Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
HAWK6<#nezze>#nezze>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
<#confused>#confused>
Ha emlékeim nem csalnak, valami 340 ezret kell adni a fiatalításhoz (valaki ordítson le, ha hülyeséget írok), ami soknak tûnik, de ha jó vagy kereskedelembõl, simán össze lehet szedni. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkor most a fiatalodást nem tudom megcsinálni sajna az egész játékom magyar és fogalmam sincs hogyan kell😊...
Nekem teljesen magyar ...
A Banditás küldit üzöm éppen de csak 4 rucim van meg a kézrevalóm hiányzik...Azt a Démonkapu adná vagy hogyan?
És oda hogyan tudok bejutni a Démonkapu mögé?
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
Maateking: Nézd meg a rendszerkövetelményeket, ha az jó, akkor rakd újra, ha az sem segít akkor próbáld meg máshonnan letölteni, hozzáteszem, ha emlékszem olvastam valahol, hogy a netrõl letöltött verziók kicsit szeretnek szórakozni a kedves, nem túl törvénytisztelõ játékosokkal.(nem mintha nekem eredeti lenne, mert én másoltam)
MEMBERS OF MAYDAY
kiszabadultam egy börtönbõl és azt mondják hogy szerezzem vissza a fegyverem de nem találom,egyik cellában sem találom hol keressem?
a válaszokat elõre is kösz!
enclave
emléxik rá vki ?
iszonyat jó grafika, TÖKÉLETES harcrendszer
miért nem tudják ezt más játékban is megcsinálni?
az oblivionban közel tökéletes a harc, ott is megy a dolog. a játszhatóság sztem elsõdleges kérdés egy játékban
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Végy egy rohadt horgászbotot." LOL 😄
Van itt csali, egy két horog
Végy egy rohadt horgászbotot.
Én nem tudtam, hogy van-e ott valami, egyszerûen csak bedobtam.
remélem rájössz 😊
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
én is letöltöttem a játékot de néha fogja magát és kilép ez mitõl lehet?
plusz elmentem a játékot és be szeretném tölteni de mindig onnan tölti be ahol az utolsó autosavét kaptam
MEMBERS OF MAYDAY
Elõzõ kérdés: Lépj be inventoryba, és húzd a kaja (hús, alma, potion, stb.) ikonját az F1 alá.
Find The Bandit Seeress: Az információk szerint a kishúgunk egy bandita táborban van, méghozzá Twinblade-d táborát kell meg látogatnunk. A küldetés elsõ része, hogy belopódzunk a "Clifftop Path" kapuján. Ha kinyírjuk az õröket és elbújunk a bejárat közelében lévõ sziklához, könnyen kicselezhetjük az újonnan érkezõ õröket, és besomfordálhatunk a kapun. Az "Abandoned Road"-ot találhatjuk a kapu túl oldalán, ahol a feladatunk hogy összeszedjük a ládákból egy bandita állruhát.
Tehát.. elõször is mikor odaértem volt két bandita azokat kiikszeltem. Elbujtam a szikla mellé, de nem jön ki senki, nem nyílik ki a kapu. Mit csináljak?
[/url][/img]