Forcee ott vagy a hõsök céhében és ott van egy ilyen kõfej aki beszél, hogy megnyíl, ha valamit csinálsz. Na és azelõtt a tóban bugyborékol valami. Az egy kék gomba. Csak ki kell horgászni.
hali, valaki le tudná nekem irni h hol lehet varázslo kapalokat és a kék gombákat összeszedni? elöre is kösz
Helo!
Most már megvan a Fable magyarul. Csak, nem tudna valaki valamilyen cheatet hozzá, hogy több pénze, vagy több pont legyen? Tehát ilyen kodót? Nagyon szükségem lenne rá, mert nem tudok továbbjutni egy pályen.
Most már megvan a Fable magyarul. Csak, nem tudna valaki valamilyen cheatet hozzá, hogy több pénze, vagy több pont legyen? Tehát ilyen kodót? Nagyon szükségem lenne rá, mert nem tudok továbbjutni egy pályen.
Áruházak akciósan árulják a magyar feliratos változatot.
Tudnátok a játékhoz valami magyarítást? Mert én találtam egyet aztán amikor felraktam akkor meg nem indult el. Nagyon jó lenne a magyarítás, mert én nem nagyon tudok angolul, és így nem valami könnyû és unalmas, hogy mindig fél-egy órákat eltöltõk a fordítással. Aztán meg nem is jól fordítom le és akkor tök bele lehet zavarodni. Vagy, ha magyarítást nem tudtok, bár jó lenne, akkor magyarul hol lehet letölteni a játékot?
Kösz elõre mindenkinek, mert nagy segítség lenne.
Kösz elõre mindenkinek, mert nagy segítség lenne.
tudnál küldeni egy minimap képet errõl a helyrõl mert sehol sem találom
Utolsó kérdés: Jack biztosan a többi emberre gondolt.
nem tudjátok lehet e valahogy végtelen exp.-ét szerezni?már elég sokszor kitoltam és ki szeretném próbálni
Lady Grey szomorú, nem reagál semmire.
A nyakláncot nem kapta meg, de már a csónakoknál se lehet kiásni.
A szellem kincsét se találtam meg (már amit nekem ajánlott fel)
Az vicces volt, hogy a tanár mondja, hogy vágjak ijesztõ arckifejezést (közben meg rajtam volt Jack maszkja, tehát nem sok látszhatott, de azért megdicsért..)
Amikor Whispert megöltem az Arénában, Jack azt mondta, jószívû vagyok, mint az anyám. Ez a jószívûség?
A nyakláncot nem kapta meg, de már a csónakoknál se lehet kiásni.
A szellem kincsét se találtam meg (már amit nekem ajánlott fel)
Az vicces volt, hogy a tanár mondja, hogy vágjak ijesztõ arckifejezést (közben meg rajtam volt Jack maszkja, tehát nem sok látszhatott, de azért megdicsért..)
Amikor Whispert megöltem az Arénában, Jack azt mondta, jószívû vagyok, mint az anyám. Ez a jószívûség?
Elsõre nem mehet úgy írták meg.másodjára mindig meg van a kulcs.ha meg nincs akkor újra tortúra.ez a végtelenségig.
Szerintem a börtönös résznél arra számítottak, hogy a legtöbb embernek nem fog menni elsõre a kiszabadulás (ahogy nekem se ment), és csak arra a lehetõségre írták meg a bejátszást (hogy ugye 1 évig még ott raboskodtál, stb).
Engem az érdekelne, lehet-e olyat, hogy 3 vagy több évig vagyunk a börtönben, mert nem sikerül megszerezni a kulcsot? Ahhoz van bejátszás?
Engem az érdekelne, lehet-e olyat, hogy 3 vagy több évig vagyunk a börtönben, mert nem sikerül megszerezni a kulcsot? Ahhoz van bejátszás?
Ja egy épületben van borbély.egyik sem nehéz egyértelmü utalások vannak.
Én ott nem találtam. valami épületben van?
A negyedik kék gomba megtalálása is erõsen szivatós )
A negyedik kék gomba megtalálása is erõsen szivatós )
Irány bowerstone south:d
Höhh, hogy átvert az öreg a bajusszal... :) (hogy ugye a lánya azt a kereskedõ bajuszt szereti)
Az Arénát is úgy nyertem meg, és még most sem tudok megszabadulni tõle, mert nem találok borbélyt..
Az Arénát is úgy nyertem meg, és még most sem tudok megszabadulni tõle, mert nem találok borbélyt..
Én tudok egy angol text.big fájlt. Add meg az e-mail címed és elküldöm cserébe ha tudsz nekem segíteni hogy miért is nem mûködik az én játékom. Leírtam az elõzõ levélben a bajomat.
Hellosztok!
Felraktam a játékot és a magyarítást hozzá. De amikor elindítom akkor betölti, de ott megjelenik hogy nyomja meg a bal egérgombot amikor bekapcsoljuk a játékot, akkor megnyomom a bal egérgombot, és egyszerûen elsötétül a kép és kiírja, hogy Hibajalentés. És ilyenkor mit kéne csinálni?
Felraktam a játékot és a magyarítást hozzá. De amikor elindítom akkor betölti, de ott megjelenik hogy nyomja meg a bal egérgombot amikor bekapcsoljuk a játékot, akkor megnyomom a bal egérgombot, és egyszerûen elsötétül a kép és kiírja, hogy Hibajalentés. És ilyenkor mit kéne csinálni?
