Dungeons & Dragons Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másik gond a f2p. E miatt rengeteg olyan ember is játszik aki nem birna elõfizetni, vagy nem éri meg neki a pénzt. A régi VIP játékosok nem igazán szeretik ezt de elismerik hogy ez kellett ahoz hogy a játék kijöjjön a mélyrepülésbõl. Többen viszont odabiggyesztik a group commentbe hogy "p2p only".
Gondod lehet még az idõkülönbséggel is. Lehet hogy a Cannith-on sok magyar van (bár lehet hogy nem birnának kiadni egy életképes raidet), de EU játékosból viszonylag kevés van. És ez az ami azt okozza hogy nem látsz sok játékost.
Én és meg egy maréknyi magyar a Thelanis-on van ahol a legtöbb EU játékos kötött ki. Itt nem okoz nagy problémát groupot találni. Igaz nem full magyar (kb. 2 szoktunk magyarok lenni egy raidben) de van party és jó játékosokkal lehet menni.
Ahogy mondtam próbálj meg egy static groupba bekerülni akikkel mindenhova együtt mentek és együtt fejlõdtök.
Ennek néha az az ára hogy hirtelen inditani kell egy altot mert kiskarival indul a group, de az is játék.
Amúgy is a DDO endgame az alt gyártásról szól fõleg :D
GW2: Dragonknight.5302
a mai "csapatatgjaim" 95%-a is csak arra képe,hogy rohan elõre és nyomja a bal egér gombot.....komolyan kérdezem ez valami VICC???
"noob" új player vagyok meg minden ,de ezek Real life hülyék.....
mi a fenének választanak ilyen online játékot ha az agyuk egy egyszemélyes FPS-nek érzékeli a játékot?
komolyan hihetetlen.....az emberek még a party csetet sem olvassák /lvl 15-17es playerek!! szal nem tegnap kezdték/ voltam most egy küldiben ahol egy üvegcsében kellett a kalandhoz szenteltvizet hozni,nem hazudok 15!! percen át írta a party leader NÉZZE meg mindenki az inventoryt nekem meg neki sikerült is az elsõ másodpercben a maradék 4 társam negyed órán át rohangált mint egy lefejezett csírke az udvaron.....
és minden nap 3 nagynehezn összeszenvedett partyból 2 ben ez van.....
Srácok MI EZ??? komolyan kérdezem
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Akérmelyik szerveren vagy keress egy guildet magadnak akkor sokkal jobb.
Már akkor is nagy a különbség ha csak duóban nyomjátok. Ha nincs guild akkor ha pugban mégy és tetszettek a játékosok, vedd õket friend list-re és ha bent vannak akkor érdeklõdj hátha bevesznek megint vagy összeálltok egy újabb menetre. Az is lehet hogy sikerül igy egy static groupot összehozni, bár ahoz az is kell hogy viszonylag együtt fejlõdjetek.
Amúgy meg nem értem hogy a mendemondák szerinti legnagyobb magyar közösség miért nem vett még a szárnyai alá.
lvl 15 vagyok és party-t szerezni lehtetlen...szinte senki nem játszik
most nagyon letörtem...nagyon kevés a játékos.....
szólozni meg nem akarok....
Nem vagyok teljesen tisztában a fortification használatával.
A közrefogást csökkenti, szünteti meg?
Csak tárgyakkal növelhetõ?
Bõvebb infó: eu character transfer
csak úgy emésztik az inventory helyet és az a pár +os dagger,kard poti nekem nem ér annyit,hogy halmozzam õket:P
az a plussz pár tulajdonságpont pl. nekem /wizardnak/ úgysem számít....
VIP-es 32 pontos karim van így is vagy 34?:P nem is tudom már:P
Szóval megéri 20. szinten reinkarnálódni egybõl? vagy inkább gyûjtem a tárgyakat és ne törõdjek vele?
Megy ez látod.
A Quest: Relic of a Sovereign Past.
