3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
#3517 Na ne. Letöltötted torrentről, amikor már ingyenes a játék? -
Tomy Lee #3516 Helló.Szükségem lenne az install exe-re(dndsetup) az iso megvan mind a mappában amit letöltöttem csak az exe nincs -
#3515 Csak amcsi east és west nemtudom mikor jön ki europában de fellőhetnének már egy szervert addig meg toljuk proxy-n keresztül.Én magam részéröl meghagyom a ddo-t is a gépen ha már pénzem áll benne olykor jó visszatérni. -
#3514 A vidictusnak van mar europai szervere? :)
Addig akartam ezzel jatszani amig meg nem jelenik itt is, utana a Vindictus jott volna:D -
#3513 Ha nem tetszik probáld ki a vindictust -
#3512 Sarlonán is van egy -
Kiado #3511 Cannith-on van egy nagy magyar guild. -
#3510 hath en megkertem egy baratot hogy reggeljen nekem, neki sem sikerult, letoltottem a google bongeszojet azzal sem... vegul a telefonomrol sikerult csinalni egyet csak miutan kiprobaltam kicsit elszomoritott... az elso benyomas nem volt tul rozsas, de nem adom meg fel:P
jah ugyamugy melyik szerveren vagytok ugy nagyatlagban? -
fued #3509 :) mármint nem én nem szeretem hanem a DDO, kicsit elírtam bocsesz.... -
fued #3508 Lehet hogy az Ip-det nem szeretem ddos forumokon írtak ilyen problémákról, vagy megpróbálod egy másik gépen, elrejted az IP-d, vagy írsz az account managementnek a ddonál...
Sok szerencsét! -
#3507 másik böngészővel? -
#3506 Sziasztok, nemreg hallottam a jatekrol s nagyon megtetszett, le is toltottem csak annyi a gubanc hogy keptelen vagyok free accot letrehozni, folyton ezt a hibauzenetet kapom: Your submission contained an error. Please try again. Code: #FTx
ami meg furcsabba teszi a dolgot az az hogy egy probalkozas utan kisideig nem is irhatok uj adatokat egybol ez kapom.
Ha valaki tudna mondani valami epito jellegut, esetleg megcsinalna nekem nagyon megkoszonnem. -
Nawal #3505 Ez így tök jó!Neki is kezdek köszi -
Murmur #3504 link1
link2 -
Nawal #3503 Hi.
Látom free már DDO.Szeretném kérdezni,hogy minden elérhető is akkor vagy maradtak korlátozások?
-
fued #3502 Információmorzsák Update 8-ról
(forrás: http://forums.ddo.com/showthread.php?t=206066)
Új level 13 küldisorozat Lordsmarch Plázán: Seige of Stormreach (4 küldi)
Új kinézet javító páncélok (cosmetic armor): Megváltoztathatod a kinézeted attól függetlenül hogy ténylegesen milyen ruha van rajtad, változtathatod a szinét és egyéb varriációt ...
Új hireling: a tolvaj! Lehet saját csapdahatástalanító segítőd, nem kell foglalkozni többé a reflex save-el :)
Fél elfeknek új enchantementek, kicsit felerősítik őket, a Dilettante featel kapcsolatban.
És egyéb apró változatások, részletekért olvassátok el a fenti linket! -
fued #3501 Ajánlok nektek egy magyar oldalt ahol egyik kedves guild társam Shuijin készít blogbejegyzéseket DDO-s kalandjaitól, itt sok hasznos információt olvashattok pl kraftolásról, buildekről, küldikről...
http://suijin6893.blogspot.com/
és ha még esetleg nem került volna fel ide íme egy fergeteges DDO-s képregénysorozat:
http://www.ddo1liners.co.uk/ -
fued #3500 Cannithon keresd Monki-t(fennt leszek ma du.) vagy Theddy-t vagy Darksequt,bárkit akinek a Hungary felirat van a neve alatt, vagy írd meg a kari nevét és majd kereslek ingame...
