Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄😄😄 ha frankón eredeti akkor irj levelet péter monopolineuxnak hogy "hé figyu má tesó. nemindul el a crysist verõ gépemen az Egyik legjobb rpg"

sajna én se tok segiteni, én örülök ha nem akad minimumon
jah túl jó a géped

Sziasztok
Megvettem a játékot, ami simán feltelepül és el is indul, de amikor ki akarok lépni, akkor az indítófájlban észlel valami hibát és kilép. HA ezután akarom indítani, akkor a fõmenû után kilép a program. Csak úgy tudok játszami, ha a dokumentumok mygame mappájából kitörlöm a játékra vonatkozó beállításokat. Így viszont mindig csak új játékot tudok kezdeni, a mentéseket nem tudom visszatölteni.
Kipróbáltam az egyik haverom gépére is feltelepíteni a játékot és ott megy minden frankón, tehát nem a lemezzel van a gond. Neki egymagos Amd 3000-es procija van Nvidia kártyával, nekem Amd x2 4400 proci és Ati X1950 videókártya.
Kerestem patch-et a neten, de semmit sem találtam.
Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a baj?
*.nfo
kék notepad file

Egy tipp: az eredeti játék CD-jén rajta van. A hétvégén láttam kétezer forint alatt a kék-fehér csíkos nagyboltban, annyit szerintem mindenki ki tud egy ekkora volumenû játékért adni. 😊

Sztem ott nincs rajta a CD kulcs.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nekem a CD másolt-ba van meg valaki nem tudja hol keresem a CD-n a kulcsot (melyik fájlba?)
Ati810
Azt nemtudod elolvasni. Az csak úgy van 😄
Sziasztok.

Az lenne a kérdésem, hogy a Fehér farkas kinyirása után kapoott levelett, amit a testvérem írt, hogyí a fity fenébe olvashatom el?
Sziasztok

Nagy baj van! Valamit csinálhatott a tesóm a géppel. A fable játékban eltûnta profilom! De megtaláltam -egészen véletlenül- egy mappában C/dokumentumok/MSN/Mygames/Fable. A mentéseim ott vannak abban a mappában meg van egy másik is tattoss néven. Hogyan tudom visszapakolni a játékba a mentéseket?

mind kettõ
Polgármester lettem miután eltüntettem Lady Greyt. Jár ez valami elõnnyel?

Melyik szellem? A part melletti, vagy a nagymama?

A szellemes küldinél mit kell csinálni <#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
maateking
vagy nyakláncot nem gyûrût help pls

MEMBERS OF MAYDAY

Ati810
Azt olvastam hogy mikor a Return To Hook Coast küldit csináljuk akkor az elején mikor felvesszük a küldit akkor az összes eddigi küldik amiket nem csináltunk meg elvesznek. De ezek késöbb pl: mikor megcsinálom a föküldiket visszajönnek ?
aha persze.és utána elfogadtad a jutalmat?mert az nem éppen jó

maateking
köszi!és a gyûrûjét hogy tudom megszerezni Tölgyvölgybõl mert eddig sajna nem jöttem rá:S

MEMBERS OF MAYDAY

Ati810
Gondoltam kössz 😄
Pl. Dél-Lugaskõben, a kapu melletti árusnál.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem valahogy már kezdetben sem volt szimpatikus a Lady, így adtam egy esélyt a fickó szavainak, és nyomozni kezdtem.
Ez a jó oldal, a házasodás a gonosz.

maateking
HOL LEHET feketerózsát venni/találni/kapni?? hel pls

MEMBERS OF MAYDAY

Ati810
De te mit csináltál ? És akkor most gonosz (<#gonosz2>) vagy nem (<#miaz>) ?
A szellem kincse azt hiszem, néhányszáz arany, nekem spec. a becsület többet ért... meg mint már említettem, félek a szellemektõl. 😊
A másik kincs, amihez két útmutatót találtál, összesen 6 útmutató-töredék után található meg, és egy egész érdekes eszközt rejt - többet inkább nem mondok, ponéngyilkosság lenne.
Az ezüstkulcsokból összesen 30 db van a játékban, és minél több kulcs kell egy láda kinyitásához, annál értékesebb cuccot rejt. Érdemes gyûjteni.

Ez egy olyan morális kérdés a játékban, amire Neked kell megadnod a választ. 😉

Ati810
Lenne egy kérdésem.
Mikor beléphetek Bowerstone North-ba akkor találkozok egy rabbal a ketrecben és ö arrol mesél hogy állítólag Lady Grey gonosz. Ez igaz ? És ha igaz akkor feladjam ?
Rolly
és mi ez a kincs? mert érdekelne 😛 ezeken felül már találtam 2 nyomot is kincsekhez az milyen kincset rejt? meg érdekelne azis hogy ezüstkulcsokat érdemes e gyûjteni gondolom a 25 ösben biztos jó cucc cuccok lehet de nekem 10 nél több nemjött össze ezekre válaszolhatnál 😛

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

Ott egy szellem megkér, hogy ásd ki, és juttasd el szerelmének az elrejtett kincset. Ha megteszed, jutalmat kapsz, ha megtartod a kincset... na, azt még nem próbáltam ki, mert félek a szellemektõl. 😊

Rolly
ez hülyeség mert én simán odatudtam menni régebben nekem is kellet vmi szelemmel beszélnem most simán megy XD

Van egy másik "kalózos" is. Egy kalóz szellemét kell rávenned Tölgyvölgyben, hogy ne kísértse tovább az embereket, mert akkor nem tudnak hozáférni a csirkerugdosós pályához. 😊😊😊

