3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
#995 Nem baj, mivel holanp ugysem tudok jatszani, legalabb nem huznak el a tobbiek :DD -
#994 Boldrei Server stress test tomorrow!09-Feb-2006At 9am GMT tomorrow morning we will bring down all the servers. At 9.30am GMT we will bring Boldrei ONLY back online for the rest of the day, (until around 6PM GMT).
For tomorrow only, we would like you to all login to Boldrei, create new characters if you don't have one and stress the poor thing :)
Expect heavy traffic and associated issues during this time, thank you.
We will update on the results of our testing as soon as possible.
Figyelem!! Holnap csak a Boldrei szerver fog menni!..stress test...
reggel 9kor kilövik a szervereket, és a Boldrei-t fogják csak indítani 9:30-tó..kb. este 6ig nem is lesz a többi... -
#993 A videokartyan is sok mulik, de sztem nem valami fenyesen. :) -
#992 már jön a game lefelé
Shiwo segített
csak nem gondoltam volna, hogy másfél gigás
én a 10 megás MMORPGhez vagyok szokva
1300-as procival 512 RAMmal hogy fog ez menni? -
GodBadka #991 Nekem onnan nem lett vírusom. Felrak eg saját letöltő progit az igaz, ami nyomatja orrba szájba a reklámoket, de csak a saját ablakán belül és, nem kötelező nézni :)
-
#990 köszik
most mr csak a klienssel bajlódom
ott is regeltem, ezen a fileplaneten
anniyra még nem eredményes a dolog
de remélem a vírusaim már megvannak -
Thanatos #989 lehet nemtom, ennek ellenére eddig iylennél összes monster egy ütés votl ha betalált sneak attack -
#988 Wazze Tirael..nem is a gépem miatt szaggattam má a questen is, hanem tesóm belötte a másik gépen a DC-t...qrva jó.. -
#987 Ha feliratkoztal az EU betara es kitoltotted helyesen az adatlapot, akkor a megadott e-mail cimre fogsz kapni 1 levelet, amiben leirjak tobbek kozott azt is, hogy honnan toltheto le a kliens. Tovabba megadjak, hogy meg milyen egyeb tennivaloid vannak, hogyha a betaban szeretnel resztvenni. A level, melyet anno meg az otthoni cimemre kaptam es leven nem otton tartozkodom, nem elerheto szamomra, ergo nem tudom megadni a letoltes link-jet sem. -
GodBadka #986 Fireplaneten, ha regisztrálsz, le tudod tölteni. -
#985 a klienstet hol érem el? :) -
GodBadka #984 Köszi. Én ezeket tudtam :D -
#983 köszönöm -
#982 DDO EU open beta jelentkezes -
#981 baromira nem tláltam semmit
mi a hivatalos oldal?
meg hol kell regelni? -
#980 jah ,hát nagyon nem mindegy, hogy 125 hp-t sebzel vagy 1+2+5 = 8at..csak tolvajok azt ne felejtsétek el, hogy orvtámadás első szintem +1d6 sebzés !!...szval orvtámadva fogsz annyit sebezni, mint egy brutális erejü harcos a pallosával.. -
#979 eztet lekell tölteni..regeltetni magas, stb..nem túl eccerü, bár megoldható..amúgy 1enlőre béta teszt várhatóan pár hétig élvezhetjük és újra jön a gyilkos várakozás... -
#978 egyik se életképtelen, csak tudni kell mindenkinek a helyét...
Fighter - harcban mész előre, darálsz, vagy hátulról lövöldözöl...majd a többiek eggyógyítanak...ajtókat te nyitod, ki tudja ki van mögötte...csak elötte a tolvaj keressen rajta csapdát..
Paladin - kb. mint a harcos, csak kevesebb lehetőséged van a harci képességeid terén, cserébe tudsz gyógyítani, varázsolni..palának lődözni sztem anti-szerepjáték..
Ranger - szintén mész darálni, vagy hátulról lődözöl..szintén lehetnek késöbb varázslataid
Bard - hátulról lődözöl a harcban és dalaiddal "tápolod" társaid...zárnyitásban, csapdakeresésben kiegészítheted a tolvajt...több szem többet lát
Barbarian - közelharci húsdaráló...míg a harcos a feat-ekkel tápolja harci képességeit, te örjöngéseddel boostolod erős és kitartásod...csapdakeresésre jó lehetsz, bár semlegesíteni már nem fogod tudni
Cleric - gyógyítás, csapattápolás és eléggé szívós vagy, mert viselhetsz nehéz vértet..Cleric/Thief kombó sztem eléggé életképes a DDO-ban..
