3757
  • Acidlich
    ehh, kicsit kalandos uton lett ez meg, kulfoldi ismeros altal, akinek csak annyi volt a dolga h lement a boltba es megvette a preorder-packot:)
    egyebkent mar megy a jatek, sikerult belepni
  • Arwenke
    Honan van a kulcs, levelben kuldtek? Ma neztem, azt irjak currently holding credit checking. Pedig ott van a penz a szamlan es kartyaval se lehet gond, soxor hasznaltam mar es WoWt is ezzel fizetem.
  • azirafael
    Nem tudjátok, hogy a paladin isteni kecsesség feat kombója működik D&D 3.5-ben is, mert akkor egy human paladin/sorcerer-t indítanék!
  • Laza
    Nah, megkaptatok?
  • Acidlich
    headstart kulcs mar van, ez 8napig ervenyes
    de meg nem mennek a serverek
  • Arwenke
    Valaki kapott mar jatekot?
  • GodBadka
    Olvas vissza légyszíves. Már kétszer leírtam.
  • Mayday
    Ez jo, csak miert ide???
  • Demeter
    Üdv!

Skacok lehet, hogy már kérdezték de nem tudjátok, hogy mennyibe fog kerülni a havidíjja illetve, hogy lesz-e hozzá ingyenes kupon vagy vmi a kipróbálás végett?
    Továbbá nem volt ebből béta vagy vmi??

Thx!
  • GothiK Aesh
  • Acidlich
    Eberron pantheonja(van koztuk nehany ismeros nev ugye?)

Arawai (Gods) - God of Agriculture
    Aureon (Gods) - God of Law and Knowledge
    Balinor (Gods) - God of Beasts and the Hunt
    Boldrei (Gods) - God of Community and Hearth
    Dark Six, The (Gods) - The Evil Pantheon
    Devourer, The (Gods) - Lord of the Deep Waters
    Dol Arrah (Gods) - God of Honor and Sacrifice
    Dol Dorn (Gods) - God of Strength at Arms
    Fury, The (Gods) - The evil god of passion
    Keeper, The (Gods) - The Lord of Death and Decay
    Kol Korran (Gods) - God of Trade and Wealth
    Mockery, The (Gods) - The God of treachery over honor
    Olladra (Gods) - God of Feast and Good Fortune
    Onatar (Gods) - God of Artifice and the Forge
    Shadow, The (Gods) - The Shadow of Aureon
    Sovereign Host, The (Gods) - The Neutral Good Pantheon
    Traveler, The (Gods) - The Master of Cunning, the giver of gifts.
  • Acidlich
    jaja ez jo 5let, csinalhatnank igy is...de azert kene valami pofas guildnev is:)
  • Laza
    Az a baj, hogy nem lehet kulon nagybetukkel irkalni a nevben, max a kedobetuk lehetnek azok (betaban en is probaltam igy megcsinlani a Dragoon Hunters guildet :)
    Raadasul a guildnevekkel az is problem, hogy csak akkor latszik, ha examinalsz egy karit. Igy szvsz inkabb a karakter nevekkel lehetne jatszani, magyarositani azokat (mondjuk a masodik nevet)

• PiR8
    HUNting? :P
  • Shiwo
    meg magyar klánnevet egyből felismer minden magyar (az is aki nem tud angolul..)
  • GodBadka
    Na szoval. Szerintem mindenkeppen magyar nevet kellene valasztani, ha mar valamit.
    Nem hinnem, hogy egy angol nev annyira "vagany", vagy jo.
  • rezes
    Hungarians Arrows
  • Acidlich
    khm..ez a hent\loot dolog javareszt a csapattagok hozzaallasan mulik itt, lehet rp-s modon is jaccani, de lehet ugy is h csak olsz es ladat nyitsz. A betaban ez ment kb mindig, viszont a fullban jo lenne neha rp-sen gamelni, mint ahogy azt mar emlitettek is tobben
  • Acidlich
    na de addig is h ki kene talalni mi legyen a guild neve? (mekkora problemaim vannak mi?:))
  • PiR8
    Hüm hüm.. én sikeresen a Galaxis-on jegyeztettem elő, de ajszem minnyárt előrendelek a game-net-en. Nemmondom, h sok azaz idő, de akkoris :) Hitelkártyát pedig megoldom ;)