Hát szerintem senkitõl nem kapsz mert nem olyan egyszerû az,angolt kelett volna tölteni.igaz 6 óra töltés lett volna de már játszhatnál.
Hát jó... Játszanék angolul...de Franciául töltöttem le...(a többinél kevés Seed volt-.-') igyhát most Franicia...valaki nem adna egy linket egy angol text.big fájlja? elõre is THX!BB
így nem éri meg játszani.... nagyon elveszi a játékélményt :(
(am nincsenek csalások, csak ha elalszol ingyen megteheted, mielõtt kirohansz a házból mielõtt megvan a kép.)
meg vannak trainerek... :D <#violent>#violent> <#nezze>#nezze>
<#banplz>#banplz>
így nem éri meg játszani.... nagyon elveszi a játékélményt :(
(am nincsenek csalások, csak ha elalszol ingyen megteheted, mielõtt kirohansz a házból mielõtt megvan a kép.)
meg vannak trainerek... :D <#violent>#violent> <#nezze>#nezze>
<#banplz>#banplz>
megoldás játszd angolul(minimális angol tudás kell) vagy vedd meg magyarul.....
Bocs,próbálom normálisan feltölteni de nem megy :@@

soory...-.-'...rossz link:D

Valaki segítsen pls!
Letöltöttem a magyar nyelvi fájlt erre elindítom a játékot(ugye elõtte bemásolom a data/lang/English mappába de...
ezt irja:
Letöltöttem a magyar nyelvi fájlt erre elindítom a játékot(ugye elõtte bemásolom a data/lang/English mappába de...
ezt irja:
A legnehezebb a doll quest...a coin golf....
hat, en asszem egyszer haltam meg az egesz jatek alatt, pedig nem vagyok valami nagy hardcore gamer.
Minek?ígyis elég könnyû...
Hellosztok megint!
Megvan a Fable. Nem tudtok hozzá cheateket csalásokat?
Megvan a Fable. Nem tudtok hozzá cheateket csalásokat?
nekem is gondom lenne a fableval. mikor elkezdek új játékot megy simán. de mikor kilépek egybõl fable.exe probléma. nekem geforce9600 vidikárytáém vab. lehet hogy már júl jó neki ?
aki tud vmi ötletet a problémára írjon ide vagy erre a címre: [email protected]
thx
aki tud vmi ötletet a problémára írjon ide vagy erre a címre: [email protected]
thx
Tetkó felrakó árusnál.
hogy lehet tetkót magamra tenni?
:D.vedd meg ezt a kiváló játékot.ha meg leakarod tölteni nem fog gyorsan menni:d...
Sajnos kezd pofátlan mértéket ölteni a warez.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Hellosztok!!
Valaki be tudná linkelni a Fable-t torrent-re? Nagyon jó lenne. ÉS ha lehet akkor egy olyan torrentet amirõl gyorsan lejön a játék. Kösz!
Valaki be tudná linkelni a Fable-t torrent-re? Nagyon jó lenne. ÉS ha lehet akkor egy olyan torrentet amirõl gyorsan lejön a játék. Kösz!
Passz
Warez?
Hello!
Van Magyarítás hozzá?
Van Magyarítás hozzá?
★ 汤姆 李
*nekem
nakam csak annyi hozzáfûznivalóm van, h nekem is 8600 asom van, és semmi hasonló problémát nem tapasztaltam.
üdv!
Az a kilépkedõs fable.exe hibás probléma nekem is fent áll csak úgy tudom újra elinditani a játékot ha tõrlõm a profilt a dokumentumokból. Én személy szerint a videókártyára tippelek mert egy geeforce 8600 osom van és a támogatások között 7 es szériás a max. Programokal nem lehet gond mert egy gyengébb felépitésü gépen simán elfut azonos programokkal csak természetesen a videókártya driver régebbi. Ha valakinek ugyan ezek a hibák vannak és sikerül megoldania annak nagyon megköszönném hogyha adna egy választ.
Az a kilépkedõs fable.exe hibás probléma nekem is fent áll csak úgy tudom újra elinditani a játékot ha tõrlõm a profilt a dokumentumokból. Én személy szerint a videókártyára tippelek mert egy geeforce 8600 osom van és a támogatások között 7 es szériás a max. Programokal nem lehet gond mert egy gyengébb felépitésü gépen simán elfut azonos programokkal csak természetesen a videókártya driver régebbi. Ha valakinek ugyan ezek a hibák vannak és sikerül megoldania annak nagyon megköszönném hogyha adna egy választ.
Sziasztok!
Megcsináltam az "Extraction" nevû mellékküldetést, amivel észak-lugaskõben bízott meg egy 'Tanya'-nak nevezett nõ. A lényeg az, hogy miután teljesítettem a feladatot megköszöni és ezt mondta: "A kék nimfa negyed négykor guggol". Ez mit jelent? A küldetéseknél nem jelenítõdik meg ujjab feladat.
Megcsináltam az "Extraction" nevû mellékküldetést, amivel észak-lugaskõben bízott meg egy 'Tanya'-nak nevezett nõ. A lényeg az, hogy miután teljesítettem a feladatot megköszöni és ezt mondta: "A kék nimfa negyed négykor guggol". Ez mit jelent? A küldetéseknél nem jelenítõdik meg ujjab feladat.
nekem is volt ijen, de akkor codec hibám volt. ace mega kodecem volt. letöröltem a fenébe és már jo volt.