Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

via_mala
Azannya! Én csak egy smile-t akartam, ezek meg egy gifbe rakták az összeset! Na mindegy, válogassátok ki, ami tetszik! Én a 16-ikra gondoltam.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

via_mala
Klubházat! Ez jó!
Eredetileg: shelter for fallen women, azaz menedék a bukott nõknek.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Bordélyban, miután a hely papírjait megtaláltad (le kell itatni a tulajt, akkor álmában kinyögi, hogy a tó melletti fa alá rejtette), ingyen is leht, miután a tiéd lett az épület. Bár sok jóságpontért klubházat is csinálhatsz belõle.

via_mala
Bordélyban szimplán pénzért. Másképpen csak úgy, ha eleget bájolox valamelyik csajjal, akkor egy idõ után bezöldül az aurája, adsz neki eljegyzési gyûrût, elhívod a házadba, tovább bájolox, megint bezöldül az aurája, megkéred a kezét, tovább bájolox, begerjed, lefekteted, sötét képernyõ, humoros(nak szánt) hangok. Ennyi.

Bájolgás: F2, F3
Aura zöldüléskor: TAB

hát most hogy igy belegondolok én sem tom hogy mi volt az a oiron.de oakvilen szerintem.na és hogxyan lehet szeretkezni???
via_mala
Fekete rózsa csak Bowerstone North-ban van, a boltban 150 aranyért vehetõ.

bigapó
fekete rózsát sok helyen vásárolhatsz, nagyobb városok boltjaiban szinte biztos, hogy van. talán még lopni is tudsz ilyenkor😊)
mijaza oiron?

The Matrix has you...

és hol van a fekete rozsa??? és hogyan lehet az oiron keresztul jutni???
bigapó
a fekete rózsa az Lady Gray-nek kell majd, amolyan "szeretni foglak, ha hozol olyat nekem" küldi.
Szeretkezni még én sem tudtam (a játékban<#papakacsint>), de tényleg annyi, hogy sok ajándékot kell neki adni és majd zöldre vált a feje fölött a szívecske és ekkor kell Tab-ot vagy valamit nyomni. persze az elõny, ha van közelben ágy😊 gondolom😊) ja és a feleségeknél és saját házban biztos nagyobb a siker.
de a bordélyban is lehet próbálkozni.

The Matrix has you...

de tudna alaki pontosat mondani???
Gő
Elvileg valami különleges ajándékot kell neki adni. egy csajszi fekete Rózsát emleget.(bár mondom ezt úgy,hogy még nem vittem végig a játékot és angolból is csak annyira tudok,hogy a lényeget szedem k...)A szeretkeésrõl meg nincs még eredményem de lehet,hogy ha veszel magadnak házat,akkor ott lehet csinálni valamit....ez a tipp merült fel bennem,bár ez iscsak elképzelés.... inkább majd mások segítenek

ja és hogyan lwehet dugni???
a királynõnél ott bowerstonban mitt kell csinálni???
Mike
hülye kérdésre hülye válasz, már bocs

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

bigapó
majd, ha az Arena-t megcsináltad. annyira lenyûgözi az ottani "mészárlásod", hogy meghív magához egy "italra" 😊)

The Matrix has you...

Mr_no_NaMe
Olyan sokaknak kell, de hosszú munka során eljuthatsz arra a szintre, hogy megkaparintsd!
De ha nyomnál egy F5-öt és beequipelnéd az íjadat azis sokat segítene rajtad...
Hello!Valami íj kellene.
Gő
Plöntyi köszi a segítséget. Mike tanácsát is köszönöm.

Mike
sajnos egyszerre kell
bár szerintem a fegyver annyira nem jó, legalábbis nekem nem jön be annyira

Na bumm, játszhatom újra. (játszom is!)
Én mindig, amikor a közelben jártam, (3-4-szer) adtam vagy 25K aranyat, és csodálkoztam, hogy semmi...

Mike
a pozitron agyaddal

A magyaritasok.hu-n írják,hogy milyen progival fordírják.Elvileg 2005 végén lesz kész.Assszem online megy a fordítás.
Gő
Melyik fájlban van az angol szöveg és milyen programmal lehet azt lefordítani?

