Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sajna én se tok segiteni, én örülök ha nem akad minimumon
Megvettem a játékot, ami simán feltelepül és el is indul, de amikor ki akarok lépni, akkor az indítófájlban észlel valami hibát és kilép. HA ezután akarom indítani, akkor a fõmenû után kilép a program. Csak úgy tudok játszami, ha a dokumentumok mygame mappájából kitörlöm a játékra vonatkozó beállításokat. Így viszont mindig csak új játékot tudok kezdeni, a mentéseket nem tudom visszatölteni.
Kipróbáltam az egyik haverom gépére is feltelepíteni a játékot és ott megy minden frankón, tehát nem a lemezzel van a gond. Neki egymagos Amd 3000-es procija van Nvidia kártyával, nekem Amd x2 4400 proci és Ati X1950 videókártya.
Kerestem patch-et a neten, de semmit sem találtam.
Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a baj?
kék notepad file
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Az lenne a kérdésem, hogy a Fehér farkas kinyirása után kapoott levelett, amit a testvérem írt, hogyí a fity fenébe olvashatom el?
Nagy baj van! Valamit csinálhatott a tesóm a géppel. A fable játékban eltûnta profilom! De megtaláltam -egészen véletlenül- egy mappában C/dokumentumok/MSN/Mygames/Fable. A mentéseim ott vannak abban a mappában meg van egy másik is tattoss néven. Hogyan tudom visszapakolni a játékba a mentéseket?
MEMBERS OF MAYDAY
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a jó oldal, a házasodás a gonosz.
A másik kincs, amihez két útmutatót találtál, összesen 6 útmutató-töredék után található meg, és egy egész érdekes eszközt rejt - többet inkább nem mondok, ponéngyilkosság lenne.
Az ezüstkulcsokból összesen 30 db van a játékban, és minél több kulcs kell egy láda kinyitásához, annál értékesebb cuccot rejt. Érdemes gyûjteni.
Mikor beléphetek Bowerstone North-ba akkor találkozok egy rabbal a ketrecben és ö arrol mesél hogy állítólag Lady Grey gonosz. Ez igaz ? És ha igaz akkor feladjam ?
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
Egyépként már megvan a bandita ruha (de mivel az gonosz beállítottságot ad ezért nem hordom) és a kalapács is csak ahoz nemvagyok elég erös hogy használjam.
És akkor érdemes elöbb az erömet (piros) kifejleszteni full-ra ?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Itt valaki még régebben azt írta, hogy ha lerendeztem a sárkányt/pengést akkor a credits után folytathatom. Én attól még messze vagyok, de haveromnak már megcsinálta és csak simán kimegy a fõmenübe, pedig nem csinált meg minden mellékküldetést.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
ezt ne nézd meg amit most rakok fel
http://www.youtube.com/watch?v=U8mcYrl26eI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=JMDfelDnwDc&feature=related