Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊😊😊😊😊😊😊
The Matrix has you...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Elsõ végigjátszásnál sem tudtam megszerezni pedig úgy csináltam ahogy Hmuda bá mondta:S
Alig tudom elhinni hogy neki 2.ra sikerült,én 30.ra sem tudom...
Bizti reggel hatkor kell?És csak 1 jó beállítottságú embert?Csak egyet?
Mind1 mien ruha van rajtad?
Mert lehet hogy mostis rosszat próbálgatok,biztosra akarok menni azér.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Van egy olyan is, hogy Golden Carrot, attól meg rögtön dél lesz.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Az tipikusan egy végtelen küldetés. De kb. 10 könyv után kapsz egy értékes sityakot. Mellesleg érdemes végighallgatni a tanár felolvasásait, persze csak ha megy az angol, mert irdatlan jó poénok vannak benne.
Aztán edd meg. Hopp!
esc megnyom, kijön a menü, ott belemész már nemtommibe, ottvannak a questek, amik éppen aktivak
megnézed miket lehet megcsinálni
ha nincs aktiv, hazamész a guild-be, és felveszed egyet a nagytérképnél
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Ui:amug amit tetkot megszerzek azt hogyan tom a testemre foltenni???
inkább kértél volna elnézést, és örültél volna, hogy megvan amit tudni szerettél volna 😞((((((
Ha tudsz jól angolul akkor menj lejjebb és kress meg egy domain címet még Mike at home írta be ott van segítség az ilyen dogokhoz. Sok szerencsét😊
Újra felraktam a fablet és most íjász vagyok!
Még most is azzal szenvedek hogy hogyan tudjam már végre magamévá a Skorm Bowját!
Eddig úgy próbálkoztam hogy az okevali temetõ elõl elhoztam a jó beállítottságú testõrt,elvittem a skorm templomába,és pontosan reggel hatkor áldoztam fel (hogy az éjszaka a bal oldalon a nappal pedig a jobb oldalon volt)
10 szer próbáltam meg és ezeket kaptam:
-Your donation is welcomed - 200 gonoszkodó pont
-Pafatic donation - 80 gonoszkodó pont
-Marvellous donation (vagy valami ilyesmi - 400 gonoszkodó pont
Ezeket kaptam felváltogatba tízszer de nem kaptam íjat😞
Amúgy negyedig jó beáálítottságú vagyok!Nincs erre valami trükk?
Aki ezt vágja az legyen olyan kedves és válaszoljon!
(bocs a helyesírási hibákért)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ha elolvastad volna, hogy mit írt Goth, akkor most nem csesztetnélek...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Egyébként meg bármit beírsz cd-keynek, elfogadja.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Elõre is köszönöm!
The Matrix has you...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
egyebkent van egy weboldal, aminek a cimet most nem tudom elovarazsolni, ott minden reszltesen le van irva, fegyverek, vegigjatszas, kulcsok, ladak, stb
ha ma forgatnák az SW-t, Luke-ék terroristák lennének, Bush meg lenne Grószfater