3757
  • musha
    ezt most kaptam a game.net-ről:
    "I am delighted to let you know that your Preorder for Dungeons & Dragons Online: Stormreach will be with you shortly. The order will be despatched by your chosen delivery method in time to reach you for the morning of release.

By using the GAME 1st To Play Preorder Service you have ensured that you will be among the first people to receive Dungeons & Dragons Online: Stormreach, and we are confident that you will be happy with the order, our service and our speedy delivery!"

namost ez több szempontból is fura számomra:
    1 - most rendeltem meg egy órája
    2 - eszerint (ha hiányos angoltudásommal jól olvasom), akkor a megjelenés napján reggel (vagyis holnap reggel) megkapom.
    3 - a bankkártyámon kevesebb pénz van, mint amennyi kéne hozzá.

tök jó dolog reménykedni, de ezt most nem igazán bírom elhinni...
  • Acidlich
    bazz amugy ez a 3. szint par ora muve, el se hinned mire kepesek egyes csitertaper emberek:)
  • Acidlich
    nem huzok el, lvl 3on megallok, megvarlak benneteket
  • Acidlich
    tudom, de akkor is viccesen nez ki:)
  • Laza
    Itt egy kover full ingame HD trailer, aki meg nem latta a DDO-t, az lessen bele, talan elkapja a hangulat :)

DDO Overwiev
  • GodBadka
    Basszus, csak elhuzol a papoddal? :P
  • Shiwo
    valami müanyagból (vagy tán festet szivacs/hungarocelből) készitett buzogány..csak fejjel lefelé van..
  • Acidlich
    miajoisten van annal a pajzsos csajnal valami lezeragyu?:)
  • [Jakuza]
    Betegek.
  • Shiwo
    ilyesmi cuccokba mi is rohangáltunk mint a hülyél élő-szerepjátékon (life-fantasy) :)
  • Laza
    Joarcok :)

• Arwenke
    Na ma irtak hogy postara adtaka cuccost, 3-5 munkanap, tehat pentek vagy jovohet hetfo-keddre meg jonn elvileg. Remelem nem lesz semmi gubanc a postaval.
  • GodBadka
    ok. Elnézést :)
  • Arwenke
    12euro es bank kartyaval tudsz fizetni, nem tudom gamecard lesz e hozza.
    WoWs mizeria alatt ha azt erted hogy nem ment az account oldal soxor es nem tudtal fizetni, akkor az szerintem itt nem lesz, mivel ezt joval kevesebbn fogjak tolni igy remelhetoleg nem szarik be az oldal a tulterhelestol.
  • Arwenke
    Siman warez reklam, semmi kulonos.
  • Mayday
    Mostmar mondjatok mar el, mi volt :)
    Konkretan DDO Warez, vagy valami warez oldalt reklamozott, vagy mi volt? :)
  • rezes
    Azt nem ertettem minek jon ide maris hemzsegni a Warezzal a mókus.
  • GodBadka
    Sajnálom, ha nem érted.
  • rezes
    Ehh nem ertem minek ez a tulbuzgosag...
  • Shiwo
    volt itt 1 vadbarom ,aki vmi warez-oldalt nyomott be..ahogy elnézem, Laza már törölte a hozzászólását..
  • rezes
    Nem ertem ezt miert?
  • Demeter
    Skacok tudni már vmi konkrétat a fizetésről? Illetve, hogy vajon olyan mizéria fogja e övezni az account kreálást mint a wow-ban?
  • Laza
    Le kell kerni a MAC addresset, es azt kell bannolni :)
    Chello is az alapjan azonosit.
  • Acidlich
    tudom:)
  • Acidlich
    ez attol fugg mikortol akarsz jaccani vele:)
  • PiR8
    Filozom most azon, hogy mellik boltból rendeljem meg a játékot.. :) Ki mit javasol? :D
  • Shiwo
    nah igen, de most ha bannolják, addig próbálja változtatni, míg össze nem jön neki..
  • PiR8
    Dinamikus IP-t osztanak már egy ideje. Nekem is egy IPm volt majd egy évig. Annyian vannak már egy-egy szolgáltatónál, hogy ha le is bontja a vonalat fél órára akár, 70%-ban ugyanazt az IP-t fogja visszakapni - ezt már párszor kipróbáltam :)
  • Shiwo
    az a baj, hogy a chello (és amennyire tom, most már az axelero is) dinamikusan oszt IP-t...így hiába bannolják ip alapján, egyszerüen kér újat...
  • PiR8
    Az ilyen tagokat élből törölném.. IP alapját, bár lehet, inkább egy k-line-t osztanék neki... :)
  • GodBadka
    Húzz a picsába a warezoddal, nyüzüge.

Laza: tudsz törölni hozzászólást? :)
  • GodBadka
    Utállak :)
  • Csatti
    Hmm, kulcsot nekem sem írtak, csak annyit, hogy pénzt levonták és postázták.
  • Des
    most több okból se veszem meg.. egyrészt shanghaiban vagyok nyárig, innen elég brutál pingem lenne sztem.. a másik meg, h nem akarom bugos szarra pazarolni az időm, asszem ennek még kell egy kis idő, h beérjen..:)
    ha még akkor is sok ember lesz, lehet beruházok rá, mert dndt szerettem mindig, hagyományos mmokra sajnálom az időm. ezzel se lenne sok időm játszani, de majd meglátjuk mi lesz.
    mindenesetre mindenkinek hf aki megveszi.
    gamerslootot nemtom, dobj nekik mailt majd ők az tudják:)
  • Arwenke
    Remelem a hetvegen de legkesobb a jovohet elejen meg lesz a game.
  • Acidlich
    egesz sokan vannak bent ahhoz kepest h ez meg csak a headstart
  • Arwenke
    de az amcsi oldal es az nem biztos hogy jo az EUshoz, vagy igen?
  • Arwenke
    Szinte bizos hogy igen, AO eleg regota haldoklik pl de meg mindig van hozza support eleg jo es meg uj kieg is aszem. Szerintem egy probat meg er minden keppen, de te tudod.
  • Des
    ja amúgy akik a rendeléssel szopnak:
    https://gamersloot.net/catalog/product_info.php?cPath=162_171&products_id=488

gamers loot megbízható oldal, elküldik a kulcsot.
  • Des
    tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal hidd el:) de arra leszek kíváncsi, h megmarad-e az a kritikus tömeg pár hónap után is, akik miatt megéri anyagilag az egész a kiadónak.