Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esrohnoil
Ez melyik door? Ha megmondod melyik helyszínen van, elmondom hogy tudod kinyitni. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

hellosztok!
Van az a küldetés, amikor Haze megkér h vmi csávót kell kiszabadítani, akihez egy demon dooron kersztül tudok eljutni! Hogy tudom kinyitni ezt doort???plz help
tab sztem vagy talán enter

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Pedig, ha jól emlékszem akkor TAB-bal kell felvenni a cuccokat.
wantonly
Most ismerkedem a játékkal, bocs, ha lámát kérdezek:

a tárgyakat, hogy kell felvenni? Amikor ott vagyok egy tárgy közelében megjelenik egy ikon és egy billentyû (TA😎, de nem reagál rá semmit...
ha kikapcsolsz pár felesleges sallangot és nem 2526x1748-ban akarod futtatni, akkor kisebb gépen is jól fut.

GWHSZ
Hát most már télleg yo lenne ha kiadnák...
Elkezdtem a játékot nem rég, de inkább abbahagytam...
És elkezdem újra magyarul...
persze ha még ebbe az életemben kiadják...

<#email>

Légy Optimista! Ha az élet citromot ad, igyál hozzá tequila-t!:) \\________________WwW.gWhSz.aTw.Hu________________/

constantin
MAGYARÍTÁST AKAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

GWHSZ
Mindenki arra vár...<#alien>

<#email>

Légy Optimista! Ha az élet citromot ad, igyál hozzá tequila-t!:) \\________________WwW.gWhSz.aTw.Hu________________/

grebber
Magyarításra várok!

Next PC upgrade: 2022

Hû, de kihalt ez a topic! Hamarosan újra kellene kezdeni a játékot...

jól áll ¢¢

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Majd...
há jah 😄 majd mikro kijön a magyitás 😄

GoKu x
nah ez a topic is meghalt...<#shakehead>

GWHSZ
hát nem árt, mert ha a vedeyókártya ratyi, akkor nem valószínû hogy bírni foglya😛

constantin
Bocs az elõzõ kérdés volt.

constantin
Jó gép kell ennek a játéknak.

Én jó karakter voltam, de a banditákat is ugyanúgy el tudtam vinni magammal.
De amikor szarvaim nõttek még a banditák se akartak eljönni velem...még õk is féltek tõlem:S
Ez nem teljesen ígyvan. Gonosz karakterrel a gonosz npc-ket tudod befolyásolni jobban, például a banditákat. Jó karakterrel pedig fordítva.

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

<#rolleyes>
<#rinya>Ennek nem igazán örülök.... THX!
hát igen...ha gonosz vagy akkor nem nagyon akarnak veled elmenni...
Sziasztok egy egyszerü kérdésem lenne.Ha pozitív karakter vok akkor könyebben magammal tudom vinni az embereket?
Én csak ezt az egy végigjátszás leírást ismerem:

http://www.playware.hu/index.php?page=cikk&id=568

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

jah... pc-s játék újságokban..pl PcGuru...
Nem mondta hogy magyar kell neki, ezért azt linkeltem amit énis használtam. Van egyáltalán teljes magyar végigjátszás?

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

akkor kérdezzen ^^

Szerintem nem mindenki vágja perfectül az angolt, hogy ezt értse.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

70 % kész van 30 % lekroálva 😄

Ehhez a játékhoz elég hosszdalmas lenne, mert ahány játékos, annyiféleképpen lehet végigjátszani. A banner alatti linkbõl kiderül egy s más, de valakivel nem bírsz, vagy nem tudod, merre kellene menni, inkább kérdezd meg.

(még mindig nem akarom siettetni a magyarítást, de...)

Kellene egy végigjátszás! Tud linkelni 1et????

PC:MERCURY KNU400, AMD Semprom 2400+ -> 2800+, Shappire Radeon 9600 Atlantis 256 MB, 1024 MB RAM

ha az a geforce2 kompabitilis directx9-el, akkor meg lehet próbálni... de sztem az kicsit öreg neki... nem azért mondom ám, hogy megbántsalak, pont, hogy az az okos ember aki nem szórja a pénzét azért, hogy tudjon játszani mindennel... sajnos én szórom..(lol)
Mike
gef4ti4200-on ment simán
gef2-n nem valószinü, de meg lehet próbálni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

sztem nem

Fido4life
Én egy 2-es Celeronnal 512 memória, Geforce FX-el, mozgalmas részeknél akad, de nem lépi túl a játszhatatlanság határát..

constantin
Hy.Gf 2 Mx400-an megy ez a játék?Ti milyen géppel toljátok?

Fido4life
Biztos ? Amúgy az imént magamba hódítottam egy csajt (azt aki az Obviloniai visszatérésnél fogad) és nem volt nálam gyûrû, csak egy rakás ajándék (neki is adtam).. Az õ házában, az ágy mellet próbálgattam dumálni vele, de meguntam és lefeküdtem aludni 😄 Reggel meg rám hívta az õrõket 😛 Na a lényeg: ha van szerelmed meglehet csókólni, mert a förtölés elég idétlen egy idõ után.. Ja és véglelegesen belém tud esni valaki ?

ha nincs ház nincs esküvõ..<#papakacsint>
tomee14
muszáj ház

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

MrStokes
En ide az SG galeriamba szoktam feltolteni kepeket es onnan linkelheted oket, vagy amit akarsz 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

sztem nem muszály

Fido4life
És mindezt egy helyben, úgyhogy leszólítom az utcán😛P ? Amúgycsak eljegyezni lehet ? És nem muszáj házamnak lennie ?

sokáig hízelegzs neki + some gift alias ajándék és amikor nagy a szív (rózsaszin) wedding ring alias eljegyzási gyûrû 😄 (lehetõleg nem hamis xD)

Fido4life
Jah nem 😄 csak néha elhülyülöm, és akkor szar.. Csak most hülyét csináltak belõlem ( a gémbe) és a tatát mérgembe elvertem, de ez úgy nem illik bele a storyba hogy újrakeztem az utsó mentéstõl.. Az a baj ebbe a játékba, hogy olyan dolgokat is meglehet csinálni, amik totál nem illenek oda.. Persze ez legyen a legnagyobb baj.. <#buck> Apropó, hogy lehet becsajozni ? Bármelyik az utcán mászkáló nõvel összelehet jönni, úgy hogy követ bárhova ahova megyek, vagy legalábbis velem van ?

? 😄

? 😄

Fido4life
elkiabáltam..

nincs elég XP-d (bár úgy látom van)
de ez az élet lopás ??? mert az gonosz skill