3757
  • MacrosTheBlack
    Legalábbis a szabálykönyv szerint, aztán hogy ebből mennyit valósítanak meg...
  • MacrosTheBlack
    A wizard alacsony szinten mindig is szopinyali volt, a magas szintű képességei viszont bőven kárpótolják az odáig vezető úton való gyengeségét.
  • MacrosTheBlack
    Clericnek is kell néhol cha (általában a cha módosító a spell időtartamának növelésére szolgál, ha van rá lehetőség az adott spellnél), de nem az alapján castol.
  • MacrosTheBlack
    Ja, nyomtam egyet, rögtön ellküldtek egy templomba, amit nem találtam, aztán ott is hagytam. :D

Egyébként tudom mit jelent 10 szint az (a)d&d-ben, nem most kezdtem, de pl. a mágusnak magas szinten jön ki az ereje (project image, wail, power word és hasonlók), alacsony szinten csicska, karaktert meg ugye azért nevelget az ember hogy meglegyen az eredménye. Mondjuk az NWN-ben az epic szinteket már hülyeségnek tartom, agyatlan tápolás volt az egész, ráadásul az epic dolgok lényegét, legjavát ki is hagyták a gémből, de sztem alap kéne hogy legyen a lvl20-ig tartó "életút". Nagyon helyes hogy sokáig tart elérni, nem is kell lerövidíteni, csak lehessen.
  • Avenger
    Hali! Mikor lesz bent valaki aki feltud venni a klánba? Avelor a nevem, írjatok ingame :)
  • Shiwo
    plusszos greataxe/maul -od van esetleg ? :) vagy egy masterwork/plusszos full palte :P
  • MrStokes
    Na ha annyi cuccod van, akkor majd in-game megkereslek. :D
  • MrStokes
    Nalam Breastplate +1, Heal +1 kesztyu gazdara var.
  • [Jakuza]
    Elofordulhat, meg szvsz az is hozzajarulhat, hogy ezer eve nem jatszottam vele. :P
    Amugy tolvajoknak is lehet jelentkezni nalam, mert van egy +1es borpancel nalam meg egy cloak ami reflex savehez ad hozza.
  • Thanatos
    azt krédeztem..., ugy kezdtem hogy 3. ? :))))
  • GodBadka
    Akkor azt kérdezd :P A harmadik, ami nincs itt az ajánlóba :) A betűvel kezdődik. Fene tudja mi pontosan :)
  • Laza
    Ezekrol a House teruletekrol erdemes vmit tudni (Marketplacerol nyilnak)
  • semo1
    megy mar a server?
  • Thanatos
    hm, még mindig nem mennek a szerverek?
  • Nomadw
    Jakuza: egy kis segitség cleave témában, a pajzshoz nincsen köze... lehet kevered a dolgokat dalakora óta ? :)

cleave
    greater cleave

DDO - Cleave
  • Laza
    Dolgozom.
    Utoljara hetfon jatszottam este, elotte meg szombat delutan.
    Mond ki, ugyes vagyok
    Egyebkent ma is megyek, remelem vannak mar lvl3-asok es mehet az osztas Marketplacen. Akar Shan-To-Kor leveresere is lehet nevezni.

Sot, szetosztottam egy rakas cuccot, es meg van mit adomanyozni, de hiaba kajabalok, senkinek nem kell.. az en tarolokapacitasom meg kimeruloben, igy el kell adjam lassan :)
  • MrStokes
    Laza te napkozben dolgozol ? Csak mert eszmeletlen utemben haladsz.
  • Laza
    Ezeket tuti csak Marketplacen nyomja, es csak akkor torik, eg el, marja szet a sav, ha mar egyebkent is elfogy a HP-je... Ez ilyen halal effekt :)

Egyebkent pl nekem esett egy +3 Banded Mail, kicsit anaztak a tobbiek hogy mekkora makom van :) Ez mar min lvl-hez van kotve, dif 12-es, es req Elf + a tobbi tulajdonsag.
  • Shiwo
    harcosnak minek ? megfélemlítést kihagyom, máshoz nem kell...drágább a cucc a boltba ? majd megkérem vmely leendő guild-társam, akinek magas a karizmája, hogy legyen má szíves megvenni ezt meg ezt..
  • Shiwo
    jah..érdekes, hogy gonosz jellemmel nem enged jáccani a game...
  • Dns5000
    6os karizma?:P az mar sebez ha radneznek is :P
  • Shiwo
    estefele nem leszek, viszont most jó volna találni emberkéket questelni..azt meg mégis könnyebb lenne guild-chaten...
  • [Jakuza]
    Ja es elfelejtettem mondani, van egy +1es perform kesztyum es nyaklancom bard szamara.
    Ha esetleg kellene valakinek a guildbol privizzen ram.
  • MrStokes
    Hat ha mas nem, delutan-este fele megteheted, akkor mar a jomunkasemberek is otthon lesznek. :D
  • Thanatos
    előzmény tis ovlasd el..., nem én mondtma hogy köze van... :)
  • Shiwo
    mondjuk engem is meginviteolhatna vki, mert Laza írta, hogy sokaknak van joguk hozzá és keressem őket ingame, csak akiknek tudtam a nevét, azokat nem tudtam elérni...
  • [Jakuza]
    Na megy a Lyrandar szerver.
    A Clericemnek a neve Tirael Greenleaf, keretik behivni a guildba.
  • Shiwo
    sztem hogy ne legyen az az érzésed, hogy letoltál 30 questet, és még mindig lópikulát fejlődött a karaktered...
  • MrStokes
    Azt en is eszrevettem a wizardommal, h a cleric sokkal eletkepesebb.Igaz, h van lvl1-en 160manam, de HP-m csak25, azt meg 2-3 mob akar 1xre leveri :D Hat igen, a wizard nem egy solozos kari :D Itt meg foleg nem. :D
  • Shiwo
    lehet mindkettő nagy, csak akkor más lesz kicsi..mondjuk mérlegelni kell, kinek mi kell..én warriorral simán bevállaltam a 6os karizmát...és lehet ,hogy még sokat is raktam rá :)
  • [Jakuza]
    Mert kellett a feat a BroadSwordra.
    Viszont nem +8 az attackom, hanem +11 ha benyomom a fighter enchantment. :P
  • Shiwo
    ?!? cleave-nek hol volt köze a pajzshoz ? sztem az NWN-be se volt, se a BG-be, se a többi DnD-sbe..
  • csetione
    Bevesztek a Guild-ba? a nevem Grandlang a Feher :D

Bentvagyok Lyrandar-on
  • MrStokes
    Hat gondolom vmi kuldi reward lehet. Nem kerdeztem tole, mert nem lehetett vmi tul ertelmes ember, vegigrohant vagy 5 csapdan, meg is halt, pedig lvl 1-es kuldiben segedkezett lvl 4-en :D
  • Shiwo
    nem onnan vették át..lsd előző hozzászólást :)
  • Laza
    TAB, es maris celpontot valt
  • Shiwo
    de, alapból az...ezek szerint itt átvette a whirlwind attack szerepét...
  • Thanatos
    gondolom azért hogy ne legyen mindeki két nap alatt lvl10en... :)
  • Shiwo
    ezekez ilyen hamar adja a gép, vagy jószokás szerint már csalnak a delikvensek ?
  • Thanatos
    tudom, ezuért nem füllöt hozzá anyira a fogam :)