Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Bájolgás: F2, F3
Aura zöldüléskor: TAB
mijaza oiron?
The Matrix has you...
Szeretkezni még én sem tudtam (a játékban<#papakacsint>#papakacsint>), de tényleg annyi, hogy sok ajándékot kell neki adni és majd zöldre vált a feje fölött a szívecske és ekkor kell Tab-ot vagy valamit nyomni. persze az elõny, ha van közelben ágy😊 gondolom😊) ja és a feleségeknél és saját házban biztos nagyobb a siker.
de a bordélyban is lehet próbálkozni.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
De ha nyomnál egy F5-öt és beequipelnéd az íjadat azis sokat segítene rajtad...
bár szerintem a fegyver annyira nem jó, legalábbis nekem nem jön be annyira
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Én mindig, amikor a közelben jártam, (3-4-szer) adtam vagy 25K aranyat, és csodálkoztam, hogy semmi...
15 kulcsos ládában
a Lady hálószobájában
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
jó karakterrel a Temple of Avonal leszurkolt egy összegü nagy! adománnyal hozzá lehet jutni egy buzogányhoz, neve most nem jut eszembe, sry
64k-nál palladin megszólítás
48k-nál 5-10 év fiatalodás
vagyis leteszel elõször mondjuk 150k-t
megkapod fegyver
aztán +1 fiatalítás
valaki irta, hogy pont ezzel el is lehet játszani, a mentsd meg a fönök kölkét küldetésnél mindig beadakol 1-et majd hero save
aztán újra, amig csak nagy nem lesz a páncél, és újra kiskölyökként apríthatod az ellent (tetszene 😊))
Chapel of Skorm-nál dettó, de ott asszem számszerij van
de azt még nekem sem sikerült megszereznem
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
effe lv6 24254
effe: pontosan nem tudom, de adakozni jó dolog. Gonosz karakterrel azt hiszem, fiatalodsz tõle, jóval pedig mittomén, én is adakoztam, de csak jobb érzés fogott el, a karakteren nem találtam változást.
V.ki világosítson már fel, hogy mit kell csinálni a Temple of Avo-nál, és a Chapel of Skorm-nál!mert én már adakoztam Avo-nál vagy 90 000 full jó karakterrel, meg most gonosszal vittem áldozati bárányt Chapel of Skormba, de csak megköszönték, és mehettem isten hírével... na mármost mit kell csinálni, hogy végre megkapjam az ígért jutalmat?
effe lv6 24254
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Érdeklödnék magyaritás után, hogy mikor lessz kész??
Nagyon durva ez a game!!!!
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
mondjuk egy ütés 1 ember-nél nagyon nem kell pajsz 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Majd karácsonyi "szünetben" feltelepitem és kiprobálom a gamet, mert eddig még nem tettem emg.
Next PC upgrade: 2022
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
De ha engem kérdezel akkor a kettõ közül inkább az elsõ. Ne vegyél olyan kártyát amik ilyen aranyos kis SE felírattal vannak ellátva, haverom is megszívta vele rendesen.
alaplap szinte mindent szerintem de lehet hogy van valamilyne port vagy csatlakozó
videókártya 9600 XT az jó a SE-kviszont butítóttak
de viszont lehet hogy a SE nincs annyira butítva mint amennyire az XT jó
www.prohardver.hu it van több is
na szal melyik videó kártyát vegyem ?
1.VGA ATI 9600XT 256 MB+TV Sapphire
2.VGA ATI 9800SE 256 MB+TV Sapphire
na ez a 2 videó kártya között nem tok dönteni 😊)))
ja amugy az alaplapom kézi könyvébe mit kell megnézni hogy milyen videó kártyát támogat ?
elõre is köszönöm a válaszokat
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
30 egynéhány %-os