3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
#1754 ja es ott a featok kozott mar van olyan amihez lvl 12 kell, szoval lehet nemi igazsagtartalma a max szint kitolasanak a kozeljovoben -
#1753 nemtom irta e mar valaki de aprilistol valszeg mar 12 lvl lesz a max, remeljuk tartjak ezt az utemet a kesobbiekben is:) bar nagy kerdes szamomra h magasabb szinten mifele cuccokat tesznek be, mivel mar ilyen kis szinten is szorja a +5os targyakat, akkor kesobbre mi marad ami ujdonsag lehet.
amugy a ddo.com-ra(nemtom mikor de en csak nemreg vettem eszre) felpakoltak az osszes kaszt, feat,enchant,es spell leirasat, lehet bongeszgetni, karaktert tervezni:) -
#1752 mi holnap delelott rendeljuk, es remenykedunk h kuldik is a cdkulcsokat, szeretnenk bekerulni a headstartba, ami meg mindig ugy nez ki, kedden indul... -
#1751 Beferek meg vmelyk rendelesbe?! -
#1750 "simán meg tudnék venni ilyen 10-15 rongyos játékokat, csak hát ha van warezben is"
Ehhez csak gratulálni tudok...
Amugy meg össze sem lehet hasonlitani a tört wow-ot az eredetivel, de te csak játsz nyugodtan azzal te -
#1749 eloszor is, aki eddig megrendelte az ha minden jol megy reszt vehet a 28-an indulo headstartban(+az elorendeles miatt bonus itemeket is kap ajandekba) a
klienst meg le lehet tolteni, aki meg jaccott a betaval annak meg ugyis fel van installalva,remelhetoleg elkuldik a cdkulcsokat emilben meg keddig valamikor, aztan az ehhez reggelt loginnal be tudsz majd lepni. legalabbis nagyon remelem h igy lesz:) -
#1748 Egyébiránt, ha elindul az éles játék 3-án, és magyarországra csak utána jön majd a játék... hogy is fogunk guild-et alakitani? :o) -
#1747 Nekem nem volt egyértelmű egyébként. WoW-al játszottam már, tört szerveren, az eredetire meg sosem lett pénz... Pedig dolgozom eleget, simán meg tudnék venni ilyen 10-15 rongyos játékokat, csak hát ha van warezben is... :D
Apropó.. Mennyiben fog különbözni vajon a nálunk is vásárolható játék és a letölthető kliens? -
#1746 eddig is ugy nyomtuk altalaban:) -
#1745 remelem kedden elinditjak a servereket, es megalapithatjuk az elso magyar guildot rogvest azon nyomban mindjart hirtelenjeben:) -
#1744 Ha már alakul a csapat, akkor meg is dumálhatnánk vmi teamspeak-et. ;) Én spec combat közben nem szeretnék irogatni a party-csetre ;) Inkább az élő szó - legalábbis hatékonyabb.
Ki szavaz rá? :D -
#1743 Több is :) -
#1742 az nem kizart h kesobb csinalnak meg x napig kiprobalhato akciokat:)
de mondjuk a kepekbol, videokbol, meg az itt elhangzott velemenyekbol eleg sok minden kiderult mar sztem a jatekrol -
GodBadka #1741 Ha megveszed a jatekot jar hozza 30 nap jatekido. -
GodBadka #1740 Inkabb a Neverwinter Night :) A Dragonshard az realtime strategia :) -
juzosch #1739 tehát nem lesz ilyen x napig ingyen akció? Kár. nem szeretek olyanért fizetni, amit nem ismerek. -
#1738 Van ennek a játéknak offline változata is, bár az perspektivikus nézetet ad és full hentelés az egész: Dungeons & Dragons - Dragonshard. Van neki egy sztorija is, sok-sok pályával, a végén mindig egy főellenséggel, stb... -
#1737 "A BETA lezarult, eles jatek indulasa: Marcius 03."
Volt. Már nincs és már nem is lesz. -
GodBadka #1736 Most penteken ert veget a beta. Tehat nem. -
juzosch #1735 Van/lesz ennek a játéknak ingyenes változata, amit ki lehet próbálni? -
GodBadka #1734 Neeem :D -
#1733 nem kuldtek meg a cdkulcsot? -
GodBadka #1732 Mint a wowba.