OFF
    cikasz: '98 óta gyűjtöm a játékokat. Elég sokmindent felhalmoztam már, azért is a warez. Kivételt teszek ez alól a magyar játékokkal, mivel ha tudom - márpedig miért ne tenném - támogatom őket. Másodszor: tanultam annyit, hogy annyi pénzt keressek, amiből a nekem fontos játékokat megvegyem. Ezzel csak támogatom őket (bár manapság már az is támogatás, ha nem másolom le). De ezt megelőzően szerintem mindeki átesik azon, hogy tört játékokkal kezd. Lásd WoW. Tört szerveren kipróbáltam, tetszett, vártam, láttam a végét, ennyi. És igazából ha végignéz az ember a WoW fórumán, pár ezer beszólás óta mást nem lát, csak hent-hent-hent loot-loot-loot. Megállt. Lehet hogy a legjobb, lehet hogy a legtámogatottab és valszeg nem véletlenül vásárolták meg annyian... Szóval mást nem látsz, csak hogy a _nagyok_ szivatják a kisebbeket. S nekem ezért is tetszik a DDO, ohne PvP, egyenesarányos a fejlődés. Lesz maximuma - ebben biztos vagyok -, de sokkal jobb a csapatszellem. Inkább az, mint a hent/loot ;) Én véleményem, nem kell adni rá.
    ON
  • Acidlich
    aham tokjo ez a countdown:) bar ha minden jol megy paran mar holnap be tudunk loggolni
  • Acidlich
    #1768:)
  • Shiwo
    kavarodás akkor lesz, ha teljesen más szerver-nevek lesznek a hivatalos gémné, mint amik a béta-tesztkor voltak :)
  • Laza
    Na, tetszetos lett a banner? :)
  • Kiado
    Na igen, de az a háromnegyed hónap sokat számít :)
  • GodBadka
    Igen. Kivételesen egy szerverre menjünk. :) Laza bácsi akár ki is írhatná, ha lesz ideje. Lehetőleg jó nagy betűkkel. Igazából mindegy melyikre, de jelöljünk ki egy darab szervert.Nem vagyunk olyan sokan, hogy mindenfele szét szóródjunk :)
  • Acidlich
    jol tudod. a serverek uazok lesznek mint a betaban, ezert is kerek mindenkit amint aktualis lesz vegre a dolog, a boldrei serverre jojjon:)
  • GodBadka
    USA headstart feb24, USA normal start feb. 28

EU Headstart feb28 (csak angol szerverek)
    EU normal start márc 3 (csak angol szerverek)
    EU normal start márc 17 (francia és német szerverek)
    Magyarországon meg leghamarabb márc 24-én lesz forgalomba. Hála néked magyar fogalmazó.
  • Acidlich
    http://shop.game.net/ViewProduct.aspx?cat=11144&mid=328031
    ezt pedig azoknak akik online elorendelnenek, sajnos mo-rol csak innen tudjuk megrendelni egyelore, innen is csak a megfelelo hitelkartyaval rendelkezok(az enyem se jo ide sajnos, ezert kellett mashoz fordulnom egy kis helpert)
  • Arwenke
    Itt a link magyar megjelenesrol es itt meg is rendelheted.
    http://www.galaxisnet.hu/elorendel1.php?id=100115
  • Arwenke
    Marcius 24tol lehet kapni magyarorszagon is amugy, tehat legroszabb estben akkor fogsz tudni jatszani.
  • Arwenke
    Angol nyelvu verzio marcius 3. indul, aszem a kliens kulonbozo az EU es US verzional. Marcius 24 a nem angol nyelvu(francia es nemet) vonatkozik ha jol tudom.
  • Mayday
    DDO-bol van amerikai es europai verzio (mint a WOW), vagy egyfajta van, es en dontok, milyen szerverre megyek (mint pl. SWG)???
    Elso esetben ugye az amerikai indul 3-an, az europai kesobb?
  • Kiado
    Mivel beta nekem is tetszett, kéne a teljes game, de megrendelni nem tudom, ha valaki esetleg meg tudná venni nekem is az áron túl még meg1ezhetnénk valamennyi összegben, ha valaki tudna segíteni dobjon mailt [email protected] ra plz.
  • Arwenke
    Szerinted kiadjak es szarnak ra? Ez havi fizetos game, nyugodt lehetsz hogy nem, mivel a szerverek es az ahoz tartozo infrastruktura nem igyenes es nem a jatek egyszeri megvetelebol jonn az igazi haszon. Jo par ilyen jellegu jatekkal nyomtam mar es a supporttal nem lesz gond.
  • Des
    én inkább óvatosan várok ezzel pár hónapot, aztán meglátjuk mennyire supportálják a gamét a srácok:)
  • Acidlich
    mi is onnan rendeljuk, mivel mas shoprol nem tudunk ami kiszallitana ide a ddot sajnos, es igen ugy tunik basznak kulcsot kuldeni a headstarthoz, h a fene enne meg oket
  • Arwenke
    En is megrendeltem egy baratommal a jatekot, de nincs semmi info arrol hogy kuldenek kulcsot a headstrarthoz. A Game.net-rol rendeltem, lehet ott mar nem volt bonus pack vagy nem tom, a hivatalos oldalon pedig ez is ott volt a pre-order shopoknal. Ti honan rendeltetek/rendelitek meg?
  • Acidlich
    hat ha ez igy lenne annak tudnek orulni, mer ez igy eleg tre, h lvl 8 a kriteriuma egy +5os fegyvernek, ami ugye a max, az ennel nagyobb bonuszokat ado targyakat az ereklye kategoriaba sorolnam amik ugye mar nem a kispalyas kalandozok kezebe valoak.Na szoval kivancsi leszek mi lesz itt kesobb...
  • MrStokes
    Lehet h a sok tap cuccot csak a betaban rendeztek igy csalogato gyanant. Ki tudja.