Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabe paul logan
Meddig tart ez játék???
Már afõ szálon végig mentem...megöltem Jack of blades-t aztán jött vmi
új fõ küldetés, végelgyengülésig kell játszani v mi?

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

van ilyen 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Hali! Annyi gondom lenne, hogy eltönnek a szövegek a párbeszédek közben, meg villog néha. Régen nyomtam már, és nem emlészem, hogy lett volna-e ilyen. Tud valaki segíteni?

Már közben rájöttem. Magamat röhögtem ki amikor rájöttem.😄

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

A guildmaster mellett van egy nagy köralakú térkép a földön, ott lehet felvenni a questeket,nem elég h a guildmaster mond vmit róla szóban, sztem nem vetted fel még a questet,ha mégis akkor bocs, de ez tûnik logikusnak.

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

Szerintem nekem bugos a játék mert semmi nem történik.

van rossz meg jó quest 😄
ami a guild master ad az a jó sztem

Lehet reménytelen vagyok de még mindig nem akar összejönni. Hogy érted, hogy melyik questet veszem fel? Azonkívül, hogy a Guildmaster küld a farmra még mással is kell beszélnem? És az mindegy, hogy éjszaka megyek vagy nappal?

1. egy ilyen kis pajtában 1 fa mellet
2. attól függ meik questet veszed fel
3.huhh ha rámész a ládára talán kiírja de én TABra tippelek

2-es kérdés-t vedd úgy, hogy nincs it ott.😛

Köszi!
1.,Hol vannak a ládák?
2.,Az befolyásolja a jellemet, hogy ellopom vagy védem?
3.,Ha védem csak ott kell állni mellette, ha lopom akkor hogyan kell fölvenni?

ha rossz:
menny be a ládkig és rabold el mind 3 at
ha jó:
akkor véd meg a ládákat

Hi. Most kezdtem el elõször a Fable-t de már az elején elakadtam. Az Orchard farom kellene csinálnom valamit de az egyik bejárat le van zárva, ha a másikon megyek akkor meg egy árva lélek sincs a farmon. Tudnátok segíteni?

huhh az egyiket akkor kapod meg ha sok könyvet viszel a tanárnak a másikat nem tom :S

Hali mindenkinek! Tudna nekem valaki abban segitteni hogy a varázsló ruhából (will users robe vagy mi) mindent összeszedtem (jóbol és roszbol is). De se a jónak se a rosznak soha nem találtam meg azt a hegyes süvegjét ami picit hasonlitt a szürke gandalf hegyes süvegjéhez! Ezt a süvget akkor láttam amikor azt a vaázslatot akartam megvenni amikor minden közeli enemyre lecsap vagy kék vagy vörös sugár! De ezeket a sapikat sehol sem találom! légyszi segtsen valaki! Köszi
A keresõbe írd be, hogy Fable 2, megtalálja, nem is egyet.

A kolléga tegnap reggel linkelte be, akkor még ott volt a legfrissebbek között...

Én itt nem találtam ilyet.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Csomó városban van tetoválómester, sõt a városok közötti utakon is járkál 1-2 néha. Egyszerûen megveszed tõlük a mintát és egy tetoválószalonban magadra rakatod.

War. War never changes.

Az egyik városban (hûûû, de régen volt...) van tetoválómester, õ tudja Rád festeni. A térképrõl kiderül, de ha agyonütnek, sem jutna eszembe...

Nuno88
szasztok

a játékban vannak különféle tetkók na azokat h tudom a karakterre tenni?