Rolly
kalózos? nemtom mire gondolsz ebben a játékban nincsenek kalózok max arra tudok gondolni hogy a kalózhajóra kell menned amit úgy tehetsz meg hogy jack legyõzése után kimész a céh elé és bemész a démonkapuba ott kiszabadítod a prófétákat majd amit kapsz azt elkell vinni a kikötõvárosba ahol maze-t legyõzted az ottani világítóroronyba és folytatódik a történet

nem tom én 1 vidiben láttam mind a kettõt de azt csak meg tudod mondani hogy mit kell csinálni a kalózos küldinél <#fejvakaras>
Rolly
nemtudom hogy mikor játszottál ezzel a játékkal de jack of blades ruháját nemlehet megszerezni mert az csak neki van XD a másikról pedig nem is hallottam pedig már jóideje játszok ezzel és számtalanszor kitoltam jóval rosszal egyaránt

Rolly
hát igen fullra gyúrd ki pirosat azt ajánlom képességbõl nemkell sok és ne öld meg inkább mert sok gonoszság pontot ad egyébként meg ha pénszszûkében vagy csinálj melléküldiket adnak mindig ilyen 4-5 ezer aranyat és még közbe is szerzed az xp-t

még valami valaki tudja hogy hol lehet fire assasin és jack of blades ruháját megkapni?<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help> mert ha nem én<#gun>+te<#wave>=<#bdead>
Hello én már nagyon nem értek valamit a ^Murder with a Twist küldetésnél nem bírom megölni az õrt és nem hiszem hogy bug mert 5-ször indítottam újra please <#help> me
Ati810
Mikor az arénában harcolunk és a végén eldönthetjük hogy megöljük-e Whispert. Ha megöljük mennyi rossz pontot kapunk mert bár jó vagyok de jól jönne 10.000 arany 😄
Ati810
Ok kössz.
Egyépként már megvan a bandita ruha (de mivel az gonosz beállítottságot ad ezért nem hordom) és a kalapács is csak ahoz nemvagyok elég erös hogy használjam.
És akkor érdemes elöbb az erömet (piros) kifejleszteni full-ra ?
Rolly
hát figyelj elmondom hogy én mit csináltam.... ne vegyél soha se fegyvert se ruhát fegyver az nekem az alap volt mindaddig míg nemvolt az a küldi hogy a kereskedõket kell kisérni 1szer elérnek 1 táborba ahol felgyógyítják magukat ott lessz 1 láda abban van 1 60 as fejsze az jó lessz 1 darabig utánna nemsokal már menned kell a banditákhoz ahol összeszedhetsz 1 banditaszettet 537 a védelme ha jólemlékszem ez bõven elég lessz addig amíg el nem jutsz az arénáig ahol cirka 19ezerért megveheted a legerõsebb ruhaszettet a csillogó lemezpáncélt (jah és addig még lessz 1 küldi hogy démonajtónak ki kell találni a nevét ott is lessz 1 láda majd nézz szét egyikbe tuti lessz 1 jó nagy kalapács 126 os erõvel ezis jó addig ameddig el nem jutsz az arénáig mert addig lessz 1 rakat pénzed ha ügyes vagy és marad fegyóra is) ha meg közelharci vagy akkor gyúrjad ki fullra a pirost és húzd ki a kardot avo templománál ami jó lessz egészen jackig onnan meg jöjj rá egyedül :p

Ati810
Ja és ha tudjátok akkor az árát is megmondanátok ?
Ati810
Én még csak nemrég kezdtem játszani kb. 2 napja. Nincsis valami sok pénzem (6000 valamennyi arany). Tudnátok valami jókis fegyvert és páncélt ajánlani mint pl: amit ti vettetek elöször ? Ja és ne valami gonosz cuccot mondjatok mert jó vagyok <#nyes>
nem a mellékküldetés kell hanme csak várja meg míg végigmegy a credits, addíg mennyen kajálni egyet vagy valami

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Varikova
Glória nekem is van, végül is csak írtom a népet, ablakokat török be, szóval én vagyok a megtestesült jótét lélek.
Itt valaki még régebben azt írta, hogy ha lerendeztem a sárkányt/pengést akkor a credits után folytathatom. Én attól még messze vagyok, de haveromnak már megcsinálta és csak simán kimegy a fõmenübe, pedig nem csinált meg minden mellékküldetést.

Ati810
Ok kössz 😄
EnZsolt
Igen, azok hegek elvileg, a testén is van/lesz. Nekem világított a glória a fejem felett, õsz hajamat fújta a szél, és a testem tele volt hegekkel és tetoválásokkal. Aztán fogtam magam és elmentem a bordélyházba az asszony tudta nélkül, a glória meg maradt 😛

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Ati810
Ma észrevettem az emberemen hogy az arcán van néhány csík. Ezt a harcban szerezte ? Mert nemhiszem hogy kezdene gonosz lenni mert eddig csak jót tettem <#nyes>
Hogy mikor? kb éjfél körül (elméletileg, a guide azt írta) egy bizonyos létszámot de fogalmam sincs pontosan mert annyi embert csalogattam oda hogy minen idõszakra jutott egy rakat áldozat.

miért mikor kell? ja és még valami õ az akirõl beszéltem Redly Dániel (Ratyi Dániel) http://www.youtube.com/watch?v=g6dLdOlRmmg&feature=related
ezt ne nézd meg amit most rakok fel
http://www.youtube.com/watch?v=U8mcYrl26eI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=JMDfelDnwDc&feature=related
Nem a hányat a kérdés hanem hogy mikor.

[ spoiler] nem tudom hogy ott hány embert kell feláldozni, ja és egyébként most játsszom ötödszörre [/spoiler]