Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
mi is😊

The Matrix has you...

én már rég végigjátszottam a Fable-t.
😊😊😊😊😊😊😊
bigapó
én nem<#idiota>

The Matrix has you...

grebber
Magyarosítással foglakozik valaki?

Next PC upgrade: 2022

bigapó
a configod-dal van valami gondja. vagy a videókártya vagy más hardverrel nem találja az összhangot. ütköznek.

The Matrix has you...

Mike at home
nem

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Nekem feltelepül, de ilyet dob: "ConfigDetection class not initialized". Tudja vki mi ez???
Mr_no_NaMe
Nagyon kéne az a bow:S
Elsõ végigjátszásnál sem tudtam megszerezni pedig úgy csináltam ahogy Hmuda bá mondta:S
Alig tudom elhinni hogy neki 2.ra sikerült,én 30.ra sem tudom...
Bizti reggel hatkor kell?És csak 1 jó beállítottságú embert?Csak egyet?
Mind1 mien ruha van rajtad?
Mr_no_NaMe
Amúgy egész pontosan hogy kell áldozni?Valaki részletesen leírná?
Mert lehet hogy mostis rosszat próbálgatok,biztosra akarok menni azér.
via_mala

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

via_mala
Ha megeszed rögtön éjfél lesz.

Van egy olyan is, hogy Golden Carrot, attól meg rögtön dél lesz.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Mr_no_NaMe
De az miben segít?
via_mala
Izmos úgy leszel, ha sokat használod a kézifegyvert, közelharcban edzõdsz, a kapott XP pontokat pedig a Strength ágra költöd el.
Az tipikusan egy végtelen küldetés. De kb. 10 könyv után kapsz egy értékes sityakot. Mellesleg érdemes végighallgatni a tanár felolvasásait, persze csak ha megy az angol, mert irdatlan jó poénok vannak benne.

via_mala
Moonfish: pecázzál magadnak egyet.
Aztán edd meg. Hopp!

ok hogyan lehetek izmos??? és pl a iskolás kuldit ott a b...nál hogyan kell megcsinálni...mert bevittem párkonyvet de semmi??? kosz
Mr_no_NaMe
Ezt hogy gondolod?
Elösszöris honnan szerzek moonfisht?Aztán mit csináljak vele?
Mike
no figyelj
esc megnyom, kijön a menü, ott belemész már nemtommibe, ottvannak a questek, amik éppen aktivak
megnézed miket lehet megcsinálni
ha nincs aktiv, hazamész a guild-be, és felveszed egyet a nagytérképnél

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

én mreg nemtok tovább jurtni...😞(tom béna vagyok de ez az elso szerepjátéko m)na ott vagyok hog éppen eljutottam oakvillbe...és ezután nemtok semmit sem csinálni???

Ui:amug amit tetkot megszerzek azt hogyan tom a testemre foltenni???
Mike
hívj csak Mike-nak, HTX

Mike
próbáld éjfélkor egy moon fish segítségével

Mike
nem elég, hogy 2x felteszel egy olyan kérdést, ami minket kicsit sem érdekel, de, hogy miiután választ is kaptál, nekiállj pattogni, meg embereket kiosztani, az finom szólva is enyhén felháborító
inkább kértél volna elnézést, és örültél volna, hogy megvan amit tudni szerettél volna 😞((((((

Hali!

Ha tudsz jól angolul akkor menj lejjebb és kress meg egy domain címet még Mike at home írta be ott van segítség az ilyen dogokhoz. Sok szerencsét😊
Mr_no_NaMe
Sziasztok!
Újra felraktam a fablet és most íjász vagyok!
Még most is azzal szenvedek hogy hogyan tudjam már végre magamévá a Skorm Bowját!
Eddig úgy próbálkoztam hogy az okevali temetõ elõl elhoztam a jó beállítottságú testõrt,elvittem a skorm templomába,és pontosan reggel hatkor áldoztam fel (hogy az éjszaka a bal oldalon a nappal pedig a jobb oldalon volt)
10 szer próbáltam meg és ezeket kaptam:
-Your donation is welcomed - 200 gonoszkodó pont
-Pafatic donation - 80 gonoszkodó pont
-Marvellous donation (vagy valami ilyesmi - 400 gonoszkodó pont