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

valaki megtudná mondani hogy Bowerstone southban, a kocsma pincéje mikor lesz nyitva??
RoberToO90
hmmm... lehet megveszem, nemtom... de másik gépen rendesen megy, szal nem értem :S

vedd meg eredetiben

nekem is ugyanez volt

RoberToO90
Segítségeteket szeretném kérni a Fableval kapcsolatban:
Párbeszédekkel gondd van játék közben... elkezdi írni és kb. 20-25dik karakternél eltûnik a felirat és csak 30-35 körül jön vissza, ha olyan hosszú a mondat, 1ébként meg marad az egész láthatatlanul és csak a Next, Yes vagy No láccik... másik gond ugyanígy a párbeszédeknél van, méghozzá az h. 1es betüket nem ír ki... pl what is this? helyett 1cer iesmit írt: " hat is t is?", szal a betü helye megvan, csak nem írja ki :S
Nem tom mit lehet ezzel kezdeni, de naon idegesítõ :SS PLZ, vki segítsen 😊

Nekem már egyenlõre az is bõven elég lenne ha kész lenne az elsõ rész magyarítása.😄 Ha azt végigtoltam akkor rátélrek a kettõre.

Kmarha
Itt van az eredeti interjú, persze angolul. Aki érezz kedvet hozzá az kiböngészheti, valójában mit mondott a mester 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

30 éve kb. a nem monochrom, hanem négyszínû játék volt a nagy újítás. (bár a fene sem tudja, 30 éve még nnem is éltem.)
Ezt lehet, hogy 3D szemüvegben is lehet majd játszani?

Esrohnoil
"Hatalmas újítás kerül be, amit 30 éve nem látott a világ."

Szerintem ez eredetiben úgy hangozhatott h. akkora lesz az új dolgok száma, amekkorát 30 éve nem láttak játékokban...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Erre kíváncsi leszek! Csak bejön az Ms-nek a stratégia, lassan kell vennem egy Xboxot... Halo 2, most meg ez...

ja 😞 x360

ez only consol ?

Kmarha
Hír a HW-ról (mivel nem látok neki topicot ide másolom 😄):

"Fable 2: Peter Molyneux interjú

(PC Games) Peter Molyneux urat a SPOnG legénysége kapta el egy interjú erejéig. Molyneux korábban eladta Bullfrog nevû cégét az Electronic Arts csuklyásainak, majd következõ, Lionhead nevû cégét pedig eladta a Microsoftnak. Most épp az MS ölén fejleszt és átvette a 3D-motor programozókat a Black & White 2. csapatból. Az E3-on rengeteg sötétített, fémes-fénycsillanós játékot látott, de teljesen megvilágított, gyönyörû alkotást nem. Ezért elhatározta, hogy a Fable 2.-vel megalkotja az eddigi legszebb szabadtéri játékot. Kissé gonoszkás, ám meseszép világa lesz és fénnyel árasztják el bõségesen. Direkt ezen dolgoztatja a programozóit, hogyan lehet világos 3D motort masszívan mindent elsöprõre megcsinálni.

Az MS nem szól a Fable 2 fejlesztésébe, inkább direkt ügyelt rá, hogy békén hagyja a Lionheadet és rengeteg idõt adjon nekik. Molyneux elmondta, hogy most érzik magukat legszabadabbnak, mert mikor még független cég voltak, határidõre be kellett fejezni a játékot, különben tönkrementek volna. Ez a veszély a pénzóriás Microsoftnál nem fenyegeti õket.

Fable 2, azaz ami az elsõ részbõl kimaradt:
Neveld saját tölgyfádat és figyeld boldogan, ahogy növekszik a drága!
Mágia nélkül vagy karddal hentelõ harcossal végigirtani a játékot
Teljesen új történet
Sokkal jobban magával ragadó mesevilág szimuláció
Lopakodást normálisan beépítik ezúttal
Hatalmas újítás kerül be, amit 30 éve nem látott a világ. Ez lesz a Fable 2. egyik fõ alappillére. Tehát 1976-os játékok között tessék nézelõdni..
Ezúttal tényleg szabadon megváltoztatható lesz a történet, tehát az események tetteinket követve fejlõdnek tovább!
Arra kalandozunk korlátozás nélkül, amerre kedvünk tartja.
Fontolgatják a gonosz vagy jó követhetõ jellem kérdése mellett a szegény-gazdag és a kegyetlen-kedves lehetõségét is.
Készültségi fok:
Jelenleg lehetséges joypaddel a Fable 2. egyes részeit játszani. Megvan a történet és a fõ karakterek. Az összes szórakoztatónak ítélt elem beépítése folyik. Mindeközben folyton tesztelik a világbüntetõ, istenszép, új, extatikus vizuális gyönyöröket okozó Fable 2 3D-motort."

