Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrDevil
Nforce-n is fönnt van már!! 😄
Pedig azt hittem hogy Szept. 20.-a elõtt nem is fogom majd látni!!
Ez egy nagyon kellemes meglepi az biztos!! 😄

Seth
na ezen most nagyot néztem, kicsit késõbbre vártam...jeeeee

PSN ID.: Beegabor

MrDevil
lehet tölteni a gamet!! 😄

Methylisocloro
Ez nagyon jó 😄
gyermekkor teljes szimulálása = tutorial 😄

Gamespot interjuhé fordítás

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

grebber
Jujdejó nemsoká ittvan 😄

Next PC upgrade: 2022

Atomreaktor
Váá, nagyon várom már PC-re. Addigra pont kivesézem a Dungeon Siege 2-õt😉

WiZZaRD
gyerekkor a falu, fiatalkor az edzo camp es utana felnottkor, nem folyamatosan no fel, hanem mindig mikor dumalsz azzal a fickoval, amelyik az elejen kimentett (nem ugrik be a neve), akkor rakerdez, hogy folytatod, vagy atlepsz-e a kovetkezo korba. Szoval nem folyamatosan no, hanem ugrasszeruen. A forradasokat tudtommal nem lehet eltuntetni, max. rakatsz ra egy tetkot😊

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

a wothplaying szerint már aranyon van, szeptember 20-án kerül a boltokba
(ha valaki segítene egy aloldal készítésébe, pls. szóljon)

edios
Úgy tudom Október környékén

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Szabi84
Xbox-on a francba! És Pc-n mikor lesz?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84
Már megjelent???

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Hitm@n
Hello!
Azt szeretném tudni, hogy a történetben mikor lehet felnõni, ugyanis már a twinblade- es küldit is megcsináltam, soká lesz a felnõttkor? Mert már elég régóta játszom vele és szeretném megcsinálni, amugy egy küldetésnél nõ fel, vagy folyamatosan?
A sebhelyeket el lehet tüntetni?
Válaszaitokat elõre is köszi!!

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

DarkHorSe
ment a topik a kedvencekbe

Swedish people are albino monkeys

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Sephi
Aszem PC-en azert meg adok neki egy eselyt 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

grebber

grebber
Nem rossz. 😊

grebber
Tolom ezerrel én is. Aki már végignyomta, vagy aktívan játszik még vele, attól kérdezném:
1. Arcon sebhelyet el lehet tüntetni?
2. A hajam mitõl lett hófehér 24 évesen?
3. Ha ide-oda csavargok, és halogatom a fõsztorit, 80 éves papa leszek mankóval?
4. Egy-két ládához silver key kell. Honnan lehet szerezni? Mert mindjárt végigjátszom, de csak 5db-ot találtam/horgásztam.
egy kis infó a PC verzióról

grebber
Szép lesz.<#eljen>

edios
Új képek, egész hangulatos lett 1-2:

http://pcdome.hu/gallery.php?id=1846

edios
Hát majd a konzolos hibácskákat biztos javítani fogják,ha nem olyan igénytelenek,mint pl driv3r fejlesztõi..
De mondjuk az egész játékot nem fogják átírni<#shakehead>

Ja ! És hatalmas poénok is vannak benne : )

Hi !

Én már végigtoltam boxon. Egy picit csalódás volt. Ha egy gram hír nem lett volna róla, milyen lesz a game, akkor most azt mondanám : Iszonyat jó volt. Egyébként az is. Csakhogy rengeteg mindent beigértek, hogy milyen lesz és ezek nagy része kimaradt, illetve nagyon leegyszerûsítve került bele. Pl. gyerekkor kimerül egy kis traning elvégzésében ha ez megvan, meg kell nyomni egy gombot és felnõ a gyerek..... Kicsi a bejárható terület, kötött a játékmenet és baromi rövid is. A küldetéseket mindig egy helyen kapjuk, egy céh - nél. Tehát semmi morrowind szerû csavargás itt ott küldi felszedés.... De azért nem kell aggódni, mert ami megvalósult, az baromi jó. A harc élvezetes, a hangulat fenomenális, a történet egész jó. Remélem picit tuningolják a PC verziót, de átütõ változásra én nem számítok.Már várom : )

Shongi
Baz, olvastátok a legújabb gamestart? Benne van a Fable-rõl elõzetes. Ez a game egy atom király lesz.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Attól hogy ezt Peter Molyneaux gyártja! (1000 sorry, ha rosszul írtam)
Ennek az embernek annyi ötlete van, mint másik 2000 programozónak együttvéve!!!!

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Mitõl olyan extra ez a játék?
Seth
Kis butus most nézz magad alá

edios
Ja és a hivatalos oldal:

http://www.microsoft.com/games/fable/default.asp

edios
Igeeeeeeeeeeeeeeeen?
Nem hittetek nekem? Nem készül el a Fable PCre,mi?
Hát most nézzetek nagyokat,Ti kis butusok! <#mf1>

"A Microsoft ma bejelentette, hogy mégis elkészül PC-re is a Lionhead Studio Xboxon már nagyon sikeres kalandjáték a Fable: The Lost Chapters. A program az õsszel kerülhat majd a boltokba, hogy a késést kompenzálják valahogyan új küldetésekkel és sok fejlesztéssel lesz megtûzdelve. A történet a gyerekkortól végigkíséri majd hõsünket, láthatjuk, hogy lesz belõle felnõttként hõs és öregkorára legenda. A fejlõdésünk természetesen a karakteren is meglátszik majd, ha erõsödünk izmosabb lesz, a komolyabb sérülések pedig akár sebhelyet is hagyhatnak rajta."

