Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig azt hittem hogy Szept. 20.-a elõtt nem is fogom majd látni!!
Ez egy nagyon kellemes meglepi az biztos!! 😄
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
(ha valaki segítene egy aloldal készítésébe, pls. szóljon)
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Azt szeretném tudni, hogy a történetben mikor lehet felnõni, ugyanis már a twinblade- es küldit is megcsináltam, soká lesz a felnõttkor? Mert már elég régóta játszom vele és szeretném megcsinálni, amugy egy küldetésnél nõ fel, vagy folyamatosan?
A sebhelyeket el lehet tüntetni?
Válaszaitokat elõre is köszi!!
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Next PC upgrade: 2022
1. Arcon sebhelyet el lehet tüntetni?
2. A hajam mitõl lett hófehér 24 évesen?
3. Ha ide-oda csavargok, és halogatom a fõsztorit, 80 éves papa leszek mankóval?
4. Egy-két ládához silver key kell. Honnan lehet szerezni? Mert mindjárt végigjátszom, de csak 5db-ot találtam/horgásztam.
http://pcdome.hu/gallery.php?id=1846
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
De mondjuk az egész játékot nem fogják átírni<#shakehead>#shakehead>
Én már végigtoltam boxon. Egy picit csalódás volt. Ha egy gram hír nem lett volna róla, milyen lesz a game, akkor most azt mondanám : Iszonyat jó volt. Egyébként az is. Csakhogy rengeteg mindent beigértek, hogy milyen lesz és ezek nagy része kimaradt, illetve nagyon leegyszerûsítve került bele. Pl. gyerekkor kimerül egy kis traning elvégzésében ha ez megvan, meg kell nyomni egy gombot és felnõ a gyerek..... Kicsi a bejárható terület, kötött a játékmenet és baromi rövid is. A küldetéseket mindig egy helyen kapjuk, egy céh - nél. Tehát semmi morrowind szerû csavargás itt ott küldi felszedés.... De azért nem kell aggódni, mert ami megvalósult, az baromi jó. A harc élvezetes, a hangulat fenomenális, a történet egész jó. Remélem picit tuningolják a PC verziót, de átütõ változásra én nem számítok.Már várom : )
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Ennek az embernek annyi ötlete van, mint másik 2000 programozónak együttvéve!!!!
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
http://www.microsoft.com/games/fable/default.asp
Nem hittetek nekem? Nem készül el a Fable PCre,mi?
Hát most nézzetek nagyokat,Ti kis butusok! <#mf1>#mf1>
"A Microsoft ma bejelentette, hogy mégis elkészül PC-re is a Lionhead Studio Xboxon már nagyon sikeres kalandjáték a Fable: The Lost Chapters. A program az õsszel kerülhat majd a boltokba, hogy a késést kompenzálják valahogyan új küldetésekkel és sok fejlesztéssel lesz megtûzdelve. A történet a gyerekkortól végigkíséri majd hõsünket, láthatjuk, hogy lesz belõle felnõttként hõs és öregkorára legenda. A fejlõdésünk természetesen a karakteren is meglátszik majd, ha erõsödünk izmosabb lesz, a komolyabb sérülések pedig akár sebhelyet is hagyhatnak rajta."
Forrás:
http://pcdome.hu/news.php?id=8706
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"A tavaly szeptemberben XBOX-ra megjelent kritikailag sikeres ámbár a játékosok által kissé felemás fogadtatásban részesített játék mégis megérkezik PC-re is. Már a névbõl is kiderûl, hogy a Fable: The Lost Chapters-re keresztelt változatot az eredetihez képest rengeteg exkluzív extrával töltötték meg. Az újdonságok között teljesen új felfedezhetõ területek, küldetések, fegyverek, szörnyek, varázslatok, páncélok és egy mélyebb sztorit igér nekünk Molyneux. A PC-s változat egy jókora harmaddal lesz nagyobb mint a boxos eredeti. Megjelenés idén õsszel várható."
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
En mar tolom egy ideje de annyira nem vaok tole elajulva. Majd irom a velemenyeket de most menni kell meloba. Fasz kivan 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
PSN ID.: Beegabor
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Sogun, 12:53 - Játék: Konzol
(Gamigo) A német Gólemek szerint eddig is csak szappanbuborék vastagságú volt a remény, hogy valaha is jönne PC-re a Fable. Ám Microsoft Hadúr kimondta a remélt PC verzió végét jelentõ ítéletét: kutyából nem lesz szalonna! Kedves konzolját vérben forgó szemû tevehajcsárként hajszoló óriásvállalat nem indokolta meg döntését. Molyneuxék meg arra bólintanak, amire a kiadójuk mutat. A Fable óriási kezdeti Xboxos eladásait elnézegetve nem ért nagy meglepetésként az MS döntése.
info:Hardwired
Birdy, 08:48 - Játék: RPG
(Gamespot) Végre elkészült a Fable és így ismét egy nagyon régen készülõ és nagyon várt játék kerül majd hamarosan a boltok polcaira. A Molyneux szárnyai alatt készülõ játékot négy éve Project Ego néven kezdte el csinálni a Lionhead szatellitstúdiója a Blue Box. A csak Xboxon megjelenõ RPG különlegessége, hogy a hõs teljes életét nyomonkövethetjük a gyermekkortól az öregkorig és jó illetve rossz tetteink kihatnak mind a külsõnkre, mind az egész játék menetére. Szeptember 14-én lehet majd keresgélni a játékot az érdeklõdõknek 😊.
info:Hadwired
Akkor egyátalán nem lesz PC-re?? 😞
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun