Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ati810
Sikerült <#vigyor>
Ati810
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Így ?
[ spoiler] és [ /spoiler] közé tettem. (a "[" után hagyd el a szóközt)

Ati810
Vlala hogy csináltad ezt a kijelölõs szöveget ? <#vigyor2>
Melyik íj ? én a pickhammerrõl beszéltem de ha már itt tartunk hol is van az az íj<#ticking> ja és kérek 1 aláírást

HAWK6<#nezze>
Én a saját szülõfalumból csaltam el mindenkit darkwoodba, nemes egyszerûséggel feláldoztam a szülõfalumat, jó poén volt. Kellet az íj <#eplus2>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Van 1 tippem csak gonoszoknak <#eplus2> mikor a Darkwood-os küldi van az elõtt 1 csomó embert kérjetek meg h kövessen és akkor mivel greatwood george útba esik az ottani demon door-t is ki lehet nyitni( mivel sokan követnek mindet meg ölöd ott elõtte és beenged) plusz kapsz az elején 1 jó fegyvert (wellow pickhammer) , az orchard farmi házba belehet menni?
<#confused>
Adakozz még. Ha eleget adsz, fiatalodhatsz is, és a Paladin nevet is kiérdemelheted... már ha van hozzá kedved. 😊

Ha emlékeim nem csalnak, valami 340 ezret kell adni a fiatalításhoz (valaki ordítson le, ha hülyeséget írok), ami soknak tûnik, de ha jó vagy kereskedelembõl, simán össze lehet szedni. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Magasabb szinten a boltos drágábban veszi meg Tõled a cuccot, mint amennyiért eladja Neked. Van olyan, akinél 60 db gyémánt van: Megveszed mindet, eladod, megint megveszed, megint eladod, és dõõõl a léééé. 😊

Szal megkaptam Avo templomába a buzogány tés akkor most hogyan tovább?
Hello sikerült az is...
Akkor most a fiatalodást nem tudom megcsinálni sajna az egész játékom magyar és fogalmam sincs hogyan kell😊...
Kösz isikerült😛...És mi a neve annak a boszis küldinél a Démonkapunak?
Nekem teljesen magyar ...
Nézz körül jobban azon a részen ott van a kézrevaló is egy ládában. A démonkapu meg csak akkor enged be ha a világos full plate páncélban állsz oda, akkor beenged.

Hallo mindnekinek!
A Banditás küldit üzöm éppen de csak 4 rucim van meg a kézrevalóm hiányzik...Azt a Démonkapu adná vagy hogyan?
És oda hogyan tudok bejutni a Démonkapu mögé?
FABLE MAP ITT:GAMEMPIRE.EXTRA.HU

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

Lehet, hogy roosszul emlékszem, de mintha a térkép jelölné a vért részeinek helyét.

Varikova
A pajzsot külön nem tudom, azt tudom, hogy van valami egy kriptában, más a vízben, amit ki kell pecázni és el van ásva valami, nem mutatja zöld pontokkal, hogy holvannak?
Maateking: Nézd meg a rendszerkövetelményeket, ha az jó, akkor rakd újra, ha az sem segít akkor próbáld meg máshonnan letölteni, hozzáteszem, ha emlékszem olvastam valahol, hogy a netrõl letöltött verziók kicsit szeretnek szórakozni a kedves, nem túl törvénytisztelõ játékosokkal.(nem mintha nekem eredeti lenne, mert én másoltam)

maateking
helló valaki segítsen pls!% letöltöttem a játékot elindítom és folyamatosan kilép vagy lefagy játék közben! help pls

MEMBERS OF MAYDAY

na már megvan ja és a temetõs küldinél hol kell kiásni a pajzsát
ok már találtam
hol találok horgászbotot?
áááhj már egy fél órája várok hogy beengedjenek az arénába mindig ennyi idõ?
KÖSZI
Varikova
jah, és ki kell menned az udvarra, ahhoz, hogy felmehess a lépcsõn.

