Dungeons & Dragons Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Szerintem ilyet ugyan nem fogsz sehol talalni.
Szerintem a jatszhatosag miatt kiegeszitettek egy-par olyan fejlodesi plusszal, ami egy original D&Dben nincsen csak ezen a jatekon belul.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Lehet. Nem követem a D20 fejlõdését 😊
Shiwo
hát DnD-nél is asszem opcionálisan van vhol, de az ilyen d20 alapú rgp-knél többnél is volt már, mint pl a d20 modern-nél...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Jam. De az nem D&D, vagy rosszul gondolom?
Shiwo
néhány papír rpg-ben is van, csak máshogy használják...pl elhasználsz 1 akció-pontot és kapsz +d6 -ot a támadásodra, meg ilyesmi....

Nem hinném, mert az action pont rendszert direkt erre a játékra találták ki. Bár lehet, hogy belekerül késõbb a papír szerepjátékba is.
énis😊

Debob - Lvl 2 Wizard

Shiwo
ha bennelenne a szabálykönyvbe ,valszeg tudnék róla, mivel évek óta DnD-zem..

amúgy a törpe alapbó kap óriások ellen AC-t, meg gobók ellen plusszt,DE ez azon fellül adódik hozzá ! pl törpe alapból kap a kövi rokonság miatt +2 -t..de mivel felvettem azt, ami még +5-öt ad rá, így helybõl +7-tel dobom a keresést!

sztem ezeket megtalálod bármelyik dnd szabálykönyvben..😛

Debob - Lvl 2 Wizard

Shiwo
amúgy vhá levan írva, hogy milyen spéci képességeket lehet venni akció-pontból a különbözõ fajoknak és kasztoknak a különbözõ szinteken ? vagy párat összegyûjthetnénk..

így fejbõl ami rémlik, törpe harcosnak

lvl1-en

+5 keresés
+4 AC óriások ellen
+1 támadás goblinoidok ellen

meg volt vmi támadás/védekezés/sebesség boostolós, méreg elleni mentõt növelõs, meg ilyesmi...

lvl 2-n jött a +1 str, meg a +1 sebéz axe-okkal, ami rémlik.. persze ha rangot lépek, meg tom nézi pontosan, hogy mik vannak..

Boldrein van magyar guild irjatok Angelo,Aliisza vagy ByBynak

May the force serve you well!

Boldrei szerveren lvl 3 bard karival keresek partyt, a neve Microbee

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

rezes
Ja az a gaz hogy ha olyan csapattal mesz aki rohan akkor huz magaval hogy ne maradj le semmirol.Na altalaban ebbol lesznek a nagyon szep partyhalalok.

Fonok.Ki az a corporation?

Amugy a nagy rohanasokat En is tulzasnak erzem neha. Taktikusan jatszva sokkal oknnyebben meg lehetne csinalni a kuldiket. Remelem ez a kesobbiekben azert valtozni fog. Bar ez fugg a csapattol is.
Ha van aki koran kell holnap reggel es a Boldrei szerveren jatszana 1. szintu karival irja meg 😊 Kicsit unom, hogy nem igen talalok magyar partnert pedig ugy azert kellemesebb 😊
hát nemtom , aprtyban nekem még egyszer nem votl idõm a narrátort halgatni ugy rohan mindenki 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ott a pont 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Laza
"Hát GZ és hol marad a kaland a kalandjátékból?"

Ott van az... pont a kuldetesek RP jellege adja a iszonyatosan jo kaland erzest, es nem grind jellegu, mint mashol. A dungeonok kaland jellegu 'elmeselese', a narrator, stb mind adnak szvsz a hangulathoz 😊

Persze kerdes, hogy milyen EndGame lesz benne. Olyan mint a WoW-ban, ami full a item farm es honor grind, vagy kaland jelelgu lesz 😛

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

az MMO nem kalandjáték hanem a nagy kiadók 21. századi eszköze arra h milliókat fogjanak szinte robotmunkára úgy, h még annak örülnek is és fizetnek érte. grindgrindlútlút. ha kalandjáték kell arra ott a baldur's gate pl, vagy tessék élõben rpgzni, sokkal jobb mint ezek😊

