Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Van az a küldetés, amikor Haze megkér h vmi csávót kell kiszabadítani, akihez egy demon dooron kersztül tudok eljutni! Hogy tudom kinyitni ezt doort???plz help
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
a tárgyakat, hogy kell felvenni? Amikor ott vagyok egy tárgy közelében megjelenik egy ikon és egy billentyû (TA😎, de nem reagál rá semmit...
Elkezdtem a játékot nem rég, de inkább abbahagytam...
És elkezdem újra magyarul...
persze ha még ebbe az életemben kiadják...
<#email>#email>
Légy Optimista! Ha az élet citromot ad, igyál hozzá tequila-t!:) \\________________WwW.gWhSz.aTw.Hu________________/
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
<#email>#email>
Légy Optimista! Ha az élet citromot ad, igyál hozzá tequila-t!:) \\________________WwW.gWhSz.aTw.Hu________________/
De amikor szarvaim nõttek még a banditák se akartak eljönni velem...még õk is féltek tõlem:S
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
http://www.playware.hu/index.php?page=cikk&id=568
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
(még mindig nem akarom siettetni a magyarítást, de...)
PC:MERCURY KNU400, AMD Semprom 2400+ -> 2800+, Shappire Radeon 9600 Atlantis 256 MB, 1024 MB RAM
gef2-n nem valószinü, de meg lehet próbálni
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
de ez az élet lopás ??? mert az gonosz skill