Forrás:
http://pcdome.hu/news.php?id=8706

Bandew
Lehet át kéne nevezni a topikot. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Hardwired:

"A tavaly szeptemberben XBOX-ra megjelent kritikailag sikeres ámbár a játékosok által kissé felemás fogadtatásban részesített játék mégis megérkezik PC-re is. Már a névbõl is kiderûl, hogy a Fable: The Lost Chapters-re keresztelt változatot az eredetihez képest rengeteg exkluzív extrával töltötték meg. Az újdonságok között teljesen új felfedezhetõ területek, küldetések, fegyverek, szörnyek, varázslatok, páncélok és egy mélyebb sztorit igér nekünk Molyneux. A PC-s változat egy jókora harmaddal lesz nagyobb mint a boxos eredeti. Megjelenés idén õsszel várható."

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
Egyik ismerosom 6 es fel ora allat tolta vegig. De szo szerint vegigrohant benne.

En mar tolom egy ideje de annyira nem vaok tole elajulva. Majd irom a velemenyeket de most menni kell meloba. Fasz kivan 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Törölt felhasználó
20 küldetésbõl áll a történet. A teljes végigjátszás a rengeteg variáció miatt (például jó, vagy rossz szerepet játszol) csak több alkalommal, több újrakezdéssel lehetséges. Kb 20-30 órát saccolok neki, ami szerintem jó, ez az az idõ amikor nem válik túlzottan erõltetetté a játék. A teljes végigjátszás leírása 73,000 szó, vagy ha jobban tetszik 158 A4 -es oldal ami azért sejtet valamit, hogy mennyire összetett a cucc 😊
Seth
csak 10 óra??? hát ennél többre gondoltam egy kalandjátéknál, mégha csak a fõvonal akkor is

Törölt felhasználó
Ma játszottam végig (Ez azt jelenti, hogy a fõ küldetés vonalat, fõgonoszt megöltem stb.) de ez maximum 40%-50% -a a teljes játéknak annyi mellékvágány és minden kis rejtett dolog található benne. Egyébként gyorsan megvolt, kb 10 óra játékidõ. Kategóriájában szerintem a legjobb (hirtelen nem is tudnék mondani hozzá foghatót). Megéri miatta Xboxot venni 😊
grebber
Na milyen lett valaki Xboxos guru irhatna róla???

Hmuda
Tudtam elõre. Mondjuk a jellemrendszert a bemutatók alapján elég csúnyál elcseszték, szóval nekem nem fog hiányozni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

kiserik
TÉK 😛

grebber
Fable nem jön PC-re!
Sogun, 12:53 - Játék: Konzol

(Gamigo) A német Gólemek szerint eddig is csak szappanbuborék vastagságú volt a remény, hogy valaha is jönne PC-re a Fable. Ám Microsoft Hadúr kimondta a remélt PC verzió végét jelentõ ítéletét: kutyából nem lesz szalonna! Kedves konzolját vérben forgó szemû tevehajcsárként hajszoló óriásvállalat nem indokolta meg döntését. Molyneuxék meg arra bólintanak, amire a kiadójuk mutat. A Fable óriási kezdeti Xboxos eladásait elnézegetve nem ért nagy meglepetésként az MS döntése.

info:Hardwired

grebber
Fable arany

Birdy, 08:48 - Játék: RPG

(Gamespot) Végre elkészült a Fable és így ismét egy nagyon régen készülõ és nagyon várt játék kerül majd hamarosan a boltok polcaira. A Molyneux szárnyai alatt készülõ játékot négy éve Project Ego néven kezdte el csinálni a Lionhead szatellitstúdiója a Blue Box. A csak Xboxon megjelenõ RPG különlegessége, hogy a hõs teljes életét nyomonkövethetjük a gyermekkortól az öregkorig és jó illetve rossz tetteink kihatnak mind a külsõnkre, mind az egész játék menetére. Szeptember 14-én lehet majd keresgélni a játékot az érdeklõdõknek 😊.

info:Hadwired

Akkor egyátalán nem lesz PC-re?? 😞

Hmuda

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Igaz, de nekem akkor se teccik coh, mint írtam csak superhero lehecc...és én rpg maniac vagyok...(már amennyihez hozzájutok, és nem AD&D van benne)

Hmuda
Ja ok. Amúgy nem is arról szól egy MMORPG hogy csak küldetéseket lesolozz, hanem hogy a haverokkal egymást segítve küzdjétek le az akadájokat. Ha ez megvan akkor a fene se figyel olyan apróságokra amin te ki vagy akadva.

Én cohban a városi, esetlen, jómunkás emberekre gondoltam.