Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
az ílyász versenyt Én sem tudtam megnyerni,sztem az kicsit nehéz lett!
egyebként most jöttem ki a börtönbõl!nagyon kemény rész volt!levágták a hajam aztán mivel rossz könyvet választottam ott maradtam 1 évig és újra kinõtt sztem ez nagyon poén
Egyébként tele van a játék szerencsejátékosokkal, általában a kocsmákban vannak, de van pl. Darkwood-ban is a kereskedõk körül, meg Twinblade táborában is. Bár én azoknál inkább csak veszítettem. Pedig az SW KotOR-ban milyen remekül meg volt csinálva a pazaak, igaz ott is általában veszítettem, de akkor is nagyon élvezetes volt. Bocs az OFF-ért.
Az íjász versenyt te meg tudtad csinálni?
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
megnyertem a csikrerúgó versenyt a horgász versenyt és a verekedésben is lenyomtam mind a 4 helyen mindenkit!
van még vmilyen verseny?mert csak ílyász versenyt találtam
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
amikor csináljátok a fõküldiket na meg a mellékküldiket kaptok ilyen papirfecniket az emberektöl akinek csináltad az adott küldetést ami pontosan ez a Treasure Clue na szóval 6 ilyen Trasure Clue-nak kell lenni ahhoz hogy megtudd hol található ez a rejtett kincs angolosok elönyben annyit mondhatok hogy ásni kell de azt hogy hol ásható ki pontosan azt is elmondjam ?????
Vagy végigszenveditek mig meszerzitek a 6 papirfecnit !!!!
a sima steel-be 1-et, az obszidiánba kettõt, és a legdrágábba a master-be 3-at
ha egyszer beletetted, bennemarad, akár a Diablónál
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
The Matrix has you...
summon : anniy hogy több darázs jönn assem
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Az Avo's Teart valóban ott tudod megszerezni, de csak, ha eljött az ideje. A Guildmaster beszélni fog a régi hõsök (õshõsök 😊 ) sírjairól, ahol megkapod a kardot.
Oakvaleban azután tudsz verekedni, miután Bowerstone Quay-ben és a Twinblade's campben megszerezted az elsõ és második szintet ökölharcból.
Passz...
Az augmentationok a fegyveredet erõsítik ill. sspecializálják egy-egy adott feladatra. Pl. a health visszatölti az életedet, amíg a kezedben/hátadon van, az experiencével még nem találkoztam, a mana a varázspontjaidat tölti vissza stb. (Az Avo's Tearben egy elég intentzív health és mana augmentation van)
A summont sohasem használtam még...
Hogy lehet Oak.-ban verekedni éjszaka hátul a raktárnál.
Tudna valaki segíteni? Installálásnál rögtön az elején, még mielõtt az installShield végigfutna, az _is29.tmp -ben hibát talál, ezért el sem indul a telepítés. 3.46 Daemon toolst kicseréltem 4.00-ra. Az installshieldet frissítettem, a TEMP könyvtár üres. Windows XP alap volt, azzal se ment, felraktam az SP2-t, így se megy. Bocs, ha OFF, de nagyon szeretném indulásra bírni. Van valakinek valami ötlete?
Nagyon megköszönném!!
és benn nagyon faxa minde 😄
1-gyel arrébb, Darkwood Lake-bõl
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
már 4-szer végignyomtam de még nem tûnt fel
The Matrix has you...
Tényleg, ha a gonosz életet választjuk, akkor is ez lesz a vége, vagy akkor Jack of Blades lesz a jófiú? Nehezen tudom elképzelni. (végig kellen játszani úgy is.)
sok helyen lehet kapni