3757
  • Shiwo
    mé nem vetté fel fegyverfókuszt ? akkor má +9 lenne...amúgy nekem eddig csak +1-es half plate-em van...
  • [Jakuza]
    Amugy amilyen hasznalhatatlan az Ijasz, olyan tul tapolt a Cleric.
    A paladinommal, a Hosszu uton kuldetesnel mar elhalaloztam egyedul, addig a Clericcel siman csinaltam olyan kuldeteseket, hogy Sewer Rescue.
  • [Jakuza]
    Ja eleg erdekes az XP rendszere is (1000pont helyett 10000 azelos szint) raadasul 4 enchantment lehet mindossze rajtad ezert erthetetlen, hogy miert van szetosztva a szintlepesek kozott kulon szintekre a fejlodes.Legalabbis a Clericemnek van 3 elhasznalatlan power pontja, mert nincs semmijen hasznalhato enchantment lvl2n.
  • MrStokes
    palanak kell a charisma is a turn Undead-hez ha jol emlekszem :)
  • MrStokes
    Bard az vegyes kaszt, van magiaja is meg loni, harcolni is tud, de 1ikben sem jeleskedik kiemelkedoen, es ugye a dalaival tamogatja a csapatot, meg gyengiti az ellent.
  • Thanatos
    sorcina char kell a varázsláshoz mint a bárdnak, a paladinnak kell a wis meg a papnak, meg asszem a druidának is de az itt nincs :)
  • Thanatos
    te jtászottál már vele? kcisit sok idő akár 1ről a 2re is eljutni nem hogy 10ig :)
  • [Jakuza]
    Esetleg Sorcerer ?
    Ugyanis annak is Wis kell a varazslathoz.
    Viszont ugye D4 a sorcerer eletoro dobasa, mig a Bardnak D6 (Ha itt egyaltalan szamit)
  • MacrosTheBlack
    10.-ig? Az száksz. Akkor ezt is csak a kiegnél lesz értelme elkezdeni.
  • Thanatos
    jaja
    alt/shift/ctrl-es es módszer elég jó szvsz
  • Thanatos
    jó tudom énis csak ugy mondtam hogy ez lenne az ideális :) én spec soha nem láttam még pap/tolvajt :)
    bárd az mennyire jó? egyik ahverom arra akart rávenni de egyelőre maradok a papnál :)
  • MacrosTheBlack
    Naigen, ezt a quickmenüs dolgot teljesen átdolgozhatnák, legegyszerűbb ha lemásolják az NWN-ből. Mindig meg kell állni hogy megkeresd a featet / spellt, addigra meg rég elfutott a célpont. Ez így száksz.
  • Dns5000
    na most meg logon server nincs
  • [Jakuza]
    Felejtsd el akkor a tolvajt.
    Meg amugyis, lekellene venned a femverteket, hogy lopakodni tudjal, es ne kapd meg a pancel negativ modositokat.
    Viszont ilyen kicsi dexxel vedtelen lennel.
  • Thanatos
    hát az tény mert a dexem csak 10es :D
  • [Jakuza]
    Szerintem az Aureon sem megy.
  • [Jakuza]
    Semennyire.
    Tul kicsi lenne mind a Wis es mind a DEX annak a dual classnak.
    Amugy egy valamire figyelmes lettem, itt nincs negativ XP modosito a dual classoknak.
    Legalabbis a quest leirasoknal nem latok ilyesmit, amikor XPt ad.
  • csetione
    tokjo, hogy Lyrandaron meg Aureon-on vannak karaktereim... az elso off, a masodikon meg nincsenek Magyarok :D
  • csetione
    hehe... ez tetszik... meg jo, hogy cleric-ket inditottam
  • [Jakuza]
    Na en simen kiprobaltam autofightel es siman mellelott.
    Egyszeruen hasznalhatatlan az ijasz.
    Talan nem veletlen, hogy szinte nem is latok ijaszt a szerveren.
  • csetione
    mondjuk meg nem probaltam loni, de 1. igy logikus, 2. valaki irta lejjebb :D
  • Thanatos
    jah, sjanos, engem is zavar :(
    inkább maradok a gyógyitásnál :D
    tulképp nekem egy cleric/rogue lenne a nekem tetsző de ez nemtom menyire kivitelezhető :D
  • csetione
    Sziasztok! Tudtommal ijjaszatnal is mukodik az automata harc, tehat nem kell beceloznod...
