Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
nem tudom, csak azért mondom mert a videok elõtt fagy ki. nálam klite van fent, esetleg megpróbálhatod azzal, de ez tényleg csak egy tipp
semmi, csak a bs player.
nem telepítettem most codeck-et, megy ezzel is minden.
vagy?

robotnyk
milyen codec van fent? amúgy nekem is sokat tököl a videókkal, épp azon gondolkoztam hogy tesze a helyükre valami 0 byteos filet.
ha kérhetnélek, a játékod folytassuk privátban, mert a fórummal nincs gondom, kár lenne tönkrevágnod.
mellesleg látom legalább az olvasásnál túljutottál.
ez is valami, szal fel a fejjel.

gamekapocs
Bocsi!
Csak kicsit félek, hogy nekem sem fog menni!

<#csodalk>

õõõ...csak engem emlékeztet az intro/fõcím zenéje a Csillagkapura?!😄

gamekapocs
tanulmányozd a smilet:<#mf3><#mf3>

majd az aláírásomat tanulmányozd, köszi a tippet.
más valaki?

asfa
jo game ez a fable szerintetek?

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

gamekapocs
talán mert NVIDIA!

<#wilting>

nálam nem indul el a játék, 4cd-s verzió, craack mappát meglátogattam, mégis kilép a múvi elõtt az asztalra...
utolsó hivatalos nvidia driver, ill. alaplapi nforce-driver...
tippek?

robotnyk
egyszerû, jól kézreáll sztem
Már Xbox-on kipróbáltam, de nem tudtam megszokni az irányítást....itt milyen lett?

gamekapocs
A GÉPIGÉNY:
System Requirements:
Fable: The Lost Chapters requires a personal computer running Microsoft Windows XP. It also requires a processor speed of 1.4 gigahertz (GHz) or higher, at least 256 megabytes (M😎 of RAM, and a 64 MB video card with Shader 1.1 support.

Lacc
A gombákat illetõen, a csajtól én is elvettem, a tóban van egy ugye, meg majd Darkwood után egy kereskedõtõl lehet megvenni a harmadikat. A negyedik még én se tudom hol van, valakinek eladta a kereskedõ, de elvileg a Guild Woods-ban kell lennie valahol.

Az inventory rész elég gány, de elmegy. Kategóriák szerint vannak listázva a cuccaid, semmi extra, és akármennyi lehet nálad, nincs limit.
A ruházat jó sok darabból áll: sapka, kesztyû, gatya, felsõ, csizma, stb. Ékszerek asszem nincsenek, de vannak tetkók, meg lehet frizurát csináltatni. Vannak Set Itemek ja, pl. Assassin set, Bandit Set, Leather Armor Set, meg így tovább. A tulajdonságaik elõre beállitottak, de pl. a fegyvereket lehet tuningolni mindenféle ékkõvel, és jóval erõsebbek lesznek + lesz rajtuk egy frankó effekt 😊
gamekapocs
Egy kis Infó:

Besorolás:
Role-Playing>Action RPG

Leírás:
Based on the best-selling award-winning Xbox title Fable, Fable: The Lost Chapters is now fully optimized for the Windows platform complete with expanded content, greater customization, new quests and enhanced graphics.

In this groundbreaking role-playing adventure game from Lionhead Studios, your every action determines your character's skills, appearance and morality. Your character's life story is created from childhood through to adulthood and on to old age. Grow from an inexperienced child into the most powerful being in the world, spoken of by all and immortalized in legend.

robotnyk
3 giga
Mustang2005
Hány giga kell neki a vinyón??

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Hali,

Milyen a játék inventory része? Hány darabból áll a ruházat? Vannak ékszerek/csizma/kesztyû/sisak...stb.? A tárgyaknak milyen tulajdonságaik vannak? (elõre beállított, vagy automatikusan generált, mint pl.: DS2, Diablo) Vannak Set Itemek? Kösz!

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

DarkHorSe
merre van a 4 gombaa? 2tot megtalaltam, egy volt a guildnal a toban a masik meg a piknikezo csajnal

Swedish people are albino monkeys&#65279;

edios
Az csak az elején van! Ha továbbjutsz a trainingen utána már van rendes save rendszer! De azt ki is írja a játékban,amíg hero nem leszel addig character save (ami gyakorlatilag nem ment semmit😄) utána meg már world save,és az majdnem 100%os mentés!

jó hát nem teljesen személyreszabható,de azért vmennyire😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

edios
Egyébként ezt a játékot valahová Guild Wars és Gothic2 közé tudnám besorolni..
A harcrendszer is nagyon el lett találva azt hiszem!