Debob - Lvl 2 Wizard

GothiK Aesh
Hát GZ és hol marad a kaland a kalandjátékból? nahmiindegy itt vitatkozni van aki a heroes 4 et is isteniti pedig az évszázad bukása volt de öt akkor se lehet meggyözni😊

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

rezes
de csak hozzank kepest.Egyebkent a mai nap kivetelevel eddig mindig talaltam normalis partyt.

hát azért ha ddoban kihagysz egy vagy két napot akkor ált azért ugy lemaradsz itt is mint a borravaló... 😊

nekem pont ez tetszik DDO-ban hogy nem csak idõmilliomosok tudnak vele haladni.. nem kell összevissza rohangálni órákat egy q miatt, nem kell robot módjára irtani az összes spawnoló mobot h meglegyen a 25. quest item is.. ez idiótaság csak. nekem kevés idõm van jáccani pont ezért jön be az, h felveszem a q-t, és jobbára 2-3 méterre onnan ott a dungeon bejárata. nincs annyi off-time.

Debob - Lvl 2 Wizard

aye, lad!😄

Debob - Lvl 2 Wizard

Szerintem Jo kis játék. Biztos lessz jopár ember rajta. Persze a nagyok nyomába se érhet de a top10-ben sztem benne lessz. Én ugy vettem észre hogy a nagy mmo-kbol "lopkodták" össze az ötleteket. Lényegében semmi uj nincs benne. Sztem GW és Coh keveréke leginkább. Amugy a dnd szerepjátékhoz nagyon kevés köze van, talán csak a neve, és pár megnevezés...

Laza
Barki barmit mond, a Guild Wars is csak csapatban jatszhato (mondjuk ott tudsz felvenni gepi jatekosokat, de azok benak), es a PvP-je is csak csapatban jatszhato, raadasul randommal gagyi.

WoW-ban lehet szolozgatni, de max annyit ersz el vele hogy felgrindeled magad maxra, aztan szevasz. Ott is kell a csapat, raadasul a gagyi random csapatok ott sem ernek semmit instakban. A PvP is csapatjatek, es randommal szvsz eselytelen (pl CTF).

Itt nehezen lehet solozni, viszont eppen ezert mindig talalsz csapatot, es a normal kuldiket 2-3 ember is siman viszi. A csapatkereso felulete pedig pont ezert sokkal jobb mint eddig barmi masban. Raadasul a kuldetesek hangulata sokkal RP-sebb mint barmi masban, es az embernek kedve is van RP-zni. Bar nincsennek felfedezheto hatalmas teruletek, ehelyett vannak iszonyat jo dungeononk, amik meg mas jatekban nincsennek. Ugyhogy szvsz mas mint az elozo ketto, de eppen ezert jo is.

Es meg mielott vki megszolalna, igen, mindharom jatekkal jatszottam, WoW-ot megjelenes napjan megvettem es toltam 10 honapig mint a guzu (utana lightosabban), GW is megvan, azt is toltam szepen, es most pedig ezt.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

SZia!
Valoszinü akkor fagytam éppen amikor hivtál. ma is folyton ezt csinálja, max 5 percig birja. tegnap este 2 után birta orákig. Most nem...
Nem tudok egy questet végigcsinálni rendesen hogy ne fagyna ki közben.
Majd keress párszor, hátha sikerül elkapni, két fagyás közt. 😊 Vagy ha megadod a neved, majd én is kereslek, amugy a Boldrei szerveren vok

MrStokes
Boldrei-en van magyar klan? Mi a neve?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Elejen Des elkezdett szerepjatszani kicsit, es beindultak a sracok elegge 😄 Nagyon mokas volt!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Pontosan. Random csapattal talan nem haaldsz olyan gyorsan, de ugyan olyan elvezetes tud lenni. Eddig nagyon tetszik, csak meg 1enlore nem tudom ott hagyni a WoW-ot az ott kialakul tarsasag miatt. Parhuzamosan tolom a 2-.t 😄

MrStokes
Kova neven tegnap este 11-kor inditottam torp fightert. Hat ez az ejszaka nem volt piskota. Felkerestem Des-t ingame, es egy szuper random team-et talat maganak. Toltuk reggel fel 6-ig. En kesobb csatlakoztam csak hozzajuk, igy en lvl 2 rank 1 lettem, o meg lvl 3. Szal jo csapattal nagyon fun a jatek es jol is lehet haladni.

