Dungeons & Dragons Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én ugyan elég régen játszottam, de akkoriban nem elitizmusból írták oda, hogy p2p only, hanem mert fizetõs questre indult a party, tehát a félreértések elkerülése végett.
XeeN
Mi 4-en játszunk a Thelanison, igaz, hogy még csak 6.-8. szintûek vagyunk. A csapatból ketten x évig dm-ek ill játékosok voltunk az asztali verzióban, de csak most találtunk rá a játékra. :) (Eredetileg öten voltunk, csak az emberke nem szerette a "lassú" játékstílusunkat, valamint már a játék elején +20-as vorpal kardot szeretett volna...)

"Rohan elõre és nyomja a bal egér gombot" Hát igen a zerg az egyik fõ játékstilus ebben a játékban. ÉS igazából ez zavarja a legjobban az új játékosokat.
Másik gond a f2p. E miatt rengeteg olyan ember is játszik aki nem birna elõfizetni, vagy nem éri meg neki a pénzt. A régi VIP játékosok nem igazán szeretik ezt de elismerik hogy ez kellett ahoz hogy a játék kijöjjön a mélyrepülésbõl. Többen viszont odabiggyesztik a group commentbe hogy "p2p only".
Gondod lehet még az idõkülönbséggel is. Lehet hogy a Cannith-on sok magyar van (bár lehet hogy nem birnának kiadni egy életképes raidet), de EU játékosból viszonylag kevés van. És ez az ami azt okozza hogy nem látsz sok játékost.
Én és meg egy maréknyi magyar a Thelanis-on van ahol a legtöbb EU játékos kötött ki. Itt nem okoz nagy problémát groupot találni. Igaz nem full magyar (kb. 2 szoktunk magyarok lenni egy raidben) de van party és jó játékosokkal lehet menni.
Ahogy mondtam próbálj meg egy static groupba bekerülni akikkel mindenhova együtt mentek és együtt fejlõdtök.
Ennek néha az az ára hogy hirtelen inditani kell egy altot mert kiskarival indul a group, de az is játék.
Amúgy is a DDO endgame az alt gyártásról szól fõleg :D

GW2: Dragonknight.5302

[HUN]Crassus
és aki van az is lebontja az agyam.....na most pár hétre elteszem a játékot,mert ennyire buta embereket a föld nem hordott a hátán....
a mai "csapatatgjaim" 95%-a is csak arra képe,hogy rohan elõre és nyomja a bal egér gombot.....komolyan kérdezem ez valami VICC???
"noob" új player vagyok meg minden ,de ezek Real life hülyék.....
mi a fenének választanak ilyen online játékot ha az agyuk egy egyszemélyes FPS-nek érzékeli a játékot?
komolyan hihetetlen.....az emberek még a party csetet sem olvassák /lvl 15-17es playerek!! szal nem tegnap kezdték/ voltam most egy küldiben ahol egy üvegcsében kellett a kalandhoz szenteltvizet hozni,nem hazudok 15!! percen át írta a party leader NÉZZE meg mindenki az inventoryt nekem meg neki sikerült is az elsõ másodpercben a maradék 4 társam negyed órán át rohangált mint egy lefejezett csírke az udvaron.....
és minden nap 3 nagynehezn összeszenvedett partyból 2 ben ez van.....

Srácok MI EZ??? komolyan kérdezem

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
guildben vagyok nem az a probléma csak úgy összességében nagyon kevés a player.....

Mivel a partik kb 80%-a vagy static vagy guild party ezért természetes hogy nincs sok pug meghirdetve.
Akérmelyik szerveren vagy keress egy guildet magadnak akkor sokkal jobb.
Már akkor is nagy a különbség ha csak duóban nyomjátok. Ha nincs guild akkor ha pugban mégy és tetszettek a játékosok, vedd õket friend list-re és ha bent vannak akkor érdeklõdj hátha bevesznek megint vagy összeálltok egy újabb menetre. Az is lehet hogy sikerül igy egy static groupot összehozni, bár ahoz az is kell hogy viszonylag együtt fejlõdjetek.
Amúgy meg nem értem hogy a mendemondák szerinti legnagyobb magyar közösség miért nem vett még a szárnyai alá.

