3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
#915 mé nem vetté fel fegyverfókuszt ? akkor má +9 lenne...amúgy nekem eddig csak +1-es half plate-em van... -
#914 Amugy amilyen hasznalhatatlan az Ijasz, olyan tul tapolt a Cleric.
A paladinommal, a Hosszu uton kuldetesnel mar elhalaloztam egyedul, addig a Clericcel siman csinaltam olyan kuldeteseket, hogy Sewer Rescue. -
#913 Ja eleg erdekes az XP rendszere is (1000pont helyett 10000 azelos szint) raadasul 4 enchantment lehet mindossze rajtad ezert erthetetlen, hogy miert van szetosztva a szintlepesek kozott kulon szintekre a fejlodes.Legalabbis a Clericemnek van 3 elhasznalatlan power pontja, mert nincs semmijen hasznalhato enchantment lvl2n.
-
#912 palanak kell a charisma is a turn Undead-hez ha jol emlekszem :) -
#911 Bard az vegyes kaszt, van magiaja is meg loni, harcolni is tud, de 1ikben sem jeleskedik kiemelkedoen, es ugye a dalaival tamogatja a csapatot, meg gyengiti az ellent. -
Thanatos #910 sorcina char kell a varázsláshoz mint a bárdnak, a paladinnak kell a wis meg a papnak, meg asszem a druidának is de az itt nincs :) -
Thanatos #909 te jtászottál már vele? kcisit sok idő akár 1ről a 2re is eljutni nem hogy 10ig :) -
#908 Esetleg Sorcerer ?
Ugyanis annak is Wis kell a varazslathoz.
Viszont ugye D4 a sorcerer eletoro dobasa, mig a Bardnak D6 (Ha itt egyaltalan szamit) -
MacrosTheBlack #907 10.-ig? Az száksz. Akkor ezt is csak a kiegnél lesz értelme elkezdeni. -
Thanatos #906 jaja
alt/shift/ctrl-es es módszer elég jó szvsz -
Thanatos #905 jó tudom énis csak ugy mondtam hogy ez lenne az ideális :) én spec soha nem láttam még pap/tolvajt :)
bárd az mennyire jó? egyik ahverom arra akart rávenni de egyelőre maradok a papnál :) -
MacrosTheBlack #904 Naigen, ezt a quickmenüs dolgot teljesen átdolgozhatnák, legegyszerűbb ha lemásolják az NWN-ből. Mindig meg kell állni hogy megkeresd a featet / spellt, addigra meg rég elfutott a célpont. Ez így száksz. -
Dns5000 #903 na most meg logon server nincs -
#902 Felejtsd el akkor a tolvajt.
Meg amugyis, lekellene venned a femverteket, hogy lopakodni tudjal, es ne kapd meg a pancel negativ modositokat.
Viszont ilyen kicsi dexxel vedtelen lennel. -
Thanatos #901 hát az tény mert a dexem csak 10es :D -
#900 Szerintem az Aureon sem megy. -
#899 Semennyire.
Tul kicsi lenne mind a Wis es mind a DEX annak a dual classnak.
Amugy egy valamire figyelmes lettem, itt nincs negativ XP modosito a dual classoknak.
Legalabbis a quest leirasoknal nem latok ilyesmit, amikor XPt ad.
-
csetione #898 tokjo, hogy Lyrandaron meg Aureon-on vannak karaktereim... az elso off, a masodikon meg nincsenek Magyarok :D -
csetione #897 hehe... ez tetszik... meg jo, hogy cleric-ket inditottam -
#896 Na en simen kiprobaltam autofightel es siman mellelott.
Egyszeruen hasznalhatatlan az ijasz.
Talan nem veletlen, hogy szinte nem is latok ijaszt a szerveren. -
csetione #895 mondjuk meg nem probaltam loni, de 1. igy logikus, 2. valaki irta lejjebb :D -
Thanatos #894 jah, sjanos, engem is zavar :(
inkább maradok a gyógyitásnál :D
tulképp nekem egy cleric/rogue lenne a nekem tetsző de ez nemtom menyire kivitelezhető :D -
csetione #893 Sziasztok! Tudtommal ijjaszatnal is mukodik az automata harc, tehat nem kell beceloznod... -
#892 Na de itt a featek leggtobje ilyen, Nem nagyon fogsz csak allas kozben hasznalni, ilyen skilleket, hogy knockdown, sap es hasonlok.
