Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Elsõre MINDENképpen rossz könyvet fogsz választani, ez benne a poén.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

bigfoot
a kulcsot is megkaptam,de azért köszi!!
az ílyász versenyt Én sem tudtam megnyerni,sztem az kicsit nehéz lett!

egyebként most jöttem ki a börtönbõl!nagyon kemény rész volt!levágták a hajam aztán mivel rossz könyvet választottam ott maradtam 1 évig és újra kinõtt sztem ez nagyon poén

via_mala
A csirkerúgó versenyben ne csak egyszer játszál, mert a 2. helyezés egy ezüst kulcsot ér! A csirkefej-kalap poén, de semmire sem jó.

Egyébként tele van a játék szerencsejátékosokkal, általában a kocsmákban vannak, de van pl. Darkwood-ban is a kereskedõk körül, meg Twinblade táborában is. Bár én azoknál inkább csak veszítettem. Pedig az SW KotOR-ban milyen remekül meg volt csinálva a pazaak, igaz ott is általában veszítettem, de akkor is nagyon élvezetes volt. Bocs az OFF-ért.
Az íjász versenyt te meg tudtad csinálni?

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

bigfoot
nagyon jó ez a game!!
megnyertem a csikrerúgó versenyt a horgász versenyt és a verekedésben is lenyomtam mind a 4 helyen mindenkit!
van még vmilyen verseny?mert csak ílyász versenyt találtam

Mike
vagy csak imádod a a felkiáltójeleket

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
nagyon sok apró nüansz van a játékban, amit többszöri végigjátzsás esetén sem lehet észrevenni, felfedezni, szal nem tudom ezen miért kell úgy elcsodálkozni

wesker24
nem mondtad ki a varázsszót : légyszives !!!!
Ne mondd el, Isten ments... Ez lenne a kincs? Rajta leszek az ügyön 😊

wesker24
ejnye ejnye nem is tudtatok róla !!!!
amikor csináljátok a fõküldiket na meg a mellékküldiket kaptok ilyen papirfecniket az emberektöl akinek csináltad az adott küldetést ami pontosan ez a Treasure Clue na szóval 6 ilyen Trasure Clue-nak kell lenni ahhoz hogy megtudd hol található ez a rejtett kincs angolosok elönyben annyit mondhatok hogy ásni kell de azt hogy hol ásható ki pontosan azt is elmondjam ?????
Vagy végigszenveditek mig meszerzitek a 6 papirfecnit !!!!
Mike
pontosan

micsoda???

wesker24
van olyan fegyver is amibe 4 augment fér bele és ez nem is igazán fegyver inkább egy konyhai eszköz egy palacsinta sütö na mondom mikor megtaláltam jót röhögtem.
Mike
nem
a sima steel-be 1-et, az obszidiánba kettõt, és a legdrágábba a master-be 3-at
ha egyszer beletetted, bennemarad, akár a Diablónál

bigapó
nem. ahol mutatja a fegyvert, ott látszik hány fér bele. meg írja is. augmentation a neve.

The Matrix has you...

A kardomba akármennyi kõvet bele tudok rakni?
Kösz a segítséget.Mindenkinek jó Fable-özést.
Kösz a kiegészítést!

experienc = több XP-t ( olyan zöld gömböket) kapsz ha megölsz vkit

summon : anniy hogy több darázs jönn assem

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Na nézzük sorjában:
Az Avo's Teart valóban ott tudod megszerezni, de csak, ha eljött az ideje. A Guildmaster beszélni fog a régi hõsök (õshõsök 😊 ) sírjairól, ahol megkapod a kardot.

Oakvaleban azután tudsz verekedni, miután Bowerstone Quay-ben és a Twinblade's campben megszerezted az elsõ és második szintet ökölharcból.

Passz...

Az augmentationok a fegyveredet erõsítik ill. sspecializálják egy-egy adott feladatra. Pl. a health visszatölti az életedet, amíg a kezedben/hátadon van, az experiencével még nem találkoztam, a mana a varázspontjaidat tölti vissza stb. (Az Avo's Tearben egy elég intentzív health és mana augmentation van)

A summont sohasem használtam még...

Gő
a fegyverbe be lehet építeni köveket amik élet vagy mana növekedést biztosítanak.

Gő
A summon varázslattal csak méhet tud megidézni.

Gő
igen meg lehet idézni a kardot, de majd csak késõbb! A verekedéshet pedig sorrendben kell elvégezni. Mondani fogja a fickó,hogy melyik városban kezdj.

A Summon varázslattal mit tudok megidézni 4. színten?