Azért kiváncsi vagyok, ki mire tippelne arról a 30 éve nem használt újdonságról!? Másik forumon abban maradtunk, hogy visszatérnek a régi szöveges játékokhoz 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

kössz az infót

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

Bejegyzés | Karakterszám
Bedolgozott: 12924 (48.21%) | 378466 (36.51%)
Bedolgozásra vár: 11749 (43.83%) | 559478 (53.97%)
Összesen lefordított: 24673 (92.04%) | 937944 (90.48%)
Hátravan 2134 (7.96%) | 98636 (9.52%)
Összesen 26807 | 1036580

Állítólag valamikor õsszel várható. Állítólag már 100.000 karaktert kell lefordítani.😄 (bár gõzöm sincs, hogy mennyi volt összesen)

szasztok!

az a kérdésem lenne, hogy tudja-e valaki mikor várható a magyarítás?

az olvass el rovatban annyi van csak, hogy nincs.

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

Szerintemis
Kössz
JaSoN HuNTeR
Ez a játék nagyon nagy,szerintem eddigi legjobb rpg...<#nyes>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Ha jl tudom, Bowerstone-ban a piacon (bejárat melletti árusnál), de már rég játszottam, nem biztos.

Hello! Egy olyan kérdésem lenne, hogy hol lehet pecabotot és ásot venni?
Ez egy durva poén volt a játék részérõl, elõször a sith-tel próbálkoztam, aztán rá kellett döbbennem, hogy nem Darth Vader nyitogatja az ajtót, még ha olyan hangja is van. "Természetesen" kipróbáltam a shitet is 😊

Esrohnoil
De oldalanként ez csak 3 v. 4 varázslatot érint.
Egyébként bõven össze lehet szedni annyi tapasztalati pontot, h. minden tulajdonságot és varázslatot maximumra lehet tolni.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

írd be hogy shit <#hehe>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ha tul jo ember vagy akkor nem tudod a gonoszabb jellegu varazslatokat maximalis erossegure fejleszteni. Ugyanez ervenyes azt hiszem a jo varazslatokra ha gonosz vagy...
Eccerû a megoldas. Elmesz Avo templomahoz. Ott van egy urge, aki egy szep dragakoert megmondja a Demon Door nevét. Mondjuk asszem muxik az a modszer is, hogy amikor kereget nem adsz neki semmit, csak lekeversz neki nehany pofont. Utana kapasbol nem kell neki dragakõ<#gonosz2>
Amikor odamesz a kovekhez lehetoleg ne a megutessel probalkozz, mert az kapasbol aktivalja is a kovet. A hasznalat billentyut alkalmazd (amivel pl a ladakat nyitogatod). Azzal megmutatja melyik ko melyik betu.
HA meg lusta lennel elcaplatnia templomig, akkor be is utheted sajat kutfobol a jelszot. A név hits (HITS). Épp kijönne a shit is, de azt nem ertekelik a rossz szellemek a kornyeken es kapsz par vérfarkast a nyakadba<#zavart1>
Ja egy újságban volt a végigjátszása abban olvastam.
Esrohnoil
Már emlékszem én is.
A 2. megoldásról most hallok elõször, én is az elsõvel oldottam meg.

Ja az asszem Witchwoodban van. Az ajtó akkor nyílik ki ha megmondod az ajtó nevét. Ha lejjebb mész a pályarészen, 4 nagy állókõbe botlasz. Ha megütsz 1et, elmond 1 betût. Igy kell "kiütni" a nevét.😊 De asszem ha egy pályarésszel tovább mész ahhoz a " Temple of Avo"-hoz, és fizecc egy kis pénzt, elárulják a demon door nevét. Bár ezt csak halottam, az elsõ megoldás a biztos.