Az meg teljesen erthetetlen volt a szamomra, hogy miert kell az ijasznak, kulon becelozni a targetet a kepernyo kozepen, ha kozben dobokockaval dobsz, viszont mellelosz, ha nincs becelozva. -
Thanatos #891 tény, nwn-ben énis szerettem cleave-t :) -
#890 En emlekeztem rosszul, nem kellett pajzs hozza.
De mint mar irtam nem az volt e lenyeg.
Pont ez zavar itt, mint pl a Smite Evil.
Ott szepen megnyomta a sloton a Featet az ember, es utana a kovetkezo utesre lesulytottal egy elohalottra.
Itt futkarozol 6 enemy elol es kozben megkell nyomnod a Smite Evil featet a sloton es erre ut egyet.
Szinte teljesen kivitelezhetetlen. -
Thanatos #889 őőő nemtom rég játszottam nwn-t az tény de az alapban fighteremnek ment pjazs nélkül is...., tulképp én nwn-be sose hazsnáltam pajzsot és mgéis votl cleave-m :) -
#888 De mondom lenyegtelen mihez van koze, nem kellett hozza kulon quickslot, hanem automatikusan csinalta. -
#887 Mondjuk ha igy is volt, az csak az NWN sajatossaga lehetett, ill. a 1H es pajzs parose. Marmint Cleave-elni 2H-vel is lehet, nem kell pajzs. Mas jatekokban is lehetett a fegyvert hasznalni cleave-re. -
#886 LOL.
Pont, hogy csak a pajzshoz volt koze.
Leoltel valakit a karddal, akkor ut egyet a pajzsal. -
#885 De mint mondtam automatan kellene utnie ilyenkor a pajzsal, nem pedig kulon gombnyomasra. -
Thanatos #884 izé, cleave nek nwn-ben semmi köze nem votl a pajzshoz, a nélkül is ment nem? :)
itt apajzsos támadásnak az valami megint más nem? -
#883 Ezt az uj fele Cleave-et a WoW-bol menthettek at, ott van ez a korkoros, 1xre tobb embert sebzo vmi :D Amugy ez sem rossz, ha belegondolsz. Persze megertem, h vki elkezdi a karijat Cleave-re es Imp. Cleave-re fejleszteni es jol pofara esik, mert nem azt kapja amire szamit. Mar csak arra volnek kivancsi, h mit fog tudni a az Imp. Cleave. :S -
Thanatos #882 a server neve mi teee..., mert néah átrendezi a sorrendet... :) -
Thanatos #881 ez tény, nem amiatt modntam hanem amiatt hogy itt azért nem 50esével jönnek a szörnyek egy teremben mint nwn-ben ahol cleaveval kellően nem tul tápos enemyknél akár pár ütéssel ki lehet irtani az egész termet :D
itt kcisit más valahogyan :) lehet apartyorientáltság miatt vagy nemtom -
#880 Igen tudom, hogy duppla klikkre automatan harcol (vagya Quickslotra), de amikor tobb ellenfel van akkor hasznalhatatlan az automata harc. -
#879 Mondom h szerencsed volt ;D
Nekunk mar nem annyira :( -
#878 Pontosan.
Ez a Clave.
Megolsz egy ellenfelet, automatikusan ut egyet a pajzsal.
Pontosabban utni kellene de itt nem teszi, hanem kulon gombon szerepel.
Az Improved Clave pedig az volt, ha a pajzs utesevel is megoltel egy ellenfelet, akkor tovabb utott, addig amig az ellenfel melle nem utott, vagy a pajzs csak megsebezte az ellent, de nem olte meg. -
#877 Laza v ki mar irta h 2 fele harci "uzemmod" letezik, az autoattack-fele es a manualis. Te valoszinuleg a nehezebbet valasztottad (manualist). :D -
Thanatos #876 vagy 20szor reloggoltam mert néha kifagyok és végig ment az egész partynak :)