Experience Augmentation ,Health Augmentation ,Mana Augmentation ,ezek növelik az életem meg stb.?
Hol lehet kapni ezt a ruhát:Fire Assassin Boots
Hello!
Hogy lehet Oak.-ban verekedni éjszaka hátul a raktárnál.
Hello!Az igaz,hogy Hero's Guild-ben a négy sírnál le lehet hívni Avo isten kardját?
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Installálásnál rögtön az elején, még mielõtt az installShield végigfutna, az _is29.tmp -ben hibát talál, ezért el sem indul a telepítés. 3.46 Daemon toolst kicseréltem 4.00-ra. Az installshieldet frissítettem, a TEMP könyvtár üres. Windows XP alap volt, azzal se ment, felraktam az SP2-t, így se megy. Bocs, ha OFF, de nagyon szeretném indulásra bírni. Van valakinek valami ötlete?
Nagyon megköszönném!!
Gő
Köszi srácok. 😊 Sztem én is inkább polgármester leszek és akkor segítek a börtönben lévõ srácnak elõszõr én nem hittem neki mert azt hittem hibbant. DE a borbélyházat is meglesem már,csak a feleség meg ne tudja 😛

onnan ja 😄

és benn nagyon faxa minde 😄

Mike at home
nem, nem onnan nyílik, hülyeséget beszélek
1-gyel arrébb, Darkwood Lake-bõl

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Darkwood Camp-ból nyílik asszem

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

via_mala
Darkwood Bordello a neve

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Hol van a bordélyház???
már 4-szer végignyomtam de még nem tûnt fel

1zért jó a bordélyház 😄 ott is van pár jó dolog 😄

Abszolút így van. Gõ! Ha elvetted akkor csak az õ háloszobájában tudod lefektetni,de egy csomó drága cuccal kell elhalmozni.Kicsit anyagias a drága.Nekem nem sikerült,inkább mentem a másik feleségemhez :-)
bigapó
asszem utánna lehet elvenni feleségül, de lehet olyat is, hogy "leváltod". a fickó, aki be van zárva, ad infót arról, hogy hogy lehet (nem akarom lelõni a pojént, ezért nem írom le). a lényeg, hogy ha megcsinálod, akkor szégyenében elbujdosik és választhatsz, hogy Te leszel az új Polgármester vagy másvalaki. Én az lettem😊))

The Matrix has you...

Gő
Plöntyi és, ha a nyaklánc is megvan?

Mike at home
aszerint a bright plate is csak az Arenaban kapható, ami szintén nem igaz

Miután a fekete rózsa buli el van intézve a "királynõ" -szerintem inkább polgármester,de lehet, hogy rosszul emléxem- azt mondja,hogy kell neki egy nyaklánc.Ezt a szülõfaludban találod.A sírkertben ki kell hallgatni két csókát akik elsutyorogják merre is van.Ha jól figyelsz onnatól könnyü dolgod lesz.A monogámiára annyira figyeltek, hogy simán lehet több feleséged.... :-)
Gő
Ha a térképet nézed a királynõ a jobb felsõ részen van. A patika pedig akkor közép tályban. Rögtön szemben, ahól bementél a kapun egy lépcsõ vezet fel oda. Elvileg a térkép azt sárgás színnel szogta jelölni.

nem lehet a hegeket eltuntetni.a feketerozsát ha a patikánál lehet kapni akkor hol a fenében van a patika???
Gő
jaj még annyit ha megengedtek,hogy a karakteren megjelennek a harci sebek.(forradások,hegek) azokat nem lehet eltüntetni? Vagy talán végig úgy kée küzdeni,hogy ne sebsítsenek meg 😛

Gő
a királynõvel mit kel csinálni,ha odadtuk a fekete rózsát?

Gő
Rózsát én is csak a királynõ patikusánál tudtam venni. Viszont a szülõfalucskában megvettema régi házat és felujjítottam lett egy kis feleségem is be is nyomett egy rövidke animációt afféle falfreskósat. De lefektetni nem sikerült a feleséget, és már hiába bályolgok és adok neki bármit,mert már egy aranygyûrû van a feje fölött. És ezek után mást se nagyon sikerült elvennem, hát talán figyeltek a monogámiára a játék készítõi. Pedig már azt hittem,hogy ha lefekszenek egymással és mondjuk a börtönben öregszik a csávó addig felnõ a gyereke ... bár már én hiszek túl sokat.

Ezt imádom a játékban, hogy minden mindentõl függ, de fõleg a cselekedeteinktõl.
Tényleg, ha a gonosz életet választjuk, akkor is ez lesz a vége, vagy akkor Jack of Blades lesz a jófiú? Nehezen tudom elképzelni. (végig kellen játszani úgy is.)

via_mala
Lehet, de eszerint csak egy helyen lehet kapni, és nem emléxem, hogy bárhol máshol is láttam volna, meg különben is minek máshova menni érte, mikor Lady Gray pont Bowerstone North-ban lakik. 😉

Mike at home
hopp, mennyi rejtett lehetõség

Mike at home
meg máshol
sok helyen lehet kapni

Olyasmi, na, csak nem jutott eszembe. 😊