Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThugEdge
nah,gyorsan megcsináltam a tréning elõtti részt
sztem konzol átírathoz képest zsír a graff,nálam minden maxon van,nem tettem rá élsimítást(gf6600gt)elég érthetõek a küldik
spoiler(de lehet nem az)

vicces volt mikor az asszony megkért nézzek utána hol hetyeg a férje,meg is találtam,jól be is köptem,azt az asszony felrohant,természetesen én utána,mert hát ki nem szereti a családi perpatvart,azt a komát jól ki is osztotta

továbbá eddig tök kellemesen egyszerû az irányítás,jópofa ez a jó/rossz választási lehetõség,majd kíváncsi leszek,hogy lesz e ennek jelentõsége a történet alakulásával kapcsolatban

összességében:
eddig kellemes élmény,akárcsak a sudeki én ajánlom mindenkinek

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge
persze úgy értem,hogy játékmenet szerûségben vagy mi

musha
nekem is kellemes meglepetést okozott a Sudeki, de ettõl látatlanban is kicsit többet várok...

ThugEdge
na nemsoká próbálom én is,ha olyasmi mint sudeki akkor<#eljen>

nem néz ki rosszul de azért nem kell effect parádét várni 😊 kivéve glow bol de az emg nekem azvaró kcisit bár meg lehet szokni 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ThugEdge
nforce forumán van egy csomo ingame shoti elég zsírosnak tûnik

Torrenten 26,2%-on állok vele :S

Azt hiszem, kivételesen éjjelre is bekapcsolva hagyom a gépet, hadd töltsön. Jó lenne, ha reggelre leérne az egész, és holnap már tesztelhetném is 😄

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Lacc
Akkor jó 😊
DarkHorSe
tok joooooo

Swedish people are albino monkeys&#65279;

CalebJoe
De a Sudeki is tetszik csak mindig fagy majd talán ez.
akkor emgnyugodtam 😊 amugy eddig nekem jópofának tünik csak kicsit sok a glow effect szvsz

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hát azokat nem nehéz..., elgalábbis ha forgotten realms alatt az cusor akijöt gamet mondod és nem aze gész világot 😄

CalebJoe
A trailer alapján simán odavágja a Forgotten Realms-et meg a Return of The King-et nekem tetszik, de még szedem😊)))
jazzy
Nem tudom hogy vannak vele a fejlesztok, de ha nekem csinalnak izgalmas jatekmenetet, kiegyenlitett karikat ( hasonlo eros mind, elonyok, hatranyok ), elegendo cuccot spellt stb, akkor engem vajmi kevesse fog erdekelni hogy az a bizonyos noveny milyen gyorsan no.
Kezdetben ígérgettek mindenfélét a fejlesztõk, amiket persze lehetetlen volt megvalósítani (pl.: valós idõben nõnek a fák). Ezért sokan csalódtak benne Xboxon, de ha sosem hallottál az ígéretekrõl, akkor nincs mit számon kérni. Remélem az átiratot alaposan feltuningolták.

már le is jött ugy hogy elöbb még csak kerested??? 😛
amugy ennyire szar hogy nem szabad tul magasra rakni? :/

ThugEdge
léteznek progik,amivel egy iso-ba tudod tolni pl:magic iso maker
én má gyártottam ilyet és rendeben volt

agyhalál
Csak ez a 4 CDs verzió létezik belõle, vagy lesz DVDs is?
Kissé OFF: ha tudtok olyan smsweb helyet, ahonnan egyaránt tudnék filmet, játékot és felhasználói programokat letölteni, osszátok meg velem legyetek szívesek. Természetesen privátban. A válaszokat elõre is köszönöm.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Lacc
Azt szokták mondani, nem szabad túl magasra rakni a lécet, de egész szórakoztató kis crpg.
ThugEdge
na aki xboxon tolta mondjon má vmit,harcos?megfejtõs? van ahol adventure van ahol rpg vagy mindkettõ? vagy FPS muhahhahaa

jazzy
Van olyan aki mar felrakta? Most szedem a 2. CD-t de ma mar nem probalom ki. Gepigenyrol tudtok vmit ?
ott a pont de erre msot te terelted rá a témát 😄 valaki kiprobálta nyomjon véleményt 😊

Lacc
Na, innentõl kezdve legyen ennyi elég a letöltõs postokból, már a legtöbb helyen fent van, szedje aki akarja, most már csak a játékról legyen duma, ne a beszerzésérõl.
valaki kiprbálta már? miylen? 😄

Lacc
Igaz, csak egy helyet néztem de közben felrakták egy rakás másikra 😊
* # 159
bazz ezt igy elirni... 😛

15#
már csak 4. cd van... 😊

Lacc
Wandooról már jön lefele nektek? Akkor letorrentezték gondolom.
MrDevil
X-boxon próbáltam és nagyon jó kis game !! kíváncsi leszek az újjításokra!

MrDevil
két óra múlva már tesztelhetem is!! 😄

Seth
wanadoon fenn van, csak nincs még kiírva...6. szekció

PSN ID.: Beegabor

deh én már látom!

Lacc
Még mindig nincs fent sehol.
ThugEdge
na mi van vki csepegtessen má vmit😊

Mustang2005
Aha, köszi, leszedtem, telepítettem, most ismerkedek vele ;-)

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Mustang2005

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

szedd le a BitCometet, telepítsd, indítsd aztán dupla katt windowscommanderben a letöltött torrentfájlra és kész 😊

A BitCometben bal oldalon van egy csomó link torrentoldalakra és keresõkre

Az is jó, ha valaki beírja, hogy ho llehet szörcsölni a fájlokra.

Nem vagyok én ideges, csak most használnám elõször a torrent-et 😛

Seederbõl van kevés 😞

Lacc
Egyelõre még nyugodjunk le, torrent se nagyon van még.
Na, a torrent klienst már leszedtem; ha vki tud vmi linket, dobja már be ide plz. Köszi elõre is.

Mustang2005
Légszi segítsetek!!

Van egy Fable banner a galériámba,ha valaki kivágná és betenné megköszönném!!

Na, király! Valaki priviben okítana a torrentezésrõl? <#wilting>

Lacc
Nemsokára lehet majd szedni mindenhonnan király 😊
Mustang2005
Van egy Fable banner a galériámba,ha valaki kivágná és betenné megköszönném!!

Mustang2005
Banner:HAMAROSAN

2005.08.26. du.

Mustang2005

Mustang2005
Már tölthetõ valamilyen warez oldalról(magyar)???

Nforce-on már láttam😊