Mike
Katana Hiryu

15 kulcsos ládában
a Lady hálószobájában

Valami erõs kard kellene nekem.
Hello!Nem tudtok valami jó fegyvert eldugva?Mondhatnátok egy párat.<#help><#worship>
Mike at home
no akkor
jó karakterrel a Temple of Avonal leszurkolt egy összegü nagy! adománnyal hozzá lehet jutni egy buzogányhoz, neve most nem jut eszembe, sry
64k-nál palladin megszólítás
48k-nál 5-10 év fiatalodás

vagyis leteszel elõször mondjuk 150k-t
megkapod fegyver
aztán +1 fiatalítás
valaki irta, hogy pont ezzel el is lehet játszani, a mentsd meg a fönök kölkét küldetésnél mindig beadakol 1-et majd hero save
aztán újra, amig csak nagy nem lesz a páncél, és újra kiskölyökként apríthatod az ellent (tetszene 😊))

Chapel of Skorm-nál dettó, de ott asszem számszerij van
de azt még nekem sem sikerült megszereznem

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

hát ez az, hogy pár jó/rossz pontért sztem fölösleges belerakni ezt a két templomot. de amúgy fiatalodni hogy kell, mert az érdekelne..😊

effe lv6 24254

Én az aréna-diadalom után kaptam bebocsátást.

effe: pontosan nem tudom, de adakozni jó dolog. Gonosz karakterrel azt hiszem, fiatalodsz tõle, jóval pedig mittomén, én is adakoztam, de csak jobb érzés fogott el, a karakteren nem találtam változást.

Helló!!

V.ki világosítson már fel, hogy mit kell csinálni a Temple of Avo-nál, és a Chapel of Skorm-nál!mert én már adakoztam Avo-nál vagy 90 000 full jó karakterrel, meg most gonosszal vittem áldozati bárányt Chapel of Skormba, de csak megköszönték, és mehettem isten hírével... na mármost mit kell csinálni, hogy végre megkapjam az ígért jutalmat?

effe lv6 24254

Mike at home
soha

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

hi!
Érdeklödnék magyaritás után, hogy mikor lessz kész??
Nagyon durva ez a game!!!!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

browestonál(bocs nemtom hogy hogy irják😊)a királylányhoz hogyan lehet feljutni???
én dark varász cuccab járok az a best 😄

mondjuk egy ütés 1 ember-nél nagyon nem kell pajsz 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bigapó
minek ide armour? elég egy mentális pajzs is 😉 nekem a varázsló-tunika vagy mi sokkal jobban teccett😊)

The Matrix has you...

ja de nem egy helyen 😉

Mike at home
bárhol vehet máshol is, egyébként, nem csak az Arenaban

vagy Bright armourt !!!!! (plate)

bigapó
már bejutottál a küzdõtérre? ha nem akkor kicsit dumálj az emberkékkel, már akivel tudsz, vegyél magadnak élet és mana-löttyöket, ilyesmiket, hamarosan szólnak, hogy bemehetsz, aztán majd jön a haddelhad😊)

The Matrix has you...

Stark
kb 5-6 percig
és utána mehetsz te

hópihe

hi! elég hülye kérdés talán, de sajna nem naon tok angolul: benn vagyok az arénában, de vmi olyat ír ki, hogy várnom kell... a kérdé: meddig?
Mr_no_NaMe
Végigvittem megint...istenem de szuper ez a játék,csak kár hogy olyan rövid😞((
Mike at home
Hmudától meg kérd el a büntetõpontodat 😊

grebber
Én nem mert lámi vagyok és tuti elkadnék már az elején.
Majd karácsonyi "szünetben" feltelepitem és kiprobálom a gamet, mert eddig még nem tettem emg.

Next PC upgrade: 2022

akkor már tom mit veszek köszi mindenkinek 😊))

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Van Hardver fórum, bemész, rögtön fogad a videókártyák rangsora.
De ha engem kérdezel akkor a kettõ közül inkább az elsõ. Ne vegyél olyan kártyát amik ilyen aranyos kis SE felírattal vannak ellátva, haverom is megszívta vele rendesen.

nem értke hozzá de sztem:

alaplap szinte mindent szerintem de lehet hogy van valamilyne port vagy csatlakozó

videókártya 9600 XT az jó a SE-kviszont butítóttak

de viszont lehet hogy a SE nincs annyira butítva mint amennyire az XT jó

www.prohardver.hu it van több is

sziasztok bocs hogy ide írok csak itt folyamatosan mennek az üzik 😊))
na szal melyik videó kártyát vegyem ?
1.VGA ATI 9600XT 256 MB+TV Sapphire
2.VGA ATI 9800SE 256 MB+TV Sapphire
na ez a 2 videó kártya között nem tok dönteni 😊)))
ja amugy az alaplapom kézi könyvébe mit kell megnézni hogy milyen videó kártyát támogat ?

elõre is köszönöm a válaszokat

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

www.jnc.uw.hu/fable/index.html ( elsõre nem ez jön be !! )

30 egynéhány %-os

Mr_no_NaMe
Felmerül a kérdés,hogy ki nem?😊