DragonKnigth: valóban valamilyen szinten igazad van sokan vagyunk de mégsem elegen, 200-as taglétszám, de azért előfordul hogy csak 5-6-an vagyunk fent.. de hát mindenütt vannak mélypontok :)
És respekt, hogy még apaként is tudsz játszani, én is ilyen életet szeretnék kialakítani magamnak :)
-
e57 #3499 Én most nézegetem a DDO ingyenes változatát. Cannith szerveren vagyok, és pont olyan guild lenne jó, ahol nem a tinik vannak többségben. Nincs bajom a fiatalokkal, csak hát az egy korosztályúak jobban megértik egymást.
Szóval kit kell keresni guild ügyben? -
DragonKnight #3498 Fued: "Feltételezem a Cannith Hungary guildjára gondolsz. " Sajnos nem ismerem ezért nem gondoltam konkrét guildre. De üdv a fedélzetem. Amúgy a postom arról szólt hogy szegény Crassus itt áll térdig a kétségbeesésben teli kérdésekkel, és nincs magyar guild akik tudna neki segiteni.
Amúgy nem kell magyarázni azt hogy a tagok nagy része melózik, nekem a fiam lesz lassan 20 szóval tökéletesen megértem hogy vannak más prioritások is mint a DDO. De ha a teljes taglétszám ebben a cipőben jár akkor valahol igazam volt. Mert van is guild meg nincs is.
-
Roró #3497 Ááá, hogy lenne jó csomó időt elvesz az életedből! A melóhelyen is meg amikor a barátnőd is azt kérdezi mit csinjatok a 7végén, te azon gondolkozol, hogy mit és hogyan fejlessz a karidon, hogy élet képes legyen epic-re és meglegyen mindened. Hogy minél előbb reinkarnálódhass.^^ -
Roró #3496 Egész pontosan mit nem értesz pl. a GS itemet össze tudod craftolni?
Ha a Shroud Crafing progit leszeded lépésről lépésre írja mit kell csinni.
A progiban kiválasztod milyen itemet/weapon-t akarsz csinálni aztán t1-t3, hogy mik legyenek rajta és végül create = megkaptad a receptet.
A GS-t magát Meridiában az épület alatt tudod összerakni, 2 receptet fogsz látni a progiban ami különböző mennyiségeket fog jelenteni ingrediens téren. Én mindig az 1es receptből csináltam a GS-t és nem tudom, hogy a mennyiséget leszámítva még mi a különbség a 2 recept között(1* azt mondták nekem azt használjam mindig és így is tettem). A plusz abilytiket vagy effecteket meg shroudba tudod p1/p3/p5-ben. Nem tudom van e értelme le írnom lépésről lépésre mert a progiban tényleg szájbarágósan van leírva. Annyit még hozzá fűzök, hogy shroudban vagy és nincs energy celled van 3 féle de van depleted celled úgy tudod feltölteni, hogy kiválasztasz 1 fegyvert aminek van egy pl +6 tól, +15 ig terjedő szám jelzés és és berakod az altárba a fegyót + a depleted cellt és fel is tölti, természetesen a fegyót vagy amit bele raksz mellé bukód. Tehát mindenféle képen csinálj 1 ilyen tervet, hogy valós képet kapj róla az ingrediens állományod tényleg elég -e a craftolás-hoz. Ha + megvan a megfelelő mennyiség. Menj be 1 shroud raidbe complit-elj aztán utána nyugodtan összerakhatod t1-t3-ig. -
NinjaAssassin #3495 Szerintek jó game megéri letöltenni??ja és ha letöltöm melyik szervere menjek? melyiken van sok magyar? -
#3494 írd le nyugodtan sztem ide.... -
fued #3493 DragonKnight üzenetére reagálva : "Amúgy meg nem értem hogy a mendemondák szerinti legnagyobb magyar közösség miért nem vett még a szárnyai alá."
Feltételezem a Cannith Hungary guildjára gondolsz. Igenis nagy méretű a guild, Cannith szerveren a 11-edik legnagyobb szintű guild vagyunk (jelenleg 41-es szintű) és a nemzeti csapatok között is a 3. helyen állunk. Minden belépő tagot szívesen fogadunk, de vannak bizonyos alapvető elvárások amiket sajnos nem mindenki tart be (pl. köszönés, proaktív segítségnyújtás és hasonlók), de aki akar egy kellemes közösség tagja lehet.