Állítólag cannith-on van a legtöbb magyar és nem tudsz party-zni? De ez természetes volt a delera event miatt. E legtöbb ember aki pubolni akart ritkán talált party-t, raid is csak elvétve akadt 1deül epic q. voltak folyamatosan. De hát azok is az epic delera cuccok craftolása miatt.
[HUN]Crassus
Cannith...

wardogzombie
hát ha nem a sarlonán vagy megérdemled

[HUN]Crassus
kicsit kiborító számomra,hogy tenap 2 és fél órát csesztem el a semmire....
lvl 15 vagyok és party-t szerezni lehtetlen...szinte senki nem játszik
most nagyon letörtem...nagyon kevés a játékos.....
szólozni meg nem akarok....

http://ddowiki.com/page/Light_fortification

Hello

Nem vagyok teljesen tisztában a fortification használatával.

A közrefogást csökkenti, szünteti meg?
Csak tárgyakkal növelhetõ?
Akinek van codemasters regisztrációja, érdemes benézni okt. 30-ig, mert van ott egy Transition Key, amivel a megszûnõ eu szerverekrõl lehet karikat áthelyezni a központi szerverre, és ott 5250 TP-t kap ajándékba a kari!
Bõvebb infó: eu character transfer

[HUN]Crassus
collectible's cumókból van értelmes dolog amit megéri gyûjteni vagy ne foglakozzak vele?
csak úgy emésztik az inventory helyet és az a pár +os dagger,kard poti nekem nem ér annyit,hogy halmozzam õket:P

[HUN]Crassus
mennyire van értelme reinkarnálódni?
az a plussz pár tulajdonságpont pl. nekem /wizardnak/ úgysem számít....
VIP-es 32 pontos karim van így is vagy 34?:P nem is tudom már:P
Szóval megéri 20. szinten reinkarnálódni egybõl? vagy inkább gyûjtem a tárgyakat és ne törõdjek vele?

Grat :D

Megy ez látod.

A Quest: Relic of a Sovereign Past.
És igen ott nem árt ha van egy két ember aki tudja mit kell csinálni és van valakinek mondjuk FoD(Finger of Death) mert különben a duergar casterek kitapossák a parti belét

[HUN]Crassus
Nah micsoda csapatot szedtem össze tegnap! volt benne 2 legendary kari/megtudtam idõközben ,hogy õk már 3.ra húzzák fel 20 as szintre a karit:O/ egy duergarokkal teli instát toltunk lvl 12-est ahol egy kardot kellett visszavinni egy palának/nemtudom a küldi nevét/ nah ezek nagyon durván pro arcok voltak! a papnak szinte healelni sem kellett úgy csaptak szét minden szörnyet:)
És olyanokra is figyeltek,hogy megcsináljuk az összes opcionálist, széttörjünk mindent +15% xp-ért meg a csapdákat is hatástalanítottuk bónuszért:) 24 ezer xp volt 20-25 perc alatt:)

[HUN]Crassus
Canith-

Ja és nem árt ha keresel térképet külsõ területre, hogy tudd a az exp + rare helyeket. 10lvl környékén próbáld + Ataraxias Haven-t + Sorrowdusk Isle-t.
Hát igen a külsõ területeket nem szabad hanyagolni! Mindenféle képen sok xp-t lehet kiszedni belõlük explore + rare-ek miatt. Késõbb úgy is sokat kell külsõ területen szaladgálni 1 csomó dolog miatt, jobb lesz ha hozzá szoksz. Nem elhanyagolandó az is, hogy itt tudod a legjobban elsajátítani a caster fõ erényeit. Használd az extende + maxim featet ha van. Szedj össze néhányat firewall és kezdj el cicázni velük húzkodd bele õket amíg el nem fogy a hp(ha van sok hp-d + némi AC-d be is állhatsz blockolni a fw-be . Csak vigyázz rá, hogy 1*rre ne szedj össze túl sok agrot az alert-miatt mert pillanatok alatt piros lesz és az már olyan mintha eliten mennél be 1 questbe. Hát a hierlingek tényleg nem az AL-jukról híresek, a bb-vel rendelkezõ cleric meg elég vicces mikor lerakja a bb-t és ott áll a közepén és +hal mert agyon csapják. Takarékossági szempontból jó a pap hierling mert + iszol 1 csomó heal potit, vagy veszel 3-4k-ért 1 papot jobban jössz ki anyagilag de használd csak gyógyításra. Ezek csak tanácsok voltak nem muszáj +fogadnod de azért próbáld ki...
picket
Melyik szerveren vagy? lol :D