  • [Jakuza]
    Na de itt a featek leggtobje ilyen, Nem nagyon fogsz csak allas kozben hasznalni, ilyen skilleket, hogy knockdown, sap es hasonlok.
    Az meg teljesen erthetetlen volt a szamomra, hogy miert kell az ijasznak, kulon becelozni a targetet a kepernyo kozepen, ha kozben dobokockaval dobsz, viszont mellelosz, ha nincs becelozva.
  • Thanatos
    tény, nwn-ben énis szerettem cleave-t :)
  • [Jakuza]
    En emlekeztem rosszul, nem kellett pajzs hozza.
    De mint mar irtam nem az volt e lenyeg.
    Pont ez zavar itt, mint pl a Smite Evil.
    Ott szepen megnyomta a sloton a Featet az ember, es utana a kovetkezo utesre lesulytottal egy elohalottra.
    Itt futkarozol 6 enemy elol es kozben megkell nyomnod a Smite Evil featet a sloton es erre ut egyet.
    Szinte teljesen kivitelezhetetlen.
  • Thanatos
    őőő nemtom rég játszottam nwn-t az tény de az alapban fighteremnek ment pjazs nélkül is...., tulképp én nwn-be sose hazsnáltam pajzsot és mgéis votl cleave-m :)
  • [Jakuza]
    De mondom lenyegtelen mihez van koze, nem kellett hozza kulon quickslot, hanem automatikusan csinalta.
  • MrStokes
    Mondjuk ha igy is volt, az csak az NWN sajatossaga lehetett, ill. a 1H es pajzs parose. Marmint Cleave-elni 2H-vel is lehet, nem kell pajzs. Mas jatekokban is lehetett a fegyvert hasznalni cleave-re.
  • [Jakuza]
    LOL.
    Pont, hogy csak a pajzshoz volt koze.
    Leoltel valakit a karddal, akkor ut egyet a pajzsal.
  • [Jakuza]
    De mint mondtam automatan kellene utnie ilyenkor a pajzsal, nem pedig kulon gombnyomasra.
  • Thanatos
    izé, cleave nek nwn-ben semmi köze nem votl a pajzshoz, a nélkül is ment nem? :)
    itt apajzsos támadásnak az valami megint más nem?
  • MrStokes
    Ezt az uj fele Cleave-et a WoW-bol menthettek at, ott van ez a korkoros, 1xre tobb embert sebzo vmi :D Amugy ez sem rossz, ha belegondolsz. Persze megertem, h vki elkezdi a karijat Cleave-re es Imp. Cleave-re fejleszteni es jol pofara esik, mert nem azt kapja amire szamit. Mar csak arra volnek kivancsi, h mit fog tudni a az Imp. Cleave. :S
  • Thanatos
    a server neve mi teee..., mert néah átrendezi a sorrendet... :)
  • Thanatos
    ez tény, nem amiatt modntam hanem amiatt hogy itt azért nem 50esével jönnek a szörnyek egy teremben mint nwn-ben ahol cleaveval kellően nem tul tápos enemyknél akár pár ütéssel ki lehet irtani az egész termet :D
    itt kcisit más valahogyan :) lehet apartyorientáltság miatt vagy nemtom
  • [Jakuza]
    Igen tudom, hogy duppla klikkre automatan harcol (vagya Quickslotra), de amikor tobb ellenfel van akkor hasznalhatatlan az automata harc.
  • MrStokes
    Mondom h szerencsed volt ;D
    Nekunk mar nem annyira :(
  • [Jakuza]
    Pontosan.
    Ez a Clave.
    Megolsz egy ellenfelet, automatikusan ut egyet a pajzsal.
    Pontosabban utni kellene de itt nem teszi, hanem kulon gombon szerepel.
    Az Improved Clave pedig az volt, ha a pajzs utesevel is megoltel egy ellenfelet, akkor tovabb utott, addig amig az ellenfel melle nem utott, vagy a pajzs csak megsebezte az ellent, de nem olte meg.
  • MrStokes
    Laza v ki mar irta h 2 fele harci "uzemmod" letezik, az autoattack-fele es a manualis. Te valoszinuleg a nehezebbet valasztottad (manualist). :D
  • Thanatos
    vagy 20szor reloggoltam mert néha kifagyok és végig ment az egész partynak :)