Honlapunk: http://users.atw.hu/ddo-hun/news.php
És bizony sok tag már bőven 20 felett van (életkorban, nem szintben :)) ezért már dolgozik, családja van és nem a DDO az első prioritása, de ezt is megértjük és toleráljuk. -
#3492 green steel generátorban minden benne van és nem nagy valami használni ha kell átdobom csak adj címet -
#3491 srácok a kraftolásról valahol ,valami eldugott fórumban magyar nyelvű útmutató leledzik?
letöltöttem egy craftoló progit,de cefettűl bonyolult nekem:)
már van egy rakat cuccom ami craftolásra jó,de azt se tudom hogyan kezdjek neki.... -
reveant #3490 Köszönöm -
DragonKnight #3489 Waterworks.
Guard Tember az NPC aki adja a questet.
A quest line neve: The Lost Seekers
4 része van.
1. rész Clan Gnashtooth
2. rész Rescuing Arlos
3. rész Clan Tunnelworm
4. rész Venns Fate
-
reveant #3488 Hello
Valaki leírná a "Waterworks" lépéseit
Alküldetéseket ki adja,küldetésnévvel,lehetőleg sorrendben.
Előre is köszönöm.
-
Roró #3487 Hmm, még is jobb lett volna utána olvasni mielőtt hülyeségeket írok. De hát már rég nyomultam caster-el és nem jól emléxek dolgokra. A lényeg a lényeg még is kapsz távcsövet az scepter-edre. -
DragonKnight #3486 Enlarge Spell
"
Spells can be cast %100 further (doubling distance). In some cases a targeted monster will not even be able to figure out where the caster is -- or may not be able to reach the caster -- making the caster invulnerable to counterattack. Whereas some feats simply improve stats in ways that could also be accomplished by equipment or potions, Enlarge has an effect that is otherwise not available. Each spell cast while Enlarge is active costs 10 more spellpoints.
Spells not defined by distance or are not of close, medium, or long range are not affected.
"
Tehát arra a vonatkozik hogy milyen messzire tudod letenni a spellt, az AOE spellek hatósugarára nem vonatkozik, csak arra hogy toled milyen távol tudod lerakni a kört. Ennyi az egész. Az erre vonatkozó enchant-ok pedig csak a költségét csökkentik/hátását erősitik. -
#3485 szóval akkor pl. a mass hold monsterrel 2x akkora körben tudom lefogni a mobokat? -
#3484 sry Enlarge-re gondoltam.....nem extendre:p -
Roró #3483 ???? -
bgreg #3482 Hi, meg fog szűnni ez a játék -
Roró #3481 Extend az feat, enchant-ra nem emlékszem, hogy lenne de történhettek változások utána olvasni lusta voltam. Extend a buff + spell időtartamára vonatkozik csak. Ha bekapcsolód 10 sp pontba kerül többe a castolása az adott spellnek és az aktuális caster levelednek a duplájára növeli pl. lvl 20 = 20 perc + extend = 40perc. Vagy disco, fw dupla annyi ideig lesz meg. Enlarge az meg duplázza a hatótávot de csak fw + a területre ható spellekre vonatkozik. Nem fogsz 2* olyan messzire disintegrálni. Bármelyiket metamagicos cuccot is akarod enchantból erősíteni előbb featbe kell felvenned. -
#3480 az extend sncsanttal a terület is növelhető vagy csak a távolság amire el lehet lőni a spellt? -
#3479 Hahaha te hát itt vagy te kis te... -
Probatbicol #3478 Azért, hogy kerek legyen a történet tegyük hozzá, hogy több mint egy éve, amikor elindult Amerikában a f2p, a magyar közösség több fórumon egyeztetve a Cannithon kezdett, a választás azért esett rá, mert új szerver volt, akkor indult.
Ki is alakult egy jó kis társaság, napi ventrillós partykkal, 100 körüli taglétszámmal.
Az európai szerverekről költözéskor, lehet, hogy jobb lett volna tájékozódni egy kicsit, akkor vágódott volna ketté a magyar közösség.
De mindegy ez már így alakult, engem nem érint személyesen mert időhiány miatt nem játszom már, mindenesetre jó játékot minden csapatnak! )