Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezeket miért nem fejleszthetem ki?
Mert a kepfeltöltést nem engedi!
Hová töltitek fel a képeket?
Fido4life
Sziasztok ! Szvsz nagyon kira ez a játék..! Ma raktam fel, és tök megfogott szal lesz egy ideig mit nyomnom...

Mike
ott van a gomb alatt, hogy kep

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Hali!
Hogy rakhatok be képet ide,hogy lásátok?
MrStokes
Ahh koszi, erre nem is gondoltam, h nem a jatek konyvtaran belul lesznek 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

X:\Documents and Settings\\Dokumentumok\My Games\Fable\Saves
szerintem ez lesz az
MrStokes
Nem tudjatok pontosan hol tarolja a jatek az elmentett allasokat?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

karim
a végére nagyon me használtam páncélt 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

mi van ? 😄

vízzel leöntöd elõtte és ha gyors vagy nem ég meg az arcod.

ööö... mármint a játékbeli önmagáról? A saját arcképem nem menne át a tûzfalon 😊

Hay all!Kéne egy kis help vagy végigjátszás!Mikor az elején vége a kiképzésnek és a belépsz a mások kastélyba ott továbbmész ott a Boszorkány meg egy kopasz hapsi meg a hajók.Ott mit kell csinálni hogy jussak valamerre?

TY:c115

c115

Enosh Chan
Küldjön mki képet magarol pls 😄

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Enosh Chan
1ébként a FUN on kivül van más értelme hálni? 😊

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Enosh Chan
jóh ezzel megvolnánk azé kcisit ciki mert láttam amikor végeztek nem moozdult az idõ szal kcsit ciki hogy pár pásodperc alatt elment 😄

Fido4life
😊 Nagyon sok jót olvastam róla... Sztem nem bánom meg..

Enosh Chan
okok thx 😄😄😄

igen 😄 az ágy mellet kell neki hízelegni 😄

Enosh Chan
Sziasztok ismét lehenne egy kérdésem . Meglehet az asszonyt valahogy "dönteni"?

lele
ettõl függetlenül azt az 1 fiut is "személyre szabhatod"

Fido4life
áhh shit.. Nem a baj töltöm, sztem fasza kis játék lehet, amit olvastam róla..

csak fiu van és nem 😄

Fido4life
Sziasztok ! Nem sokára meglesz a játék addig lenne 1 kérdésem: Lehet karaktert csinálni benne ? (fiút v. csajt meg minden stb..)

Enosh Chan
azt gondoltam hogy kéne de enm talaltam azt a küldit a terepasztalnal 😊

Enosh Chan
höhö minnyá végig viszem csak majd delutan mert aludni is kene mar 😄D

Mike at home
vedd fel a masikat is, amiben az oroket kell megvedeni, igy elbukod az elobbit

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Enosh Chan
segítsetek hogyan kel egy küldetést kitörölni? 😞 mert véletlen felvettem azt hogy Traders Massacre és azt akarják hogy támadjam az õröket emg a civileket 😞

Enosh Chan
nah mostcsináltam meg azt a küldit ahol a hugomért megyek a bandit campbe és mikor jövök ki látom hogy ott gyülekeznek az emberek egy kör körül gondoltam odamegyek megszólitom a pasit és azt mondja hogy vmit még kell csinálnom breastwood-ban (asszem igy irják) és oakvile(essem tom hogy irják 😄 ) és gondoltam ott kell "bizonyitanom a ringben mert láttam ott is ilyen köröket hát meglátogattam mind 2 várost de nem történt semmi szal most nem tom mi van

bigapó
haladj a történetben - magyarul csináld a küldetéseket. ha elérsz az Arena-ba és megcsinálod, feltárulnak vágyaid kapui😊)

The Matrix has you...

Enosh Chan
sziasztok az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet összefutni egyáltalán lady greyyel? mert nem tok bemenni oda a kastélybasem vagy mibe

Mike
igen
pl. azt vedd le
ez elõfordulhat

Hangkártya beállításainál kellen bogarászni, valami hardveres gyorsítást keress, az zavarhat be, de ez csak tipp.

Hangkártya - új driver? Hangfal? Újra install.?
reeedman
Helló!
nekem az aproblémám hogy amikor játszok a játékkal van hogy el megy a hang vagy nagyon el kezd recsegni.mitõl lehet ez és mit tudok vele csinálni???

fodrász az elsõ városban (neveket már nem tom 😄 ) talán BowerStone
a tetkós meg annál ameikbe simán belehet menni töltés nélkül ahola vérfarkas volt

bigapó
hát ott azért elég egyértelmû a dolog szerintem...

The Matrix has you...

ezt megaszontad neki<#bee1>

Reeeal Maadrid!!!!

a fodrástnál llietve tetkosnál xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hi!

Óriási a játék meg minden! DE hogy lehet hajat, tekót csináltatni magadnak? Egyszer már sikerült, de az is véletlenûl! Hogyan kell a kártyákat felhasználni?
Segítségeteket köszönöm!
Daern
hello valaki megmondaná honnan lehet letölteni mert az 1-es és a 2-es cd megvan csak ahonnan eddig töltöttem onnan törölték, meg itt a fórumba is nézelõdtem de nem találtam linket szóval valaki HELP<#vigyor3><#vigyor5><#whatever>

Mike
csomofelekeppen vegig lehet jatszani tobbszor
elsore szinte csak harcoltam, tavolsagi fegyverkent meg lighting
masodszorra sok zsem volt, sok potionom, csak varazsoltam, enflame tonnaszam, meg ijjaszkodtam is, alig kardoztam

Mike
en eleg sokaig toltam
mondjuk ez valo nekem, legyen viszonylag hamar vege
ha nagyon hosszu, a 2/3-anal beleunok

Mike
kurvajok a mesei, nem?

csak az elején van Fõ quest városban 😄

Shaman
aham jah én most amolyan középszinten csináltam meg jó is gonosz is vegyesen,persze vége elõtt kipróbáltam,hogy betörök,s nem fizetem be e bírságot,fel is ment az a felkiáltójeles marhaság 6000 felé,s kitiltottak :-p

Viszont ha kitiltod magad mindenhonna,akkor,hogy csinálod meg a questeket,amelyek mondjuk az adott városban vannak (fõ quest is van egy pár ilyen)?

Amúgy mellékküldetések nagy részét olyan 90%-át megcsináltam..2-3 marad összesen.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

melléklüikd , gonosz leszel tehát nem mehetsz városokban asszem + más felé képzed magad 😉

Shaman
??? mire gondolsz? hogy mondjuk íjászkodom,vagy mi a szösz?

Shaman
olyat is lehet? <#idiota>