ಥ_ಥ

[HUN]Crassus
nagyon köszönöm!:)

Pl VoN3 normál jó bandában (arra vigyázz hogy ne legyen 12 felett senki) 15 perc és kapsz majdnem 30k XP-t, és még loot is eshet valami értékes.
A Wizard King még 13-14 szinten is 10-15k xp-t hoz bár nem 15 perc az is igaz. De jó a loot.

Nem szoktam senkit se elküldeni.

BB - Blade Barrier

VoN- Vault of the Night (Az elsõ RAID-nek nevezhetõ raid, (A Tempest Spine nem az))

VoN3 - The Jungle of Khyber (A VoN prequestek közül a harmadik, ma már nincs jelentõsége hogy hogyan csinálod régen sorba voltak állítva ezért ez a 3.)

VoN4 - Haywire Foundry.

Egy questet XP bünti nélkül 8x tudsz megcsinálni. Ezért kell 8x normálon lefutni utánna van meg 2 dobásod a Hard meg EZ Elite ha ezeket elõször csinálod akkor nincs XP bünti másodjára viszont már igen.

Akkor érdemes így csinálni ha a hard és az elite jó eséllyel megy, és akkor a szóló/casual szintnek nincs értelme, mert normalon gyorsan lefutod és jobb xp-t kapsz.

Ha a hard és elite nem megy vagy izzadsz akkor keress kisebb szintû questeket amiket így tudsz farmolni. Pl. Tangleroot. Bár mivel az egy több lépcsõs quest oda el kell menni sokan és mindig másnak kell megnyitni a questet, így tudtok egy szintet sokszor lefutni.

[HUN]Crassus
ne küldj el a picsbe ,de mi az a
BB?
VoN3-4?
tudom mi mit jelent spelleknél meg az angol is megy,de a szakkifejezésekre még noob vagyok:)

8normal 1 hard 1 elite? ezt azért így ,mert nincs XP bünti?/solo nincs benne arotációban?/
amúgy a karaván solóban is viszonylag nehézkes....nemtudom menne-e normal/hard-ban....

és köszönöm a linket! azt majd átolvasgatom!:)

Egy nagoyn jó forum thread levelling kérdéskörben.

Best XP Quests for levelling

Ebben a fórum guide-ba igen jól össze vannak szedve a dolgok, és külön linkben elérhetõek az Arcane, Divine meg a Melee karik számára készült szintezõ naplók is.

Amikor éppen nem tudsz sehova se menni akkor a slayer questek a barátaid, szóval azokat se hanyagold el.

Hát ha szólózni akarsz akkor elég nehéz a dolog, bár ez attól is függ hogy hogyan tudod kezelni a wizardot. Neked igazából egy zesbpapra van szükséged (feltéve ha nem WF a kari).
Karaván: disco gömb + tûzfal meg egy kis web ide oda hogy ne egyszerre jöjjenek. És olyan papot hozz aminek van BB-je hogy nyugodtan tudj shrine-olni.

Ha nem szóló akkor a VoN3, VoN4-et ajánlom melegen, esetleg egy kis Wizard Kinget. Ezekre a helyekre mindig van run. Elég jó zsíros XP-t kapsz semmi perc alatt megvan 1-2 szint.