13 euro 1 honapra. Ha 3 vagy 6 honapot fizetsz elo, akkor kevesebbre jon ki a havidij. -
GodBadka #1731 Es igen, en varazslo szeretnek lenni. :) -
#1730 mennyi is lesz a havidij? -
GodBadka #1729 Batyam jonne majd vandokent, ha minden igaz. -
#1728 na ez fasza, csak kialakul a banda lassacskan:) -
#1727 Én is megrendeltám már egy hete. Nekem a paladin kaszt tetszik és asszem csatlakoznék a csapathoz :) Pap, wiz, barbarian, paladin ... eddig egész jo, már csak egy rugo kell ;) -
#1726 nwn2ben biztos talakozunk:) -
#1725 Hat akkor tovabbi DDO-zast sracok, azt hiszem bar nekem bejon a jatek, foleg a D&D miatt, ilyen feltetelekkel nem fizetek ra havidijat.
Remelem talalkozunk majd, valamelyik NWN2 PW szerveren. -
#1724 Ja es keretik a boldrei serverre gyulni:) -
#1723 en es godbadka is megrendeltuk, elvileg 28.-tol mehet a buli, ha elkuldik a cdkulcsokat.
asszem felaldozom magam es pappal leszek:) godbadka meg wizzel lesz ha jol tudom, + meg lesz egy arc o asszem barbariannal akar indulni -
OstOr #1722 Én már megrendeltem várom a magyar úrakat/úrhölgyeket ( borzaszto mi :D ) a partyba.
Egyeztesünk ki mit kezd, hogy minél ütöképesebbek legyünk!
msn: [email protected] -
GodBadka #1721 Na puff.
Akkor marcius 24-en. Leszek ujra :) En nem rendelem meg kulfoldrol. Itthon meg csak akkor lesz kaphato (yikes)
Jo lenne, ha egy "utokepes" brigadot azert ossze tudnank hozni. -
GodBadka #1720 Beta is now over24-Feb-2006Hi everyone, we'd like to inform you that the EU beta phase has now finished. We wish to thank you all for your wonderful input and support during this period, your feedback has been fantastic and we have managed to gather some important data and fix some ugly bugs.
Lyrandar, Aureon and Boldrei will be opening again on 28th for the pre-order customers with head start access and for official launch on 3rd March for all English language versions.
The French and German head start access will commence on 17th March and for this event we have reserved Dorn and Onatar. We look forward to welcoming you into Stormreach!
Thank you,
The DDO EU Beta Team.
-
Kiado #1719 jó volt játszani,valszeg előrendelem én is,de még meg kell oldani fizetést,wow nál egyszerűbb volt gc. Nekem akkoris bejön DND,bár lvl 5 nél kezdett csak szinte beindulni,de már nem folytathatom :( -
#1718 elvielg arra is jó, hogyha magasbó leesel, ne sebződj sokat..nekem pl nem árt ,mert annyira szaggattam, hogy 2szer is lezúgtam a ww-s küldi első részéhez levezető lépcső mellett... -
#1717 Amugy visszaterve egy-ket dologhoz.
Szamomra erthetetlen voltak az olyan dolgok, mint pl a Tumble.
Ilyenekre nem vagyik az ember, hogy a kezugyessegen mulik a dolog, hogy gurul el az ember az utes elol. -
#1716 Bah, tényleg vége a betának... Milyen király, hogy azért tegnap elküldték a kulcsot :D. Olyan 5-6 óra játék után mondjuk nem estem hanyatt tőle. Bugos, lassú, és nem igazán jön be a koncepció sem. Ha Guild Wars szerűen lenne megoldva az anyagi része, akkor talán-talán megvenném, mert azért mégis D&D fan volnék, de havidíjasan biztos nem fogok rá beruházni. (A WoW már így is viszi a pénzt :D)
Kár érte. -
#1715 Igen, az alap second edition-ben így volt, igazad van. Mi használtuk a Combat and Tactics kiegészítő könyvet, és abban már az én verzióm volt alkalmazva. Mondjuk az alap harcrendszer tényleg nem volt valami nagy szám, egyszerű, primitív hack and slash. A Combat and Tactics viszont nagyon komoly és iszonyú jó újításokat hozott.