Ja és SW style Lightning rulez<#nevetes1>

jah oks azt tom de az nem hud 😊 mármint a hotkey-ek...
amugy iylen fazsányosan kurvanagy fos save rendszerrel is ritkán tlalálkozni azt is tegyük hozzá..., ennél mgé a szokásos konzolos save pontos rendszer is jobb..., tegnap már tulvoltam a ranged trainingen erre kivágott deskre és smot nézem onnan akarja velem kezdetni hogy megkrkeztünk a hero guildba...., hihetetlen.... (pedig végig mentettem közb ede mint kiderült az csak és kizárolag apénzt tárgyakat és iylesmit menti semmi mást...)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

edios
Hát tudod hogy be lehet állítani a hotkeyeket skillekhez,inventoryhoz,f4-f6-f8al asszem!

hud szeméylreszabhato? hmm ez még nem tünt fel 😄 de majd emglesem 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

edios
Irgalmatlanul jó ez a játék!!!!!!!!!!

Mindenki szerezze be,aki tudja szerintem,ahhoz képest,hogy milyen keveset tölt nagyon szép a grafikája,van benne viszonylag nagy szabadság, fõküldi/mellékküldi rendszer,és teljesen személyreszabható HUD!

musha
jajj, épp csak beleszagoltam a játékba, de nagyon fog ez tetszeni 😊)

robotnyk
most végig vittem a traininget, egy küldetést megcsináltam. a hangulat tényleg jó, a grafika szép, a hangok, szinkron mind nagyon jó, szóval érdemes kipróbálni
sajna ez sem segített 😞
robotnyk
3-4 plusz órát ígértek asszem
WiZZaRD
kiváncsi vagyok, hogy az xbox-os verzióhoz képest mi a többlet, mert az sajnos nagyon rövidkére sikeredett, ha nagyon nem is rohantam, akkor is max. 10 óra😞. Remélem itt több küldetés lesz, sokat lehetett olvasni az alaposan kibõvített tartalomról😊

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Lacc
Lacc
Én felvettem az Assassin címet, és fekete bõrszerkõben osztom ki a jónépet egy rohadt nagy húsbárddal amin Fire+Light augmentation van éppen 😄
Lacc
Rakd be Win 98 komp. módba, azt jelenti. Exe tulajdonságainál lehet.
Aki jatszott mar esetleg Xboxon a jatekkal vagy jobban ismeri, azoktol kerdeznem,hogy mennyire eletkepes a jatekban egy tolvaj/bergyilkos/ijasz tipus jatszasa?(minimalis support vasrazslatokkal) Kesobb a varosokban lehet-e,vagy van-e ertelme besurranni, lopkodni, es minimalis fizikummal es kiskessel/kiskarddal mennyire tud majd olni a jatek vege fele ahol gondolom majd 3 meteres szornyeket kell irtani?
Tatyla
ja de tényleg win98 módban elindul...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

tigeroo
ez a jáccóka mirõl szól?
Tatyla
ráinditok és "fable exe hibát észlelt ezért leáll..."
na most mi van?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

robotnyk

hova menti a játék a screenshotokat? mert print screenre kiírja hogy screenshot taken, na de hova menti? így csak ezt az egyet tudom betenni.
egy fórumban írták: 'akinek esetleg nem indulna el (hibaüzenet), az próbálja meg win98 módban. nekem úgy elindult'

oké, de ez mit is jelent?
Lacc
Nekem nem volt semmilyen probléma az inditással, beállítással kapcsolatban. A felbontásos dolognál driverezni próbálj meg szvsz. Ha pedig el se bír indulni a játék, ott már valami más gáz lehet, valami ott nagyon összeakadhat vele 😄