Ezeket kaptam felváltogatba tízszer de nem kaptam íjat😞
Amúgy negyedig jó beáálítottságú vagyok!Nincs erre valami trükk?
Aki ezt vágja az legyen olyan kedves és válaszoljon!
(bocs a helyesírási hibákért)
A tudatlanság nem feltétlen hülyeség, a modortalanság viszont jellemhiba. Elfelejted, hogy te is voltál kezdõ! A többieknek köszi a tanácsokat! Egyébként nem tudom miért de akármit nem fogad el.
Nekem feltelepül, de ilyet dob: "ConfigDetection class not initialized". Tudja vki mi ez???
Hibát dob 3×is installnál😞Van valami más módja a telepítésnek?Vagy mi a teendõ?Légyszi help<#help>
1111-1111-1111-1111 nekem ez volt a CD kulcs 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Te! Akármit beírsz CD kulcsnak elfogadja. De ezt már sztem mondta vki elõttem. Másrészt nem célszerû ilyen nyilvános fórumon kiadogatni az e-mail címedet.
via_mala
Tipikus write-only felhasználó. A hülyeség még nem mentség.
Ha elolvastad volna, hogy mit írt Goth, akkor most nem csesztetnélek...

nem értek hozzá, csak felhasználói szinten (kezdõ) vagyok, mi az a topik?
küldjön nekem valaki legyen szíves egy cd kódot a fable-hoz a [email protected] címre! Elõre is köszi!
Oh danke. És ha megvan az összes akkor mit kell csinálni?
Esrohnoil
1 kincs van... majd megtalálhatod ha megvan hozzá mind a 6 clue.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Hi újabb kérdésem van. Hogyan kell a Kincseket megtalálni? mert már van vagy 4 treasure clue vagy micsoda. Kösz elõre is
Köszi Szépen! Máris sokat segített el is kezdtem a kulcsvadászatot.😊
mi a küldi 😉 ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

én most ott tartok hogy eljutottam okvillbe de semmi tobb...mit kell csinálni ???mert a farm levaan zárva
Van a topiknak keresõje, tudod, ott lent.
Egyébként meg bármit beírsz cd-keynek, elfogadja.

Sir Quno Jedi
Az tuti !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Gyerekek küldjön nekem valaki egy cd kódot hozzá a [email protected] ra!
Elõre is köszönöm!
bigapó
A hûség soha nem hal meg!<#worship><#worship><#worship><#ravasz1>

The Matrix has you...

Mike at home
http://www.gamebanshee.com/fable/walkthrough/thesickchild.php

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Értem. Hát ha majd megtalálod a címét akkor benyomod ide? Elõre is köszi. Valamint áldozni hol kell?
Mike at home
gyujtsd ossze az ezustkulcsokat, nyisd ki az ezustladakat

egyebkent van egy weboldal, aminek a cimet most nem tudom elovarazsolni, ott minden reszltesen le van irva, fegyverek, vegigjatszas, kulcsok, ladak, stb

Mike at home
van egy olyan is

Köszi szépen. Bocs h csak most válaszolok de tök elfelejtettem. Egyébként mire megírtam és visszamentem már meg is oldottam a küldit. Ellenben újabb kérdésem volna.😊 Hogyan lehet ilyen különleges fegyvereket szerezni? Mert nekem csak Master Longbow van meg Obsidian Two hander. Ami meg kell vallani nem lehet túl különleges hiszen kereskedõnél kapható és mint már jó pár RPG játékot végigjátszott emberke lévén tudom h amit a kereskedõnél lehet kapni az marhára nem különleges😊 Szal ez volna a kérdésem. Köszi!
Na most akasztottam ki a fõcsata nem volt túl megerõltetõ mondjuk már kimaxoltam az összes strenghtemet addigra.Fantasztikus kis játék volt ez már holnap biztos hiányozni fog...
Mike
sajnos túl közel...

Mike
jah
ha ma forgatnák az SW-t, Luke-ék terroristák lennének, Bush meg lenne Grószfater

Tegnap lehenteltem Jacket vártam a nagy End seqencet de nem oda buda azóta már a havasokban gyepálok csak közel lehet már a vége mert a szakállam kilóg a sisakból 😄