Ha viszont van olyan küldi amit már nagy biztonsággal meg tudsz csinálni szólózva és jó xp-t is ad, akkor a jól bevált 8 normal 1 hard 1 elite stratégiát tudom ajánlani. Ha meg a Von3-VoN4-et is ezzel a stratégiával tudod csapatban farmolni, akkor igen hamar szintet fogsz lépni.

[HUN]Crassus
nemtud valaki valami jó farm helyet ahol 13-14. szintre feltudnám magam pattintani gyorsban 11-rõl?
House P-nél találtam azt a karavánvédõs küldit ami nem rossz 4-5000 xp 10 perc alatt,de wizarddal elég húzós...és a hirelingek AI-ja hulladék kínszenvedek,hogy támadjanak:S
szóval valami gyors szintezõ hely kéne....

[HUN]Crassus
Ok:)

amúgy pont szar szinten vagyok,mert 10 és háromnegyed....és a jobb csapatok 14+ osak....nehéz fejlõdni wizardal

wardogzombie
hát a kínaiak alapbol ugye én csak kamikazéknak hivom õket meg alapvetõen a kis szintü questekben de minél magasabb szintü a karid annál kevesebb zerger partival találkozol.Ha mégis akad köztük egy két egyén azt a parti ugyis kipattintja.Ne csüggedj,játssz<#email>

Van egy EU guild a Thelanis-on. Arról hiresek hogy lassan szeretik :D

Talán megfelelnek neked is.

Friends Of Nice and Slow

[HUN]Crassus
jaj kicsit játszottam megint,mert imádom az add-t ,de annyira lehangol,hogy úgy sprintel mindenki az instákban mint a gép...én meg folyamatosan lemaradok:):P oké én sem "várostnézni" vagyok ott,de nagyon nagy sprint van....

[HUN]Crassus
normal,premium meg vip is van? jaj jó kis kavarodás:)

ha egyszer is fizettél bármiért, premium user leszel és az is maradsz
[HUN]Crassus
nem vágja valaki,miért vagyok még mindíg premium pedig már nem fizetek havidíjat.....

PsyhoApu
Felvettelek friend list-be

http://kutyuszoba.blog.hu/

PsyhoApu
Köszi, meglesem :)

Cannithon van tudomásom szerint a legnagyobb magyar guild, lvl 38-as, Hungary.
Dorong néven játszok ott, kölcsönösen keressük egymást és bevetetlek egy officerrel.
Jockey
megoldodott

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
valki pls segitsen, hogy a pek pocsebe lehet a rego lotro-s turbine accommal elernem a DDO-t is?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

PsyhoApu
A Cannith szerveren játszogatok Csonttoro néven. Még csak lvl 4 vagyok, ha van hazai játékos a szerveren, annak örülnék.

Hello all! Én is most kezdtem a DDO-t van egy 3 lvl-es fighterem karim.
Anonymus a neve és a Thelanison van általában online szoktam lenni, de inkább este szoktam játszani.
Ha vki nyomul Thelanison és nem akar pubolni = földiekkel akar xp-zni akkor írjon ránk. 2en általában mindig fent vagyunk: Gazsi/Ketamina õket keressétek 8-9 lvl-esek vagyunk. Még 2en szoktak hozzánk csatlakozni.
Miért van az, hogy ha belogolok alig tölti be a játék a karaktereket, és nem bírok megmozdulni? Több idõpontban próbáltam, más gépen megy.

Mi a gond már megint?
wardogzombie
Sarlonán és engem pl

Sziasztok! Per pillanat melyik szerveren találhatok magya guildet, és ott kit kell keresni? (már ha egyáltalán van felvétel)
Mar latom, karbantartas van, kb. este 8-ig.
Van a Thelanison is karim, kicsi. Írd meg milyen néven játszol és hányas szintû.
Nekem is ezt a hibat irja. Mi a fene ez és hogy lehet javítani?
Atwa
Titeket se engedbe olyan hibával hogy "value cannot be null. Parameter name:stream" ?<#nemtudom>