Most továbbvittem, egészen ötletes varázslatok vannak, jól lehet õket használni. Az Assassin Rush-t ajánlom mindenkinek, jól ki lehet osztani vele a dögöket 😛
'Fable.exe has encountered a problem and needs to close'

na tessék, játéknál ilyen még az életben nem fordult elõ
Esetleg tip, hogy tudnám sikeresen elindítani?
Malachi
hi nekem van egy kis(kis?) gondom a játékkal... elindul meg minden,de! beállítom a graftot... az elsõ töltõ képernyõ még az új felbontásban jelenik meg,aztán automatikusan visszaállítja magát a legkisebb felbontásra és grafikai részletességre.. 😞 Mi lehet a gond? Játék közben meg nemtudom állítani,mert a 640*480 miatt ha megnyitom az optionst,kilóg a képbõl (hiába viszem arrébb a képet,kilóg)

Akinek megvan dobjon már pár képet a játékbol..THX

wedge31
"Napjaink legjobb kalandjátéka" - költöi túlzás.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Mr_no_NaMe
Nah magyarítást el lehet szépen kezdeni😄
Értékelésem: (Traning mod befejeztéig)

Grafika: 92% (szép és eléggé vga függõ , kicsit "konzolos hatást" kelt)
Hangok/Zene: 92% (kalandjátékhoz illik minden bár egykét szereplõ hangját lecseréltem volna)
Irányítás: 92% (konzolos beütésû , bár végtelenül egyszerû és szokható)
Játékélmény: 100% ( nem lineáris a game , azt csinálsz amit akarsz , BÁR meghatározott küldik vannak )

Végsõ: 93%
-Napjaink legjobb kalandjátéka

Lacc
Na én is kipróbáltam, az eddigi benyomások:

Nem egészen értem miért kellett valami trailer szintû dolgot berakni intronak, azt hittem történik majd valami érdekes, de csak helyszineket, concept-artokat meg mindenféle karaktermozgásokat látunk a játékból, de hát õk tudják.

Ahhoz képest, hogy konzolátirat, meglepõen jól néz ki a menü is, szép éles, nagyfelbontású minden, igényesen néz ki. Új játékot kezdve az "igazi" intro már hangulatos, jó ez a rajzzal kiegészitett mesélés, igazán kezdhették volna ezzel is. A grafika szerintem nagyon ott van, sokkal rosszabra számitottam, az egyetlen dolog ami nem tetszik a szögletes (nálam legalábbis) árnyékok, de ettõl eltekintve lenyûgözõ szvsz.

Még csak a training részt fejeztem be, csak most jön az igazi questelés, de eddig amit láttam a harcrendszerbõl, az bejött. Elég sokfajta támadásmód lesz közelharcban úgy láttam, és azok jól is néznek ki. Kicsit arcadeos persze, de ez várható volt, nem egy csont-rpg ez 😊 Az íjazás és a mágia is bejött, bár abból alig láttam még valamit az is igaz.

Összességében nekem teljesen a Gothic sorozat ugrott be a játékról, attól egy kicsit arcadeosabb, meseszerûbb, de nekem tetszik.

Két dolog viszont nem igazán passzol a képbe. Az egyik a karakter-képernyõ/inventory/stb. képernyõk, na azokat igazán megcsinálhatták volna igényesebbre is. Esc, aztán menüzzek ott? Mikor láttunk már ilyet, miért nincs egy szépen megrajzolt inventory, ami egy gyorsgombra elõugrik? Ha a megszokottól akartak elszakadni az is meg lehetett volna csinálni ötletesebben, ez inkább olyan szükség-megoldásnak tûnik.

A másik pedig az, hogy nem ilyen quest-rendszerre számitottam, nem vagyok biztos abban, hogy ez hosszútávon jó lesz, de majd kiderül.

Egy biztos, jó ideig el lehet vele szórakozni, van stílusa és hangulata.
ThugEdge
esetleg,mint cj showroom itt is lehetne egy tattoo room muháháhá

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge
ja meg nemtom néztétek e,de majd érdemes lesz ezzel is foglalkozni:

HOW TO CREATE YOUR OWN CUSTOM TATTOOS.

Think you can do a better job than the finest skin artists in Albion? Want to
customise your Hero down to his very flesh? Here's how to do it.

In the Tattoos folder (found in 'My Documents\My Games\Fable') you'll see a folder
named after your user profile. Inside you'll find a bitmap (.bmp file) for each of
the tattoo types you can customise:

arms.bmp
back.bmp
chest.bmp
face.bmp
legs.bmp

Open the tattoo type you want to customise in an image editing program such as
Microsoft Paint. Once you have edited the image, save the result.

Next time you pay a visit to a Tattooist in the game, your customised tattoo will
be available for application in the same way as those found on Tattoo Cards

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!