Varikova
Nem a földszinten, hanem egy-két lépcsõvel feljebb van.

sziasztok!
kiszabadultam egy börtönbõl és azt mondják hogy szerezzem vissza a fegyverem de nem találom,egyik cellában sem találom hol keressem?
a válaszokat elõre is kösz!
egyvalamit nem értek. ezt már talán írtam a gothic 3 és a two worlds topicban is.

enclave

emléxik rá vki ?

iszonyat jó grafika, TÖKÉLETES harcrendszer

miért nem tudják ezt más játékban is megcsinálni?

az oblivionban közel tökéletes a harc, ott is megy a dolog. a játszhatóság sztem elsõdleges kérdés egy játékban

Varikova
Honnantudjam miért jelszavas? Én sem tudok oda belépni, nem csak te. Horgászbotot valami öreg mókus ad. Nézd meg az összes kijáratot a céh elõtti erdõben és valamelyik út majd egy tópartra vezet.

DeathJr
nemmonddod...........és minek kellett jelszóval levédeni??

hol találok horgászbotot? melyik árulja?
Varikova
Talán mert kéri a felhasználónevet és a jelszót?

DeathJr
Hali all!
Miért nem tudok belépni a faq-ba:S

EnZsolt
Ember!!!! Ho-ho-hó nagy horgász???? Ne mond, hogy nem ismered? 😮

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

"Van itt csali, egy két horog
Végy egy rohadt horgászbotot." LOL 😄

Varikova
Egyszerûen, a weboldal nem szeretne hívatlan látogatókat, egyébként én is csak most vettem észre

Az hogyan lehetséges, hogy a FAQ jelszót kér?

Varikova
Akkor asszem én faragom újra a rímet

Van itt csali, egy két horog
Végy egy rohadt horgászbotot.

Én nem tudtam, hogy van-e ott valami, egyszerûen csak bedobtam.

vegyél egy rohadt horgászbotot 😄

tehát van vmi csali és horog..valóban vagy ez csak átvitt értelmû..rájövök
EnZsolt
Van itt csali, egy két horog, az eszem pedig jól forog...
remélem rájössz 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

valaki megmondaná h hogyan kell kivenni a kék gombát a heroes' guild vízesése mellõl??? kösz
Elvileg minden faluban van.

doncarlos
Ahha meg is van, köszi, csak nincs rá kiírva... más. Nekem eddig 2 házat jelölt ki megvételre, egyet tölgyvölgyben, egyeb Bowerstone-ban. Máshol van még?

Bowerstone-ban is van egy. Középtájon, a térkép színnel jelöli.

doncarlos
tudja valaki, hogy hol van borbély? hiába néztem utánna google-en ahol írják ott nem lelem. thx

doncarlos
mEGVAN NEM AZ VOLT A BAJ. hanem hogy nem vettem fel a küldetést.. addig meg nincs feladat, addig meg nem nyílik a kapu

maateking
sziasztok

én is letöltöttem a játékot de néha fogja magát és kilép ez mitõl lehet?
plusz elmentem a játékot és be szeretném tölteni de mindig onnan tölti be ahol az utolsó autosavét kaptam

MEMBERS OF MAYDAY

Bújj el. Addig nem nyit kaput az õrség, amígegy hõspalántát lát ácsorogni a bejárat elõtt...

Elõzõ kérdés: Lépj be inventoryba, és húzd a kaja (hús, alma, potion, stb.) ikonját az F1 alá.

doncarlos
ja, meg még egy dolog. Itt járok, de fura dologra lettem figyelmes:

Find The Bandit Seeress: Az információk szerint a kishúgunk egy bandita táborban van, méghozzá Twinblade-d táborát kell meg látogatnunk. A küldetés elsõ része, hogy belopódzunk a "Clifftop Path" kapuján. Ha kinyírjuk az õröket és elbújunk a bejárat közelében lévõ sziklához, könnyen kicselezhetjük az újonnan érkezõ õröket, és besomfordálhatunk a kapun. Az "Abandoned Road"-ot találhatjuk a kapu túl oldalán, ahol a feladatunk hogy összeszedjük a ládákból egy bandita állruhát.

Tehát.. elõször is mikor odaértem volt két bandita azokat kiikszeltem. Elbujtam a szikla mellé, de nem jön ki senki, nem nyílik ki a kapu. Mit csináljak?

[/url][/img]

doncarlos
Hali! Az elnne a kérdésem, hogy be lehet-e valahogy konfigolni azt, hogy ahol a bal alsó sarkon vannak az F-es billentyûk, azok mondjuk ne véletlenszerûen legyenek, hanem mondjuk F1 evés, F2 mittoménmi... csakmert harc közben nagyon idegesítõ mindí kimenni a menübe. Nem tudom most én vagyok bamba vagy nem lehet bekonfigolni...