Dungeons & Dragons Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem a jatszhatosag miatt kiegeszitettek egy-par olyan fejlodesi plusszal, ami egy original D&Dben nincsen csak ezen a jatekon belul.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Debob - Lvl 2 Wizard
amúgy a törpe alapbó kap óriások ellen AC-t, meg gobók ellen plusszt,DE ez azon fellül adódik hozzá ! pl törpe alapból kap a kövi rokonság miatt +2 -t..de mivel felvettem azt, ami még +5-öt ad rá, így helybõl +7-tel dobom a keresést!
Debob - Lvl 2 Wizard
így fejbõl ami rémlik, törpe harcosnak
lvl1-en
+5 keresés
+4 AC óriások ellen
+1 támadás goblinoidok ellen
meg volt vmi támadás/védekezés/sebesség boostolós, méreg elleni mentõt növelõs, meg ilyesmi...
lvl 2-n jött a +1 str, meg a +1 sebéz axe-okkal, ami rémlik.. persze ha rangot lépek, meg tom nézi pontosan, hogy mik vannak..
May the force serve you well!
lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby
Fonok.Ki az a corporation?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ott van az... pont a kuldetesek RP jellege adja a iszonyatosan jo kaland erzest, es nem grind jellegu, mint mashol. A dungeonok kaland jellegu 'elmeselese', a narrator, stb mind adnak szvsz a hangulathoz 😊
Persze kerdes, hogy milyen EndGame lesz benne. Olyan mint a WoW-ban, ami full a item farm es honor grind, vagy kaland jelelgu lesz 😛
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Debob - Lvl 2 Wizard
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
Debob - Lvl 2 Wizard
Debob - Lvl 2 Wizard
WoW-ban lehet szolozgatni, de max annyit ersz el vele hogy felgrindeled magad maxra, aztan szevasz. Ott is kell a csapat, raadasul a gagyi random csapatok ott sem ernek semmit instakban. A PvP is csapatjatek, es randommal szvsz eselytelen (pl CTF).
Itt nehezen lehet solozni, viszont eppen ezert mindig talalsz csapatot, es a normal kuldiket 2-3 ember is siman viszi. A csapatkereso felulete pedig pont ezert sokkal jobb mint eddig barmi masban. Raadasul a kuldetesek hangulata sokkal RP-sebb mint barmi masban, es az embernek kedve is van RP-zni. Bar nincsennek felfedezheto hatalmas teruletek, ehelyett vannak iszonyat jo dungeononk, amik meg mas jatekban nincsennek. Ugyhogy szvsz mas mint az elozo ketto, de eppen ezert jo is.
Es meg mielott vki megszolalna, igen, mindharom jatekkal jatszottam, WoW-ot megjelenes napjan megvettem es toltam 10 honapig mint a guzu (utana lightosabban), GW is megvan, azt is toltam szepen, es most pedig ezt.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Valoszinü akkor fagytam éppen amikor hivtál. ma is folyton ezt csinálja, max 5 percig birja. tegnap este 2 után birta orákig. Most nem...
Nem tudok egy questet végigcsinálni rendesen hogy ne fagyna ki közben.
Majd keress párszor, hátha sikerül elkapni, két fagyás közt. 😊 Vagy ha megadod a neved, majd én is kereslek, amugy a Boldrei szerveren vok
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Itt allok es ket emberen kivul nincs benn senki.Gyerteeeeeeek
Viszont a chat az nem hiaba latom, hogy online Shiwo, de sem privizni, sem pedig invitezni nem tudom.A Guild channel sem mukodik.
En random csapattal is siman toltam eddig, es barmikor lehet csapatot talani, csak tudni kell normalisan hasznalni az LFG/LFM feluletet. Meg mindig jobb mint orakat ordibalni Ogrimar foteren, es arra varni, hogy jojjon mar oeesz egy nyomi csapat vhova.
kiirja hogy:' searching of logon server' ....
aztán probálkozik és kidob:-((((
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
Ezt a játékot a D&D névvel akarják eladni, de nekem abszolut nem tetszik. Egyértelmüen csak ugy lehet ezt játszani, ahogy azt korábban leirta valaki, hogy fix csapat játszik mindig, jól kitalált csapatösszetétellel.
Miben fognak ezek elterni?
Egy rakast el is ajandekoztam.
Viszont mar lvl3as a Boldrei-n a harcosom.
Bekerultem meg az elejen 2 jo partyba es eleg turheto jatekosok voltak benne.
Viszont az utobbi 2-rol jobb nem beszelni.
Es hol talaltal 1-es szinten +2wa fwgyvwer?! Mert az talan meg Harborban sincsen (max +1es).
Es mi takar a sokezer arany?! Nekem lvl4-esen van kb 20k aranyam ugy, hogy nem koltottem semmire eddig, es az olcsobb varazsfegyverek 10k, a nagyjabol jobbak 22k-ba kerulnek ezen a szinten.
Pontosabban az elso invitet szepen lenyomtad, hogy nem csatlakozol.