Shiwo
jah remélem nem rossz karit privizgetsz...Shiwordon az L betüs szerveren van, Bulldi meg a B-sen 😊

[Jakuza]
Mindjart megyek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Shiwo
sorry..menek normál RPG-zni .) azé az jobban bejön bármi számgépes game-nél..😊

Shiwo
akko vki meghackelt, me nem vagyok, ma nem is voltam, és éccakáig valszeg nem is leszek ingame..vagy meghibbant a friend-list...remélem utóbbi...nah mentem is ,bye

rezes
Na most Lyrandar serverre nem jon mar senki jatszani?
Itt allok es ket emberen kivul nincs benn senki.Gyerteeeeeeek

Shiwo
rank 4-ig én is rohamosan fejlõdtem...aztán má nem volt egyedül megoldható küldi...

[Jakuza]
Nekem megy.
Viszont a chat az nem hiaba latom, hogy online Shiwo, de sem privizni, sem pedig invitezni nem tudom.A Guild channel sem mukodik.

Laza
Nem is kotelezo vele jatszni 😊
En random csapattal is siman toltam eddig, es barmikor lehet csapatot talani, csak tudni kell normalisan hasznalni az LFG/LFM feluletet. Meg mindig jobb mint orakat ordibalni Ogrimar foteren, es arra varni, hogy jojjon mar oeesz egy nyomi csapat vhova.

miért nem tudok belépni? :-((((((
kiirja hogy:' searching of logon server' ....
aztán probálkozik és kidob:-((((

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

[Jakuza]
Nem tudom, de ez a robe csak semlegesnek jo.

Szerintem is nevetségesen gagyi ez a DDO Eberron szabályrendszer, ez a játék tuti bukó lesz. Aki NWN-hez hasonló RPGre számit azzal a szabályokkal annak azért nem fog tetszeni, mert köze nincs hozzá a DDOnak, aki pedig WoW féle MMOra annak sem fog tetszeni az instance-os megoldás miatt.
Ezt a játékot a D&D névvel akarják eladni, de nekem abszolut nem tetszik. Egyértelmüen csak ugy lehet ezt játszani, ahogy azt korábban leirta valaki, hogy fix csapat játszik mindig, jól kitalált csapatösszetétellel.

Laza
Tenyleg, lesznek kesobb cuccok amelyek figyelik hogy melyk aligmentet valasztottam?!
Miben fognak ezek elterni?

Laza
A +1es cuccok okesak, azokkal en is televoltam Harborbol 😊
Egy rakast el is ajandekoztam.

ha megprobálok belépni....keresés indul aztán 20/20-nál kidob

[Jakuza]
Hat nekem azt irja, hogy megy mar mind a 3 szerver.

[Jakuza]
Hehe en egy Robe-t talaltam elso szinten, ami +2ACt ad a varazslonak es minden mentodobasra +2t. (Csak az a gaz hogy neutralnak jo csak) Tolvajnak mar van vagy 4 cuccom, de senki nincs magyar akinek odaadhatnam, move silently cipotol +1es search szemuveg , +1es tor es stb.Ugyanez a helyzet a scrollokal, van nalam varazslonak vagy 14 kulonbozo scroll, de azt sem tudom senkinek odaadni.
Viszont mar lvl3as a Boldrei-n a harcosom.
Bekerultem meg az elejen 2 jo partyba es eleg turheto jatekosok voltak benne.
Viszont az utobbi 2-rol jobb nem beszelni.

miért nem tudok egyik szervere sem fellépni?

Laza
Az hogy sima full plate mail nem nagy szam, a boltban is meg lehet venni. Majd amikor +3ast talalsz, az igen 😊
Es hol talaltal 1-es szinten +2wa fwgyvwer?! Mert az talan meg Harborban sincsen (max +1es).
Es mi takar a sokezer arany?! Nekem lvl4-esen van kb 20k aranyam ugy, hogy nem koltottem semmire eddig, es az olcsobb varazsfegyverek 10k, a nagyjabol jobbak 22k-ba kerulnek ezen a szinten.

[Jakuza]
En mar haromszor radpriviztem, 2szer invitaltalak magyar partyba, de nem nagyon reagaltal.
Pontosabban az elso invitet szepen lenyomtad, hogy nem csatlakozol.