Rouge - feladatod az előre lopakodás, csapdakeresés és hatástalanítás (komoly csapdákat csak varival vagy veled lehet felfedezni!!!), harcban a hősi halál helyett alkalmazd a kivárást, és ha a társaid már ütik az ellent, akkor sunyin orvultámadhatod..figyelem ! orvtámadni lőfegyverrel is lehet bizonyos távon bellül (normál RPG-ben 30 láb), és orvtámadásnak az is számít, ha lát az ellen, de "közrefogjátok", azaz más is üti...élőholtak, gólemek, slimeok és hasonló lények írtásába inkább ne kezdj...
Sorcerer/Wizard - Te menj mindig leghátul..ezalol kivétel, ha nincs tolvaj, és neked kell varival csapdát keresni..harcban szintén legyen közted és az ellenfél közt minnél több társad..varázslataid okos megválasztásával sokrétegő lehetsz..lehets boostoló, tömegoszlató, problémamegoldó, stb...a lényeg, hogy sztem érdemes eldönteni ,hogy mi lesz a feladatod a csapatban és arra rákoncentrálni.. -
#977 Az nem 125 damage, hanem 1+2+5... igy irja ki a progi, de remélem korrigálják majd mert elég zavaró. Én is azt hittem először, hogy ilyen táp a tolim, de utána megnéztem a combat szövegfül alatt a dolgokat és kiderült az igazság -
#976 Háj Shiwo!
Ezzel hogyan kell játszani?
[semmit nem talált] -
#975 erre többen panaszkodtak.. -
#974 papnak/paladinnak/rangernek wisdom, wizardnak int, sorcerernek/bárdnak charismából megy a varázslás, érdemes azt tuningolni...palának karizmábó megy a gonoszra sújtás, meg az után kap pluszt a mentőire is, és neki is és a papnak is abból megy a turn undead.. -
#973 Akkor ezek szerint megsem a wizard a legeletkeptelenebb kaszt a jatekban. Jol van, megnyugodtam ! :DDD -
#972 O te makos vazze! :D -
#971 Hm nemrossz, partyztam ma egy kínai emberkével, két questet megcsináltunk együtt, a másodikért kaptam egy +1es quartestaffot, megkérdeztem kell e neki(varázslóval volt), odaadtam. erre ő cserébe a kezembe nyom egy +1es flaming dagger of powert :D -
Thanatos #970 a védekezés csak a sebzés mrétékét csökenti, sneakattack emg van és tökéeltesen müxik, az alvo goblinra pl egy ütésből 125-t sebeztem...
amugy nekem se sikerült lyrandaron anno a tovlaj karival emgcisnálni de nemrég kezdtem eg yújat és elsőre megvolt és csak 2 potiont hazsnáltam el :) -
#969 Hali! Tegnap csináltam egy tolvaj karit, de a tavernes küldi második felében nm birom magamat átverekedni azon a nyamvat 10db koboldon.. hiába szníkelek, 1xer se sikerült szníketteket csinálnom, ez kihagyták? alszik a tag oda súnyizok.. rákúrok a hátára a rapierrel, és túléli. (hol van a jó kis "coupe de grece") A védekezésről nem is beszélek... -
GodBadka #968 Csak egy megjegyzés. Szerintem teljesen jól használható az íjász. Nem kell jobban becélozni az ellent, mint közelharcban. Egyszerűen felé kell fordulni körülbelülre. Mellé pedig akkor lő, ha alacsony a támadó dobása.
Ja és a Sorcerernek nem wisdom kell a varázsláshoz. LEgalábbis még nem találkoztam olyan implementációval, ahol az kellett volna. -
#967 fasz kivan én a nem eu változatot szedtem le most szedhetem ujra grrr :D -
#966 muhaha 5 ora alatt lekapta nekem
-
MacrosTheBlack #965 ...is... :) -
flipi #964 data center errorral mit lehet csinalni hogy ne szoljon be? -
Thanatos #963 őőő, hi :) -
#962 Sziasztok! -
Des #961 Ha jól tudom akkor papnak Charisma a turn undeadhez kell -
#960 pontosan így.. -
#959 Gondolom ahogy megvan a kello mennyisegu XP-d a szintlepeshez, elmesz a kivant kaszt trainerehez es kered h tanitsa meg az adott kasztot. -
#958 Hogyan lehetsz dual kaszt? -
#957 megyek be -
#956 meddig tart a Beta?