És igen ott nem árt ha van egy két ember aki tudja mit kell csinálni és van valakinek mondjuk FoD(Finger of Death) mert különben a duergar casterek kitapossák a parti belét
És olyanokra is figyeltek,hogy megcsináljuk az összes opcionálist, széttörjünk mindent +15% xp-ért meg a csapdákat is hatástalanítottuk bónuszért:) 24 ezer xp volt 20-25 perc alatt:)
A Wizard King még 13-14 szinten is 10-15k xp-t hoz bár nem 15 perc az is igaz. De jó a loot.
BB - Blade Barrier
VoN- Vault of the Night (Az elsõ RAID-nek nevezhetõ raid, (A Tempest Spine nem az))
VoN3 - The Jungle of Khyber (A VoN prequestek közül a harmadik, ma már nincs jelentõsége hogy hogyan csinálod régen sorba voltak állítva ezért ez a 3.)
VoN4 - Haywire Foundry.
Egy questet XP bünti nélkül 8x tudsz megcsinálni. Ezért kell 8x normálon lefutni utánna van meg 2 dobásod a Hard meg EZ Elite ha ezeket elõször csinálod akkor nincs XP bünti másodjára viszont már igen.
Akkor érdemes így csinálni ha a hard és az elite jó eséllyel megy, és akkor a szóló/casual szintnek nincs értelme, mert normalon gyorsan lefutod és jobb xp-t kapsz.
Ha a hard és elite nem megy vagy izzadsz akkor keress kisebb szintû questeket amiket így tudsz farmolni. Pl. Tangleroot. Bár mivel az egy több lépcsõs quest oda el kell menni sokan és mindig másnak kell megnyitni a questet, így tudtok egy szintet sokszor lefutni.
BB?
VoN3-4?
tudom mi mit jelent spelleknél meg az angol is megy,de a szakkifejezésekre még noob vagyok:)
8normal 1 hard 1 elite? ezt azért így ,mert nincs XP bünti?/solo nincs benne arotációban?/
amúgy a karaván solóban is viszonylag nehézkes....nemtudom menne-e normal/hard-ban....
és köszönöm a linket! azt majd átolvasgatom!:)
Best XP Quests for levelling
Ebben a fórum guide-ba igen jól össze vannak szedve a dolgok, és külön linkben elérhetõek az Arcane, Divine meg a Melee karik számára készült szintezõ naplók is.
Amikor éppen nem tudsz sehova se menni akkor a slayer questek a barátaid, szóval azokat se hanyagold el.
Karaván: disco gömb + tûzfal meg egy kis web ide oda hogy ne egyszerre jöjjenek. És olyan papot hozz aminek van BB-je hogy nyugodtan tudj shrine-olni.
Ha nem szóló akkor a VoN3, VoN4-et ajánlom melegen, esetleg egy kis Wizard Kinget. Ezekre a helyekre mindig van run. Elég jó zsíros XP-t kapsz semmi perc alatt megvan 1-2 szint.
Ha viszont van olyan küldi amit már nagy biztonsággal meg tudsz csinálni szólózva és jó xp-t is ad, akkor a jól bevált 8 normal 1 hard 1 elite stratégiát tudom ajánlani. Ha meg a Von3-VoN4-et is ezzel a stratégiával tudod csapatban farmolni, akkor igen hamar szintet fogsz lépni.
House P-nél találtam azt a karavánvédõs küldit ami nem rossz 4-5000 xp 10 perc alatt,de wizarddal elég húzós...és a hirelingek AI-ja hulladék kínszenvedek,hogy támadjanak:S
szóval valami gyors szintezõ hely kéne....
amúgy pont szar szinten vagyok,mert 10 és háromnegyed....és a jobb csapatok 14+ osak....nehéz fejlõdni wizardal
Talán megfelelnek neked is.
Friends Of Nice and Slow
Dorong néven játszok ott, kölcsönösen keressük egymást és bevetetlek egy officerrel.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
http://kutyuszoba.blog.hu/
Anonymus a neve és a Thelanison van általában online szoktam lenni, de inkább este szoktam játszani.
Mi a gond már megint?